מה שאת אומרת נכון, אבל מה רע בזה
נתחיל מזה שרוב הגברים שחיים בחברה מושחטת(כמו בארץ) בדרך כלל לא יוצאים לדייט רציני. דייט לא רציני זה מה שנקרא סטוץ, בדרך כלל זה היה עם אשה מופקרת מינית או אם אשה שהם ימכרו לה אשליות. כמובן שגבר לא יכבד אשה שמקיימת יחסי מין בפגישה הראשונה, הרי מבחינה הגיונית זה סביר להניח שזה ככה עם רבים וטובים, וגם אם זה היה קשר רציני יש סכויים טובים שהיא תבגוד בו, אין סיבה לכבד אשה כזאת וזה גישה נכונה. בקשר לזה שהם מכבדים את עצמם, זה שוב בגלל החברה, כי כביכול לגבר מותר, אבל מולם לבין עצמם אני מספק אם הם באמת מכבדים את עצמם. יש כאלה שקמים בבוקר, מסתכלים בראי ואומרים, "איזה בהמה מטומטם אני, לעזזל איך יכולתי לשכב איתה", אחרי הכול זה עניין של צבעות ושל חוסר תרבות, בינו לבין עצמו לא כול גבר כזה שלם עם הגועל שהוא עושה, אבל שוב הוא חיי באשליה שזה בסדר. בקשר לקריטריון הכפול זה דווקא דבר שהוא לטובת הנשים, באמת היית רוצה לחיות בעולם שנשים מופקרות היו במרכז החברה כמו שגברים מופקרים ושמוקים ?. נשים עוד שומרות ככה על המעט שנשאר, וסך הכול גם על גברים. אם האישה מסרבת אז אם מי הוא ישכב, עם גבר ?. אז מה זה משנה על מי חלות החובות האלה. גוף של אישה מופקרת מינית נחשב ל"פגום", "משומש" ו"חסר כבוד" מאז ומעולם וברוב התרביות וזה בכלל לא קשור ליחס של חפץ. כי אחרת גם אישה נשואה ובמסגרת קשר ארוך הייתה נחשבת לפגומה וחסרת כבוד. הסיבה שמייחסים לאישה את זה, זה כי מכבדים אישה יותר ומצפים ממנה לתנהג בצורה מכובדת ולהיות בקשר בריא. עם כבוד באה האחריות, ועם צפיות באות אכזבות. מגברים בחברה הזאת לא מצפים לכלום, חוץ מאשר שיפרנס וישמור, יחס כמו לבהמות וצפיות כמו מבהמות, אכזבות 0 ואיבוד כבוד 0(אבל במלא אין הרבה מה לאבד). השאלה שאת צריכה לשאול זה לא למה לנשים אסור, אלה למה לגברים מותר, משהו שאין לי תשובה עליו. "אם אשה תשכב עם גבר בפגישה הראשונה היא לא תכונן יחס לא רציני אליו, אלא על עצמה" נו אז מה, זאת הדרך לכונן יחס לא רציני לגבר ?, מה גם שהיחס לגבר במלא לא רציני. "מובן שזה כך מכיוון שאנו חיים בחברה גברית וגברים קבעו את הכללים.", לא זה לא קשור לכך שהחברה גברית, זה דברים עתיקים מאוד וחשובים לא פחות, תאמיני לי שכול השמוקים והבהמות היו מעדיפים כללים חברתיים אחרים, וברגע שגם הערך הזה יפרץ לא תהיה דרך חזרה מסדום ועמורה. אוליי במקום לתלונן על מה שלא צריך, תראי תצד החיובי שבזה ותתנהגי בהתאם כדי שגם גברים יכבדו אותך ?. הרי אני בתור גבר הוא זה שבבעיה לא את, כי בתור אחד שלא עושה לעצמו פרוטקציות, בתור גבר לא מופקר ולא בהמתי ובעל כבוד עצמי(גם בתחום המיני), אני הוא זה שלא יוצא לו מזה כלום בחברה מופקרת(אני גם לא צריך שיצא אבל זאת לא הנקודה), להפך יראו בי מוזר ואפילו יש שטענו שאני הומו(ויקבלו נזק פיזי). את בתור אישה מרוויחה מזה מעמד וכבוד מהחברה ומבני זוג, בגברים כאלה מזלזלים כולם(כולל נשים). "מאחר שמדובר בכללים חברתיים, הם גם ניתנים לשינוי" עוד שינוי אחד כזה ואבדנו.