בגלל שהאתר לכלי נגינה של הפלוייד נדפק

FunkyMonk

New member
מנעדים?

סופרן אלט טנור ובס? אלו מנעדים בעיקר לזימרה קלאסית, ואי אפשר ממש להתאימם לזמרי רוק. אבל יש להם מנעד מוגדר היטב. בכל מקרה, לא נהוג להכניס זמרי רוק לתוך הסיווג הזה.

holo

New member
זה לא משנה

דיברת על קריטריונים לשירה טובה במסגרת הדיון על הקול של רוג'ר ווטרס, אז העברתי את הרעיון הכללי.

The Walrus

New member
אין לי בעיה להתנדב...

אני יודע לנגן את רוב השיר... אבל יש קטע בעייתי שזה קטע הseagull (הצרחות האלה באמצע) שמחייבות גיטרת סינגל קוילס שאין לי, וwah-wah שגם אין לי.

RoieL

New member
אם צריך אין בעיה

אני בעיקרון יודע את גרסת האלבום, אבל אם צריך נשב כמה שעות ללמוד את פומפיי.

אפשר לקחת שיר קצת קל יותר מבחינת אפקטים

אולי אטום הארט מדר? ששם רק סלייד וקצת דיליי אבל לא יותר מדי... אבל שוב צריך בסיסט וקלידן אורי יהיה! מי שרוצה להשתתף שיכנס לקומונה ונדון שם שלא נסתום על זה חצי פורום

TAZ!

New member
בשביל AHM...

תצטרך גם תזמורת כלי נשיפה.

לא נכון

זה סתם ליופי בתאכלס הוא לא היה צריך שני בסים... זה סתם יותר יפה לדוויג כפולה חח אבל מבחינת נגינה הוא לא צריך את זה

ריק רייט

Farfisa Combo Compact -האורגן הראשון שלו עם הפלוייד Farfisa Compact Duo w/ Binson Echorec 1967-1974 Hammond M-102 מהאלבום פייפר עד פומפיי Hammond RT-3 במהלך דארק סייד 1973 Hammond C-3 משנת 1972 עד היום Fender Rhodes Stage Piano Mk. 1 משנת 1971 עד הטור של החומה ב1981 Wurlitzer 200A Electric Piano גם הוא משנת 1971 עד 1981 אבל חזר לשימוש כשהופיע עם גילמור Hohner Clavinet D6 1971-1981 עשה שימוש גדול בשיין און חלק 8 EMS VCS3 1971-1977 הסינטיסייזר הראשון של הלהקה ARP String Ensemble 1971-1981 ARP Quadra 1975-1981 1969-1972 Mellotron MkII עד אטום הארט מדר Kurzweil Midiboard 1987-1994 כפסנתר Kurzweil K2000 1987-1997 כסינתיסייזר Yamaha Grand Piano 1969-1977 Yamaha CP-80 Electric Grand Piano במהלך הטור של החומה זה בעקרון מה שהצלחתי למצוא עליו הכי הרבה מידע! מקווה שעזרתי ועניינתי אתכם וזהו! חח

RoieL

New member
באמת שהפלת אותי

הייתי בטוח שהוא מנגן עם B2 או 3, לא C3 (למרות שאין הרבה מאוד הבדלים) והרוטרי3. מידע חשוב, תודה! ה- VCS זה כנראה האורגן הכי מפורסם שלו.

The Walrus

New member
סחטיין על ההשקעה

למרות שמה שכתבת זה פשוט רשימת מותגים, בלי ממש איזשהו מידע על כל אחד (לדוגמה, מה שומעים באיזה שיר), אבל עדיין סחטיין על היוזמה. אגב, יש לך כמה טעויות, אבל זה באמת לא משנה. והנה רשימת הפדאלים בtour האחרון שלו (הטוב ביותר שאי פעם היה לו, לדעתי) Digitech Whammy WH-1 Demeter Compoulator Pete Cornish G-2 Pete Cornish P-1 BK Butler Tube Drivers (אוברדרייב) BK Butler Tube Drivers (קלין בוסט) Boss GE-7 Pete Cornish Tape Echo Simulator (התקלקל באמצע הטור, הוחלף בT-Rex Replica). והראק: Roland SDD-3000 delay (ontop of rack) Furman PL-8 Power Conditioner MXR Digital Delay System model II Pete Cornish “Sound on Sound” unit Digitech IPS 33B harmonizer Univox Uni-Vibe (custom rack unit) Peterson R450 Strobe tuner 2 Avalon U5 mono instrument class A DI Preamplifier

למעלה