בגלל כל החדשים ...

JULI4561

New member
בגלל כל החדשים ...

חחח תודו שהתגעגעתם למשפט הזה
שאלון קצרצר
1. איך קוראים לך? 2. גיל? 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? 6.מי הכי חמודה לדעתך? 7.איפה את/ה גר/ה? 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב
10 . ותמונה למי שרוצה
=] 9.

Fergie7

New member
../images/Emo6.gif

1. איך קוראים לך? פינחס. נמ, דרינה. 2. גיל? 14. 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? ראיתי את כולן. 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? האמת שבזמן האחרון כבר לא, אבל אני קוראת סמוי בMCR ואופנה אלטרנטיבית. 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? לא אהבתי, שיהיה. 6.מי הכי חמודה לדעתך? קים, ג'יילה. 7.איפה את/ה גר/ה? מודיעין. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? מאוד. זה לא שווה בלעדייה. 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב יונת דואר? 10 . ותמונה למי שרוצה =] אין לי, כי פירמטו לי ת'מחשב.

JULI4561

New member
ואיי יש לך פיצול חזק ! ! ! ! !

שמת תמונה אבל כתבת שאין לך כי פירמטו לך את המחשב .. מה ההיגיון?

JULI4561

New member
../images/Emo207.gif אנחנו בעמוד הפורומים :]

סורי שהאיכות חרא ..

O r a c l e

New member
מתי הפורום הזה נולד?

אני כבר חודשים מגיב על הסדרה בפורום סדרות מציאות ולא ידעתי שיש גם פורום רק לסדרה.. נחמד לגלות.. 1. איך קוראים לך? ליאור 2. גיל? 18 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? מעונה ראשונה אני נאמן 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? אלאניס מוריסט, סדרות מציאות, עקרות בית, אפקט הפחד, סטודיו 60 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? אמממ.. נחמד.. ראיתי כבר את העונה אז זה לא כזה מלהיב.. חבל שרק הראו חצי... 6.מי הכי חמודה לדעתך? מעונה 5- אני מת על קים וליסה... 7.איפה את/ה גר/ה? גבעתיים 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? אממ קצת... אבל העונה טובה גם בלעדיה 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב [email protected]

לא כי..../images/Emo87.gif

אני זוכר שראיתי שרשור של היכרות של המתמודדות של העונה הראשונה..

JULI4561

New member
אז זהו שנכון היה שרשור של הבנות

אבל הפורום נפתח באמצע העונה הראשונה .. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1103&msgid=37176723&archive=1 אני הצטרפתי כמה חודשים אחרי .. בערך בדצמבר בעונה השנייה לכמה זמן ..

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

1. איך קוראים לך?אילנה:/
2. גיל?15
3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה?סוף 3
4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת?מחול, נולד לרקוד
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? די משעמם
6.מי הכי חמודה לדעתך?ג'יילה
7.איפה את/ה גר/ה? אילת
8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?כן
9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב [email protected]
10 . ותמונה למי שרוצה =] רגע אני צריכה להעלות><

CrAzY HiLa

New member
עונה!!

1. איך קוראים לך? הילה 2. גיל?19 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? ה1 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת?רבלדה טלנובלות 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? אחלה, יש כמה בנות ממש יפות! 6.מי הכי חמודה לדעתך?לא זוכרת ת'שם אבל יש אחת עם עיניים כחולות מדהימה! 7.איפה את/ה גר/ה? י-ם 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?לא 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב 10 . ותמונה למי שרוצה =] 9.

טוב נו

1. איך קוראים לך? אפרת 2. גיל? 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? 2 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? יס סטארס,גרין דיי(
בטרה קול..) וזהו פחות או יותר 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? עוד לא ראיתי האמת..:O 6.מי הכי חמודה לדעתך? 7.איפה את/ה גר/ה? אזור תלאביב 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? קצת 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב במסר 10 . ותמונה למי שרוצה =] : מי שרוצה שישים :)

olgosh

New member
חדשה.../images/Emo129.gif

1. איך קוראים לך? אולגה.
2. גיל? 14.
3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? אמצע הראשונה.
4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? סימס.
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? בסדר. פעם ראשונה שאני רואה את הפרק הראשון של העונה.
6.מי הכי חמודה לדעתך? ניק מדהימה! ודיאן (אאל"ט) המלאה גם.
7.איפה את/ה גר/ה? אזור חיפה.
8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? כן. ><"
9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב [email protected]
10 . ותמונה למי שרוצה. :x

למעלה