בגלל כל החדשים ...

Blue Aura

New member
תגיד לי, אתה חושב... ../images/Emo189.gif

שאני לא מכירה אותך? XD מה קורה רן? ^^"

randu

New member
חחחחחח ברוך ה'.

למה נטשת,למה?

אני:)

1. איך קוראים לך? שיר 2. גיל? 13 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? רביעית. 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? הילארי דאף, בריטני ספירס, פוסיקט דולז 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? ממש יפה :) 6.מי הכי חמודה לדעתך? שרה
7.איפה את/ה גר/ה? ראשל"צ. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? חחח קצת... :p 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב: אני אצא חשה ואגיד בפרטי.. P: 10 . ותמונה למי שרוצה =] לא אני לא רוצה..חחחחחחח ;] סתם אין לי כוח.

drumsit

New member
חדשה ^^ עונה

1. איך קוראים לך? אלה 2. גיל? 14 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? מהעונה הראשונה 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? ימי הולדת ומתנות, פיות שדונים וכל השאר, ועוד כמה כקוראת סמויה 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? הפסדתי אותו ועדיין לא ראיתי ב-V.O.D =[ 6.מי הכי חמודה לדעתך? =/ 7.איפה את/ה גר/ה? במרכז. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? מאוד 9. איסי/מסן ? קודם נכיר בפורום, ואפשר לשלוח מסר
תמונה בהמשך...

כי ביקשת כל כך יפה

1. איך קוראים לך? תסתכלי בכינוי 2. גיל? 21 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? לא רואה 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? בנים בלבד אה בערך 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? מה?! 6.מי הכי חמודה לדעתך? לא מכיר פה ממש 7.איפה את/ה גר/ה? חיפה 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? מי? 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב לא 10 . ותמונה למי שרוצה =]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חחח הוא ב'בנים בלבד'

אז לא נראהלי שזה באמת מעניין אותו

randu

New member
אבל באמת יש!../images/Emo3.gif

אהמ דר אהמ *רגע חנפנות קל,זה יעבור.
*

SummerNightCity

New member
יאללה :)

2. גיל? עוד חודש 18
3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? 1 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? רק זה נראלי
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? שקט
6.מי הכי חמודה לדעתך? רק מהתמונות, אשלי 7.איפה את/ה גר/ה? במרכז 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? נשמע מבאס 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב מי שרוצה מוזמן לשלוח מסר
10 . ותמונה למי שרוצה =] ואם לא בא לי

randu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

1.איך קוראים לך? רן. 2. גיל? 14 עוד שלושה ימים! 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? 1! 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? עפר שכטר!
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? מדהים,מדהים,מדהים! 6.מי הכי חמודה לדעתך? קים.
7.איפה את/ה גר/ה? נתניה. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?

randu

New member
אני מתגעגע.

שבוע אחד בלעדייכם ואני כולי מת מגעגועים.. את לא מבינה ג'ול, אתם,כל הפורום הזה-ממש חסר לי.
הפורום חוזר להיות פעייייייייל!!

למעלה