כל הכבוד סוף סוף זה של ג'ורג' לא ידעתי אפילו רק עוד הוכחה למה הוא הביטל השולט..
מ מאור 87 New member 29/7/03 #61 כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סוף סוף../images/Emo70.gif זה של ג'ורג' לא ידעתי אפילו רק עוד הוכחה למה הוא הביטל השולט ..
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סוף סוף../images/Emo70.gif זה של ג'ורג' לא ידעתי אפילו רק עוד הוכחה למה הוא הביטל השולט ..
מ מ ק ר ט נ י New member 29/7/03 #62 ומכיוון שאני פתרתי... אני אקח על עצמי את חיבור החידה הבאה, והנה היא: מה היא גורמת לי להרגיש?
מ מאור 87 New member 29/7/03 #65 פתרתי... ../images/Emo35.gif היא גורמת לי להרגיש כאילו אף פעם לא נולדתי.. מתוך She said, she said
מ מאור 87 New member 29/7/03 #69 נכון../images/Emo70.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif
מ מאיה מבולבלת New member 29/7/03 #78 אמממ.... סיבי זאת מחוץ לתחום בשבילך ... אם היה לי יותר זמן לבזבז,מה הייתי עושה?
מ מ ק ר ט נ י New member 29/7/03 #81 כמה זה אחד ועוד אחד ועוד אחד? ענו נא. אני כבר לא אהיה כאן כדי להגיד אם זה נכון...
מ מ ק ר ט נ י New member 30/7/03 #85 עליו כמובן... מתוך baby's in black. ולשאלה הבאה: את מי כדאי לכם לראות?
A Another Girl New member 30/7/03 #89 הייתם צריכים... לראות אותם בועטים באדגר אלן פו. ואגב זה מתוך "She loves you". חשבתי שאתה כבר לא אמור להיות כאן! שאלתי: מה את חייבת לדעת?
הייתם צריכים... לראות אותם בועטים באדגר אלן פו. ואגב זה מתוך "She loves you". חשבתי שאתה כבר לא אמור להיות כאן! שאלתי: מה את חייבת לדעת?