בגלל ששרשור הפיקים נעלם לו איי שם

Horse Wishper

New member
בגלל ששרשור הפיקים נעלם לו איי שם

אני שמה שוב את הסיפור שלי... חלק א': סאנגו ומירוקו ישבו על הדשא סמוכים זה לזה במרחק של חצי מטר, הרוח הקרירה העבירה בסאנגו צמרמורת והיא חיבקה את עצמה. היא הסתכלה על מירוקו שעצם את עיניו ונראה שקוע בהרהורים. היא הסמיקה קלות כשאמרה את שמו. "לאינויאשה יש ממש סיפור אהבה מסובך..." שברה סאנגו את השתיקה. מירוקו פתח את עיניו והסתכל עליה. "היא כל כך יפה..." חשב ובחן אותה. יפה כמו תמיד, שיערה החום כהה התפזר ברוח ועיניה היו יפיפיות. "כן..." ענה מירוקו "הוא לא טוב באהבות הבחור... אוהב את קיקיו, עובר לקגומה, חוזר לקיקיו ושובר את ליבה של קגומה..." סאנגו נאנחה, היא לא הצליחה לפתח את השיחה. היא כל כך רצתה לשמוע שוב את צליל קולו העדין של מירוקו, שתמיד התרגשה ממנו מחדש... מירוקו נאנח גם, הוא החליט שהלילה זה הלילה המתאים... הלילה הוא יתוודה... מירוקו התקרב קצת לסאנגו ואמר בקול חלש ומעביר צמרמורת נעימה: "אולי אני אוהב להתחיל עם בנות ואני מבין בהן, זה דיי תחביב בשבילי, אבל קשה לי להפגין רגשות... כמו עכשיו...." הוא הסתכל אליה והם היו קרובים זה לזו, אבל עדיין לא מספיק. סאנגו הסתכלה עליו והסמיקה, הוא התקרב אליה קצת יותר והסתכל עליה בישירות, עכשיו הם היו כמעט אף אל אף, ולשניהם היה סומק קל אבל נחישות גדולה יותר. סאנגו הרפתה מחיבוקה העצמי והתחילה לשבת בנוחיות. "אולי זה באמת תחביב..." לחשה סאנגו "אבל אתה באמת הרגשת פעם משהו מיוחד לאחת מהבנות שהתחלת איתן?" היא ציפתה לתשובה. היא רעדה קצת. "הפסיקי את זה!" אמרה לעצמה "תהיי רגועה..." היא נרגעה והסתכלה עליו. "כן..." לחש מירוקו "עכשיו..." והתקרב...... סאנגו ראתה שהוא עוצם את עיניו והתרגשה. מבין השיחים קפץ שיפו בבהלה והבהיל את סאנגו ומירוקו, והם התרחקו זה מזו בסומק עז. "מה קרה שיפו?" סאנגו הראשונה שהתעשתה אחרי כמה שניות. "קירארה נעלמה!!!" אמר כמעט בבכי, שיפו היה כמעט חברה הטוב ביותר של קירארה, פתאום דאגה הציפה את סאנגו, היא תפסה בידו של מירוקו והרימה אותו. "בואו לעזור לי לחפש אותה!!!" צעקה ושכחה את השיחה שהיה לה לפני זה עם מירוקו. מירוק היה נבוך ועדיין הסמיק, זה- עוד לא קרה לו... סאנגו התחילה לרוץ בין השיחים והעצים העבותים בצעקות: "קירארה!!!!! קירארה!!!!! קירארה!!!!" עורבים וינשופים ברחו מהחורים והיא שמעה את צעקתו המבוהלת של אינויאשה. הוא בא מעבר לשיחים, פרוע שיער. מירוקו גיחך לעצמו, זה נראה מוזר, כל השיער הלבן שתמיד ישר היה כמו רעמה מסביב לראשו של חצי שד הכלב- אינויאשה. הוא אמר: "תגידו השתגעתם?! אתם תאירו גם את קגומה..." "אבל אני ערה..." אמרה קגומה בישנוניות, היא גם שמעה את הצעקות ובאה עם עיגולים שחורים קטנים מתחת לעיניים. "מה קרה?!" דרש אינויאשה לדעת. "למה בתוקפנות?" נזפה קגומה ואינויאשה התעלם. "קירארה נעלמה!" אמר מירוקו. "אוי ואבוי!" אמרה קגומה "גם אני אצטרף..." אינויאשה פלט נחרת בוז "היא תחזר בבוקר.. לילה טוב..." אמר וחזר למחנה. קגומה באה אחריהם אבל הפעם הם לא צעקו, רק סאנגו לחשה: "קירארה מותק.. איפה את?" פתאום היא שמעה ייללה של שמחה מעבר לשיחים. היא התפרצה: "קירארה!" מה שהיא ראתה היה ממש מחזה, קירארה התגלגלה עם עוד שועל שני-זנבות, לשועל השני היה כמו זקן שחור מחודד אבל על הצוואר, הוא היה יפה תואר. הם התגלגלו בכיף עד שסאנגו באה ואז קירארה ייבבה באושר וקפצה לחיק סאנגו ושיפו קפץ וצהל ועשה סלטות. השועל השני התקרב קצת. סאנגו ליטפה את קירארה בדאגה וראתה שהיא לא נפצעה, היא שמחה וחיבקה אותה, קירארה גרגרה בהנאה והתקפלה על סאנגו. פתאום הם שמעו צעקה מהשיחים: "שפי!!! שפי!!!" ונער בערך בגיל 16 הופיע מעבר לעץ. קירארה קפצה לעבר השועל השני והנער. פתאום סאנגו הרגישה משהו מוזר, מין דגדוגים נעימים בחזה למרות שקירארה חזרה להיות קרובה לשועל השני... "מה זה היה?" חשבה לעצמה... "לא, לא יכול להיות..."

Horse Wishper

New member
חלק ב':

"אוי שפי..." נאנח הנער בהקלה והתכופף לעבר השועל הקטן שקפץ אל חיקו. סאנגו שאלה באומץ: "הוא שלך?" הנער התרומם. סאנגו כמעט נפלה מרוב התרגשות, כל שיערו היה תלתלים קטנים ויפים, קצרים וכולם בצבע בלונד. היא ישר ידעה שהוא לא מיפן, עיניו היו בהירות, משהו כמו ירקרק אפרפר יפיהפה והיא התחילה להזיע ולהרגיש לא בנוח משום מה. הוא חייך. היא כמעט התעלפה. החיוך היה כובש אפילו יותר משל מירוקו (חח נעם אל תסקלי אותי... *נאבקת באבני הסקילה של נעם ושל השאר*), חושף שיניים לבנות וישרות וגומת חן קטנה הופיעה בלחי הימנית של הפה. "זהו שפי שלי" אמר בגאווה ניכרת "והוא שלי, קיבלתי אותו מנווד כשהגעתי לכאן." הוא הביט ישירות על סאנגו וכנראה לא הבחין במצוקתה, אבל קגומה כן ראתה. "היי אמממ.... מה שימך?" הוא שם את ידו על ראשו במבוכה. "שכחתי להציג את עצמי, אני סאם..." כולם הסתכלו עליו במבט מוזר, איזה שם... "כן אני יודע ששמי מוזר..." אמר סאם "ואני בא מאנגליה, אבא שלי עבר..." "נעים מאוד" קטעה אותו קגומה ולחצה את ידו. הוא עבר למירוקו, ואז לסאנגו, היא רעדה. ידו הייתה חמימה ונעימה והיא התביישה בידה המזיעה והדביקה אבל הוא רק חייך והתכופף לעבר שיפו ללחוץ את ידו הצנומה. "יש לך שועל יפיהפה!" העיר שיפו בעליצות וסאם שוב חייך, "כמה הוא יכול לחייך..." חשבה סאנגו. היא החליטה להיות אמיצה ואמרה בקול הכי פחות רועד שהיא הצליחה לגייס: "אני סאנגו, זאת חברתי קגומה, הנזיר מירוקו ושיפו, זאת חיית המחמד שלי קירארה ונראה לי שהיא קצת מחבבת את שפי..." היא הסיטה את מבטה בהקלה והסתכלה על צמד השועלים שחזרו להתגלגל ביחד. סאם שוב חייך את החיוך. "נורא דאגתי לו... ההורים שלי כל הזמן במקום אחר ואני בן יחיד, אז ככה שיש לי רק את שפי, והוא כמעט כל חיי..." עכשיו הוא נאנח והחיוך נעלם ועל פניות הייתה הבעה של הרהור. מירוקו השתעל שיעול מדומה. "מה קרה לסאנגו?" חשב "למה היא התנהגה ככה?" הוא הסתכל עליה אבל היא הייתה שקועה בילד החדש הזה, פתאום מירוקו הרגיש הוא בוער כולו, הוא התרגז והתלהט. "תירגע" אמר לעצמו ומילמל את ההרגעה העצמית שלו בלי קול. "יוגההההההה בודהאאאאא עזור לי להירגע!" אמר לעצמו אבל כשפתח את עיניו וראה שוב את המחזה שוב התעצבן, ידו השמאלית התאגרפה לאגרוף והוא לא שלט בעצמו כמעט יותר. הוא אמר: "טוב, לילה טוב סאם, היה נחמד לפגוש אותך אבל אנחנו חייבים לזוז..." והוא שילב את ידה של סאנגו בשלו והלך, היא נגררה אחריו, עדיין שקועה בהרהורים. "ביי!" אמר סאם והתרחק עם שפי, קגומה ושיפו היו מאחורה וקירארה קפצה על הכתף של סאנגו. מירוקו ציפה שסאנגו תתחיל לומר לו: "מה אתה גורר אותי ככה? אתה לא אחראי על החיים שלי!" ואז הוא היה מזכיר לה את השיחה, אבל היא שתקה. מירוקו לא ידע מה לעשות. כשהם הגיעו למחנה אינויאשה התעורר והסתכל עליהם במבט של ניצחון. "נו מה אמרתי לכם?!" אמר בהתנשאות "אמרתי לכם שתמצאו את קירארה!" פתאום הוא ראה את שילוב ידיהם של סאנגו ומירוקו, מירוקו נראה נזעם וסאנגו עם קירארה על הכתף שוקעת בהרהורים ומזדנבת אחרי מירוקו. "מה לעזא...?" בא לשאול אבל קגומה שמה את אצבעה על פיה בתוקפנות וסימנה לו לשתוק. הוא נחר בעצבנות ונשכב. קגומה התקרבה אליו ולחשה דבר מה באוזנו. העישונים שלו התרחבו בתדהמה והוא הסתכל על קגומה, והפנה את מבטו למירוקו וסאנגו ושוב לקגומה. קגומה שמה שוב את אצבעה על פיה והלכה למקומה. "מי היה מאמין..." אמר אינויאשה ונרדם. כולם נרדמו חוץ ממירוקו וסאנגו. מירוקו היה נזעם מידיי וסאנגו נרגשת מידיי. הם הסתובבו ומבטיהם נפגשו. פתאום סאנגו התחלחלה. "מה עשיתי? פגעתי בו בדיוק כשעמד לנשקי ולומר שהוא אוהב אותי... גם אני אהבתי אותו אבל פגשתי את סאם... אוי לא... מה עליי לעשות?!" חשבה, הסיטה את מבטה ונירדמה. בליל חצות צרצר זימר וקירארה נחרה בקול שועלי, הדשא נע כקצב הרוח והרוח הקרירה ליטפה את פניו המיוזעים מזעם מירוקו, איך הוא נתן לה ללכת ולהתאהב במישהו אחר?!

Horse Wishper

New member
חלק ג':

בבוקר השמש זרחה בעליצות וקרניה חיממו את פניו של אינויאשה, הוא התהפך מצד לצד, נוהם בכעס על השמש הבוהקת שסנוורה אותו והעירה אותו מהחלום שלו עם קגומה... פתאום הוא קפץ ונתן לעצמו סטירה, לחיו בערה והוא הצטער על פזיזותו... "מה קרה לי?!" חשב "אני אוהב את קיקיו!!! היא, היא הקריבה את חייה למעני... אני חייב להחזיר לה את חיי!" ונשכב שוב והסתכל עם השמים שהיו ריקים מעננים וצבעם תכלת ושוב חשב על קגומה, הפעם לא סילק אותה ממחשבתו וראה שוב ושוב את פניה היפות כתמונה בשמים היפים ועצם את עיניו עם חיוך קטן על הפנים. הוא לא שם לב אבל מירוקו התקרב אליו. הוא היה עדיין עצבני והתכונן לדבר עם סאנגו, אבל היא ישנה עם חיוך כל כך יפה שלא העיז, הוא ידע שהחיוך הזה הוא לא עליו אבל מילא... מירוקו התקרב בצעדים קטנים ושם את פניו סמוך לאינויאשה, אינויאשה הרגיש צל ופקח לאט לאט את עיניו. נשמעה צרחה ענקית בכל המחנה, כעבור כמה שניות הצטרפה צרחה אחרת וקגומה וסאנגו קפצו במקומם, שיפו רק אמר: "אמא אל תצעקי עליי! אני ילד טוב טטלה..." והתהפך בנחרה קולנית. קירארה קפצה במקומה ורצה להתכרבל בסאנגו, היא רעדה. אחרי שמירוקו התקרב לאינויאשה הם היו כמעט אף אל אף, אולי 5 ס"מ יותר מרחק אבל עדיין קרוב, כשאינויאשה פתח את עיניו הוא ראה מטושטש וראה את פרצופו הנזעם של מירוקו וצרח, מירוקו נבהל וצרח גם הוא. אחרי שהם נרגעו קגומה, סאנגו וקירארה עליה התקרבו. "תגידו השתגעתם?!" אמרה קגומה בנזיפה, היא הסתכלה על שני הגברים אבל סאנגו הסתכלה על מירוקו וחשבה בלי כל קשר: "מה עשיתי... מה עשיתי..." היא עדיין לא שכחה את סאם ואת שפי, להפך, היא רצתה לשכוח אבל בכל מקום ראתה את עיניו הירקרקות ואת חיוכו הממיס, כל פעם שחשבה עליו או על שפי הסמיקה אבל חייכה. "הוא... הוא..." אינויאשה עדיין היה נזעם ומבוהל. "נו באמת... אני רק קצת התקרבתי כדי להעיר אותו וכנראה בגלל הצל הוא התעורר..." מלמל מירוקו בחוסר מנוחה. "למה להבהיל?" אמרה קגומה ואז נאנחה "סליחה שאני ביקורתית אבל אני עייפה! אז תיזהרו ממני היום! אני ברוח קרבית!" והלכה דיי נזעמת... אינויאשה נהם בבוז וחיקה אותה בצורה מוגזמת: "רוח קרבית... רוח קרבית..." סאנגו נשארה ולא פצתה את פיה. אינויאשה הלך אחרי קגומה, סאנגו ידעה שהגיע הרגע ומירוקו ידע את זה עוד יותר. "מירוקו..." התחילה סאנגו. "סאנגו" עצר אותה "אני יודע מה קרה ואני רק רוצה להשלים את מה שהיה אתמול בלילה... כשדיברנו..." ואז הוא התקרב אליה בצעד מהיר ונתן לה נשיקה על השפתיים, הנשיקה הייתה רכה וסאנגו התמכרה לה עד סופה, הטעם היה מתוק אבל הוא נגמר מהר. סאנגו הייתה מופתעת והיא לא דיברה, רק השפילה פניה, מירוקו נשאר קרוב אליה ואז חיבק אותה באהבה. "זה בסדר..." לחש לה באוזן, כמו הלחישה של אתמול, מעבירה צמרמורת ונעימה "אני רק רוצה שתהיי מאושרת, אם זה איתי, או עם סאם..." (נעם זה הזמן שלך להתפעל על נדיבותו וחוכמתו של האהוב שלך... חח) סאנגו לאט לאט שמה את ידיה מסביב לגבו עד שהיא חיבקה אותו והשעינה את ראשה את כתפו והתייפחה בלי קול. אחרי כדקה הוא ניתק ממנה כי שמע רשרוש מהשיחים. אינויאשה קפץ לצידו ומירוקו הכין את המקל. "צא מי שזה לא יהיה!!!" אמר אינויאשה בתוקפנות. קגומה באה עם החיצים הקדושים ושיפו רץ אחריה בישנוניות, הוא התעורר סוף סוף. "כרצונכם..." אמר קול מוכר "רק אל תפגעו בי, באתי לומר שאלום לסאנגי" וסאם יצא מהשיחים במבטא מוזר, כנראה אנגלי. סאנגו הסמיקה קלות והתקרבה אליו, הוא לחץ את ידה בחום ונראה יפה מתמיד, שפי הופיע מהשיחים וקרא קריאת שועלים, קירארה קפצה לצידו בשמחה והם התחילו לרוץ לכיוון הנחל. "שישחקו" אמר סאם "מגיע לו..." "כן..." מלמלה סאנגו ושוב שכחה את מירוקו וכל השאר. "הייייייייייייייייייי!!!" קגומה נראתה קצת יותר מידיי שמחה לראות אותו. "זוכר אותי?" "כן!" אמר והוציא את ידו מידה של סאנגו, "איזו הקלה..." חשבה סאנגו והודתה בליבה לקגומה חברתה הטובה. הוא עבר לקגומה ולחץ את ידה ואמר: "קאגוווווומה, אז הוא עבר לאינויאשה שלחץ את ידו בזלזול ואז עבר למירוקו. סאנגו התחילה לפחד, מה אם הוא יעשה משהו?! אבל היא לא הייתה צריכה לדאוג, מירוקו לחץ את ידו באדישות וסאם חזר וכרך את ידו מסביב לכתפה של סאנגו ואמר: "אני רוצה להראות לך משהו בנהר... עם השועלים..."

לא.......

פליייז תמשיחי זה כל כך יפה על תעצרי(סליחה על שגיות הכתיב) אני מממש נחנסתי לתוך זה על תהרסי....

חלק ד'

מירוקו לא האמין למראה עינייו. שאם הזה לוקח ממנו את אהבת חייו?! "אסור לי לתת לו לקחת את סאנגו. בדיוק היום תכננתי להציע לה נישואים!" מירוקו עקב אחרי סאם וסאנגו וציטט כל מילה במילה. חרש עקבו אינויאשה וקאגומה אחרי מירוקו. "נראה לך שמירוקו מקנא?" שאלה קאגומה את אינויאשה, "אם הוא עוקב אחריהם אז נראה לי שכן." כשהגיעו סאם וסאנגו לנהר, החזיק לה סאם את היידים ואמר:"מהרגע שראיתי אותך, ראיתי נערה יפה וטובת מראה. ולפי העיניים גם אופי טוב יש לך." סאנגו רעדה. רעדה משמחה ואושר. היא שמחה שהגבר שהתאהבה בו ממבט ראשון, אוהב אותה, אבל היא הייתה עצובה על מירוקו. "מירוקו המסכן... מעניין מה הוא עושה עכשיו..." חשבה לעצמה. בזמן שסאם דיבר, מירוקו שמע והיה המום. הוא ראה את סאם וסאנגו. הוא ראה את סאם "שופך" עליה את רגשותיו, ואת סאנגו מאזינה לכל מילה ומילה שלו. "תראה את מירוקו..." אמרה קאגומה, "אולי כדאי שנלך אליו?" "לא," אמר אינויאשה, "תני לא רגע," קאגומה הסתכלה על אינויאשה. בדרך כלל היא הכירה את אינויאשה כאדם שלא איכפת לו מכלום, ועכשיו היא הרגישה שכן אכפת לו ממה שעובר על מירוקו. "אז בכל אופן, מה שרציתי לומר לך..." אמר סאם, "ש..." הוא התחיל להסמיק. סאנגו הקשיבה, מירוקו הקשיב והחל לרעוד, ואינויאשה וקאגומה גם הקשיבו וחיכו למה שסאם יגיד. "רציתי לומר לך שאני אוהב אותך, ואולי זה קצת מוקדם לומר את זה, אבל רציתי שנמשיך להיות ביחד ו..." סאם עצר לרע, ואחרי 5 שניות אמר: "ורציתי אולי נקים לנו משפחה..." מירוקו כ"כ התרגז ויצא מבין השיחים. פרצופו היה אדום. "קאזאנה!!!!!" מירוקו פתח את חלל האוויר ושאב את סאם ללא רחמים. "מירוקו!!!!!!!!!!!!!!!!" צעקה סאנגו. מישו רוצה להמשיך?
איך זה

GalaxyAngel

New member
הו!! מושלם!

אבל מגעיל אותי שסאנגו התאהבה בסאם הפוחלץ המגעיל הזה.. אררררררר.... ומירוקו החמדמד עשה את מה שהוא היה צריך לעשות ^^ אסור לסאנגו לכעו עליו!! אסור לה!! היא פשוט צריכה לשכוח מהסאם המסריחון הזה ו.. להיות עם מירוקו ^-^

חחח "פוחלץ"... חחח^^

אבל גם אני הייתי כועסת על מירוקו כי בכל אופן הוא הרג בנאדם.

GalaxyAngel

New member
נסלח לו ^^

כי הוא קינא.... וזו לא אשמתו שבדיוק לפני שהוא עמד להציע לסאנגו צ'אן נישואים הגיע ה"סאאאאאאם המאאאאאגניב" הזה ופתאום הוא החליט שהוא רוצה שהם יהיו ביחד..

GalaxyAngel

New member
חוץ מזה

אני תמיייייייייייייייייייייייד סולחת לבישים אלא אם הם הורגים בישי יותר בישי מהם ומר "סאאאאאאאם המאאאאאאגניב" לא נחשב בעיניי בישי, כי מי שהורס למירוקו וסאנגו מאבד את התואר הזה

Horse Wishper

New member
אוקי

זה לא היה ממש אמור להיות שאחרים ימשיכו.... אם רוצים אז סבבה אבל הנה ההמשך המקורי...
חלק ד': ידו של סאם עדיין חיבקה את כתפה של סאנגו ועדיין נשאר על לחיותיה סומק קל. הוא שתק ורק נאחז בסאנגו והם התקרבו אט אט לנהר.... "מה הקטע של הסאם הזה?!" אמר אינויאשה בבוז. "הוא רוצה את סאנגו או מה?! זה נראה שהוא דלוק עליה..." ומיד שתק. הוא ראה שמירוקו מתחיל אט אט להאדים וקגומה נבהלה. "הוא לא יעשה לה כלום..." ניסתה להרגיע את הרוחות ללא הצלחה. "מה את כל כך בטוחה?" אמר מירוקו ברוגז, עכשיו הוא התפרץ. "איך את יכולה להיות בטוחה?!" צעק עליה "אולי הוא עכשיו עושה לה משהו רע... מנסה לאנוס אותה או לנשק אותה..." "אל תיסחף!" עכשיו גם אינויאשה התעצבן "ותעזוב את קגומה מה היא עשתה לך?" קגומה הסתכלה עליו בעיניים נוצצות. "הוא דואג לי?" חשבה והסתכלה עליו, הוא נראה דיי מרוגז ולא הפנה את מבטו לעבר קגומה. הייתה שתיקה. הרוח שיחקה בדשא הרטוב ושרקה באוזני מירוקו, שעכשיו לא היה אדום, אבל כועס וחסר רחמים, "לא מתאים לו..." חשבה קגומה, אינויאשה עמד מולו ורחוק ממנו ב-2 מטרים בערך, כועס גם הוא שהוא צעק על קגומה. "למה הוא צעק עליה?!" חשב "היא לא עשתה כלום!" השתיקה המשיכה עד שקגומה נשברה ועמדה ביניהם. "אהה אני חושבת שהריב הזה מיותר... מירוקו כעס ובצדק, אולי נסחפת קצת אבל..." "נסחפתי?!" הוא שוב התחיל "מאיפה לך לדעת מה הוא עושה לה?!" "אין לי מושג!" אמרה בכנות "אבל לא צריך כל כך לדאוג.. סאנגו ילדה אמיצה וחזקה... היא לא תישבר כל כך מהר... היא תחזיר לו..." "אבל היא אוהבת אותו!" קולו של מירוקו נשבר והוא השפיל את ראשו, ידיו התקמצו לאגרופים והוא החל לרעוד. "מי יודע" לחש "אולי הוא פשוט רק רוצה... רוצה... רוצה לגנוב אותה ממני..." אחרי המשפט הזה הוא הרים את ראשו והסתכל על קגומה. הוא בכה.(נונו, מירוקו הרגיש שלך.. חח
) קגומה הייתה מופתעת. "דיי..." אמרה בעדינות והתקרבה אליו "אל תיקח את זה קשה מידיי..." והיא חיבקה את כתפו. אינויאשה נשף בבוז אבל אחרי המבט של קגומה אמר: "נו מירוקו... אחי... אל תדאג... אם יקרה לה משהו נציל אותה..." מירוקו ניגב את פניו ונראה כאילו לא קרה לו כלום. "תודה..." אמר והלך לעבר הבקתה. שיפו רץ אליהם. "אתם מתכוונים ללכת לשם נכון? תגיו שכן! נכון? תגידו שכן! נכון? תגידו שכן כבר!!!" "נו שיפו דיי!" אמר אינויאשה בעצבנות "נחשוב עלייך..." שיפו נראה נעלב והלך לעבר מירוקו. קגומה הסתכלה על אינויאשה והוא החזיר לה מבט, מבטה היה ישיר ואומר משהו, אבל אינויאשה לא הבין, הוא הסיט את מבטו וסומק קל פשט על לחיו. "מה קרה?" קגומה התעניינה והתקרבה. אינויאשה נלחץ. "ש...שום דבר! תעזבי אותי!" אמר ברוגז והסומק נהיה עז יותר. היא צחקקה. "ממה אתה מסמיק?" פניה נפלו "חושב על קיקיו הא?"(טוי טוי טוי מלחמיםמלחמיםמלחמיםמלחמים *רעשן*רעשן*מצה*מצה* סורי שאמרתי את שמה אבל בסדרה לא אומרים *מצה*מצה*) אינויאשה עוד יותר הסמיק "ל...לא... אני סתם חושב איזו מסכנה סאנגו..." ונאנח כאילו לאמת את תשובתו העלובה. "אההה" אמרה קגומה בזלזול והתכוונה ללכת. "קגומה!" אמר אינויאשה וקגומה עצרה. "מה הוא הולך לומר לי?!" חשבה בהתרגשות, אבל מחשבותיה היו לשווא. "שכחתי להתייעץ איתך על משהו!" קולו היה שליו מרגיל... זה מוזר, כשהוא מתוודה הוא מסמיק או מגמגם... "אממ" אמר "מה נעשה עם סאנגו?" היא התאכזבה, אבל לא יחסה לזה חשיבות כלפיי חוץ. "אממ אני חושבת שאם היא לא תחזור עוד מעט נלך לבדוק כי הם התעכבו והיא לא לקחה את הבומרנג שלה..." היא נראתה עליזה אבל מפנים עוד חלק מליבה נשבר. אינויאשה הנהן והתיישב. הוא שקע בהרהורים. בינתיים, אחרי שסאנגו וסאם, חבוקים, הגיעו לנחל שפי קפץ על סאם וקירארה על סאנגו. הם דיברו. "את יודעת... את..." הוא הסמיק "מאוד יפה היום..." היא הסמיקה גם. המחמאה הרגילה של הבנים... היא נזכרה במירוקו שהמחמאה שלו זה ליטוף תחת... "דיי לחשוב עליו!" גערה בעצמה "הוא אמר שזה בסדר והנה מישהו יודע להחמיא לפחות..." היא חייכה ואמרה: "אתה תמיד נאה..." היא עשתה זאת! משפט שלם, רגוע ועוד יפה! היא שמחה והסתכלה עליו, שוב ביטחונה ירד למראה הפנים הנפלאות האלה, עיניים בהירות, שער בלונד יפיפה והשיניים הצהובות... "צהובות?!" חשבה והסתכלה שוב "אתמול הן היו לבנות... מוזר..." היא הסתכלה עליו במבט בוחן והחלה לחשוב, אבל סאם סגר את פיו ואמר משהו שהדהים אותה: "אני לא להכיר טוב יפנית" אמר "אולי יכולה את אותי ללמד?" ועשה פרצוף מתחנן, היא צחקה. היא בכלל שכחה שאתמול הוא דיבר בשטף ובלי בעיה... היא לימדה אותו קצת והוא התקרב ותפס את ידה "את המורה הכי יפה שהייתה לי..." אמר והיא הסמיקה "יופי זה לא העיקר" ניסתה להתחכם. הוא חשב שזה מצחיק ופתח את פיו לחיוך... שיניו הלבנות... איך יכלה לחשוב שהן צהובות? הוא אמר: "הכי יפה, מצחיקה, נחמדה, נדיבה ו..." כאן הוא עוד יותר התקרב "אני בטוח שאת גם מנשקת נפלא..." הוא התקרב אליה והיא ניסתה להיות רגועה, היא עצמה את עיניה וכך גם הוא, היא לא שמה בכלל לב שעל שפתיו התחיל להתנוצץ משהו סגול... "אינויאשה!" אמרו מירוקו וקגומה "מה?" אמר בעצבנות, עד שנמנם קצת על העץ... "נמנמת?" התעניין מירוקו "מה פתאום!" קפץ יותר מידיי מהר וביותר מידיי ערנות ונפל מהענף אל האדמה. קגומה צחקקה, ואחר כך עברה לצחוק גדול ומתגלגל. "מה מצחיק?!" שאל אינויאשה בכאב וברוגז אבל אז הפסיק, צחוקה היה הדבר שהוא הכי אהב בה, משחרר, מתפקע ואוהב. הוא היה מרותק ומירוקו אמר. "יוהווווווווו יפן לאינויאשה...." הוא התנער "מה? מה קרה?" ואז עצר והחל לרחרח סביב. "אני מריח משהו חשוד..." אמר. קגומה הפסיקה לצחוק. מירוקו אמר: "באנו לומר שתלך לראות מה עם סאנגו, היא מתעכבת ועוד מעט יש..." "אוכל!" צעק שיפו מהשיחים והבהיל את מירוקו וקגומה, הפעם זה היה מירוקו שהתרתח "מה אתה מצוטט?" אמר. שיפו נעלב. "זה לא התפקיד של אינויאשה?" שאלה קגומה והסתכלה עליו, הוא עצמו לא נבהל, הוא החל לרחרח ואמר: "ריח מוכר... אבל מה? בן אנוש... אני לא בטוח... מה שאני כן בטוח שזה מגיע משם!" והצביע לכיוון העצים שמובילים... "הנהר!!!" צעק מירוקו והלך להביא את המטה שלו. "קרה משהו לסאנגו!" "אל תהיה פזיז..." אמרה קגומה "אולי הוא הריח את סאם?" "נו זה מה שהוא הריח!" אמר בחוסר סבלנות "משהו מוזר קורה שם..." הוא החל לרוץ לשם. אינויאשה וקגומה הסתכלו זה על זה, הוא אף פעם לא רץ ככה! מוזר... "אולי באמת קרה משהו?" שאלה קגומה ופתאום היא ראתה את עישוניו של אינויאשה מתרחבים והיא ראתה שהוא הולך ומתעצבן. "זה נאראקו?" שאלה קגומה. "לא..." ענה אינויאשה ופתאום הוא נראה מופתע. "אין זמן להסביר!" צעק, חטף את קגומה, שם אותה על גבו וצעק "תחזיקי חזק!" והתחיל לרוץ. מזל שהחיצים היו על קגומה. למרות שהיא הייתה מאוד מבולבלת, מה לעזאזל קרה לאינויאשה.......?

PakoLina

New member
ממש יפה../images/Emo99.gif

יופי, סאנגו הקרצייה סופסוף עוזבת את מירוקו שלי^^ איזה מתחחח המשך! ומהררר!

keshush

New member
וואוו!!!!!! זה מהמם!!!!!

אני רוצה המשך ומהר מה קרה לאינו למה הוא התרגז ככה אני רוצה המשך השארת אותי במתח!!!

למעלה