בגלל כל החדשים ...

נקודונת

New member
יאללה, קדימה:

1. איך קוראים לך? שיר 2. גיל? 15 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? שניה 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? משתתפת פעילה רק בפורום הזה, ואני קוראת לפעמים בפורום באפי. 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? או, אהבתי. 6.מי הכי חמודה לדעתך? הכי חמודה? קים. 7.איפה את/ה גר/ה? גבעתיים. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? כל כך! 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב
10 . ותמונה למי שרוצה =] לא תמונה שלי, אבל תחיו עם זה.

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo41.gif

1. איך קוראים לך?: קטי ^^
2. גיל?: 14
3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה?: מהראשונה,דה.
4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת?: MCR,א"א,אופנה וזהו.
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית?: אחלה.
6.מי הכי חמודה לדעתך?: שחכתי.ניראלי קוראים לה ליסה.
7.איפה את/ה גר/ה?: ברחוב.
8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?: מאוד
9. איסי/מסן?: [email protected] אני נראת פה כמו בת 9 D:

mikmikonet

New member
כולם מכירים אותי ../images/Emo9.gif

או שסתם חשתי
סתם, אני פה בפורום כל החיים בערך
גם בתקופות היובש
. אני מכירה פה מלא כינויים! אפילו אביטל המנהלת פה (פורום האלופה
), כולי מרוגשת! בכל מקרה.... 1. איך קוראים לך? מיכל, היי כולם
2. גיל? 15.10 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? ראשונה 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? בתפוז? ורד פלדמן, האלופה, השמינייה, שישיסטים... קצת קרן פלס... 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? ראיתי אותו כבר לפני המון זמן, כי *ביפ* (דרכים לא חוקיות). בקיצור, אני מתה על פרקי אודישנים. 6.מי הכי חמודה לדעתך? אני אוהבת את קייל, ג'יילה, ליסה... יש המון מתוקות, מבחינת מראה עוד לא החלטתי מי האהובה עליי. 7.איפה את/ה גר/ה? מעלה אדומים. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? זה ממש מוזר
9. איסי/מסן ? בא לכם?
10 . ותמונה למי שרוצה =]

randu

New member
../images/Emo99.gif תעשי לי פרח!!../images/Emo3.gif

לי יש את תהמונה המסתורית-משו.
עם היד על הפנים!

mikmikonet

New member
תעשה לי פלדמן ../images/Emo99.gif../images/Emo135.gif

כל מי שהיה בפורום של ורד ראה את התמונה הזו
תמונות מסתוריות רולז
חולה עלייך.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif גם אני ../images/Emo9.gif

1. איך קוראים לך?מונטי 2. גיל?17 וחצי 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה?1 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת?אופנה אלטרנטיבית,אמריקן איידול ורוקסטאר,גאווה צעירה,חמוסים,כריסטינה אגילרה,סדרות מציאות,Heroes 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? אממ אני זוכר שראיתי אותו מזמן הוא יפה 6.מי הכי חמודה לדעתך?לפי הפרק הראשון?ג'יילה 7.איפה את/ה גר/ה? ת"א 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?בארור 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב[email protected] 10 . ותמונה למי שרוצה =]

אוהו פורום אלוף

מכורה לתכנית אין. 1. איך קוראים לך? - בתאל. 2. גיל? - 18. 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה?- מהעונה הראשונה. אוהבת את התכנית הזאת. 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? בתפוז, דוגמנות. 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? שהולכת להיות עונה משהו ... טוב.
.
6.מי הכי חמודה לדעתך? עדיין לא סגורה על זה, אבל קים נראית לי מאלה שיהפכו אותה למישהי מהממת. פנים יפות. 7.איפה את/ה גר/ה? במרכז. 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? חח לא מתה מזה... אבל הפרצוף המנותח שלה אולי יחסר. 9. איסי/מסן ? [email protected] 10 . ותמונה למי שרוצה =] >>>>>

randu

New member
איזו כותרת,דאמט!!&^%$#&^%$#@&^%$

פורום,תעשו לי דוגמניות!!!!!!!!!!!&#@&&^%$#@&^%$#

justin9

New member
גמאני רוצה ../images/Emo9.gif

1. איך קוראים לך? ג'ניפר 2. גיל? 20 (אני מקווה שאני לא הכי גדולה כאן
) 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? ראשונה 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? המממ.. קין, ורוניקה מארס, נמלטים, חדשה בעמוק באדמה וסמויה במיי כימיקל רומנס 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? מ-ז-ע-ז-ע.. טוף אולי אני קצת נסחפת אבל לא היה מלהיב בכלל! מה זה אמור להביע הביצ'יות והסכסוכים על הפרק הראשון? ולמה כמעט כל מתמודדת באה עם סיפור סטייל "הייתה לי ילדות קשה/אמא שלי לא תמכה בי/אף אחד לא מאמין בי", מה, טיירה עשתה הסבה לפקידת סעד/עובדת סוציאלית ואפחד לא הודיע לי?
6.מי הכי חמודה לדעתך? בינתייים קייל 7.איפה את/ה גר/ה? איזור הצפון 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? מה??? ג'ניס לא תהיה??? איזה באסה!

חדשה../images/Emo9.gif

1. איך קוראים לך? אבישג 2. גיל?15.3 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? הראשונה 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? מממ הרבה 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? חביב 6.מי הכי חמודה לדעתך? קים וניקול למרות שהיא מעצבנת>< 7.איפה את/ה גר/ה? 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? מאוד מאוד מאוד!! 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב... 10 . ותמונה למי שרוצה =]

אני!

1. איך קוראים לך?
עדי 2. גיל? 17
3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה?
2 אבל אז היו שידורים חוזרים של 1 מתישהו וראיתי גם! 4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת?
וואי לא זוכרת עכשיו 5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית?
אממ הן ניראו לי טיפשות ביותר ;) 6.מי הכי חמודה לדעתך?
אממ הלסבית נראה לי 7.איפה את/ה גר/ה?
נס ציונה 8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה?
כן אבל לא נורא 9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב
174513667 [email protected]
10 . ותמונה למי שרוצה =]
אני הימנית 11. מייספייס :
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=120400665 12. במה חדשה :
http://stage.co.il/Authors/ShaharSade

L U Z I A

New member
my turn|../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

1. איך קוראים לך?דנה, ברוכה הבאה למצטרפים החדשים
2. גיל? 13.4 3. מאיזה עונה את/ה רואה את הטופ מודל הבאה? מסוף העונה השנייה
4. באיזה עוד פורומים משתתף/ת? זה בערך מתחיל ונגמר בפורום הזה
5. איך התרשמתם מהפרק הראשון של העונה החמישית? ככה זה פרקים חדשים, אין הרבה עניין בהם- פרק ראשון, כהרגלו. 6.מי הכי חמודה לדעתך?עוד אין לי דעה מגובשת
7.איפה את/ה גר/ה? ת"א
8. מתבאסים שהעונה ג'ניס לא תהיה? היא תהיה מ מ ש חסרה
9. איסי/מסן ? מי שרוצה מוזמן לכתוב אתם לא באמת מעוניינים במסנג'ר שלי
10 . ותמונה למי שרוצה
=]
בכיף

למעלה