בגלל הגברים של היום אני כנראה א-מינית

avi1283

New member
איך אתה תמיד

מצליח לתקוף אישית לא משנה מה אנשים אומרים. אני מבין שיש לך דעות שונות על הרבה דברים שזה בסדר גמור אם רק תלמד להפריד בין דעות לאנשים ולא תתקוף אישית בגלל דעה שלא מצאת חן בעייניך, חוץ מזה שלתקוף אישית זה טיפשי כי זה לא רלוונטי לדיון זה גם מאוד לא נעים לכולם, אם לא תצליח לעשות הפרדה אז לא ישאר לך עם מי לדון. dor - אני מסכים עם רוב דברים שאתה אומר גם לגבי הישראלים שהם יותר שמרניים, וגם לגבי כך שפתיחות היא לאוו דווקא שלילית.

מישוהית

New member
בגלל כאלה דברים אני שמחה

שאני דתיה... רוב הדתיים לא יעשו כאלה דברים, בגלל שיש חוקים וכו` והרבה מהם שומרים על הראש שלהם, אז אפשר להרגיש יותר בטוחה ורגועה בידיעה שלוקח זמן עד שמגיעים לקטעים הפיזים ושקודם בונים קשר... שמעו בקצרה מה לי קרה - עברתי בתחנה מרכזית כלשהי, בחור ניגש אלי ושאל שאלות על אוטובוס וכו`, אח``כ התחיל לשאול עלי, דיברנו ואחרי 5 דקות לכל היותר (!!!), הציע לי בצורה בוטה לשכב איתו... (אני חייב, צריך... אישה... בא לי לאנוס מישהי... אבל זה לא בסדר לאנוס, למה צריך שזה יבוא בכוח...), זה היה די מפתיע ולא ידעתי מה לומר, הוא ניסה לשכנע אותי, מה אכפת לך וכו`, בנס הגיע לו האוטובוס והוא עזב אותי... שתבינו - הוא באמת לא הבין מה אכפת לי ומה הבעיה... (ואל תבינו אותי לא נכון - אני לא מנסה להגיד שכל הבנים החילונים כאלה, באותה מידה הוא היה יכול להיות גם דתי, הוא היה פשוט חולה... אבל בהחלט אפשר להסיק מזה קצת על המצב הפרוץ היום...)

מישוהית

New member
אם

לא הייתי דתיה, אני חושבת שלא הייתי מעזה לצאת עם בנים, בדיוק מהסיבות האלה... (אבל תכלס גם עם בנים דתיים ומאופקים אני לא מעזה לצאת... מפחדת מבנים...) וד``א - אני לא א-מינית, אני נמשכים לגברים, אבל אני מזדהה בקטעים האלה איתכם... יש בי קצת א-מיניות

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

זה נכון מאוד מה שכתבת על בחורים דתיים. אני גדלתי בבית דתי ולפני שהכרתי את גרושי שהיה חילוני, יצאתי רק עם דתיים. אין את הבעיה הזו משתי סיבות: הראשון והכי משמעותי - האיסורים ההלכתיים. השני - דייט דתי תמיד! יהיה רציני וקשור לחתונה. גם בציבור הדתי יש שוליים, רק ששם הם באמת שוליים! הבעיה היא, מה שקורה אחרי החתונה. שם כדתיה, את יכולה לפול בגדול ויש לי אין ספור ספורים בנושא. אחרי שתגרשתי והתחלתי לצאת עם גברים חילונים, הייתי די בשוק מהדברים שנקלתי בהם ואמרתי שבסוף אני יחזור בתשובה רק כדי לצאת עם בנים דתיים
חבל שזה ככה. חבל שלא יכול היות משהו טוב באמצע...

hineta

New member
היי

ניסית להגיד את זה למישהו שיצאת איתו? אני די בטוחה שיש גברים שישמחו להאט את הקצב (בשבילך ו/או בשבילם), והם רצים קדימה רק כי הם חושבים שזה מה שיפיל את הבחורה מהרגלים ורק כי אמרו להם שבגלל שהם גברים הם צריכים להגיע למיטה כמה שיותר מהר. צאי מנקודת הנחה שהם לא קוראי מחשבות. הם לא יכולים ולא אמורים לנחש מה את רוצה, את צריכה להגיד להם מה את רוצה ובאיזה קצב (עוד לפני שהם מתחילים לנשק).

למעלה