בגלל ריבוי החידונים

מאור 87

New member
אני יודע../images/Emo70.gif.... ../images/Emo35.gif

you know i love you still מ-i will

beatles247

New member
אין קשר לרמז אבל מנסה לנקות אפשרוית

you know if you break my heart i'll go you know im a that I'm a wicked guy You know my name, look up the number

מאור 87

New member
פתרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את יודעת את השם שלי.. שם השיר הוא: You Know My Name (Look up the Number) והוא מורכב מ-8 מילים.. בבקשה אל תבאס אותי
חחח..

זה היה מאד עצמאי...

אבל בכל זאת, קיבלת את התשובה! באמת... כמישהו שהכין סקירת שיר על you know my name, ציפיתי שתעלו עליי מהר יותר. בכל מקרה, מאור, לכבוד הגעתך לגיל 16, והעובדה שאתה פתרת את החידה במאמצים על אנושיים, עליך מוטלת המשימה ליצור את השאלה הבאה.

מאור 87

New member
אבל פתרו לפניי!!!

אני מאושר שהצלחתי לפתור אבל beatles247 פתר את זה בהודעה הקודמת..

beatles247

New member
מאור חמוד

אני לא חושב שהוא יבאס אותך אלא אני.. אני פתרתי :) חח אתה יודע מה?! עליי... קח את התשובה!

מאור 87

New member
אני יודע..

לא שמתי לב..
אבל באמת שלא שמתי לב, כך שגם אני פתרתי בעצם.. אבל התשובה שלך, אני לא לוקח נצחונות של אחרים

מאור darling

אתה כתבת את זה כתגובה להודעה שלו... לא יכול להיות שלא ראית אותה... אבל נעזוב את זה. אחד מכם חייב לחבר חידה!

מאור 87

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifהשאלה שם../images/Emo70.gif

לא הסתכלתי על ההודעה שלו, כי כבר הייתי בטוח שפתרתי, וישר הלכתי להודעה האחרונה כדי לשלוח את ההודעה שלי.. וחוץ מזה שהודיתי שהפתרון הוא שלו!! טוב אני אחשוב על שאלה והיא תהיה בצד שמאל כי כבר אין פה מקום..

beatles247

New member
גם אני

לא ראיתי שאתה כתבת שלא ראית אותי.. חשבתי שלקחת את זה מהתגובה שלי לא משנה! אני יכתוב חידה... החידה: שאני רואה אותה הולכת ברחוב.. מה אני שואל אותך? (החידה די קלה למרות שהשיר לא מוכר..)

מאור 87

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהשאלות שלי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

השאלות שלי
בהצלחה לכולם
זה לא יותר מדי קשה.. תחשבו קצת..
1. מה לא נמשך כל הבוקר? 2. מי לקח אותי חצי מהדרך לשם? 3. מי לקח אותי חצי מהדרך לשם? 4. מה יכול לקרות רק לי? 5. מה את לא מבינה(קולטת)? טוב, זהו בינתיים.. בהצלחה

beatles247

New member
אני עונה אבל תענו גם על שלי! :)

1.sunrise 2.she מהשיר טריפר 3.מהשיר ask me why 4.גם מהשיר "תשאלי אותי למה" "שאני אומר לך שאני אוהב אותך, את תגידי שאת גם אוהבת אותי"

למעלה