בא לי להקיא...

Just Adi

New member
בא לי להקיא... ../images/Emo80.gif

זאת הודעה שלא קשורה למוניקה, אבל קשה לי להתעלם מזה, היה ראיון עם קובי ויואב (עדיין קשה לי לקרוא להם "סאבלימינל והצל") ופשוט בא לי להקיא, זה מה שמייצג את המדינה שלנו, אם אתם רוצים לקרוא את הראיון המלא תיכנסו לאתר של פינגווין (קישור למטה) משם לפורום ויש שם הודעה של עמית צור עם הראיון הנה קטעים "נבחרים" שלי ממנו: קובי: "יאללה, היום יש אור שמש אחי, אביב גפן היה כמו קוץ בתחת, באנו אנחנו עקרנו אותו ושמנו פרח" יואב: "תשמע, יש לנו בעיות עם הרבה אנשים.... קודם כל הדג נחש, האמת מוזיקאים מוכשרים אחד אחד אבל אין להם שכל באגורה" קובי: "אנחנו בקו של ציונות, מגיני דוד, טרלילי טרלילה" (על תאמר נפאר) קובי: "אנחנו עשינו הכל שהוא יצליח ופתאום הוא משחק את הערבי המסכן, המוכה, שמפחד ממגן דוד" יואב: "אבל תאמר יורה לעצמו ברגליים, הוא ואביב גפן עושים שיר שנאה אנטי ציוני, שילכו להזדיין שניהם" קובי: "נהיינו סמל... ומי שאיתנו בסוף ירוויח, זה כל הסיפור" קובי: "אז התשובה שלי היא תקליט זהב לסנוור אותם, להשיג כמה שיותר, מה, מה אני רוצה היום שאין לי? יש לי הכל, אם אני רוצה לדבר עם אריק שרון אני מרים טלפון, בשיא הרצינות" קובי: "ומי שלא חושב ככה שילך להזדיין" (הערה אישית שלי: אתה מבין? מי שלא חושב בדיוק כמוהם, שילך להזדיין) יואב: "מעריצות ישנות בגינה, דופקות על הדלת מהבוקר 'שלום, באתי להזדיין איתך, אתה לא רוצה? למה? בבקשה, בבקשה תזיין אותי' וממשיכות לרדוף ברחוב" קובי: "דמוקרטיה הביצים שלי" אנשים, זה מה שמייצג את המדינה שלנו, זה כל כך עצוב, כשקראתי את זה עברתי מכעס לשינאה לרחמים ובסוף... לעצב

אלוהים ישמור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

כמה פיגור כבר יכול להיות בבני אדם... זה פשוט לא יאמן...

בואר

New member
ראיתי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הודעה בפורום של הדג נחש עם קישור לזה וכשנכנסתי הייתי בהלם! זה עצוב!!!!!

JaWbreaker15

New member
קראתי את הכתבה

חי חי חי, איזה מטומטמים. הם משתמשים כ"כ הרבה בפועל "להזדיין". במיוחד "להזדיין בתחת". יעל

blinkgirl182

New member
תמיד חשבתי שהם דפוקים אבל...

לא ידעתי עד כמה!! בחיים שלי לא ראיתי חבר'ה שמזבלים כל כך הרבה בשכל... נכנסתי וקראתי את כל הראיון הם דפוקים לגמרי!! הם לא אמרו דבר אחד חכם!!

את צודקת לאללה../images/Emo70.gif

את מזה צודקת.. זה ממש.. אבל ממז עצוב שזה מי שמייצג את המדינה שלנו.. עצוב עוד יותר שיש להם כל כך הרבה מעריצים... וכל דבר שהם (קובי ויואב) אומרים זה מילים של קודש.. יש לי כאלו ילדים בכיתה.. לפני כמה ימים עשיתי להם "הרצאה על הנושא" (ככה אני אקרא לזה לבנתיים).. כשיש כאלו אמנים.. והם הופכים להיות דיי ואפילו מאוד ידועים.. והרבה אנשים אוהבים אותם.. אז הם חושבים שכל מה שהם אומרים הוא נכון.. הם מדברים על להיות ציוני ועל המגן דוד בטירוף.. אני ציונית.. ואני אוהבת את ארץ ישראל.. אין לי ארץ אחרת מה שנקרא.. אבל להיות קיצוני זה אף פעם לא טוב - במיוחד לא כמוהם.. וחוצמזה - מי הם חושבים שהם? סה"כ עוד אנשים עם דעות...!!! למה הם חושבים שהם יותר טובים מאמנים אחרים...??? הם סתם תופסים מעצמם...!!! הם כאלו לא יודעת להסביר... ערסים.. פרחים.. משו בסגנון... וזה חבל.. מה שעצוב לי.. מה שממש אבל ממש עצוב לי.. זה שיש כל כך הרבה אנשים שהולכים בעקבותיהם... כמו כל הבנות האלו שרוצות להזדיין איתם.. לא יודעת אם זה סיפורים או לא.. אבל אין להן בושה? מה הן עושות מעצמן?!?!? זה חבל שיש אנשים כאלו... ): -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ היי...! אני פיפיל חדשה בפורום הנה קצת מידע עליי - מתה על מוניקה והיהודים! אם.. וקוראים לי אלה..! -נשיקות- -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Danihell1

New member
אוףףף....

אני שונאת לשמוע דברים כאלה, כמו שהם אמרו... ידעתי שהם כאלה אידיוטים, אבל מה שהכי עצוב בכל זה שכל כך הרבה אנשים נסחפים אחריהם... ראיתם ברוק עצמאות איך שכולם (!!!) קמו כשהם הופיעו? בהופעה של דנה ברגר למשל, לא היה ככה... חשבתי שאני וחברים שלי היינו היחידים שישבנו באותו זמן והתבאסנו... חברות שלי אוהבות אותו, ופעם חברה שלי הראתה לי איזה ראיון איתו שהוא אמר שבהופעה שלו כשאנשים צעקו "מוות לערבים" הוא אמר להם: "כולכם על הזין שלי", או משהו כזה, כדי להראות כאילו שזה לא מה שהוא חושב... שיפסיק לזיין ת'שכל, אנשים לא יגידו את זה דווקא בהופעה שלו...

בדיוק.... ../images/Emo168.gif

בהופעה שלהם ברוק עצמאות..., זה היה פשוט מ-ח-ר-י-ד
איך פתאום כל ה"פריקים" הפכן לפשוט מאוד ע-ר-ס-י-ם
אלוהים.... מה אנשים עד כדי כך מטומטמים, עד כדי כך לא מבינים מה הם שומעים??? עד כדי כך לא מקשיבים לתוכן של שיר
עד כדי כך נסחפים

dannyvas

New member
לפי דעתי...

אתם לא צודקים...לפי דעתי כל אחד יכול להתנהג איך שהוא מרגיש ולא לפי תבנית נורמה חברתית שאת בנית במח שלך שהם כאלה.. ואם ברגע מסוים תוך כדי שמיעת שיר מסוים זה גרם להם להתנהג בצורה כזאת זו זכותם ומי את שטשפתי אותם... לכל אחד יש זכות להבין את השירים בדרכו שלו אל תיקחי בעלות על יצירות של אומנים

זה ברור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

אבל הקטע פה שרוב המעריצים שלהם אפילו לא חושבים
אין לי בעיה אם אלו היו באמת מעריצים שהיו מעריצים אותם בגלל הדעות שלהם, ובגלל המילים של השירים שלהם וכו'.... אבל זה פשוט מאוד ממש ממש ממש לא ככה
אלו הם פשוט אנשים שלא חושבים

dannyvas

New member
לא מסכים...

ואם אני אוהב רק את הצליל... ולא מעניין אותי שום דבר אחר...מה כל כך אבסורדי בזה...

או קיי.... ../images/Emo168.gif

א. אני לא חושב שכל כך יש פה מה לאהוב בצליל מפני שזה פשוט צליל אחד לרוב..., ושוב.... אני לא מדבר על כאלה ש.... לא יודע איך להגיד.., אבל.., כאלה שיש להם סיבה לשמוע.... שמע אחי.., שים לב שכל.., יודע מה לא נכון להגיד כל.., אבל רוב המעריצים של סאבימינאל שומעים אותו כי כל השירים שלו הם על מכות, ושירים פשוט אדיוטיים..., וכל מילה שנייה שלהם, מצטער שאני אומר... אבל "זין, להזדיין וכו'..." ושמע.... דרך זה אנשים פשוט לא חושבים בהגיון.... ושוב אני לא מדבר על האנשים שיש להם סיבה לשמוע... (סיבה הגיונית)

Danihell1

New member
חחח באמת אין מה לאהוב בצליל....

זה ממש אותו דבר, ואני לא סתם אומרת את זה בלי לשמוע הרבה שירים שלהם... חברות שלי היו שמות את הדיסק שלהם כל הזמן כשהייתי אצלן ושמעתי בערך את כל השירים האלה וזה הכל אותו דבר.... (אממ אני קצת חוזרת על עצמי, או מה?) דרך אגב, אני חדשה פה..:) *מצפה לברכות*

blinkgirl182

New member
רוב המעריצים שלהם לא יודעים...

על מה הם מדברים... הם לא מקשיבים למילים... דיברתי עם חברה שלי עליהם ועל מוקי ועל הדג נחש.. והיא לא הבינה את ההבדלים!! יענו היא לא שמה לב שאומנם גם הדג נחש שרים ציונות וגם סבאלימינל אבל היא לא שמה לב שהם מדברים על זה בצורות שונות!!! רק בגלל זה יש להם כל כך הרבה מעריצים אנשים לא מקשיבים להם באמת!!

בדיוק... ../images/Emo168.gif

אבל הם כן מקשיבים למילים.., אבל פשוט מאוד לא מקשיבים למשמעות...

gushi

New member
דעתי על מר סאב

הוא הומופוב חרא פשיסט ימני וכל מילה מיותרת הוא באמת לא שווה את זה

רותמיקה

New member
ארג חן כל כך התאפקתי...../images/Emo170.gif|ירח

אתה כל כך מעצבן אותי שארתה מדבר ככה!!! חן.. די להתשמש בסטיגמות! אין כזה דבר פריקים!! זה מעצבן אותי שאומרים פריקים וערסים ומשייכים אנשים לקבוצות רק בגלל הלבוש והמוזקה שהם אוהבים!! התאפקתי כל כך הרבה לא להגיד לך את זה אבל נשברתי!~!

למעלה