כן, כי רק עכשיו נוכחתי שהוא כזה. אולי לא הייתי צריכה להשתמש במילה מפגר, אבל התקיפות פה ממש לא לעניין.ואת מעלה פוסט "בפורום ממש מפגר"?
וגם זה שאת בתור מנהלת עושה לייק לפוסט שמכנה מישהי אחרת "דפוקה" ממש לא לעניין.
כן, כי רק עכשיו נוכחתי שהוא כזה. אולי לא הייתי צריכה להשתמש במילה מפגר, אבל התקיפות פה ממש לא לעניין.ואת מעלה פוסט "בפורום ממש מפגר"?
אני אכן מנהלת את הפורום ולא גננת,אתם אנשים מבוגרים ויחד עם זאת כשצריך מעמידה במקום מבלי לעורר התלהמות. מי כתב לך זאת ואיפה?אז כנראה שטעיתי ולא שמתי לזה דגש,אתייחס בהתאם, מעבר לכך פוסטים שמעלים התגובות לא תמיד הן לשביעות רצונכם.כן, כי רק עכשיו נוכחתי שהוא כזה. אולי לא הייתי צריכה להשתמש במילה מפגר, אבל התקיפות פה ממש לא לעניין.
וגם זה שאת בתור מנהלת עושה לייק לפוסט שמכנה מישהי אחרת "דפוקה" ממש לא לעניין.
ומסיימת בצ'ירס?ואת מעלה פוסט "בפורום ממש מפגר"?
סליחה אבל אנחנו אלה שמרימים פה כוסיות.ומסיימת בצ'ירס?
שזה נשמע כמו להתראות, כי את בטח לא מתכוונת להרים כוסית אתנו, נכון?
נראה מה יהיה להגיד כשהפתיל הקצר שלה יגיע לסיומו.יש לך משהו יותר טוב לעשות פה? היא לפחות מכניסה קצת אקשן...
נחזור לשיממון...נראה מה יהיה להגיד כשהפתיל הקצר שלה יגיע לסיומו.
אתה חמוד " בסך הכל אנחנו לא עושים משהו מי יודע מה יפה,"ממתי נעשית רגשן ומתנצל?נראה לי הגילנחזור לשיממון...
תראי..בתכלס אנחנו לא עושים משהו מי יודע מה יפה. וזה לא רע שמדי פעם בא מישהו ושם לנו מראה מול הפנים.
אני מעולם לא הייתי רגשן וגם לא מתנצל.אתה חמוד " בסך הכל אנחנו לא עושים משהו מי יודע מה יפה,"ממתי נעשית רגשן ומתנצל?נראה לי הגיל
יש לה פתיל קצר??נראה מה יהיה להגיד כשהפתיל הקצר שלה יגיע לסיומו.
הגבתי ב-wow כי לא שומעים הרבה דעות כאלה... אז אני פשוט בשוק.בדיעבד, אחרי שנים רבות של נישואין, אני חייב לומר לך שאת צודקת במאה אחוז בתפיסת העולם.
אין שום הצדקה להינשא לאדם מסוים, גם עם האהבה היא אינסופית. אם רוצים - חיים ביחד, ואם לא - אז לא.
חיים ועושים מה שנהנים ממנו, ושתקפוץ החברה וכל הציפיות המגוחכות ממשפחה, ילדים ושאר מרעין בישין.
חזקי ואמצי! כה לחי!
עוד דבר שלמדתי, זה פחות להתייחס למה שאומרים מסביב.הגבתי ב-wow כי לא שומעים הרבה דעות כאלה... אז אני פשוט בשוק.
בד"כ מה שאני שומעת זה כמה שאני אנוכית ובנאדם נוראי בסה"כ.
אז תודה
אני דווקא חזק מאד בלא להתייחס למה שאומרים.עוד דבר שלמדתי, זה פחות להתייחס למה שאומרים מסביב.
לצערי אני חזק בתיאוריה אבל פחות במעשה, אבל אני עובד על זה.
את אדם נוראי??? כי לא רוצה זוגיות וילדים???
הרבה יותר נוראי להביא ילדים רק בגלל שזה מה שמקובל לעשות בלי שזה ממש יתאים להורים.
אז גם אני עובדת על זה וזה לא קל.עוד דבר שלמדתי, זה פחות להתייחס למה שאומרים מסביב.
לצערי אני חזק בתיאוריה אבל פחות במעשה, אבל אני עובד על זה.
נשבעת לך שזה מה שאמרו לי, לא פעם ולא פעמיים. שאני אנוכית כי אני לא רוצה ילדים ושאני הזויה כי אני לא רוצה זוגיות.את אדם נוראי??? כי לא רוצה זוגיות וילדים???
הרבה יותר נוראי להביא ילדים רק בגלל שזה מה שמקובל לעשות בלי שזה ממש יתאים להורים.
אז לא רק אחריות למשפחה וילדים, את גם אחראית לעתיד העם היהודי?אז גם אני עובדת על זה וזה לא קל.
היו תקופות שמישהו היה זורק לי משהו וזה היה נשאר איתי במשך שבועות, ועכשיו - אני שוכחת מזה אחרי כמה ימים, לפעמים פחות.
המטרה היא לשכוח מזה ברגע שאמרתי "להתראות" לבנאדם.
נשבעת לך שזה מה שאמרו לי, לא פעם ולא פעמיים. שאני אנוכית כי אני לא רוצה ילדים ושאני הזויה כי אני לא רוצה זוגיות.
היו אפילו כמה שטענו שההחלטה שלי לא "להקים בית בישראל" נוראית כי זה מחובתי לדאוג להמשכיות העם היהודי, ואם כולם יחשבו כמוני ויפסיקו להתחתן ולהביא ילדים, אז העם היהודי ייכחד.
אוי זה נהדר! אני אשתמש בזה אם אי פעם יציקו לי לגבי זה שוב.אז לא רק אחריות למשפחה וילדים, את גם אחראית לעתיד העם היהודי?
כל הכבוד לך. אני הייתי קורס תחת העומס.
את התמלוגים אפשר להעביר בביט.אוי זה נהדר! אני אשתמש בזה אם אי פעם יציקו לי לגבי זה שוב.
חחח... ונניח שיהודי(ה) נישא לגוי(ה) ומוליד(ה) איתו(ה) ילדים? מה אז? אז אותו אחד כן מקיים את ה"חובה" להקים בית וכן מקיים את המשכיות השושלת כהורה, אבל זוהי נקודת המפנה, שתוביל להתבוללות ולאי המשכיות קיומו של העם היהודי, אף כי 2 ה"חוקים" שהזכרת כובדו...נשבעת לך שזה מה שאמרו לי, לא פעם ולא פעמיים. שאני אנוכית כי אני לא רוצה ילדים ושאני הזויה כי אני לא רוצה זוגיות.
היו אפילו כמה שטענו שההחלטה שלי לא "להקים בית בישראל" נוראית כי זה מחובתי לדאוג להמשכיות העם היהודי, ואם כולם יחשבו כמוני ויפסיקו להתחתן ולהביא ילדים, אז העם היהודי ייכחד.
עבורי את אישה שעושה מה שנכון לה ,הגיע הזמן שאנשים יפסיקו לשפוט אנשים/נשים שלא הולכות עם הנורמות/העדר.הגבתי ב-wow כי לא שומעים הרבה דעות כאלה... אז אני פשוט בשוק.
בד"כ מה שאני שומעת זה כמה שאני אנוכית ובנאדם נוראי בסה"כ.
אז תודה
מסכים איתך לגמרי..כל אחד רשאי לעשות כל מה שנכון לו, ומצד שני כל אחד גם רשאי להביע את דעתו.עבורי את אישה שעושה מה שנכון לה ,הגיע הזמן שאנשים יפסיקו לשפוט אנשים/נשים שלא הולכות עם הנורמות/העדר.
תעשי מה שטוב לך וכן,,,קשה וזה דורש ויתור עצום ממך לגדל ילד אבל,,,עבורי האימהות היא חלק בלתי נפרד ממני ואם את חשה שונה זה לא הופך אותך לאדם שלילי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.