בא לי להקיא...

תגידי מה שאת רוצה... ../images/Emo168.gif

ואני יגיד מה שאני רוצה.., זוהי הדרך שבה אני מכנה את אותה התופעה.

fuggi

New member
מה?!?! ../images/Emo60.gif

כל הפריקים הפכו לערסים? דבר ראשון - אין לך זכות לקטלג אף אחד ממי שהיה שם חוץ מאת עצמך - לא את הPריקים" ולא את ה"ערסים". אנשים שומעים סגנונות מוזיקה שונים - וזה דבר שמעיד על הרבה יותר פתיחות וכנות מאשר להינעל על מוניקה סקס ולהצהיר "אני פריק, וזין על סאבלימינל". אישית אני לא אוהבת את סאבלימינל, אבל יש אנשים שכן. זה לא נותן לך את הזכות לקרוא להם ערסים/מטומטמים, כמו שאין לך זכות לקרוא לי פריקית כי אני שומעת אביב גפן. ממש הרגזת אותי.

shaai

New member
סייון לא להתעצבן ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

מה שהוא התכוון (תקן אותי אם אני טועה...) זה שה"ערסים" (וואטאבר...) ששרו עם סאבלימינל שכל הערבים צריכים למות שנייה אחר כך שרו עם אביב "בואו נצעד לחלום בלי גזע ולאום"

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

זה אחד הדברים שאליהם התכוונתי... אני לא שופט חלילה אף אחד..... אבל באמת... אני בטוח שגם את יודעת... שרוב המעריצים של סאבלימינאל הם אנשים שלא יודעים בכלל למה הם שומעים אותו....

ברוכה הבאה אלה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

היי
אני חן הוכמן ונעים לי מאוד ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו וגם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (חחחחח, טוב נסחפפתי...
) מקווה שתשארי אינו כאן קבוע ותרשמי כאן ה=ר=ב=ה
והכי חשוב שתהני
מומלץ בחום, לעיין בכל הפורום = מאמרים, גלריות, סקרים וכו'.... מקווד מאוד שתהני
חן הוכמן
איי סי קיו - 154979156 אימייל - [email protected]

אני פשוט חייבת להוסיף תגובה

כשקראתי את כל הדעות ועל הדברים שאתם כותבים הייתי פשוט חייבת לרשום - אני כל-כך.. אבל באופן קיצוני מסכימה עם חן.. כאילו כל אחד יכול לאהבו את מה שהוא רוצה... וזה סבבה והכל... אבל כשאנשים אוהבים משהו - שיאהבו את זה באמת ולא רק בגלל ששמעו תמילה "זיין" וכבר השיר הפך ללהיט...! אנשים לא מקשיבים למשמעות של מה שהם שומעים.. לא אכפת להם כל כך.. ולדעתי לשיר בהופעה של סבלימינאל "מוות לערבים" - רק מוכיח את מה שסבלימניאל משדרים.. ב"רוק עצמאות"... היה לי האמת נורא עצוב... בגלל שאחרי הופעות פשוט מ-ד-ה-י-מ-ו-ת (כמו מוניקהף הדג נחש והיהודים) - סבלימינאל הגיע וכל ה"פריקים" (הכי קל לשייך אנשים לקבוצות מסויימות... וזה גם בגלל איך שהם מתלבשים, מוזיקה שהם שומעים ואוהבים, גם בגלל צורת הדיבור ועוד כל מיני קריטריונים שמשייכים אותם "לקבוצה" זו).. בכל מקרה.. כל "הפריקים" שכל כך נהנתי איתם בהופעות הקודמות.. מתחילים לשיר עם סבלימינאל.. זה עשה לי כזה עצוב... ומילא - כל אחד שיאהב את מה שהוא רוצה.. אבל אח"כ גם שמו כל מיני שירי מזרחית והם שרו גם את זה...! וזה גרם לי באמת לתהות שאנשים באמת לא מקשיבים למשמעות של מה שהם שרים...! הם סתם בפוזה כל הזמן והולכים עם מה ה"להיטים הזמניים" - כדי להשתייך לאופנה... לדעתי, למוזיקה של סבלימינאל אין שום דבר מיוחד - כל השירים אותו הדבר...! אותו דבר כל השיר וכל הזמן חוזר על עצמו...! הם אומרים שהם שרים ראפ והיפ הופ.. אבל כל השירים שלהם הפכו להיות פופ!!! בידיוק כמו השיר הזה שלהם "זזים עם הבאס" (אם אני לא טועה בשם)... אני חושבת שאנשים צריכים לשים לב למה שהם מקשיבים ולא ללכת רק עם ה"טראנד" היומי... שיחשבו בעצמם ושיפסיקו לתת לאנשים אחרים לחשוב במקומם! -אלה-

רותמיקה

New member
אני חושבת..../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

שאם אנשים מאמינים ב"מוות לערבים" שישירו את זה! זה כמו שאני לא מאמינה בהרבה מאוד מששפטים של אביב גפן שהוא אומר בשירים שלו.. "אני נלחם עם דף ועט, תקרא לי משתמט.." תסלח לי אבל לדעתי זה גרוע כמעט כמו לשיר "מוות לערבים" אני חושבת שכל אחד ישמע איזה מוזיקה שבראש שלו.. ויאמין בדעות שהוא חושב שהכי נכונות.. אתם לא יכולים לשפוט אף אחד לפי סגנון המוזיקה.. ואני מודה שלפעמים שירים של להקה מסוימת שרובכם אוהבים אבל אני דיי שונאת לפעמים מקפיצים אותי וכיף לי לשמוע אותם.. יש לי לפעמים מצב רוח להיפ הופ כזה..(הלהקה היא הדג נחש..) בכל מקרה.. אני לא חושבת שיש הרבה טעם לויכוח כי לדעתי צריך שכל אחד ישמע מה שבא לו וומה שבראש שלו...

זה ברור.. ../images/Emo168.gif

שכל אחד ישמע את מה שהוא אוצרה... אבל לדעתי ברגע שבן אדם אומר"מוות לערבים" הוא בעצם משווה את עצמו לטרוריסטים, ובכלל כשבן אדם הוא אשיות, שיכולה להשפיע, ואומר את זה על במה הוא בעצם גם סוחב אחריו אנשים לטרור! זו דעתי

רותמיקה

New member
לעומת זאת..../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

בן אדם שאומר "אני נלחם עם דף ועט, תקרא לי משטמת" ועוד כל מיני ציטוטים של אביב גפן שנוטים לגרום לבני נוער שממש ממש ממש מעריצים אותו לחשוב כמוהו זה בסדר? לא שמעתי אותך פעם אחת מעיר משהו על אביב גפן.. אבל בגלל שסאבלימינל ושות' שייכים למסגרת שאתה מכנה הערסים ואביב גפן שייך למסגרת שאליה כביכול אתה מעוניין להצתרף שנקראת ה'פריקים' אז מותר להקניט את המילים של סאבלימינל ואת של אביב גפן לא? שוב. אני אישית לא מסכימה עם דעותיו של סאבלימינל ולא אוהבת את המוזיקה שהוא יוצר..

ממש ממש ממש לא../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

אני יותר מתיחס למויקה ולמילים
ובן אדם שאומר מוות לערבים, מראה כמה הוא חיה בעצמו וכמה הוא בעצמו טרוריסט... לעומת זאת אביב גפן, ברובו עם משפטים שמאלנים והוא שמאלנים, מהיותר גדולים שאני מכיר... ולדעתי זה ממש מש לא רע
כי שמאלני רוצה ש-ל-ו-ם

fuggi

New member
גם הימנים ../images/Emo60.gif

רוצים ש-ל-ו-ם. ההשקפות שונות.

shaai

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אביב גפן לא היה בצבא בגלל שהיה לו פרופיל נמוך מידי ולא קיבלו אותו ללהקה צבאית (בקשר ל"אני ננלחם עם דף ועט תקרא לי משתמט")..... חוץ מזה רוב הקהל של אביב התחילו לשמוע אותו בגלל הדעות שלו ולא אהבו אותו ואז שינו את דעתם, אותו דבר לגבי סאבלימינל, מי שחושב ש"מוות לערבים" זאת הדרך הולך ושומע סאבלימינל וזה באמת עצוב שיש כאלה אבל ככה זה...והם חושבים אותו הדבר לגבי אביב גפן או בכלל אנשים עם דעה שמאלנית\שונה משלהם. כמובן יש את גם את האנשים שאין להם ממש עמדה משלהם אז הם שומעים מוזיקה בלי להתייחס בכלל לתוכן ועל אנשים כאלה סאבלימינל יכול להשפיע, עצוב, אבל נכון ואין מה לעשות בקשר לזה...

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

אם כל המעריצים שיש לסאבלמינאל... הוא יכול להשפיע ועוד איך
רק חבל... כי עוד אחד מהדברים שחלק מהמעריצים שומעים אותו זה בגלל השטוית שהוא אומר שהופעה..,.

shaai

New member
זה מה שהוא אמר ברוקצמאות..../images/Emo58.gif

זה מה שאמרו לי לפחות אני ישנתי

חחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

זהו... שגם אני לא שמתי לב..., כי הלכתי מי שהוא שר לשתות כל זה...

gushi

New member
מה?!

איך את משווה בין להשתמט שזו תגובה שאני יכול להבין לגמרי במציאות כיום עם הצבא רוצח תינוקות הזה לבין מישהו שאומר שהוא רוצה להרווג את כל הערבים. תחזרי אחורה לשנת 1942 ותגידי לי מה מזכיר לך אם היהודים למשל היו שרים דברים ימניים קיצוניים לא הייתי שומע אותם! אנחנו מבטאים את עצמנו דרך המוזיקה שאנחנו שומעים כולל דעות פוליטיות

למעלה