בגלל ריבוי החידונים

מאור 87

New member
המממ..

צדקת ב-1 וב-2
אבל בכל השאר.. לא.. כל הכבוד

Miss CB

New member
אנ ימזהה

4. מ"הייתי צריך לדעת יותר טוב" (?!) והתשובה היא לאהוב אותך ולהבין את זה רק עכשיו או משו...

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אבל אף אחד לא פתר את 5 עדיין

Another Girl

New member
5

אולי "שאני אוהב אותך"? (מתוך מישל...) בעע הכוונה ל-get ולא ל-understand,נכון?

מאור 87

New member
אממ..

לא.. אתם מפתיעים אותי!! זה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים.. אני לא יכול להגיד את הפועל, כי אז ישר תדעו..

מאור 87

New member
../images/Emo105.gifמקפיץ..../images/Emo105.gif

מה, התייאשתם כבר
אני מוכן לתת רמז אם אתם רוצים..

אלרוס

New member
רוכים הבאים לננדוס

והנה תשובות האוף להפעם: 1.כל דבר חוץ מהשיר I want you 2. המונית (מה לעשות שאני לא עשיר) 3. הפעם זה היה האוטובוס 4. על תשובה זו אענה כמקרטני: לאכול מקדונלדס עם וויליאם קמפל 5. רדיו? נ.ב בפעם הקודמת לא עניתי באוף כי מקרטני ככותב החידון לא יכל היה להשתתף. הצעה: מה דעתכם על שרשור הכירות שבו כל אחד יימסור פרטים על האיש עצמו ולא על הכינוי שלו?

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo32.gif מעליי../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

נו, אף אחד לא מצליח לפתור את 5
בחייכם
זה קל

קודם כל

תודה על אצילות הנפש אלרוס, והנה תשובות המקצ'יקן שלי: 1. her majesty (ההמ העתקת רעיון מאלרוס) 2. וויליאם קמפבל 3. וויליאם קמפבל אגב... בחשבון פשוט חצי ועוד חצי זה אחד. אפשר היה פשוט לכתוב מאור, "מי לקח אותי לשם" וזהו. 4. המממ... שיפרצו לבית של חבר הפורום "מקרטני" וזאת תהיה גם פריצה לבית שלי. 5. 99 FM.

beatles247

New member
תשובה ל5

cant you see?! that whan i tell you that i love you... you going to say you love me to ho ho ho and whan i ask you to be my ay ay ay...

מאור 87

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo52.gif

חשבתי שאתה צוחק וזה ברור לך שזאת לא התשובה.. ורק אח"כ חשבתי שאולי היית רציני אז
לא התכוונתי לקטול..
בכל מקרה, זאת לא התשובה.. שימו לב לרמזים שנתתי..

beatles247

New member
חחחחחחחחחח

נכון.. לא.. אהבתי :) למה כ"כ ברור שזאת לא התשובה? מה רע?

מאור 87

New member
כי זה לא זה.. ../images/Emo9.gif

אוקיי, אני אתן עוד רמז עבה אחד אחרון
מה את לא תופסת? (התשובה היא גם שם השיר..)

למעלה