בגלל הגברים של היום אני כנראה א-מינית

snoopytush

New member
אני רוצה לחלוק

אמרת שאת לא מבינה איך אפשר לרצות לגעת באדם שאין לך כלפיו רגשות ובכן... אני בתור אמינית חולה על חום גוף זה ממסטל אותי. אני מרגישה גם לפעמים אנרגיות מאנשים וזה כל כך כייף! אני אוהבת מגע אנושי כי זה מבחינתי אוניסברסלי מעודד ומרגיע. אני חושבת שיש לו גם פן פסיכולוגי טיפולי , זה למשל למה אנשים אוהבים מסאז'ים. אבל כשזה מגיע לסקס אני לא יודעת מה לעשות עם ידי ורגלי וכל התהליך עצמו נראה לי משעמם וחסר טעם. ואם יש משהו יפה בתהליך אז זה רק החום גוף והרגשות של האהבה והרומנטיקה שאותם מבחינתי אפשר לחוות גם בלעדיו. סוף פסוק.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

"אני בתור אמינית חולה על חום גוף זה ממסטל אותי"
"אבל כשזה מגיע לסקס אני לא יודעת מה לעשות עם ידי ורגלי וכל התהליך עצמו נראה לי משעמם וחסר טעם"
אני איתך, אחותי. לא יכולתי לתאר את זה טוב יותר...

p019

New member
ההגיון הלא סביר של הדייטים הראשונים

ביצעתי סקר קטן (מעוד קטן - אישה אחת וגבר אחד מיניים) והגעתי למסקנה - גם אם גבר לא רוצה לשכב בפגישה הראשונה נוצר מצב בחברה שהוא חושש שמע הבחורה תחשוב שמשהו לא בסדר איתו כי הוא לא ניסה - לכן, הוא מנסה רק לצורך הפרוטוקול. נכון שזה פסיכי?
אין לי מושג מה זה אמור להגיד מבחינתך. רק שתדעי שהגבר טען שאם הוא יוצא לדייט רציני הוא דווקא יעדיף לא לשכב בפעם הראשונה - אבל בגלל המשפט הקודם בכול זאת יראה סימני נסיון בכיוון. פסיכי בריבוע.

inbardaf

New member
שמעתי דברים דומים מגברים סביבי..

פיסיכי שזה לא יאמן!!! שלא לדבר על גברים בתולים שמרגישים שהם פגומים לחלוטין ו'איזה בחורה תרצה אותם'?!? החברה המינית, ממש משדרת שאם אתה גבר אתה חייב להיות רב זיין (סליחה על הביטוי..) אחרת משהו אצלך דפוק. מפגרים ברמות!!
זה עצוב, זה לא מצחיק... אם הם לא מנסים לשכב איתך בפגישה הראשונה 'כי הם רציניים', הם בכל מקרה ידביקו לך נשיקה בשיא הבוטות וההפתעה ויתאפקו רק עד הפגישה השניה.... עאלק רציני..

זאן111

New member
"דייט רציני", וכמה מילים על היחס לגוף האשה

גבר שיוצא לדייט רציני יעדיף לא לשכב בפגישה הראשונה מכיוון ש"דייט רציני" הוא עם אשה שהגבר מכבד, והגבר לא יכול לכבד אשה שמקיימת יחסי מין בפגישה הראשונה. אין לגברים שום בעיה לכבד את עצמם במקרה כזה, ואף להעריץ את עצמם, וגברים אחרים כ"כובשים" וכו' וכו'. כלומר, העדפת הגבר לא לשכב בפגישה הראשונה בדייט רציני קשורה למוסר מיני כפול (קריטריון מוסרי אחד לגברים, אחר לנשים), וליחס לגוף האשה כ"פגום", "משומש" ו"חסר כבוד" לאחר קיום יחסי מין, אלא אם כן מדובר בקיום יחסי מין במסגרת נישואין, או- בחברה מערבית מודרנית- במסגרת קשר ארוך טווח. בבסיס יחס כזה לגוף האשה הגוף נמצא במקום של חפץ, שמאבד מערכו לאחר "שימוש",כאשר הגבר הוא סובייקט, אדם בעל רצון, תשוקה מינית לגיטימית, ואינו נמצא במקום של "גוף" כלל, הוא אינו אובייקט מיני ואינו חפץ. אף אשה לא תגיד "אני מתייחסת אליו בצורה רצינית, לכן לא אנסה לשכב איתו"- הגבר לא נמצא במקום פגיע מבחינה מוסרית שהאשה נמצאת בו, אם אשה תשכב עם גבר בפגישה הראשונה היא לא תכונן יחס לא רציני אליו, אלא אל עצמה, למרבה העצב. מובן שזה כך מכיוון שאנו חיים בחברה גברית וגברים קבעו את הכללים. אני מקווה שכולן מבינות/ כולם מבינים. מאחר שמדובר בכללים חברתיים, הם גם ניתנים לשינוי.

Berethor

New member
מה שאת אומרת נכון, אבל מה רע בזה

נתחיל מזה שרוב הגברים שחיים בחברה מושחטת(כמו בארץ) בדרך כלל לא יוצאים לדייט רציני. דייט לא רציני זה מה שנקרא סטוץ, בדרך כלל זה היה עם אשה מופקרת מינית או אם אשה שהם ימכרו לה אשליות. כמובן שגבר לא יכבד אשה שמקיימת יחסי מין בפגישה הראשונה, הרי מבחינה הגיונית זה סביר להניח שזה ככה עם רבים וטובים, וגם אם זה היה קשר רציני יש סכויים טובים שהיא תבגוד בו, אין סיבה לכבד אשה כזאת וזה גישה נכונה. בקשר לזה שהם מכבדים את עצמם, זה שוב בגלל החברה, כי כביכול לגבר מותר, אבל מולם לבין עצמם אני מספק אם הם באמת מכבדים את עצמם. יש כאלה שקמים בבוקר, מסתכלים בראי ואומרים, "איזה בהמה מטומטם אני, לעזזל איך יכולתי לשכב איתה", אחרי הכול זה עניין של צבעות ושל חוסר תרבות, בינו לבין עצמו לא כול גבר כזה שלם עם הגועל שהוא עושה, אבל שוב הוא חיי באשליה שזה בסדר. בקשר לקריטריון הכפול זה דווקא דבר שהוא לטובת הנשים, באמת היית רוצה לחיות בעולם שנשים מופקרות היו במרכז החברה כמו שגברים מופקרים ושמוקים ?. נשים עוד שומרות ככה על המעט שנשאר, וסך הכול גם על גברים. אם האישה מסרבת אז אם מי הוא ישכב, עם גבר ?. אז מה זה משנה על מי חלות החובות האלה. גוף של אישה מופקרת מינית נחשב ל"פגום", "משומש" ו"חסר כבוד" מאז ומעולם וברוב התרביות וזה בכלל לא קשור ליחס של חפץ. כי אחרת גם אישה נשואה ובמסגרת קשר ארוך הייתה נחשבת לפגומה וחסרת כבוד. הסיבה שמייחסים לאישה את זה, זה כי מכבדים אישה יותר ומצפים ממנה לתנהג בצורה מכובדת ולהיות בקשר בריא. עם כבוד באה האחריות, ועם צפיות באות אכזבות. מגברים בחברה הזאת לא מצפים לכלום, חוץ מאשר שיפרנס וישמור, יחס כמו לבהמות וצפיות כמו מבהמות, אכזבות 0 ואיבוד כבוד 0(אבל במלא אין הרבה מה לאבד). השאלה שאת צריכה לשאול זה לא למה לנשים אסור, אלה למה לגברים מותר, משהו שאין לי תשובה עליו. "אם אשה תשכב עם גבר בפגישה הראשונה היא לא תכונן יחס לא רציני אליו, אלא על עצמה" נו אז מה, זאת הדרך לכונן יחס לא רציני לגבר ?, מה גם שהיחס לגבר במלא לא רציני. "מובן שזה כך מכיוון שאנו חיים בחברה גברית וגברים קבעו את הכללים.", לא זה לא קשור לכך שהחברה גברית, זה דברים עתיקים מאוד וחשובים לא פחות, תאמיני לי שכול השמוקים והבהמות היו מעדיפים כללים חברתיים אחרים, וברגע שגם הערך הזה יפרץ לא תהיה דרך חזרה מסדום ועמורה. אוליי במקום לתלונן על מה שלא צריך, תראי תצד החיובי שבזה ותתנהגי בהתאם כדי שגם גברים יכבדו אותך ?. הרי אני בתור גבר הוא זה שבבעיה לא את, כי בתור אחד שלא עושה לעצמו פרוטקציות, בתור גבר לא מופקר ולא בהמתי ובעל כבוד עצמי(גם בתחום המיני), אני הוא זה שלא יוצא לו מזה כלום בחברה מופקרת(אני גם לא צריך שיצא אבל זאת לא הנקודה), להפך יראו בי מוזר ואפילו יש שטענו שאני הומו(ויקבלו נזק פיזי). את בתור אישה מרוויחה מזה מעמד וכבוד מהחברה ומבני זוג, בגברים כאלה מזלזלים כולם(כולל נשים). "מאחר שמדובר בכללים חברתיים, הם גם ניתנים לשינוי" עוד שינוי אחד כזה ואבדנו.

inbardaf

New member
השמועות אומרות שזה ככה

לפחות גם באמריקה ויש מצב שגם באירופה (למרות כל הגינונים והכאילו הגינות)
תרבות המערב, הפכה לתרבות סקסיסטית פרוצה וחסר שליטה.

Berethor

New member
השמועות אומרות שכן אבל המציאות מראה שלא

בישראל המצב הכי גרוע מבכול המערב(אם בכלל אפשר לשייך אותה למערב), אז נכון שארצות הברית המצב גרוע(ביחס לעבר ולאירופה), והרבה מין הפקרות וחוסר תרבות, עדיין אם תשווי בחור אמרקאי ממצוא לישראלי ממוצא תראי הבדל עצום, חלק מהם אוליי חרמנים ואם ראש פרוץ(פתוח) אבל הם יודעים אך לתנהג(פחות או יותר). אירופה כמובן המצב הכי טוב בעולם המושחט הזה(עדיין), הרבה נימוס, תרבות, קררות וחשיבה(ובריטניה המובילה באירופה בדבר הזה). אבל גם זה נישחק עם כול השחיטות שמייצגת ה'תרבות' המודרנית, ראש פרוץ, ותתנהג איך שבא לך. כבר אמרתי שהטכנולוגיה הולכת קדימה והתרבות אחורה. אישית אני מקווה שיבוא שלטון אחר וחשיבה אחרת ודברים יחזרו לכפי שהיו לפני שהיה מאוחר. בקשר ל"תרבות סקסיסטית" אני לא מסכים אתך inbardaf , זה מיני ופרוץ אבל לא סקסיסטי, גם נשים מושפעות לתנהג כפרוצות "בתרבות" המודרנית, וסך הכול מעודדים את שני המינית לתנהג כמו חיות ושככה נכון לחיות. חוסר תרבות, סקסיסטיזם וחוסר שליטה הם לא דברים מערבים, אלה דברים מחוץ למערב שחודרים למערב הפרוץ, בעזרת מהגרים, גישה פשרנית להכול ו"גלובליזציה". בקשר לישראל היא לא בדיוק נציגה של "תרבות המערב"(המודרני), ובטח שלא בימנו, זאת מדינה 'מערבית' ו'מזרחית', ולמעשה לקחה רק את הרע משני התרביות, ומעוד כמה.

dor342

New member
פשוט לא נכון

בתור אחד שקצת טייל בעולם. ישראל היא אחד המקומות השמרניים ביותר בעולם המערבי בנות אירופאיות יתחילו עם גברים ללא כל בושה ויצמדו אליך לדרטי דאנס בלי שביקשת בכלל אנגליות ספציפית כשהן משתכרות (והן משתכרות לעיתים קרובות ...) אין להן אלוהים בכלל בחו"ל בחורות מצפות מגברים למגע בצורה הרבה יותר מהירה וברוב הפעמיים הן יוזמות אותו ללא כל בושה

inbardaf

New member
לא יודעת מה קורה בחו"ל לעומק, אבל

"זה מיני ופרוץ אבל לא סקסיסטי" - איך משהו מיני הוא לא סקסיסטי? הרי זו בדיוק כוונת המילה... "גם נשים מושפעות לתנהג כפרוצות "בתרבות" המודרנית, וסך הכול מעודדים את שני המינית לתנהג כמו חיות ושככה נכון לחיות" - צודק מאה אחוז. אני כבר אמרתי למישהו שבתרבות של ימינו הפכו את כל הבנות לזונות. כשבנות בנות 3 משחקות בבובות של נשים (ברבי ובראץ'), ומלבישות אותם בבגדים שמשדרים מיניות, למה שהן לא יתלבשו כך בעצמן? (והשמועות אומרות שברבי התחילה את דרכה בקומיקס של פונוגרפיה
) כשילדות בנות 5 לובשות מגפונים, חציאיות מיני צרות מגינס וכד' ונראות כמו בחורה מינית לפחות (או ממש כמו זונה) אז מה הפלא? הבוקר הראיתי בת של משהיא בעבודה, בערך בת 9, עם גרביונים, מגפיים עד ברך (עם מראה נשי) וחצאית מיני צרה מג'ינס. באופן כללי המראה שלה היה מאוד מיני למרות שהיא בסה"כ ילדה. ילדה יכולה ללבוש חצאית קצרה עם מראה תמים וילדותי. הרבה יותר מהאורך והפרמטרים הטכנים, חשוב מה המראה הכללי משדר. חבל שזה המצב.

dor342

New member
השאלה מה רע במיניות פתוחה ?

בכל המקומות שבהן מנסים לכפות שמרנות אנשים יוצאים יותר פסיכים (איראן, חרדים בארץ, נוצרים פסיכים בארה"ב או מורמונים ) דוקא פתיחות מינית משחררת את האנשים קצת יותר פחות כבדות בחיים ... לגבי לבוש של ילדות, זה לא קשור לדיון. מי שמלביש אותן אלו האימאות שלהן וזה סתם ענייני אופנה ולא ממש משנה לאף אחד. לא נראה לי שזה משפיע לעתיד. ברגע שמתבגרים הכל משתנה וכל אחד או אחת מחליט/ה לעצמו מה הוא רוצה לשדר לסביבה.

inbardaf

New member
זה עניין של חינוך

חינוך מתחיל בגיל הרך שכשמו כן הוא: רך. רך לעיצוב, רך לקליטת רשמים ודיעות. בשלב הזה של חיי האדם, הוא חשוף ופגיע וכל דבר נחרט בו לטוב ולרע. אם נשכיל לשמור על ילדינו הם יגדלו להיות מבוגרים חזקים ומוסריים, אם לא... טוב, תסתכל סביב. אופנה זה תרבות, זה חינוך, זה מסר חברתי. אופנה מעצבת גם את דעת הקהל בצורה כזו או אחרת. אני נגד שמרנות. זה עדיין לא אומר שאי-אפשר ללמוד דברים טובים מהעבר ושצריך לנתץ ולשבור הכל. זה כנראה תהליך בלתי נמנע ואני מקווה שהוא יגיע לאיזון בזמן הקרוב. אם אתה חושב שכולם יכולים לעשות סקס כמה שמתחשק להם ללא מגבלות כלשהם, אז למה המסר הכפול? למה גברים כן ונשים לא? ואם לא, שוב, למה המסר הכפול? למה לגברים כן ולנשים לא? איך שלא תסתכל על זה, המסר הוא כפול וצבוע. תחליטו מה אתם חושבים ואז תכילו את זה על שני הצדדים בצורה שווה.

dor342

New member
קודם כל, לדעתי את מבלבלת בין

חשיפת הגוף ומיניות אין קשר בין השניים !! יש ילדים שגדלים למשפחות נודיסטיות וגדלים בסביבה שבה כולם עירומים והם ממש לא מחונכים למופקרות מינית. להפך, הם לומדים להפריד עירום ממין בצורה בריאה והגיונית יותר. (ואני עוד לא מדבר על שבטים שונים ברחבי העולם "הפרמיטיבי" יותר ששם פשוט אין צורך בבגדים (איזורים טרופים) וכולם חשופים לגמרי כל הזמן אפילו בחברה כמו שלנו, שאנשים כן מקשרים בד"כ בין לבוש/עירום למיניות המצב מורכב קצת יותר ממה שאת מתארת אותו בכל מועדון כיום תוכלי לראות בנות הולכות בלבוש פרובקטיבי לגמרי (ממש חצי עירום ) ועדיין כל גבר בארץ יודע שאין קשר בין הלבוש שלהן לפתיחותן המינית. (כמו שאמרתי, ישראל היא אחת המדינות היותר שמרניות בענייני מין ודי ידוע שכל השואו הזה הוא סתם לתשומת לב ולא יותר מזה ) מיניות פתוחה היא לאו דוקא מופקרות מינית וסקס עם כל מה שזז ... אלא יותר סובלנות מינית ופחות כבדות בקשר למפגשים מיניים שהם לאו דוקא במסגרת מערכת יחסים ארוכה או נישואין. החיים קצת יותר מידי מורכבים מכדי שתמיד ננסה לתחום אותם בחוקים נוקשים לגבי מוסר כפול שקיים לגברים ונשים, אני אענה לך מאוחר יותר. זה מצריך הסבר ארוך קצת יותר, אבל בגדול ברור שנעשה שינוי גדול בשנים האחרונות בעניין

inbardaf

New member
אני ממש לא מבלבלת בינהם

דברתי בדיוק על מה שהבגדים משדרים בניגוד לאורך שלהם ופרמטרים שונים אחרים. ילדה קטנה יכולה ללבוש חצאית קצרה וילדותית או ללבוש חצאית מיני צמודה מג'ינס שהמסר שלה מאוד ברור. והדוגמא שלך על אותם שבטים היא מצויינת. בתור מי שגדלה בבית דתי (לא חרדי) אני מכירה מקרוב את היכול של בנות לשדר סקסיות גם בבגדים שעומדים בקרטריונים של אורך וכד' ע"פ הרבנים של ימינו. זה מה שתמיד הפריע לי בתור נערה. זה נראה לי כ"כ צבועה ודבילי. במקום לקבוע חוקים של אורך שרוול וחצאית, תחנכו לא להבליט את המיניות. אני יכולה ללבוש חולצה קצרה שתהיה הרבה יותר צנועה מחולצה עם שרוול ארוך. תלוי בסגנון של החולצה כולה ועם מה לובשים אותה. מסכימה עם רוב דבריך. רק שנראה לי שחסר לך בדיוק הקו הדק של הגבול.

Berethor

New member
הפקרות זה מה שרע, ותראש שלך הבנתי כבר מקודם

אל תדביק תגית של שמרנות לכול דבר שהוא לא מופקר. אתה טוען שמישהו מנסה לכפות שמרנות ? אני טוען שה"שמרנות" שכביכול אמרת שיש בישראל היא טבעית. המניעים שלי לדוגמה הם בכלל לא דתיים וכפייתיים, המנעים שלי הם תרבותיים, אנושיים וא-מיניים, להבדיל מהמנעים חסרי התרבות , חייתים וחרמניים שלך. אתה גם טיפוס מאוד צבוע וסקסיסט מטבעך, שמוותר על זה רק לשם הסגת האנרכיה המינית שאתה רוצה בה. ההוכחה הכי טובה לכך היא בדברים שאמרת "בנות אירופאיות יתחילו עם גברים ללא כל בושה", "הן יוזמות אותו ללא כל בושה". לי אין כול בעיה עם כך שאשה "תתחיל" עם גבר, וכול דבר אחר ש"רק" גברים מורשים לעשות, אין להן בושה ? אתה זה שאין לו בושה, יצור מופקר וסקסיסט. אתה עוד מעז למתוח ביקורת על "שמרנות", בתור אחד שרואה בנשים אובייקט מיני ואדם סוג ב'. האם יש דבר יותר "שמרני" מזה ?. זה בא ביחד עם כול ההשקפה החייתית והמופקרת שאתה מייצג, שילוב טוב. "בכל המקומות שבהן מנסים לכפות שמרנות אנשים יוצאים יותר פסיכים (איראן, חרדים בארץ, נוצרים פסיכים בארה"ב או מורמונים )" כן אחלה דוגמאות אתה מביא, איך לא כול שיחה על תרבות ועל ביטחון מזכירים את איראן, מה הקשר לשמרונות לבין זה שאיראן מה שהיא, אין קשר ואתה סתם שמואלן קטנוני , חרדים ? מה חרדים מפריעים לך, ומה יותר גרוע השמרנות שלהם או ההפקרות התל אביבית, לא הייתי ממהר לשפוט, זה שני דברים קיצוניים כול אחד בצד שלו, ההפקרות גרועה יותר לדעתי. על איזה נוצרים פסיכים בארה"ב אתה מדבר ? הנוצרים בארה"ב זה האוכלוסיה האיכותית, חילונים נוטים להיות יותר מופקרים, פושעים וחסרי תרבות. לא שזה קשור לדת אבל זאת עובדה. אז מי הפסיכי פה ?!. או ואל תתחיל שוב עם איראן, מוסלמים הם פסיכים בכול מקרה. הפקרות משחררת אנשים ?, משחררת "מכבלי" המוסר וההתנהגות הנכונה, משחררת מחשיבה ומאחריות, משחררת מהשכל ומביאה לחייתיות שבך. כמו שנאמר "אין שכל אין דאגות". מה הבעיה עם כבדות, היפי מעופף. ולמה צריך מין בפרהסיה וסמים כדי שלא תהיו כבדים. "מי שמלביש אותן אלו האימאות שלהן" מצחיק, לפני 40 שנה אוליי זה היה ככה. זה קשור כי היא דברה על התופעה שהפקרות מגיע אפילו לדור הצעיר. שמתבגרים המצב רק מחמיר ובזמן הביניים הם רק סובלים מכול הדבר הזה. ואז שמתבגרים באמת הם רק מצטערים על הכול.

dor342

New member
איך לעזאזל מכמה שורות שכתבתי

כאן בפורום הסקת עלי את כל המסקנות המגעילות שרשמת נסחפת לגמרי !! כשתרצה לנהל דיון ענייני ללא ירידות אישיות ומסקנות חפוזות שאלוהים יודע על סמך מה הגעת אליהן - תודיע לי ורק אז, אולי תקבל תשובה (אם אתה בכלל מעוניין בתשובה...)

Berethor

New member
אני לא צריך הרבה בשביל דיאגנוזה

חוץ מזה, זה מכלול של הדברים שכתבת כאן והדברים שאמרת בכל הנושאים לא משאירים מקום לספק, אין כאן ירידה אחת אפילו, רק תיאורים מדוייקים של הטיפוס שלך. אתה יודע שאני צודק, לכן גם לא הגבתה והחלטתה לשחק אותה כאילו נפגעת.

dor342

New member
אני מאוד מקווה בשבילך שאולי

בלבלת אותי עם מישהו אחר. ממש לא כתבתי כאן על הרבה נושאים. למעשה זה השרשור היחיד שפרסמתי בו תגובות בפורום הזה (בסה"כ 3 תגובות, אם לא כוללים את התגובות לתרבות הדיון שלך ) אני ממש לא נפגע מאנשים ברשת שלא מכירים אותי, פשוט אין לי סבלנות לדיונים עם אנשים אגרסיבים מידי שכותבים בפורומים רק בכדי להוציא את העצבים. בשימחה אענה לכל אדם סבלני שמעוניין להחליף דיעות ורעיונות גם בנושאים שאנחנו לא מסכימים אליהם. אבל לסתם מריבות וקללות אין לי סבלנות.

למעלה