בגלל כל החדשים ...

miss pufi

New member
היי היי היי

קוראים לי הדר =] בת 15 וחצי אני רואה הטופ מודל מהעונה השניה. הפרק הראשון היה אחלה :p נראת לי עונה טובה שרה/אשלי/ברי רחובות כןןןן הלווו ג'ניס!

damitmit

New member
../images/Emo192.gif

עמית 15 מהעונה מדהימה ה-1 אני קוראת סמויה בפורום האופנה =] פרק נחמד אבל אני אפעם לא אוהבת את הפרקים הראשונים אני אוהבת רק אחרי המהפך ושמתחילים למצוא מועדפת אממ ליסה אני חושבת וגם קים (הלסבית) רק שיש לה גוף זוועה!! אחד הנוראים שראיתי והיא גם הולכת כמו אוגר קצת מבואסת היא ממש מצחיקה ג'ניס

חזרתי ../images/Emo13.gifלא נראה לי שאתם זוכרים ../images/Emo6.gif

1. איך קוראים לך?
בר 2. גיל?
עוד חודש 16
3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה?
עונה ראשונה! 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת?
מחול,אהבה בגיל ההתבגרות,בנות,נולד לרקוד 2 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית?
יהיה נחמד
6.מי הכי חמודה לדעתך?
מישל 7.איפה את/ה גר/ה?
שוהם [ליד נתב"ג] 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?
מאד!!! 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב
נוותר
10 . ותמונה למי שרוצה =]
ידיד עיצב אותה

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאיזה עולם קטן../images/Emo3.gif

גמני כאן או שאולי..איזה תפוז קטן?

hadasusha

New member
מצטרפת לי גם...

הטוב מודל
1. איך קוראים לך?הדס 2. גיל?17 (עוד מעט) 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה?כל העונות (ברור!) 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת?ממ לאדעת. 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? פספסתי ת'התחלה כי ישנתי אבל לפי מה שראיתי (הרוב) יש בנות יותר יפות ויש פחות. 6.מי הכי חמודה לדעתך?לאדעת עדיין... צריכה זמן להכיר ולראות. 7.איפה את/ה גר/ה? רחובות
8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?אוי כן. ג'ניס הצחיקה... 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב נההה 10 . ותמונה למי שרוצה =] עדיף לכם שלא.חחח

S H I R 147

New member
חדשה =]

1. איך קוראים לך? שיר 2. גיל? 13 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? לא זוכרת עונה...בעיקרון ממזמן אבל לא הייתי רואה בעקביות... 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? אממ...מקפליי, ובאסטד וסאן אוף דורק...למרות שכבר הרבה זמן לא הייתי שם.. 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? נראה שהולך להיות נחמד=] 6.מי הכי חמודה לדעתך? אממ...לא יודעת עוד...בעצם יש שם איזה אחת עם שיער קצר כזה...ברה אני חושבת שקוראים לה [?] 7.איפה את/ה גר/ה? בראשון 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? אממ...אמרתי כבר שלא הייתי רואה בעקביות...אז מי זאת ג'ניס? וסליחה על הפשלה
חחח.. 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב ממ...מעדיפה שלא לכתוב ביינתים 10 . ותמונה למי שרוצה =]

NP16

New member
עונה

1. איך קוראים לך? נדב.. הייתי פה בכינוי אחר. 2. גיל?16 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? 2 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? אף אחד 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? התאכזבתי מ3 בנות, אבל השאר מאד יפות. התאכזבתי מאד מהזוכה כי לדעתי היא מאד יפה, אבל לא הכי, והיא נראית מטומטמת בפרק הראשון. אבל נראה שהולך להיות מעניין וטיירה נראתה הכי מושלם אי פעם. 6.מי הכי חמודה לדעתך? קים !!!!! 7.איפה את/ה גר/ה? ראש העין [לא תימני] 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? מאד!!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif*עושה קאמבק*

1. איך קוראים לך? רוני 2. גיל? 16 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? 2 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? הרבה
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? חביב. משעשע
6.מי הכי חמודה לדעתך? ברי 7.איפה את/ה גר/ה? ת"א 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? אולי קצת 9. איסי/מסן ? מי שרוצה- במסר 10 . ותמונה למי שרוצה =] נוותר [אממ, היי
הייתי פה עד שנגמרה העונה הרביעית ואז נטשתי, אבל לרגל תחילת העונה החמישית חזרתי
מישהו זוכר אותי?]

IkMfNiY

New member
אני ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. איך קוראים לך
יעל
2. גיל
18 וחצי
3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה
הראשונה
4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת
כל מיני פורומים של מוזיקה
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית
נחמד, כמו שאר פרקי הפתיחה...
6.מי הכי חמודה לדעתך
ניקול
7.איפה את/ה גר/ה
חיפה / בת ים
8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה
קצת
9. איסי/מסן
[email protected] יעל

IkMfNiY

New member
זו לא תמונה חדשה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אבל בכל מקרה אני מניחה שכן
יעל

Tinkit16

New member
../images/Emo142.gif ההודעה השנייה שלי פה ;]

היא זאת
השרשור הזה בול בשבילי! :) 1. איך קוראים לך? אביטל
2. גיל? 16 ו4 חודשים (ושלושה ימים
. אל תשאלו למה אני זוכרת!) 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? מהעונה השנייה. 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? האלופה, אופנה, קיבוצניקים, דוגמנות, שביעסטים...ועוד המון =] 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? ממ.. היה בסדר. מצפה להרבה מהעונה הנוכחית
6.מי הכי חמודה לדעתך? כרגע אשלי "כבשה" את ליבי. אהבתי את הבטחון העצמי שלה. 7.איפה את/ה גר/ה? בקיבוץ בנגב. וכן, הקאסמים לא פוסחים על קיבוצי היקר. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? ברור! היא הייתה פשוט ג'ניס
אבל נו, נשתדל לשרוד גם עכשיו. 9. איסי/מסן? 303420701. אבל תגידו שאתם מתפוז! (ולמתעקשים, יש גם מסנג'ר. אבל רק במסר!
) 10. הוספתי תמונה
אבל בבקשה(!) אם כבר לקחתם סיכון להסתכל - בבקשה גם תגדילו אותה, כי לתפוז יש מאז ומתמיד נטייה לעוות כל תמונה שאני מעלה (אפילו טיירה המדהימה מתעוותת בתמונות של תפוז אם לא מגדילים) ועוד בקשה קטנה - אל תאשימו אותי אם תחליטו להקיא. המראה קשה. השתלבות מהנה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Adar Azulay

New member
=) עונה..

איך קוראים לך? אדר 2. גיל? 15 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? ראשונה :) 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? דוגמנות 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? ממש אהבתי את הפרק יש שם בנות מהממות! 6.מי הכי חמודה לדעתך? אממ.. 7.איפה את/ה גר/ה? ת"א 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? כןןן. מאוד 9. איסי/מסן ? 206233194

Blue Aura

New member
חזרתי!!! :) ../images/Emo189.gif

1. איך קוראים לך? הילה. 2. גיל? 16 ו-10 חודשים. 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? 1. 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? קלי קלארקסון, שביעיסטים, אוונסנס, סמולוויל+לויס וקלארק... 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? כולן שמה בכייניות. >< 6.מי הכי חמודה לדעתך? לא יודעת. 7.איפה את/ה גר/ה? אזור טבריה. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? חחח, כן. :< 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב: בכרטיס. 10 . ותמונה למי שרוצה =]:

Tinkit16

New member
../images/Emo142.gif הילה!

פורום שביעיסטים משתלט על פורום טופ מודל

למעלה