בגלל ששרשור הפיקים נעלם לו איי שם

PakoLina

New member
אוקיי, הפיק שלי, פרק ראשון../images/Emo110.gif

כי אני לא בטוחה שראו.. :-\ פרק 1 – לבד. גשם כבד ירד על העיר טוקיו. בצד הדרך השוממת ישבה נערה, שיערה החום החלק השתפל עד למרפקיה, ועינייה התכולות – אפרפרות שהביעו עצב רב הזילו דמעות. בגדיה היו מאוד מלוכלכים ואפילו קרועים בכמה מקומות. והיא ישבה. בוכה. לבד. הנערה היתה שקועה במחשבות על מה שקרה לה, עד שקול של נערה העיר אותה ממחשבותיה. "שלום," אמרה הנערה. היא נראתה מעט יותר קטנה ממנה, ושיערה השחור היה כולו רטוב מהגשם. "שלום." "איך קוראים לך?" שאלה הנערה בעלת השיער השחור. "קאנאיו." ענתה. "לי קוראים קגומה," קגומה הסתכלה לעבר פרצופה של קאנאיו במבט בוחן. " למה את בוכה? מה קרה?" "עזבי," קאנאיו השפילה מבט "זה לא עניינך." "בבקשה, ספרי לי," אמרה קגומה, " אולי אני אוכל לעזור לך." קאנאיו לא ענתה. "את יודעת מה? בואי אליי הביתה, ואם תרגישי צורך – תספרי לי, בסדר?" שאלה קגומה. המחשבה על בית חם, סגור מפני הרוחות והגשם, הקפיצה את קאנאיו. היא הסתכלה ישר לעינייה של קגומה. העיניים החומות והיפות שלה הקרינו טוב לב, אהבה, חום וביטחון. "נו, טוב.. אין לי מה להפסיד." אמרה וקמה על רגליה. "יופי! בואי איתי," קגומה נראתה מאושרת. קאנאיו הלכה לצד קגומה בשקט. * כשהגיעו השתיים לביתה של קגומה, שתיהן היו ספוגות במי הגשם. אמה של קגומה הביאה להן מגבות ואפילו שוקו חם. "אתן צריכות עוד משהו, בנות?" שאלה האימא. "לא, תודה אמא." אמא. זו אחת מהמילים שקאנאיו כל כך התגעגעה אליהן... קגומה החליפה בגדים, וכשסיימה שאלה את קאנאיו: "את רוצה שאני אשאיל לך בגדים להחלפה? נראה לי שלא יזיק לך להחליף את הבגדים האלה.." לא היה נעים לקאנאיו לקבל כל כך הרבה, כי ידעה שהיא לא תוכל להחזיר. למרות זאת הסכימה. לאחר שהחליפה בגדים והרגישה כמו חדשה, התחילה קאנאיו להיות מודאגת בגלל הסיבה שבגללה, או יותר נכון, בזכותה, קגומה הביאה אותה לפה. היא לא הרגישה שהיא מוכנה עוד לספר למישהו את הסיפור שלה. קגומה הושיבה אותה על המיטה והתיישבה מולה. היא הסתכלה עלייה במבט כזה שאומר: "נו-שפחי-ת'לב-אני-מקשיבה" . קאנאיו נאנחה אנחה עמוקה. "את רוצה שאני אסביר לך למה הייתי בסיטואציה המפחידה הזאת ברחוב, נכון?" שאלה. "אמ.. כן, אפשר לומר." אמרה קגומה לאחר היסוס – מה. "תראי, קצת קשה לי לדבר על זה.." התחילה קאנאיו להגיד. "כן, אני מבינה אותך. אבל תחשבי על זה שאני אולי אוכל לעזור לך.." אמרה קגומה, "את רוצה שאני אשאל פשוט שאלות ואת תעני על מה שאת יכולה?" "בסדר," הסכימה קאנאיו. "טוב.. זה קשור לחברים שלך?" "לא, אין לי חברים," אמרה קאנאיו בעצב. "אוי, אני מצטערת.. טוב, אז זה קשור למשפחה שלך?" "כן." "מישהו נהרג חס וחלילה?" " טוב, כן.. אפשר לומר שכן." " מי? סבא, סבתא, דוד, דודה, אח, או חס וחלילה ההורים?!" "כולם." "מה?!" "מה ששמעת. כולם. אני היחידה שניצלתי. ונשארתי לבדי בעולם," "איך זה קרה?!" שאלה קגומה בבהלה. היתה שתיקה ארוכה. קאנאיו, שהבינה שלא תוכל להתחמק משאלותיה של קגומה, לקחה נשימה עמוקה והתחילה לספר.

PakoLina

New member
אגב,../images/Emo110.gif

פרק שתיים מוכן - אבל רק אם תרצו אני אפרסם

PakoLina

New member
פרק שני, לבקשותיה שלא פוסקות../images/Emo110.gif

של עמית^^ הפרק הזה יותר קצר.. נממ . פרק 2 - "אני רוצה שתכירי כמה אנשים" קגומה הקשיבה טוב לסיפורה של קאנאיו. היא הזדעזעה לשמוע כיצד האירוע המשפחתי המאושר נגמר באסון נורא. קאנאיו סיפרה שכל מי שהכירה היה שם. הוריה ביקשו ממנה ללכת לחנות הקרובה לקנות עוד פיצוחים, וכשחזרה – כולם היו מתים. היא סיפרה כיצד הזדעזעה כשפתחה את דלת ביתה וראתה את הגופות של כולם, מלאות בדם, שרועות על הרצפה או על הספות. "....ואז, כשבאו לחלץ את הגופות ולחקור את המקרה, אף אחד לא התייחס אליי," אמרה קאנאיו, שהתחילה לבכות, "לא משנה כמה ניסיתי, הם לא הסכימו לעזור לי." "וואו. זה ממש נוראי." אמרה קגומה, "ומאז את ברחוב?" "כן, יותר מחצי שנה." קאנאיו ניגבה את דמעותיה. "ואת יודעת מי עשה את זה?" "לא. אבל מצאתי את זה על הגופה של אמי." היא חיטטה בכיס מכנסיה עד שמצאה את מה שחיפשה. זאת הייתה פיסת פרווה לבנה המחוברת לעור. "זה נראה שייך לבעל חיים, אבל אני לא מאמינה שבעל חיים עשה דבר כזה," אמרה קאנאיו. קגומה חשבה בליבה מי זה יכול להיות. ' שתי האפשרויות היחידות שאני יכולה לחשוב עליהן הן סשומארו ונאראקו. אבל זה לא הגיוני, אף אחד מהם לא היה יכול להגיע לעולם המודרני.. או שכן?' היא נראתה ממש מודאגת. "תקשיבי. את רוצה להישאר לישון פה הלילה? מחר בבוקר נוכל להחליט מה לעשות." "אני אשמח, אבל בתנאי שזו לא תהיה טרחה בשבילך." "מה פתאום?! זה יהיה לי לעונג." "תודה. תודה רבה לך על הכל." אמרה קאנאיו בחיוך רחב. הן ארגנו את המיטות והתכרבלו מתחת לשמיכות, בעוד הגשם תפף על הגג והרוח שרקה בחוץ. קאנאיו חיבבה מאוד את קגומה, ובטחה בה. היא חשבה על המזל שהתמזל לה שפגשה כך בנערה הנחמדה הזו. קולה של קגומה קטע את חוט מחשבותיה. "קאנאיו, בת כמה את?" שאלה. "אני? בת 17." "אה, בסדר. אני בת 15. לילה טוב." בבוקר, כשקאנאיו התעוררה, היא הסתכלה לעבר מיטתה של קגומה וראתה אותה מסתכלת על התקרה, מהרהרת. פתאום הפנתה קגומה את מבטה לקאנאיו והופתעה לראות אותה ערה. "בוקר טוב!" אמרה. "בוקר טוב." "תראי, קאנאיו, חשבתי על זה בלילה ועכשיו, ו..." אמרה קגומה, "אני רוצה להכיר לך כמה אנשים."

Horse Wishper

New member
וואיייייייייייייייייי

היא תכיר לה את אינויאשה וכולם נכון
היא תעבור לעולם שלהם ותנסה לפתור את התעלומה נכון
וואי, אם כן אז תודו שאני חכמה... (בצחוק
) *מחכה לפרק הבא*
*כוססת ציפורניים*
*אוכלת את שערותיי הלא רבות
(נעם... את ויובל היחידות שיודעת
)* המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בקצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

Bakura

New member
מממ... זה דווקא די נחמד...

וזה בא ממישהי שלא סובלת שממציאים דמויות. כל עוד הדמות שלך לא יותר מדי מארי-סואית ותגרום לכולם להתאהב בה או חס וחלילה תתקרב לסאשי צ'אן שלי, נראה לי שנסתדר... ^_^ אה, ואולי היא וקגומה יהיו ביחד? ^_~

לאאאאאאאאאא.....

אל תוסיפו דמויות כי עז אני לא קקקקוווווולתתתת (סליחה על שגיות הכתיב) כלום והכל מיתבלבל לי....

keshush

New member
המשך!!!!!!!

היא תכיר לה את כל החבורה נכון??? תגידי שנכון!!! והמשך מיד!!!!!!!

Naraku SeXy

New member
הסגנון כתיבה ממש יפה !

אלב מזה אין לי כוח לקרוא ... תמשיכי..ואני אצטרף בהמשך ..

הפיק שלי ^_^

שם: טיפה של אור. פאנדום: אינויאשה(דההה..) דירוג: אמ.. G, אני מניחה. שיפ: גינטה\oc. enjoy!~

ובהודעות!~ חלק א'-

טיפה של אור. היא חיבקה את עצמה, מקופלת, יושבת בפינת המערה. נסיך שבט הזאבים הביט בה, הוא ניסה להיות נחמד, לא לצעוק ולא להתרגז על הנערה הצעירה אבל סף הסובלנות שלו תמיד היה נמוך וכששם לב שפגע בה, ניסה לפייסה כמה שיכול היה. מבטה התמים לא הביט בו יותר, היא הרכינה את ראשה לאדמה ושתקה. הוא שנא שתיקות. "האמפ." פלט, מנסה להפר את השתיקה. אך ללא תועלת, השתיקה שבה וכפתה את עצמה על שניהם. קוגה רצה להכאיב לה רק כדי שתרים את מבטה ותבכה, הוא שנא כשהיא שותקת כך. הזאב הלבן שלה ניסה לנחמה, אך היא רק הביטה בו בעיניים ריקות, פניה חסרות הבעה. "אמרי משהו!" ציווה עליה, מביט בפניה החלולות כל הבעה. היא המשיכה לשתוק. היא רצתה שיכאיב לה, שיכה אותה. רק שלא יצעק, שלא יצווה. היא אהבה שתיקות. הוא קם מאדמת המערה החמה, יוצא החוצה לנשום אוויר קר. למערה נכנס שד-זאב צעיר מביט בה ברחמנות. היא לא הרימה את מבטה אליו. היא המשיכה להסתגר בכלוב היהלומים שבנתה לעצמה בראשה. הוא התיישב על האדמה לידה, מניח את ידו על כתפה, מנסה לנחמה. היא אפילו לא זעה כשהניח את ידו, היא לא הביטה בו אפילו רגע קט. עמוק בפנים, זה כאב לו. הוא רצה שתחייך אליו, שתניח את ידה על פניו ותלטפן. "נה.. רוצה לשמוע משהו מצחיק?.." שאל, ולאחר שלא הגיבה, המשיך- "הלכתי עם האקקאקו לטייל בגשם אתמול, ופתאום הוא החליק. הזאב שלו ניסה לתפוס אותו, אבל זה לא עזר ושניהם התגלגלו ביחד לבוץ." הוא צחק צחוק מתגלגל, לאחר שלא הגיבה שתק ויצא משם. הד צחוקו המתגלגל נשמע במערה הקטנה. קוגה נכנס למערה הקטנה, מביט על הנערה הצעירה שעדיין ישבה מקופלת. "הבאתי לך אוכל." אמר, מנסה לחייך, אך האווירה העכורה ששררה במערה, הפריעה לו. היא לא אמרה תודה ואפילו לא שלחה את ידה כדי לאכול. הוא הביט בה ברחמנות. כאב לו שהיא ככה, שותקת, לא אומרת מילה. 'אולי עשיתי טעות בכך שהרגתי את כל מכריה, בכך שעקרתי את ילדותה.' הרהר. זיכרון דמותה המחייך עלה לפניו. 'היא כל-כך יפה כשהיא מחייכת. שתחייך, לעזאזל, שתחייך!'

חלק ב'-

*** בבוקר המחרת, ציפתה לה הפתעה. "קומי." קוגה ציווה. היא לא עמדה, היא לא יכולה הייתה לקום. הוא הקים אותה בעדינות לא אופיינית לו, היא כמעט וקרסה עליו, והוא חש איך לחיו מאדימות כשידה הקרה נגעה בידו. גינטה ישב בחוץ על אחת האבנים, כשיצאו חייך ונופף בידו לעברם. קוגה חייך לעברו גם כן. "נה.. שיאורי!" אמר בחיוך. "אנחנו הולכים לטיול." אמר, מרחיב את חיוכו ואוחז בידה הקטנה. היא שתקה. "שמור עליה טוב, גינטה." קוגה ציווה, מביט על הנערה הצעירה בדאגה. "אל תדאג!" גינטה אמר בחיוך מעודד, "היא תהיה בסדר גמור!" המשיך לאחר רגע. הזאב הלבן שלה ילל בשמחה, והם הלכו משם. הם טיילו ביער הסמוך למערות הזאבים, גינטה הצביע על פרפרים ופרחים צבעוניים והסביר לשיאורי על כל דבר ודבר, כאילו הייתה ילד שזו הפעם הראשונה שלו בחיק הטבע. לבסוף, הם נעצרו כדי לנוח. גינטה שלף מימיית עור ונתן לה לשתות, היא לא לקחה אותה. ולכן, הוא נאלץ להשקות אותה בעצמו. היא הביטה בו, הוא חייך כל הזמן וצחק גם מדברים מטופשים, הוא היה טיפשון. "טיפשון." אמרה, לאחר שכמעט החליק לתוך האגם. הוא הביט בה בתמיהה. האם זה עתה שמע אותה אומרת דבר מה?!.. "אתה טיפשון." חזרה ואמרה, חיוך קטנטן הפציע על פניה. הוא הביט בה המום. קולה היה הדבר היפה ביותר ששמע מעודו, הוא הניח לעצמו למעוד לתוך האגם הקר. שיאורי צחקקה כשיצא מהמים והחל לנער את עצמו כדרכם של הכלבים. גינטה הביט בה וצחק. צחוקם נשמע ברחבי היער, מתגלגל וחופשי. השמש שקעה. שניהם חזרו באיטיות, משרכים את דרכם לעבר מערות הזאבים, היא כמעט ומעדה, הוא מיהר לאחוז בה. עיניה הירוקות הביטו בו, הוא הסמיק. הם התקרבו אחד לשניה כמו במגע קסם, שפתותיהם נחתמות בנשיקה.

keep smiling

New member
הו *0* ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

הסוף כ"כ קיטשי, יחי הקיטש~! אהבתי עד מאוד ^_^

למעלה