בגלל הגברים של היום אני כנראה א-מינית

Berethor

New member
מסכים אתך

זה בהחלט היה נסיון אונס ואם אישה אחרת אף עלול היה להצליח. למזלנו inbardaf היא אישה קשוחה וחזקה שדוחפת ומכה חזק, חגורה שחורה בקיקבוקס וכול גבר שנוגע בא ללא רשותה עלול לגמור תיום בבילינסון. בקשר לנשים שלוקות בשיתוק מפחד, זה נורא בעניי, ואגב זה יש לא רק נשים כאלה, אלה גם גברים. זה רמת הפחד והפחדנות הכי גבוה שיש, גם אם היא לא מסוגלת להגן על עצמה, שתרוץ שתצעק שתדחוף שתשרוט שתנשך שתקח סכין מטבח ותכניס לו לרגל, כול דבר רק לא שיתוק. על אותו תקן זה יכל להיות גם הרוצח והטרף הקל. נשים שלוקות בשיתוק מפחד צריכות ללכת לטיפול פסיכולוגי ואימונים אינטנסיביים. נשים שמאשימות את עצמם בדרך כלל יש סיבה, הרגש הפנימי אומר להן שהן יכולות היו למנוע אם זה אם היו פועלות נכון, אישה שלא התנגדה ולא ניסתה לתנגד לעולם לא תהיה שלמה עם עצמה. בקשר לאנס כמובן ששום דבר לא מוריד מהעונש שלו, אם בחורה לא התנגדה או שברה לו תאף זה לא משנה בחוק. גזר דין של כול אנס בכול מקרה הוא זהה, ובשום אופן אין לוותר לו. בקשר לאשמה של האשה זה חלק נפרד ולא קשור. אני חושב שהגישה הסלחנית והחלשה לעצמן גם היא תורמת לקלות של האונס, אישה לא יכולה לצאת עם משקפיים וורודים לרחוב ולצפות שהכול היה טוב ולא היה סכנות, אנסים ורוצחים בכול פינה שתכין את עצמה למצב של התמודדות אתם. ובטח שתתנגד ולא תחשוב זה יגמר מהר או שהיא לא יכולה לעשות כלום. אל תהיו קורבן כנוע. עוד משהו, בתנ"ך יש התייחסות נכונה לאונס, למרות שגם צבועה, ומדובר רק על אונס של אישה נשואה או מאורסת, באונס של אשה רווקה האנס יוצא בזול ומשלם על ה"פגיעה ברכוש" לאב או יכול לתחתן עם האישה(דרך מקורית למצוא כלה
). חוץ מהמקרה של דינה בת יעקוב, ששם האחים שמעון ולוי עשו צדק אמיתי עם האנס וחבריו. במקרה של אונס נערה מאורסת בעיר, גוזרת התורה מוות על האנס ועל הנאנסת, עם הנימוק: ""את הנערה על דבר אשר לא צעקה בעיר, ואת האיש על הדבר אשר ענה את אשת רעהו". במקרה של אונס נערה מאורסת בשדה, גוזרת התורה מוות על האנס לבדו, ומנמקת: "כי כאשר יקום איש על רעהו, ורצחו נפש, כן הדבר הזה. כי בשדה, מצאה, צעקה, הנער המארשה, ואין מושיע לה". המפרשים מבארים כי גם בעיר, אם לא יכלה הנערה לצעוק, רק האנס חייב מיתה, ולהיפך: אף בשדה, אם היו שם אנשים שיכלו להושיעה ולא צעקה, זה מצביע על רצונה ביחסים עם האנס. למה זה כול כך יפה ונכון בעניי, כי מה שכתוב בתנ"ך על אונס(ומבחינתי זה נכון לכול אונס!). תתנגדי תצעיקי תעשי משהו אחרת את שותפה לפשע נגד עצמך. את תתנגדי או שאת תמותי. אז מה נראה לכם שאשה תעשה.
וכמו שנאמר אונס זה רצח נפש. משהו אחרון בקשר ל"old girl" אם היא עשתה דברים מטומטמים כמו לצאת עם טיפוס מפוקפק וללכת ללונה פארק(שלכולם ברור ששם אונסים נשים נכון ? לא..) או שהיא קראה ספר בבית של השכן בזמן שהוא מתקלח(ולכולם ברור שהיא הייתה צריכה מהר לברוח לא ? לא..) או שהיא שרתה בתור חיילת והמפקד השמוק שלה אמר לה לפגוש אותו במשרד(ולכולם ברור ששם אונסים חיילות והיא הייתה צריכה לירות בו לא ? כן..). אז שתדע במה לאשים את עצמה ובמה לא, האשמה היא לא שהיא "ביקשה את זה" האשמה היא בזה שהיא יכלה אוליי למנוע את זה והיא לא עשתה מספיק. לאנס אין שום הצדקה והיא צריכה לדאוג לכך שקבל מה שמגיעה לו, אין שום הצדקה לאונס! להרג כן יש, כמו להרוג תאנס לדוגמה. ואין כמו לסיים את דבריי עם קטע מסרט קונג פו סיני על ניסיון אונס. השראה לכול הנשים כאן
Shop Fight

זאן111

New member
מצטערת לא להסכים איתך,

אבל מה שאתה אומר מזעזע לחלוטין. האם אתה אומר שאם אשה לא צועקת ולא מתנגדת בזמן אונס, מגיע לה למות? זה מה ש"כל כך יפה ונכון בעיניך"? ההסתכלות בתנ"ך על אונס מבוססת על המקום של האשה כחפץ, כמו שהזכרת בעצמיך. ולכן, באונס של רווקה האנס יוצא בזול, כי האשה עדיין לא שייכת לאף גבר, מלבד אביה. אם הגוף של האשה שייך לה, ולא לאף אחד אחר, איך זה שתיענש על פגיעה שפגעו בה, בגוף שלה? בתנ"ך, האשה נענשת אם היא לא צועקת, כי לא עשתה את מה שצריך לעשות כדי למנוע פגיעה ברכוש הגברים! כלומר, בגופה- הוא רכושם. אף אחד לא חושב עליה, על שלומה הפיזי או שלומה הנפשי. רק במקרה של אונס, חשבו אז (גברים), ומסתבר, חושבים גם היום (גברים), שצריך להעניש את הקורבן, ולא באף מעשה פשע אחר. על מה בדיוק מגיע לה למות, בין אם צעקה והתנגדה ובין אם לא, על הפגיעה האיומה שפגעו בה? האם עונש המוות אמור איכשהו לפעול לטובתה? להוות סוג של תמריץ להתנגדות? כלומר, מלבד מעשה האונס עצמו, שכפי הנראה, לא מהווה תמריץ משמעותי מספיק בעיניך? אני מבטיחה לך, שאף אשה לא תרצה שייגזר עליה עונש מוות במקרה של אונס. בנוסף- שיתוק בעת תקיפה נובע מאימה ופחד, אך איננו פחדנות. האשה, או הגבר, אינם בוחרים ללקות בשיתוק, ואשה שנאנסת לא הייתה יכולה למנוע את האונס, כי אם הייתה יכולה- הוא לא היה קורה. ביחס להאשמות עצמיות של קורבנות אונס- הן דבר שכיח, ומדובר בתופעה פסיכולוגית מוכרת, שבמסגרתה הנאנסת מאשימה את עצמה, כי איננה רוצה לקבל את העובדה שלא הייתה לה שליטה על הסיטואציה, זה דבר מפחיד מאוד להודות בו. מאוד חשוב להבין את מקורות ההאשמות העצמיות האלו, ולהיפטר מהן, ומההתייסרות והסבל הרב שהן מביאות.

Berethor

New member
זכותך

אני עדיין חושב שיש פה משהו נכון, ואני לא מדבר בכלל על הסיבות למה יש תחוק הזה בתנ"ך, אם זה מאותם סיבות שציינת או מהסיבות הנכונות. סך הכול לא לעשות כלום זה "לעשות" הרבה. הם גם הענישו תאנס בכול מקרה בעונש מוות, ואם לאשה לא היה מה לעשות היא לא נענשה, רק אם היא הייתה יכולה ולא עשתה(כמו לצעוק שיש אנשים בסביבה וכול דבר אחר) אז היא גם אשמה, שאת יכולה לעשות ואת לא עושה זה הסכמה בשתיקה, זאת כניעה. "על מה בדיוק מגיע לה למות, בין אם צעקה והתנגדה ובין אם לא, על הפגיעה האיומה שפגעו בה?" אל תנסי לסלף תדברים, מגיע לה על כך שלא עשתה מה שהיא יכולה כדי לתנגד(אם היא יכלה), על הפגיעה עצמה האנס נענש. "האם עונש המוות אמור איכשהו לפעול לטובתה? להוות סוג של תמריץ להתנגדות? כלומר, מלבד מעשה האונס עצמו, שכפי הנראה, לא מהווה תמריץ משמעותי מספיק בעיניך?" אובכן לא לכולן, וזה כן תמריץ לכך שתעשה משהו כאשר היא יכולה, יש לא מעט נאנסות שנכנעות מראש ונותנות לאנס לעשות את שלו, מתמימות, מפחד או ממחשבה שיכול להיות יותר גרוע, עכשיו שאונס משול למוות אין יותר גרוע והיא תעשה הכול כדי שזה לא יקרה כאשר היא יכולה!(אם היא לא יכולה החוק התחשב בזה ולכן יש שני חוקים). אימה ופחד אבל לא פחדנות ? ומה בדיוק ההבדל. זה אופי חלש ובעיה נפשית, בטח שהם לא בוחרים, אנשים לא בוחרים להיות פחדנים, כמו שאמרתי הם צריכים טיפול פסיכולוגי. "ואשה שנאנסת לא הייתה יכולה למנוע את האונס, כי אם הייתה יכולה- הוא לא היה קורה." לא תמיד, לגמרי לא תמיד כפי שציינתי יש שלא עושות מספיק, כול מקרה נשפט לגופו, אבל מראש לומר שהיא לא יכלה לעשות כלום בכול מצב ?. קשר לאשמה עצמית, אני חושב שזה טבעי, זה מין ביקורת עצמית על מה היא לא עשתה נכון ומה היא לא עשתה מספיק כדי למנוע וכו, אבל בשום אופן שלא תשכח שהאנס הוא האשם. האונס מביא תסבל לא ההאשמות העצמיות שלה. בכול אופן ככה אני רואה את הדברים, את כמובן יכולה לחשוב אחרת. בשורה התחתונה שיעשו הכול כדי למנוע ויענישו תאנס במלוא החומרה. דרך אגב גם על נסיון אונס והתרדות צריכים להיות עונשים כבדים, ככה אפשר למנוע תאונס לפני שקרה.

AMinit25

New member
אני לא מסכימה עם מה שאמרת

יש הרבה מצבים שאישה לא יכולה להתנגד - למשל אם אין אנשים בסביבה , אז היא יכולה לצעוק כמה שהיא רוצה וזה לא יעזור לה בשיט.ואם הגבר למשל מסמם בחורה (גם בתקופת התנ"ך השתמשו בשיטות כאלה) - אז שום אופי חזק לא יעזור לה כי פיזית היא לא תוכל לעשות כלום . אם האנס שם לעצמו מטרה , הוא ימצא דרך לאנוס את האישה . ובכלל כל הגישה המטופשת הזאת להאשים את הבחורה באונס זה הדבר הכי אבסורדי ולא הוגן שיש . ולצערינו קיים אחוז של גברים (לא יודעת את המספר המדויק) שעושים דברים כאלה , והם בעיניי בכלל לא גברים וצריך לסרס אותם.העונש הכי טוב לגבר כזה הוא העובדה שהוא לא יוכל לזיין יותר בחיים. הבעייה היא שבאותה תקופה (ואפילו גם עכשיו) החברה רואה באשה שנאנסה "סחורה פגומה" ובושה בשביל המשפחה . לכן גם בשביל הכביכול "כבוד המשפחה" הם רצחו אותה (וזה היה קיים ברוב העדות וקיים גם עכשיו אצל המוסלמים ) . אם היו רואים בגבר שאנס "סחורה פגומה" אז היו פחות מקרי אונס . הבעייה היא שגברים הם חזקים לפי הטבע , ומיש שחזק שולט כמובן.

inbardaf

New member
רחוקה מהדימוי שנתת לי

אני קטנת מידות וחלשה מאוד פיזית. כל כוחי טמון בשני מישורים: א. מוח ב. רגליים מהירות (הייתי אלופת בית ספר ביסודי, בריצה ארוכה) הריצה כבר לא מה שהיתה פעם. המוח לשמחתי משתבח כל הזמן. אני לא מרגישה שאני צריכה להתנצל על זה שאני חלשה פיזית ובטח שזה לא הופך אותי לאשמה. אני גם חושבת שזה עצוב שאתה חושב שכולן צריכות לפתח קישורים פיזיים כדי לשרוד. אנחנו בני אדם, לא חיות. אני בחרתי ללכת לחוג קיקבוקס כדי לשפר את העמדה שלי בעולם, מתוך הכרה במציאות העגומה בה אנו חיים. אני לא חושבת שזה צריך להיות ככה. זה גם לא כזה עוזר. צריך באמת להתאמן שנים והרבה שעות בשבוע כדי להגיע לרמה שתתן לך משהו, ובסוף, תמיד יהיה מישהוא או מישהוא-הם או משהו שיוכל עליך ובדר"כ, בניגוד לסרטים, אין אף גיבור שבה להציל אותך כשאת נופלת..
את שם לגמרי לבד.

Xylophone

New member
טוב

"אנחנו בני אדם, לא חיות." את בטוחה בזה? אותו נהג מונית לא חיה? וזה שרצה לגרור אותך לשכב איתו לא חיה? אני הייתי מתקנת את זה להרוב חיות או כמות מאוד גדולה. לכן צריך לפתח כישורים פיזיים כדי לשרוד. כי יש הרבה מעוד חיות. בקשר לחלשה פיזית- יצא לי לשמוע שבכול בנאדם תמונים הרבה יותר כוחות ממה שנראה לעין והוא לא מודע להם ולא מנצל אותם. לכן בשעת חרום יש אנשים שיכולים להיות יותר חזקים ממה שהם באמת. בנאדם שמותקף מכה יותצר חזק מבנאדם שתוקף. יצא לי לשמוע מקרה על אמא בארה"ב שהזיזה רכב מפסי רכבת כדי להציל את הילדים שלה ששהו בו. אח"כ היא לא הייתה מסוגלת להסביר איך עשתה את זה ולא הייתה מסוגלת לחזור על זה שוב. ויש המון מקרים כאלה, בעיקר של הצלת חיים. לפעמים בנאדם פשוט לא יודע למה הוא מסוגל.

Berethor

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כול מה שאמרת בנושא

יש הרבה חיות בצורת אדם שמסתובבות וצריכים להיות חזקים כדי לשרוד. אנשים בכלל(ונשים בפרט) לא מודעים לכוחם ומוותרים לעצמם, נכנעים לאותם יצורים נלוזים ללא קרב.

inbardaf

New member
מכירה את התאוריה הזו

וחושבת מתוך נסיוני האישי שהיא אכן נכונה. מה שניסיתי לומר: נשים באופן טבעי קטנות פיזית וחלשות פיזית מגברים. ואני מדברת על הממוצע! תמיד יש כאלה שלא. להאשים בחורה 'שנפלה' לידיהם של גברים מפגרים, בגלל שלא נלחמה, צעקה וכד' - זה מקומם ברמות שמילים לא יכולות להביע!
אני מתייחסת כאן לדברים שכתב berethor. גם בחורה ששתקה ולא הוציע הגה, או התנגדה פיזית, לא אשמה בשום צורה במה שקרה לה!!! אם היא תבחר להיות חזקה יותר בפעם הבאה, זה בחירה שלה. אי-אפשר להאשים אותה על חולשתה. לזה התכוונתי שאני לא מרגישה שאני צריכה להתנצל על זה שאני קטנה וחלשה פיזית. הלואי היו לי יכולות פיזיות גדולות יותר. עצוב שאני זקוקה להם. אולי הרוב חיות, אבל אני מצפה מהחברה שלי שתגן עלי (משטרה בתי משפט וכד') במקום להגן עלי, אומרים לי: רק החזקים שורדים. לכי תלמדי הגנה עצמית (או מה שזה לא יהיה) אין לאף אחד שום זכות לומר דברים כאלה! לי יש את הזכות לבחור להגן על עצמי מתוך הבנה עצובה שאין לי ברירה. וזה בטח לא אומר שאני מחכה לאביר על המרצדס הלבנה
אישה עצמאית וחזקה נפשית, לא בהכרח חזקה פיזית. וכמו שכבר אמרתי: תמיד יכולה להמצא הדרך להכניע אותי, לא משנה כמה חזקה אני אהיה.

Berethor

New member
בסדר זה נאמר לטובתך

מוח לבדו לא בדיוק יעזור לך במצבי חירום, אלה אם כאן את יודעת איך לשתמש בו במצבים כאלה. רגליים מהירות זה יותר טוב מכלום, בהנחה שיש לך אפשריות לברוח. את לא צריכה לתנצל על כך שאת חלשה פיזית, את גם לא צריכה לחשוב שזה תרוץ לא להפיק תמקסימום ממה שיש ושזה משנה בכלל לאלה שרוצים לפגוע בך. להפך קורבן חלש הוא מטרה הכי נחשקת. זה לא עצוב שאני חושב שנשים צריכות להיות חזקות ועצמאיות, בעולם הזה רק החזקים שורדים(גם לא תמיד), או לפחות בעלי יותר סיכוי לשרוד, חלשים נרמסים או מקווים שמשהו יגן עלהם. אנחנו בני אדם נכון, אבל הדבר הזה תקף לכולם. הכרה במציאות עגומה היא הצעד הראשון, לתעלם ממנה לא יתן לך כלום, חוץ מאשר אשליה של הכל בסדר, עשית תדבר הנכון זה יקדם אותך מעמדת חסרת הישע. את לא חושבת שזה צריך להיות ככה ? זה לא רלוונטי, זה מה שיש, זה המציאות ואיתה מתמודדים. תמיד היה משהו שיוכל לשבור אותך, אבל אם יש לך כוח, בניגוד לאם אין לך כוח וכישורים, יש לך יותר סכויים לשרוד ולתמודד עם המצב כמיטב יכולתך, יותר מזה אנחנו לא צריכים. בניגוד לסרטים הגיבור לא תמיד בסביבה ולא תמיד יודע שאת בסכנה, בניגוד לסרטים לגיבור לא תמיד גם אכפת ממך ספציפית. ובכלל אוליי הגיע הזמן להפסיק להיות העלמה במצוקה ולחכות לאביר על המרצדס הלבן שיבוא להציל אותך מהאנס או הרוצח, הוא תקוע בפקק ואת מול הפושע לבדיך, ראש בראש. אגב שאת נופלת שום דבר לא יכול להציל אותך, תנפילה מונעים לפני. אחרי שהדבר קרה אין הרבה מה לעשות חוץ מאשר לטפל בפצועים(שזה אפשרי) ולהפיק לקחים. המטרה לעצור לפני, והמטרה שלך להגן על עצמך ככל יכולתך. וסך הכול את באה להוכיח לי פה שנשים חלשות(בגוף ובנפש), ואין צורך לעשות את זה. בעולם הזה אין מקום לחולשה.

inbardaf

New member
יודעת שזה נאמר לטובתי

בסה"כ אני מסכימה איתך. מפריע לי עניין האשמה. זה שכדאי ורצוי לאישה וכל אחד! לדאוג לעצמה - זה בסדר. עד כאן אנחנו תמימי דעים. ולא, אני ממש, אבל ממש לא - "ובכלל אוליי הגיע הזמן להפסיק להיות העלמה במצוקה ולחכות לאביר על המרצדס הלבן שיבוא להציל אותך מהאנס או הרוצח," "בעולם הזה אין מקום לחולשה." - נכון, זו המציאות וצריך להכיר בה ולהתעלם ממנה לא יעזור לי. גם על זה אני מסכימה איתך. אבל צריך לזכור שזה נעשה, כי אין ברירה ולא כי ככה זה צריך להיות! ולכן להגיד שמי שלא עשתה כלום אשמה - טוב, זה מעלה לי את הדם לראש אפילו שיש לי לחץ דם נמוך... אדם יכול להיות אשם רק במה שיש לו אחריות עליו. לי אין אחריות על זה שאנשים אחרים (חיות אדם) פגעו בי (או בכל אחד אחר). האחריות שלי לחברה תהיה בנסיון להשפיע חברתית ולנסות לקדם את החינוך כמה שיותר ולהתחיל כמו תמיד בבית שלי ומשם הלאה. אפשר לדרבן ולחזק את ידיהם של כל אחד ואחת שעושים מאמצים על מנת להיות חזקים ועצמאיים יותר, יהיה הקושי והחולשה שלהם באשר היא. זה לא אומר שמי שלא עושה את זה אוטומטית אשם. מי שאשם זה החברה כולה ואנחנו בתוכה שאנחנו מאפשרים לחיות-אדם כאלה להסתובב חופשי בקרבינו. שאנחנו נותנים להם לגטימציה למעשים שלהם, אם תרצה או לא, באמירות כמו: גם היא אשמה. זה מוריד מהם אחריות, גם אם הוצאת אותם אשמים. זה נותן להם הרגשה שלא רק הם אשמים ולכן לא רק הם צריכים לשאת באשמה ובעונש ובסופו של דבר זה מחזק אותם. אתה מדבר כאילו מעולם לא פגעו בך. כאילו מעולם לא הרגשת חוסר אונים. כאילו תמיד היית בצד החזק. אם זה נכון - אשריך וטוב לך! אל תבנה על זה שזה ימשך כך לנצח... אם לא - איך אתה יכול לומר דבר כזה?!? הרגליים שלי לשמחתי הצילו אותי הרבה יותר מפעם. כשהייתי בת 5 מישהוא בגינה הציבורית ליד הבית, נסה לשכנע אותי לבוא איתו בתמורה לכסף לארטיק. ברגע שהבנתי מה הוא רוצה ברחתי. הוא לא הספיק אפילו לגעת בי. זה היה מפחיד בכל מקרה והרושם הרע נשאר עד היום... אני יודעת למה אני מסוגלת, ואני יודעת שממידות הגוף שלי, ההגנה הכי טובה שלי היא להמלט. זה הסיכוי הכי טוב שלי להנצל. הלואי שכל גבר שהיה נוגע בי ללא רשותי היה גומר בבלינסון.
(רק שאז היתה עלולה להיווצר מצוקת מקום שם....
במיוחד מפני שיש לי נטיה להתעצבן גם בשביל אחרים)

inbardaf

New member
מסכימה איתך

פשוט יש אנשים שחושבים ש"אם את הולכת אם כאלה גברים, אז מגיע לך" נסיתי לומר, שמה שעלול להשמע בדיעבד מתוך הספור שלי מבחוץ, לא נראה ככה תוך כדי הדברים עצמם. כל מה שאמרת נכון. היה לי ולאחיות הקטנות שלי, וויכוח קשה בנושא עם אחותינו ואחינו הגדולים. לצערי הרב, בסוף הוויכוח, אחד הדברים שנאמרו שם כלפינו, בגלל דעותינו, היא שאנחנו פמניסטיות. כמובן שזה נאמר מהכיוון השלילי. עצוב שאנשים חושבים, שאם את שומרת על כבודך ונלחמת על מקומך, את פמינסטית. זה דבר אנושי. זה לא קשור לפמיניזם. הבעיה היא שאנחנו חיים בתרבות שבה בחורה שנאנסה או כל דבר דומה (הטרדה מינית וכד') ישר מואשמת. וגם פה בפורום תשמעי אנשים שאומרים: אנחנו לא שוללים את אשמתו ולגברים כאלה אין זכות קיום וכו', שאר אמירות לוחמניות ושנותנות לך רושם שהאדם מבין עניין, עד שמגיע האמירה: שגם הבחורה אשמה. אשמה שהיא הלכה איתו, שהיא לבשה בגד X, שהיא אמרה וכו'. עד כדי כך אשמה, שזה מגיע לה.
על זה התווכחנו גם אתמול. אנשים לא קולטים שאין קשר!! פשוט אין! אונס וכל נגזרותיו מבוצע במי שהכי "נוחה". (וכן, אם את משדרת תמימות וחולשה את קורבן נוח. זה לא סיבה להאשים בחורה ואין שום דבר רע בבחורה תמימה וחלשה. זה לא מצדיק שום ניצול שלה!) זו הסיבה ש-80% ממקרי האונס נעשים ע"י אדם מוכר (סבא, אבא, אח, חבר, חבר של אמא, בעל, מורה, בוס, מפקד, שומר בי"ס, נהג הסעות וכו' וכו'.) לאדם שמכיר אותך יותר קל לפגוע בך. לפתות אותך וליצור בך תחושה של אמינות כדי שתבטחי בו. נתון מעניין נוסף הוא, שרוב הנאנסות הן בנות פחות מ-18 ורובן בנות פחות מ-12!!!!! מה שמוכיח שוב, שפשעים אלו מבוצעים במי שחלש. וכשבעיתון שבת האחרון, מתפרסמת ידיעה על 4 גברים שקשרו ואנסו אישה מבוגרת, זה אולי מאוד קיצוני, אבל אונס קבוצתי הוא עוד דרך להשיג כוח. ויש אנשים שחושבים שמה שקרה בקיבוץ שמרת הוא גם אשמת הבחורה. עוד מעט גם יספרו לי, שאותה ילדה בת 13 ששכבה עם בסיס שלם בדרום אשמה. היא הלכה איתם מרצונה החופשי ואף רצתה בזה.
או כמו שפסקו שופטים, במשפט אונס של ילדה בגיל 12!!! עד 18 על ידי האבא החורג שלה: (שיצא אשם במשפט) עושה רושם שהנאנסת פנתה לרשויות תקופה ארוכה לאחר האונס משום שבשלב מסויים נהנת מהיחסים מביניהם.
אם אלו השופטים שלנו, מה הפלא שגברים מרגישים טוב עם עצמם להתנהג בצורה כזו?!?!? לספר לי שהחיים זה הברירה הטבעית ורק החזקים שורדים, זה להפוך את כל האנושות לזן של חיות. מותר האדם מן הבהמה, הוא בין השאר ביכולת שלה להגן על החלשים ולא לרמוס אותם. וכל מי שרומס חלשים (אנשים או חיות, זה לא משנה), הוא לא אדם.

Berethor

New member
למה מבאס אתם עדיין יכולים לשאר ידידים

לא עדיף קודם לגלות שהוא תפוס ואז לתאהב בו ?, חה סתם. את רואה שאת מייצגת אותה גישה כמו שהחברה המופקרת הזאת מאכילה אותך, מה שמשתמע מדבריך זה שגבר שווה זה גבר הומו, וגבר תפוס זה הומו בהכחשה ? למה ? כי הוא לא רוצה להשכיב בחורה בדייט הראשון, אה נכון כול כך גיי. בכול אופן אם זה מה שאת מחפשת כדאי שתשימי לב שהדברים מתנגשים, כי מישהו הומו לא בדיוק מעוניין בך. נתקלת בכול כך הרבה זבל שמנסה לגרור אותך למיטה, להגיד לך שאני מופתע ? לא, אבל מכאן ועד יעשו סקס ברבים, לא קצת נסחפת. למה לתאכזב למה ? למה יש לך צפיות מהם בכלל, סטנדרטים גבוהים זה טוב אבל ציפיות ? מה זה עוזר לך, את באמת חושבת שאת יכולה לשנות מישהו בעזרת המבט שלך. אז הם מתנהגים ככה שילכו קבינמט, מה את צריכה גברים ? מה את מפסידה ? זבל מהלך שסביבך ? אם את מוקפת בזבל יש לי רק עצה אחת בשבילך, תשארי לבד כי זה הכול או כלום. "אני בניתי למישהו אתר אינטרנט , והוא הזמין אותי למסעדה , והסכמתי לצאת כי חשבתי שאולי יצא מזה משהו" וואו זה באמת נשמע לי נואש, הוא שווה את זה בכלל, ראית שלא. אז הוא רוצה נשיקה ואת לא רוצה ? תגידי לו kiss my ass. תפסקי לאכול את עצמך דיי כמה אפשר, את לא צריכה ולא יכולה לתאהב בנבלים החרמנים והבהמות האלה. פשוט לא. תפסיקי לבכות ותפסיקי לחשוב שהבעיה בך או שאת יכולה לשנות אותם. ברוכה הבאה לפורום ומקווה שתשארי א-מינית, תהיה הסיבה אשר תהיה.

snoopytush

New member
חמודה אני מבינה אבל...

לדעתי הם לא יודעים מה את חושבת כי הרי הם לא קוראי מחשבות, זה קצת לא הגיוני לצפות מאדם שלא מכיר אותך עדיין לנחש את כוונותייך מה גם שאנו חיים בעידן בו התנהגות כפי שאת מתארת נחשבת למקובלת ביותר כך שמבחינתו זה נורמלי. את יכולה להגיד לבחורים שיוצאים איתך שלפני שאת שוקלת אפילו מגע כפי שתיארת לדלהלן את צריכה שהם יכירו אותך, או יותר מדוייק את רוצה רומנטיקה ולהרגיש מיוחדת. רק אסנגר עליהם בנקודה אחרונה , לדעתי מבחינת החברה מגע כמו נשיקה או חיבוק או אפילו מזמוז זה בסדר לפגישות ראשונות כי יש הפרדה בין מגע מהסוג הזה לסקס. בכל מיק אני מבינה אותך ומבטיחה לך שיש גברים בסגנון שאת מחפשת להם בדר"כ הרומנטיקה לא פחות חשובה אל תתייאשי מהם אבל גם אל תתפשרי ! ואולי רק אולי תצאי עם משהו לאחר שתכירי אותו מעט ותדעי כי טוב ?

snoopytush

New member
כתבתי

את ההודעה לפני שקראתי את הסיפורים שלכן בנות ואני חייבת לציין שאני מדברת מנקודת מבט שונה גם כי לא עברתי חוויות מעין אילו אני מה שנקרא מפחידת גברים בפוטנציה. אני יכולה לשדר חמידות אבל יש לי בעיות אמון בגברים באופן כללי ואם אני לא סומכת עליהם אז אני בדר"כ דואגת להפחיד אותם ולגרום להם להתרחק ממני ולהמנע מבעיות. אבל פגשתי גברים רומנטים , עדינים ואולי אפשר להגיד גם ביישניים ברמה מסויימת אז יש כאלו יש תקווה חח...

AMinit25

New member
משהו לגבי הציפיות (נאמר פה בכמה נושאים)

כשאני יוצאת לדייט יש דבר אחד שאני מצפה ממנו - רק להכיר , לדבר , לשוחח עם בן אדם . וזה מלחיץ שהוא מנסה לשכנע אותי למגע פיזי , כי לי זה לא מתאים , במיוחד אם אני מכירה את הבן אדם פחות משעה.ועוד שהוא אומר לך משהו בסגנון "אני לא רוצה ידידות . אם את רוצה קשר רומנטי , אז בואי נתקדם " . בשלב הזה אני פשוט חותכת את הקשר עם הבן אדם . מה לעשות?זה מפריע לי.. ובדייט אני לא מפתחת שום אשלייה . אני סך הכל רוצה לבלות זמן איכות עם בן אדם . ואם הוא כבר מתחיל להזדרז יותר מדי , אז אני פשוט חותכת , ואני יודעת בוודאות שאני עושה את הדבר הנכון . מה שאני מתבאסת ממנו שגברים איכותיים וטובים באים בכמויות נורא נורא קטנות.

AL212

New member
אנשים איכותיים

ובכלל קשה למצוא התאמה, גם אם אין בעייה עם סקס.

avi1283

New member
אני לא בטוח

שזה אומר שהוא מאוד נדחף עם המגע, יכול להיות שגברים באמת מרגישים שמצפים מהם ליזום נשיקה בסוף הפגישה ושזה דרך לדעת אם את מחבבת אותו, אולי אם תקדימי ותגידי לבן זוג שאת נהנית וללא קשר את מוכנה למגע רק בשלב יותר מתקדם בקשר אז כך תתני לו הזדמנות לכבד אותך ולהראות שהוא מעונין בך ולא רק במגע פיזי. הכל מקרה עם גבר א-מיני לא יהיו לך את הבעיות האלו :)

AL212

New member
את צודקת לגמרי

למזלי, אני בצד השני, ואף אחת לא מנסה להכניס אותי בכוח למיטה בדייט ראשון. הבעייה אצלי נוצרת אחר כך. אני באופן אישי לא מצליח להבין איך אפשר ליצור איזשהו סוג של מגע עם אדם שאין כלפיו רגשות.

inbardaf

New member
../images/Emo4.gif

עכשיו תחשוב כמה אצלי זה מסובך... נגיד שצלחתי את הדייט הראשון (וזה לא יאמן מה גברים מנסים לעשות כבר בפגישה הראשונה!!
) עכשיו, מגיע האח"כ...

למעלה