בבקשה עזרההההההה

היא לא מחפשת כאן רומנטיקה

מתעניינת מהדברים האחרים כפי זכותה. בחירת המילים שלה די שגויה... אולי היא תלמד...

אדם אתה לא אלוהים

אני יודעת מה אני מחפשת או לא מחפשת אל תדבר עליי בגוף שלישי במיוחד לא בנושא שלי "אולי היא תלמד?" אולי קודם אתה תלמד תכיר ואז תדבר פיס

אהמ...

אני לא יכול לדבר עליך בגוף ראשון או שני כאשר אני משיב לא"ב, נכון? למדתי, הכרתי, חנונים יותר טובים, נקודה.

הא?

הוא דיבר אליי, עלייך. כשמדברים על מישהו אבל לא איתו, מדברים בגוף שלישי, את הטענות את מוזמנת להפנות לאקדמיה ללשון העברית...

א"ב שואל אם את חושבת על חנונים...

בצורה כל כך גרועה... "הם איכסה", למה את כאן?

לא הם

אני ל מכלילה אבל הוא כן

אישית...

אני לא אגע בבחורה שאני חושב שהיא איכסה... אבל זה רק התפישה המעוותת שלי של המציאות...

מה את מצפה שנגיד לך?

את באה לפורום חנונים ומצרה על כך שמה שלא עשית, עשית את זה עם חנון ועכשיו חברותייך יצחקו עלייך. מצד שני, את אומרת שאת בכלל חנונית בעצמך, אבל בכל זאת את אומרת שמעכשיו תתרחקי ממנו ולא תמשיכי את מה שזה לא יהיה שקרה אצלך בחדר בגלל ש"הוא חנווןןןןןןןןןןןןןן", מה שהצהרת לא מכבר שאת בעצמך. מצד שני, את חנונית, אבל חנונים הם איכסה לפי התובנות שלך. את איכסה?

אז גם אתה לא מבין

אוליתכיר אותו ואז תבין הוא נכון הוא חנון נכון אני חנונית מישהו אמר שכל החנונים והחנוניות מתיאמים ??? שטוב להם להיות יחד ? אולי סתם יוצא קטע? כי זה מה שקרה

"סתם יצא קטע"?

אז מה את עושה בערב? בא לי ש"סתם יצא קטע" שום דבר רציני... כמו ב"נפלאות התבונה", רק החלפת נוזלים תמימה...

זה לא העניין

זה לא שאתם פשוט לא מתאימים, כי קורה. זה באמת קורה. את פשוט רוצה להפסיק את זה כי "הוא חנווןןןןןןןןןןןןןןןן וזה איכסההההההה" ולא כי ניסיתם ולא נועדתם להיות ביחד, לא התאמתם וכו'. זה לא קשור להתאמה.

הם אולי מתאימים...

הנקודה היא שהוא לא מתאים לחברות שלה... אני בעד לבקש עצות מחברים, עזרה וכו'. אבל ההחלטה היא שלה בלבד, לא של החברות. כאשר היא מתנסחת בצורה כזו, הדעה של החברות יותר חשובה מהקשר לבחור האיכסה... אבל זאת חזרה, הרי, על מה שדניאל אמר.

noname202

New member
נכון

אף אחד לא אמר שהם חייבים להיות מתאימים. הבעיה היא בצורת ההגדרה שלך, את הגדרת את הסלידה שלך ממנו בגלל שהוא "חנון", ולא בגלל שהוא..לא יודעת, לא נראה טוב, טיפש או לא יודעת מה. הבעיה היא באיך שאת הגדרת את זה, נראה שאת היחידה שמכלילה כאן, לא אנחנו

MajorWinters

New member
אולי אני לא אמור בתור מנהל...

להגיד את זה. אבל את בן אדם מגעיל. הייתי מקצין את זה ומשתמש בביטויים מגעילים יותר, אבל הכוונה ברורה. בגלל שהוא חנון? ומה זה חנון? ומה רע בחנונים? ועוד למה? בגלל חברות שלך? את יודעת כמה מטומטם זה נשמע? זה מוכיח שחברות שלך הן שטחיות, פרחות ושאר גינויים. תדעי לך שחנונים הם אנשים מדהימים, ולא רק בגלל שאני חנון. הם הרומנטיקנים הגדולים ביותר. הם חכמים. יש סיכוי גדול שהם יעשו הרבה כסף, שזה אולי כלום, אבל אם זה בנוסף לשאר התכונות, זה רק עוזר... את יודעת מה? הפסד שלך, לא מגיעה לך אותו. לכי תבלי עם בחורים שיעשו לך רע ושיהיו לך חיים נפלאים...

למעלה