בגלל הגברים של היום אני כנראה א-מינית

AMinit25

New member
בגלל הגברים של היום אני כנראה א-מינית

ערב טוב , אני כבר שנה וחצי לא יוצאת עם אף אחד , למרות שכל הזמן מנסים להתחיל איתי. הבעייה היא שאני לא יכולה להימשך לגבר שמנסה לגרור אותי למיטה או לנשק בדייט הראשון . זה מעצבן אותי . לא משנה כמה חתיך הוא יהיה , מרגע שהוא מתנהג כך זה פוסל אותו בעיניי . זה מרגיז שבן אדם שבקושי כמה שעות מכירה נדחף עם נשיקות , ליטופים , מיזמוזים . זה לא בשבילי!!!! גבר שמנסה ישר עם התנהגות כזו פשוט מגעיל אותי ~~~~~.אולי תגידו שעם גישה כזו אין לי סיכוי עם אף אחד , אבל אני כן רוצה אהבה , כן רוצה גבר טוב , זאת אומרת להכיר אותו בתור ידיד , להיפגש , לצחוק , לבלות את הזמן , ואם אני אתחיל לפתח רגשות אליו , או הוא , אז נדבר על זה ואולי יצא מזה משהו - אך ורק אם אני אתאהב בו . מה , אני מבקשת יותר מדי???

p019

New member
../images/Emo122.gif

בפורום הזה - לא נראה לי משמישהו יגיד לך שיש בעיה עם הגישה שלך. אבל אני לא יודעת אם אנחנו יכולים לעזור יותר מידי - כיוון שאני לא מבינה התנהגות כמו שאת מתארת. לדעתי את כמובן לא מבקשת יותר מידי.

inbardaf

New member
../images/Emo201.gif

כ-ל כ-ך מבינה אותך. כ-ל כ-ך מסכימה עם כל מילה. גברים היום באמת דוחים וחסרי כל כבוד לאישה. גם אני הפסקתי לצאת עם גברים בדיוק מאותה הסיבה. כמו שאמרה P019 פה יכולים בעיקר להסכים ולבין. העזרה המועטה שאנחנו יכולים לתת, היא בהזדהות והבנה. את ממש לא מבקשת יותר מידי. זה הם הדפוקים. ולא צריכים להיות א-מינים כדי לחשוב כמוך. התאור שלך הוא תאור של קשר בריא ואמיתי. עצוב לדעת שגברים רבים לא מבינים את זה (או לא רוצים להבין..
) מאחלת לך הצלחה למרות הקושי. לפעמים יש הפתעות

AMinit25

New member
את יודעת מה הכי מבאס?

שאם מוצאים גבר שבאמת שווה , שמתאהבים בו באמת , אז או שהוא תפוס , או שהוא הומו. אני נתקלת בכל כך הרבה "זבל" בחוץ שמנסה לגרור אותי למיטה (עוד מעט נגיע לזמן שאנשים כבר יעשו סקס לעיניי הרבים בלי בושה) . אני כל יום מתאכזבת יותר ויותר מהגברים שסובבים אותי . אני בניתי למישהו אתר אינטרנט , והוא הזמין אותי למסעדה , והסכמתי לצאת כי חשבתי שאולי יצא מזה משהו . אבל בסוף הדייט אמר :"מה עם נשיקה?" , ואני אמרתי לו שלא מתאים לי וברחתי . זה פשוט בלתי נתפס שאני מכירה גבר פחות מכמה שעות , והוא כבר נדחף עם המגע הפיזי(לא בהכרח סקס) - ואיך אפשר להתאהב בדבר כזה???????????

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif "או שהוא תפוס , או שהוא הומו"

בעצם זה עצוב
, פשוט גם אני אומרת כל הזמן את המשפט הזה.... יצאתי עם מישהו שהכרתי דרך העבודה. שאלתי אנשים סביבי עליו (כי הם הכירו אותו ואני הייתי חדשה), וקיבלתי 'המלצות חמות' בסוף הדייט הראשון, הוא לא רק התנפל עלי בנשיקה, הוא ממש ניסה הלשכיב אותי! ועוד למצוא לזה צידוק.. זה התחיל בזה שנפגשנו ישר אחרי העבודה במסעדה. היתה שיחה באמת נחמדה והיה קל להתחיל לדבר, כי דיברנו על התחום של העבודה שלנו... אז הוא שאל אם בא לי ללכת לאן שהוא. היה נחמד, אז חשבתי למה לא? הוא הציע לבוא אליו הביתה. זה היה נשמע קצת חשוד אבל חשבתי שאם אני יגיד לא זה יהיה מספיק ברור. אמרתי: לא, ממש לא. אז הוא אמר: טוב, אז אולי לטיילת או משהו כזה. זה היה נשמע לי בסדר, אז הסכמתי. אחרי הכל, היתה באמת שיחה נחמדה. נכנסנו לאוטו שלו ואז הוא נזכר להגיד לי שבכל מקרה הוא רוצה לעבור בבית להתקלח. אני מניחה שכאן כבר הייתי צריכה להבין את כוונותיו, אני פשוט בן-אדם תמים להחריד בדברים האלה..
טוב, חשבתי לעצמי בתמימותי. הלכנו אליו הביתה, ישבנו בגינה ודיברנו עוד כמה זמן. כשראיתי שהוא לא מגלה שום סימן ללכת להתקלח שאלתי אותו מה קורה עם המקלחת? הוא הלך להתקלח. כשהוא יצא, הוא התישב לידי על הספה (ראיתי בנתיים טלויזיה), שאלתי לאן הולכים ואז הוא אמר שהוא כבר עייף.. אני יודעת שכל מי שקורה את זה עכשיו, חושב איזה פסיכית אני. אתם צריכים לזכור שאתם מראש ידעתם לאן זה יוביל ושבדיעבד ומבחוץ דברים תמיד נראים הרבה יותר ברורים. קיצר, הבחור פשוט התנפל עלי, פשוטו במשמעו. כששאלתי אותו מה נסגר ודחפתי אותו, הוא אמר את במילים הבאות: תראה, אני יודעת שאת חושבת עכשיו שאם תשכבי איתי בפגישה הראשונה אז את כמו זונה וכאלה, אבל שנינו גרושים, וזו הזדמנות שהילדים לא כאן. זה כמובן היה מלווה בתנועות והבאות של אל תעשי ספור. אמרתי לא שאני לא מבינה משהו: אם הוא רציני, אז מדובר בקשר שיהיה לו המשך ויהיו עוד הרבה הזדמניות ש'הילדים לא יהיו'. הוא ענה לי במילים הבאות: נכון, אבל אני ממש חם עליך. ונסה שוב
בשלב הזה ממש התעצבנתי, דחפתי אותו והלכתי בכעס לכיוון הדלת. הוא התעשת, התנצל בלבלהבלה, ואמר שהוא יקח אותי הביתה. וזו רק דוגמא אחת.... ואז לא מבינים למה אני אומרת שגברים הם זן בין הקוף לאדם...

AMinit25

New member
הם יכולים לעשות את זה בדרך יותר וולגרית

למשל , פעם נסעתי במונית ספיישל לבית שלי ממקום יחסית רחוק , וזה היה בצהריים.הנהג התחיל לשאול אותי אם יש לי חבר . עניתי לו שכן (כי בשלב הזה כבר הבנתי שהוא מנסה להתחיל איתי) . ואז הוא שאל שאלה שעיצבנה אותי : "שברת איתו את הקרח כבר?" . אני הבנתי למה הוא התכוון אבל עשיתי את עצמי כאילו לא מבינה , ואז הוא שאל ישירות אם עשיתי איתו סקס , ואני עניתי לו שזה לא יפה ולא מנומס לשאול בחורה שאלה כזו , במיוחד אם אתה מכיר אותה פחות מ-5 דקות . הוא ניסה לשחק אותה יעני גבר שמכבד בחורה (תמשיכי לקרוא ותראי שזה לא נכון) ואמר "טוב , אני מכבד את הבקשה שלך ולא אשאל". עברו 10 דקות והוא שאל אותי עם כמה בחורים עשיתי את זה , ואני שוב אמרתי לו שזה לא מנומס ואיפילו מגעיל לשאול דבר כזה בחורה . ואז הוא בתחיל עם הסיפורים המזוויעים שלו - אמר שעשה את זה עם בחורות מזדמנות בכל מקומות האפשריים - גם במונית . בשלב זה נגעלתי (חשבתי לעצי - איככסססססס אני עלולה לשבת איפה שהוא עשה סקס ) , והשלב הסופי הוא התחיל לבלבל לי את המוח - אמר שאני לא כמו הבחורות האחרות (משפט שגבר משתמש בו למטרה להכניס למיטה בחורה) , והביא לי דוגמא שהיו לו בחורות כוסיות לא מהעולם הזה , ושאחרי סקס לא היה לו על מה לדבר איתן , והוא פשוט אמר להן : "יאללה , אני עייף , עופי מהבית - יש שם על השולחן כסף למונית" (או משהו בסגנון הזה) . כשהוא אמר את זה , אני פשוט נדהמתי , איך אפשר להיות כזה מגעיללללל.אמרתי לו שיחס כזה לא מגיע לאף בחורה , ושזה גורם לה להרגיש זולה , והוא לא הסכים איתי . אחר כך כשירדתי מהמונית הוא ביקש טלפון שלי - כמובן סירבתי . לבן אדם כזה לא מגיע כלום בחיים!!!!!! אני כל פעם מגלה כמה שהגברים יותר חרא - מוצאים כל פעם דרך יותר מקורית להכניע פסיכולוגית את הבחורה שהיא תשכב איתו . אולי מבחינה חוקית זה לא אונס , אבל בשביל הנשמה זה כן אונס.

Berethor

New member
זה לא חוכמה להשוואת בין גברים לבין ערסים ../images/Emo46.gif

זה שקוף שנהג המונית ערס, וזה פשוט בושה מה שאת עושה פה. אני לא מוכן בכלל שידברו על גברים באותו משפט שמדברים על ערסים, ההשוואה הזאת כול כך מגעילה אותי, וגורמת לי לחשוב שהוא לא הערס היחיד שאת מכירה. אז עם כול הכבוד בחורה שמסתובבת עם ערסים דמה בראשה. אנחנו מדברים פה על גברים ברמה מסויימת(גם אם חלק חרמנים וטמבלים), לא על בהמות תת רמה. אז פעם הבאה אני מבקש ממך להפריד בין שיחה על גברים ושיחה על ערסים. אם רצית לספר סיפור על נהג מונית ערס שהתריד אותך זה לא הדרך. זה מצחיק ועצוב לחשוב שבאמת התחלת להסביר לו שזה לא מנומס, כאילו שהוא יודע מה זה נימוס, זה בערך כמו לדבר לכלב ולהסביר לו משהו, מה הטעם ?. "הוא ניסה לשחק אותה יעני גבר שמכבד בחורה" בטח שזה מה שהוא עשה, זה מה שהם תמיד עושים כאשר הם חושבים שיש מצב לזיין(סליחה על הבוטות, אבל זה בשפה שלהם). אבל הם מכבדים אותך בערך כמו שהם מכבדים נעל, ברגע שתראי להם שאת לא מעוניינת תראי ישר את פרצופם האמיתי. "שברת איתו את הקרח כבר?" אני ישבור לך תפרצוף אם לא תשתוק.
. שאל אותך אם עשית איתו סקס ? מזה עניינך יצור. " "טוב , אני מכבד את הבקשה שלך ולא אשאל" יופי העיקר שתשתוק. "עם כמה בחורים עשיתי את זה" כנראה שלעולם לא תדע. נקווה שהתשובות שלי יתנו לך השראה פעם הבאה. בקשר לסיפורים הכול שקרים במלא, מה את מאמינה לזבל, זה סך הכול לתת לגיטימציה לכך שתשכבי איתי ולהראות כאילו הוא שווה משהו. תכניסי טוב לראש בעולם הזה את או טורפת או נטרפת, את משדרת חולשה, חוסר ביטחון ותמימות הערס הזה רואה שיש כאן מצב לפגוע בך ולנצל אותך. אם היית חזקה הוא היה שותק.(נ"ב- תמיד טוב להיות מסוגלת גם לשבור לו תצורה אם וכאשר הוא נוגע בך). חוץ מזה שאני לא מאמין שיש בחורות מספיק חרמניות ומספיק טפשות כדי לשכב עם היצור הזה. אבל אם כן יש כאלה אז "יאללה , אני עייף , עופי מהבית - יש שם על השולחן כסף למונית" זה בדיוק מה שהן ראויות לו. רק שתדעי שהוא בכוונה גורם לך להרגיש זולה וחלשה, ככה יותר קל לו לנצל אותך. חזק על חלשים שמעת פעם ? "לבן אדם כזה לא מגיע כלום בחיים" לא מגיע לו גם לחיות, מגיע לו לתלות או לעמוד מול כיתת יורים. דבר אחרון שיש לי לומר לך, שוב אל תעזי להשוואת בין גברים לבין ערסים, תפסיקי להסביר לערסים דברים, תשקיעי בלהסביר לבחורות לא להיות עם יצורים כאלה, טוב שלא לקחת תמספר, וחבל ששיתפת איתו פעולה בשיחה. אף אחד לא יכול להכניע אותך פסיכולוגית לשכב איתו, לא אם באמת תתנגדי ולא תרצי. ומבחינה חוקית זה לא אונס זה הטרדה מינית, אפשר לתבוע על זה אגב, אבל בישראל זה כול כך פפולארי שספק אם תצליחי להרשיע תעבריין. "בשביל הנשמה זה כן אונס" לא מסכים, אונס אמיתי הוא רצח בשביל הנשמה ושביל הכבוד המינימלי של האדם. יחד עם הפגיעה בגוף. ההתרדה שעברת היא בגדר התעללות פסיכולוגית. תאמיני לי שהוא נהנה מכול רגע, ומה המטרה שלך ? שהוא לא יהנה מזה. נלחמים עם אש באש. תהיא חזקה, תהיא עמידה ותהיא עדישה לחרא שהוא אומר, אם הוא נוגע בך תשברי לו תפנים אם הוא מתריד אותך תרקי לו בפרצוף.

Berethor

New member
*זה סך הכול לתת לגיטימציה לכך שתשכבי איתו

פאקינג שיט,רואה זה מה שקורה שעצבניים,חהחה. חבל שאין עריכה..

AMinit25

New member
אני לא אמרתי על כל הגברים

אני מדברת פה על אוכלוסיה גדולה מאד (לפחות 90% מהגברים) שמתנהגים בצורה כזו . ולמה זה בעצם מעצבן אותך??אם אתה לא שייך לקבוצת ה"ערסים" כמו שאתה קורא לה , אז אין לך מה להתרגש בכלל ... נראה לי אתה מנסה באיזשהו אופן (לא ישיר אולי) להצדיק את ההתנהגות הזו . לגבי מה שאמרת שנשים ראויות שמתיחסים אליהן כך (יאללה , אני עייף , עופי מהבית - יש שם על השולחן כסף למונית) - אתה לא צודק - אין שום הצדקה ליחס כזה מגעיל. ולא כל הנשים יכולות להילחם ולהיות חזקות נגד סוג כזה של גברים. לגבי מה שהתייחסת אליו בתנ"ך - אתה באמת חושב שזה מוצדק לאישה שנאנסה למות רק בגלל שלא היה לה מספיק כח פיזי/נפשי להתנגד לזה??? ודבר אחרון - לגבי הערסים - גם אצלם יש כאלה שמכבדים בחורה (בודדים מאד - אבל יש) , והתנהגות כזו גועלית כמו שתיארתי אצל רוב הגברים זה לא בהכרח ערסים - זה יכול להיות ילד טוב , שיש לו עבודה קבועה , שמחפש כביכול קשר רציני , אבל בסופו של דבר הוא עדיין מתייחס כך לבחורה , ונשאר חרא של בן אדם (חרא גם יצבעו אותו בזהב ישאר חרא).

Berethor

New member
ככה זה נשמע

90% מהגברים מתנהגים כמו נהג המונית הערס ?!. מזעזע לחשוב איפה את חיה, בטח איזה עיר של ערסים, או שאת סתם מנפחת את זה. למה זה מעצבן אותי ? אם זה לא היה מספיק ברור, מעצבן אותי שאת מדברת על גברים ועל ערסים(בבונים) בנשימה אחת. אני מנסה להצדיק את ההתנהגות הזאת ?! זה המסקנה שלך אחרי שקראת מה שרשמתי עלהם , אני חושב שאת פה מנסה להצדיק תהתנהגות שלהם, בדרך הכי פשוטה שיש, לומר שכל הגברים כאלה. לא אמרתי שנשים ראיות שמתיחסים אליהן כך, נראה שאת קוראת רק מה שאת רוצה לקרוא, רשמתי "חוץ מזה שאני לא מאמין שיש בחורות מספיק חרמניות ומספיק טפשות כדי לשכב עם היצור הזה. אבל אם כן יש כאלה אז "יאללה , אני עייף , עופי מהבית - יש שם על השולחן כסף למונית" זה בדיוק מה שהן ראויות לו.". "אתה לא צודק - אין שום הצדקה ליחס כזה מגעיל." בטח שיש , מי שיוצאת עם כלב מגיע לה לקבל יחס של כלבה. לא כול הנשים מסוגלות ללחם ולהיות חזקות נגד הסוג כזה של "גברים" ? בשביל זה יש משפחה ובשביל זה יש גברים אחרים(או נשים), אם את לא חזקה ולא מסוגלת אז תקבלי עזרה מאחרים או תתרחקי כמה שיותר רחוק מהיצורים האלה. בקשר לתנ"ך כבר עניתי, בגלל שהיא לא עשתה מה שהיא יכלה(ממה שהיא יכולה ואם היא יכולה), יש לה גם כן אשמה בזה, וכמובן שזה לא מוריד בכלום מאשמתו של האנס שהיא תמיד מוחלטת. כוח פיזי וכוח נפשי אלה בין הדברים החשובים בחיים האלה גברתי, כדאי שתפנימי את זה. חולשה תתן לך לא עצמאות ולא הגנה. "לגבי הערסים - גם אצלם יש כאלה שמכבדים בחורה(בודדים מאד - אבל יש)" כן מכבדים פרחות, שהן הגרסה הנשית שלהם, לא מכבדים נשים כמוך זה בטוח, ודבר שני למה את חושבת שאכפת לי ?. את רואה שאת זאת שמצדיקה פה ערסים בטענה הנדושה "יש גם מעטים שלא ככה", אני לא קונה את זה וגם זה לא משנה לי כלום. את מוזמנת להמשיך לחפש "ערסים טובים". "והתנהגות כזו גועלית כמו שתיארתי אצל רוב הגברים זה לא בהכרח ערסים" זהו שלא, ההתנהגות שתיארת פה היא רק של ערסים, ולא המקרה ידעתי שהנהג הוא ערס, יש גם כאלה מושפעים מערסים מסיבות כאלה ואחרות(טיפשות למשל) אבל זה כבר דבר אחר. "זה יכול להיות ילד טוב , שיש לו עבודה קבועה , שמחפש כביכול קשר רציני , אבל בסופו של דבר הוא עדיין מתייחס כך לבחורה , ונשאר חרא של בן אדם (חרא גם יצבעו אותו בזהב ישאר חרא)." שטיות, נתחיל מזה ש"ילד טוב" לא יתיחס ככה לבחורה ובטח שלא בצורה שתיארת, ואם את מנסה לקשר פה בין הדברים שאמרת על נשיקות בדייט הראשון לבין הנהג המונית הערס שהתריד אותך, אני לא מבין לאן את חותרת. ואגב יש גם הרבה "ילדים רעים" שיודעים איך לתנהג לאשה, ערסים הם פשוט בהמות חסרי תרבות ושכל. תתרחקי ואל תבכי זה הכול. אגב "חרא שצבעו בזהב" זה ערס סטייליסט. תפסיקי להגן על ערסים וללכלך על גברים.

inbardaf

New member
אתה מדבר בשם הנשים כאילו הן גברים..

"זה לא חוכמה להשוואת בין גברים לבין ערסים" - יש גברים, שזה הרוב, תרצה להכיר בזה או לא, ויש גברים אמיתיים. (ורובם כנראה כאן בפורום
) "אז עם כול הכבוד בחורה שמסתובבת עם ערסים דמה בראשה" - הבחורה בסה"כ לקחה מונית. היא אמורה לבקש ג'לטלמן מנומס ובעל הליכות כשהיא מתקשרת למוקד או עוצרת מונית ברחוב? כי נראה לי שהיא לא תמצא ככה מונית בחיים.. "נקווה שהתשובות שלי יתנו לך השראה פעם הבאה" - אתה חכם על חלשים. אין לי מושג מה מידותיך הגופניות ויכולתך הפיזיות, אבל רוב הבנות קטנות וחלשות מרוב הגברים. ללכת ללמוד הגנה עצמית וכאלה זה עוזר, אבל דורש שנים של אימון כדי שיהיה באמת יעיל וחוצמזה, למה בכלל לפנות לכיוון של כוח? בעיני התשובות שלה היו הרבה יותר מתאימות. תעמדי על שלך ותסבירי את עצמך בצורה ברורה. אם אין ברירה והיא מסוגלת! שתתן סנוקרת. במקרה שלה, זה רק היה מסבך את המצב. כולה נהג מונית שלא שווה אפילו יריקה. "אבל אם כן יש כאלה אז "יאללה , אני עייף , עופי מהבית - יש שם על השולחן כסף למונית" זה בדיוק מה שהן ראויות לו." - אף בחורה לא ראויה לזה! אם משהיא תמימה או טפשה זו לא סיבה לנצל אותה ולהשפיל אותה בצורה כזו!! "אף אחד לא יכול להכניע אותך פסיכולוגית לשכב איתו" - לכל אחד יש חולשה. גם לך... צריך רק לחפש אותה ויש אנשים שאלופים בזה (בלי קשר בכלל לבנים בנות) כל אחד והעקב אכילס שלו. אצל חלק הוא מאוד קטן ומוסתר ואצל אחרים הוא מאוד רחב וגלוי. גם זו לא סיבה לנצל אותם. אנשים מפעילים מניפולציות אחד על השני כל הזמן בכל מיני הקשרים (לא רק ביחסים בין גברים לנשים). יש אנשים שמשתמשים בכוח הפיזי שלהם ויש כאלה שבכוח המוח. לסיום, קטע משיר מאוד פופלארי ומיינסטרים: כתב, הלחין ומבצע: אריק ברמן (שאם אני לא טועה זכה לתואר זמר השנה או משהו כזה) "אני אשיר לך סרנדה למרפסת הדרומית, זאת תהיה כזו בלדה עם הלחן הממיס, שיוריד אותך למטה, את לא תרגישי בתרמית וניסע אלי הביתה לקצת הגשמה עצמית." ואין לי מילים להוסיף על זה...

AL212

New member
אני לא בעד להכליל

על כל הגברים. תיארת פה התנהגות די קיצונית, ומנהג מונית ישראלי לא הייתי מצפה ליותר מדי. את יכולה לחפש גבר חנון או ביישן.

inbardaf

New member
על חנונים וביישנים

אני התחתנתי עם גבר חנון וביישן, בדיוק בגלל הרושם הראשוני שהוא יוצר. הוא לא נגע בי במשך כמה חודשים ונתן לי ליזום את הקשר הפיזי בקצב שלי וסקס מלא היה רק אחרי החתונה. נשמע טוב? למעשה מה שקורה אם גברים כאלה זה הדבר הבא: מתוך הביישנות שלו וחוסר הבטיחון שלו, הוא נתן לי להוביל. ברגע שהתחתנו ועברנו הכל, ולא היה מקום יותר לביישנות, הגלגל פתאום התהפך. מצאתי את עצמי נלחמת לא פעם, לא לעשות דברים שהוא נסה בכל הכוח (הפיכולוגי) לדחוף אליהם. בתור מי שחי איתי, הוא ידע בדיוק מה החולשות שלי ולא הפסיק לנצל אותן. בגלל זה מהרתי לעזוב את הבית הכי מהר שיכולתי. ידעתי שזו הדרך היחידה שלי להציל את עצמי. שלא תחשוב שהוא לא ניסה את כוחו במקום מגורי החדש... רק אחרי שאיימתי עליו שאני אוציא צו הרחקה נגדו ודחפתי אותו בכוח מהדירה החוצה, הוא התחיל להפנים. אם לא היו לנו בנות משותפות, מבטיחה לך, לא הייתי רואה אותו יותר ממטר. אבל יש לנו ואני צריכה לחיות עם זה. מה שהיא תיארה אולי קיצוני קצת אבל לא רחוק בהרבה מהמציאות הרווחת.

avi1283

New member
בקשר לחנונים

וביישנים לא נראה לי שזה מאפיין אותם, זה פשוט מאפיין את מי שהתחתנת איתו. באופן כללי אם הייתי מנחש אז חנונים וביישנים יתיחסו יותר טוב לבת הזוג ויהיו יותר תומכים ומפרגנים, אבל אי אפשר להכליל וכמובן כמו לכולם גם להם יש חסרנות.

inbardaf

New member
אני חושבת

שברגע שאתה חנון או ביישן אתה לא עושה משהו מתוך סוג של חולשה (כי אתה ביישן) וזה לא אומר כלום על מה שהיית עושה עם לא הייתה לך החולשה הזו (ביישנות..). לכן, יכול להיות חנון/ביישן שיתגלה בסוף כמו בן-זוגי ויכול להיות שלא... מה שאני אומרת, זה שביישנות היא לא ערובה לכלום. היא סוג של חולשה. כאשר לאדם יש את הכוח ויכולת לעשות משהו והוא לא עושה את זה - זה מעיד על רמה מסויימת של מוסריות. אם אין שום דבר שמונע ממך לנצל אדם אחר (לא רק בהקשר של זוגיות וסקס) ואתה לא עושה את זה - זה מעיד עליך. אם היה שם משהו שמנע ממך לעשות את זה, כולל פחד מפני החוק וכאלה, זה לא אומר עליך כלום. זה אומר שברגע ששום דבר לא ימנע ממך אי-אפשר לדעת איך תתנהג ויכול להיות שתבחר כן לנצל.

AL212

New member
אז התכוונתי

לחנון במובן של עדין נפש. הרבה פעמים גם הביישנות קשורה לעדינות ורגישות לאחר. המקרה שקרה לך לא בהכרח מייצג.

inbardaf

New member
חשבתי על זה אח"כ

אולי צריך להפריד ביישנות מחנוניות, כי הם לא בהכרח קשורים למרות שלרוב יש נטיה לקשר אותם. כמו שאני רואה את זה ולא רק מתוך הקשר שהיה לי, ביישן זו תכונה שמונעת מהאדם לעשות דברים שהוא רוצה. חנון, זה סוג של 'ילד טוב'. אחד שהוא באמת לרוב עדין נפש יותר. והוא לא עושה דברים, כי הוא לא מרגיש/רוצה/חושב שנכון לעשות אותם. בסה"כ, חברות שלי תמיד צחקו עלי שאני נמשכת לחנונים ואני מניחה שזה תקף גם היום. יש בהם משהו יותר אמיתי ופחות צבוע, כי הם פחות 'משחקים את המשחק' של החברה בקטע של רושם וכאלה. הבעיה שבגילאים מבוגרים (30 +), בניגוד לתיכון, קשה יותר לזהות מי חנון באמת ומי רק נראה ככה בגלל החיים (עבודה משפחה קודים חברתייים של הגיל וכד') מסכימה אם מה שכתבת על חנונים. המקרה שלי הוא מקרה של ביישן, לא חנון, והוא לא מייצג כי כמו שכבר אמרתי, אם משהו ביישן, את לא יכולה לדעת מה מונע ממנו לעשות דברים ומה יקרה כשהוא לא יתבייש יותר. הביישנות יוצרת ערפל. זה מה שניסיתי לומר.

Berethor

New member
חשבת והגעת למסקנות נכונות

בהחלט שיש להפריד בין ביישנות וחנוניות ויש גם להפריד בין לא כמו כולם לאחד שרוצה ולא מקבלים אותו. מסכים אתך לגבי התיאור של החנון, חוץ מאשר לגבי דבר אחד, "עדין נפש", צריך נפש מאוד חזקה כדי לא לתנהג כמו "כולם" מבחירה. לביישנים ולא פופולריים פשוט אין בררה. חוץ מיזה לא נראה לי שיש קשר בין חנוניות לביישנות, לפחות לא אצל האמיתיים, חנונים פשוט לא חברותיים, ולא בגלל ביישנות, לרוב זה דווקא בגלל שהם חכמים ומה שהולך בחברה מסביבם פשוט לא מתאים להם ולאופי שלהם. חנון אמיתי זה אחד כמו נמרוד רייס. ראיון עם נמרוד

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif עצוב כמה שזה נכון ../images/Emo7.gif

וגברים סביבי בעבודה מנסים לשכנע אותי שסתם נפלתי על דפוקים
יש לי גם אין ספור סיפורים... פשוט בחרתי האחד האחרונים, לא בהכרח הגרוע ביותר...
ואת אכן צודקת: "אולי מבחינה חוקית זה לא אונס, אבל בשביל הנשמה זה כן אונס." אני אומרת שאולי יש גברים אחרים, אבל הם ממש מיעוט.

זאן111

New member
זו תקיפה מינית ממש,

אני חושבת שזה ניסיון לאונס. בהתחלה הוא ניסה להשיג את רצונו בדרכים מניפולטיביות, ואז תקף אותך פיזית, נאלצת להיאבק איתו- זה נראה לי ניסיון לאונס (בהזדמנות זו חשוב לציין כי מקרי אונס יכולים להתרחש גם ללא היאבקות האשה. לעיתים נשים לוקות בשיתוק ואינן יכולות לזוז בזמן תקיפה- זה עדיין אונס, ולעיתים הגבר מאיים ומפעיל מניפולציה, ולכן האשה לא נאבקת- זה עדיין אונס). ולדעתי, לא היית תמימה, או "פסיכית", כלל וכלל. בפורום הפמיניטי סיפרה אשה שמכנה עצמה "old girl", על כך שנאנסה בצעירותה, ושנים הסתובבה עם התחושה שהיא טיפשה והאשימה את עצמה, והיא, דרך אגב, אחת החכמות ביותר בפורום הפמיניסטי (שלא דל בנשים חכמות, לדעתי). רב הנשים שמותקפות/נאנסות נוטות להאשים את עצמן, לחשוב שהיו תמימות או טיפשות, להרגיש צורך להסביר את עצמן ולהצטדק, אבל זו תמיד אשמת התוקף. אני מצטטת פה מדברי אולד גירל על מה שעברה: "חשוב מאוד היה (לי) להבין שאני לא האהבלה שעושה דברים מטומטמים ואחר כך בוכה בגללם במקום "לסגור עניין" ו"לקחת אחריות", אלא אדם שנגרם לו נזק שסביר מאוד שיתפרש כנזק בעיני כל אדם סביר".

למעלה