בא לי להקיא...

Danihell1

New member
איך אתה משווה בכלל???!!

איך אפשר להשוות בין "מה, חיכיתם רק לי?" לבין "מה בנות אתם לא נותנות"? אביב קצת צחק על עצמו (נראה לי, כבר לא הייתי שם) וסאבלימינל סתם אמר משהו מגעיל... זה בכלל לא אותו דבר....

fuggi

New member
דבר ראשון ../images/Emo60.gif

באמת לא היית אז אין לך כל כך הרבה מה להגיד בעניין, אבל בכל זאת. זו אותה משוואה, תציבי משתנים שונים. אתם כל כך נעולים שכל ה"רוק ישראלי" זה הדבר הכח נכון, אמיתי וכנה שיש - עובדים עליכם בעיניים. אתם פשוט לא רואים את זה. וכן, מוניקה סקס כן ממוסחרים. יום טוב.

Danihell1

New member
לא אמרתי שלא הייתי בכלל, רק אמרתי

שאני לא זוכרת שאביב אמר את זה, אולי כבר לא הייתי אז... אבל אני שמעתי את מה שסאבלימינל אמר... ואני דווקא לא חושבת שכל הזמרים והלהקות האלה הם כאלה אמיתיים והכל... אני בטוחה שהרבה מהם קצת נסחפו עם הקטע של התהילה והכל והם כבר לא כמו שהם היו קודם... אבל זה לא קשור לזה שעדיין אי אפשר להשוות בין מה שהם אמרו. אהה ועוד משהו, אמרתי שאני חדשה ואף אחד לא בירך אותי...רעים...

shaai

New member
לאאאאאאא ../images/Emo58.gif

ממש לא אותו דבר!!!!! נכון, זה היה די אידיוטי שאביב שאל את זה אבל איך את יכולה להשוות בין זה שסאבלימינל צועק בהופעה שכל הבנות נותנות וכל הבנות צועקות את זה יחד איתו ושנייה אחר כך הוא שואל אותן אם הם באמת נותנות והם צועקות שלא.., לבין זה שאביב צעק אם חיכינו רק לו וענינו לו שכן, ובאמת נשארנו עד שבע בבוקר בשביל לראות אותו ורק אותו! (טוב, חוץ מאלה שנסעו בהסעות
)

מה?!?!?!?!?!?!?!!?!?! ../images/Emo168.gif

אני לא אמרתי ששמאלנים תמיד צודקים וימנים הם טיפשים!!!!!!! אני מודה שיש דברים שבהם אני ימני.., אבל בעיקרי אני שמאלני!!!!!! ואני לא אמרתי דבר כזה שהימנים הם מטומטמים?!?!?!?!?!??!?!?!? וחלס.. אני חושב שימנים קיצוניים הם לא הכי חושבים על מה שהם אומרים בכלל.... והמקרים ממש ממש ממש לא דומים...

סאבלימינל והצל

אני דווקא מבין איך אפשר לאהוב אותם, יודעים מה? אני אפילו מבין טוב מאוד. עם כל הפוזה והעודף "מגניבות" שלהם, הם כל כך "אין" ואז מה איכפת לבנות שסאבלימינל (זה עם השם הארוך) והצל צועקים להם שאותה אחת דופקת אותם עד שהם לא יכולים, ומוצצת להם, ומזדיינת איתם, כי הם מגניבים, מותר להם להגיד הכל כי כולם אוהבים אותם. בקיצור זה לא שהבנות האלה באמת חושבות על השיר, המשמעות, מה הן אומרות, כי מה איכפת להן? גם בלי זה הן נורא מקובלות כבר וכולם אוהבים אותן כי הן "מבינות במוזיקה", והן "יודעות מה טוב"... תחשבו על זה

blinkgirl182

New member
פתחנו דיון על הזדהות אז תגידו...

זה פורום מוניקה סקס....תגידו עם איזה אימרות שלהם אתם מזדהים!! למשל אני מסכימה איתם בכל הנושא של הקונפרמיזם. שזה וותרנות ולכל אדם חייבים להיות כמה עקרונות חשובים והוא חייב להילחם עליהם. או שאני מסכימה מאוד עם המשפט : "הילדים לא גדלו הם רק גבהו ומצאו עבודה" יש מיליון אנשים שאני יכולה להשליך את זה עליהם. ויש עוד פוול דוגמאות!! עזבו את סבאלימינל והצל תגידו מה דעתכם על האימרות של מוניקה!!

למעלה