בא לי להקיא...

blinkgirl182

New member
סאבלימינל זה לא היפ הופ....

היפ הופ זה מוזיקה שבאה ממקום (בעיקרון) של חולשה של אנשים שבאו מכלום שבאו מהרחובות האחוריים ולמרות שהם היום חזקים ועשירים הם עדיין שרים על החיים ההם. וההשפעות של החיים שלהם מורגשות במוזיקה. סאבלימינל שר מעמדה של כוחונות הוא לא שר על איך שדפקו אותו או על איך שהיה לו קשה בחיים הוא שר על כמה שהוא חזק על אחרים וכמה שהוא דופק את כולם!!

אמממ... ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

חחחח חוץ מזה... שזה נשמע בדיוקאותו הדבר... כמעט... לא?

gushi

New member
כן... מסכן סאב כן כן הוא גדל בשכונת

העוני "סביון"

fuggi

New member
מה איכפת לך ../images/Emo60.gif

שאנשים מקשיבים למוזיקה עכשווית? אף אחד לא קבע שרק לאנשים ששומעים מוזיקת רוק, מטאל או סול יש מקום ברוק עצמאות. תפסיקו כבר לדחוף ץאף שלכם לטעם של אנשים ולחיים שלהם. לכל אדם יש זכות לשמוע איזו מוזיקה שהוא רוצה בלי שישפטו אותו. אני מסכימה איתך וחושבת ורוצה שאנשים יתחילו להאזין למילים ולהבין משמעויות של שירים, אבל זה לא נותן לי או לך זכות לקטלג אותם - בשום דרך. ד"א? רוצים לדבר על פריקים וערסים? פריק זה חריג. אז אתם החריגים, והם (אלה ששומעים סאבלימינל) הם הנורמלים? באמת שטמטום שכזה עוד לא נגלה לעיניי.

חחחח...... ../images/Emo168.gif

אין לי בכלל בעיה..., זה ברור .... שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה! אבל מה שאני מנסה לעשות... ולא ררק כאן זה פשוט לגרום לאנשים, להבין גם את מה שהם שומעים!

fuggi

New member
מממ ../images/Emo60.gif

אין לי שום בעיה עם פריקים, רק חבל שצריך באמת להגדיר אותם ככה. אני לא פריקית ולא פרחה, אני שומעת מוזיקה של "פריקים" (?!?) ובזה זה מסתכם. המוזיקה.

ע מ ר

New member
איזה אפס

אני פשוט לא יכול להבין אנשים שיכולים לשמוע אותם הם מגעילים פשוט נורא!!!!!!!!!!!

בואר

New member
תשמע...

***משרד הבריאות קובע: הילדה במצב רוח קרבי ולכן אתם נוטלים כל אחריות על קריאת ההודעה ועל קריאת תגובותיה של הילדה (הילדה=מעין...)*** אנחנו אולי לא אוהבים אותם אבל יש אנשים שכן... כמו שיש אנשים שלא אוהבים את מוניקה(ממי שאני מכירה רק 2 אולי ואחד מהם אידיוט בלי קשר אבל הבנת את הרעיון...) אנשים יכולים לשמוע אותם כי זה מה שהם אוהבים... וזהו בעיקרון... תודה ולהתראות!

בואר

New member
אני...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לא אמרתי שזה לא מעצבן! זה אפילו ממש מעצבן!! אבל שיעשו מה שבא להם! שיסבלו מצידי! תתעלמו ממני אני אומרת דברים רעעים!!!!!!!!

../images/Emo25.gifננהההה, עזבו אותם, סתם קקה

בכלל לא צריך להתייחס אלים, כאילו, עכשיו שקראתי מה עדי כתבה- את הציטוטים שלהם צחקתי..אם זה מה שהם אומרים זה אומר שהם לא מתקרבים בכלל לשכל האנושי הנבון- כמונו למשל.. חחחחח, צחוק צחוק, אבל אני רצינית.. וכיאלו, כל הבנות שמדברות על הפמיניזם ופתאום שרות את הישירם הלא- פמיניסטים שלהם ממש דוחות אותי.. יש להם שיר אם אני לא טועה משו כבה:נילי (?), בואי ותירדי לי" כאילו מה??, למה מי אתה?? בסכ"ה צל!! אפילו לו בנאדם אנוש נורמלי!! אווו גאד איך אנישם יכולים להיות מעצבנים לפעמים

Danihell1

New member
אני לא מבינה למה אתם שומעים

זמרים אם אתם לא מסכימים למסרים בשירים שלהם... כאילו, נכון שאפשר לאהוב את המוזיקה עצמה, אבל בכל זאת אני לא יכולה לשמוע להקות עם מסר שאני לא אוהבת... אני לא חושבת שאנשים יתחילו לחשוב כמו אביב גפן (אני מתכוונת בדיעות) בגלל שהם שומעים את המוזיקה שלו... וגם אם כן, אי אפשר להשוות את זה בכלל (!!!) לסאבלימינל... את לא יכולה להשוות מסרים של שלום (והשתמטות, אז מה? זה לא פשע...) למסרים של שנאה וגזענות...

נכון!!!! ../images/Emo168.gif

אני לא אשכח.., היה לפני איזה חצי שנה.., יום שבו מועצת הנוער של דימונה הזמינו את סאבלימינאל והיו כל מיני להקות דימונאיות שהופיעו כשחיממו ומביניהם חברים שלי... אז הלכתי לשמוע אותם.... וכשסאבלימינל היה הוא היה ממש ממש ממש ממש אדיוט...., זה היה ככה: הם שרו איזה שיר, שהולך כזה "בנים נים ובנות נות נות" וכולם שרו איתו כמו מטומטמים, בנים ביחד, ובנות ביחד..., ואז כשהוא סיים לשיר את השיר הוא אמר משהו כזה: "מה אבל בדוגרי בנות... אתן לא נותנות??" ואז כל הבנות צעקו: "ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא" (למרות שחלקן צעקו כן..., אבל רובם לא...) ואז הוא אמר :" וואלה.... אחי... איזה עיר של בתולות....., טוב בנות אל תדאגו..., בואו אחרי ההופעה , 5 דקות פה מאחורה והכל מסודר..." ואני וחברים שלי רתחנו..., איזה אדיוט
ועוד היו בנות שצעקו ת
יינו אותי וכו'... מפגרות...

fuggi

New member
וזה שברוק עצמאות ../images/Emo60.gif

אביב שאל "מה, חיכיתם רק לי?" וכולם צרחו כן, זה בסדר? תעשה תאנלוגיה תראה שזה אותו דבר - ואתה פשוט נעול שהימנים מטומטמים והשמאלנים תמיד צודקים. אביבבבבבבבבבבב תעשה לי ילד!Q!!!! תחשוב לבד.

למעלה