בגלל ששרשור הפיקים נעלם לו איי שם

Horse Wishper

New member
הווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif

אני כל כך אוהבת נשיקות בסוף
אהבתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי המשך מהרררררררררררררררררררררר

Horse Wishper

New member
תוכלי להמציא המשך

תכתבי שהם מסתירים את אהבתם והיא עושה כאילו היא אוהבת את קוגה אבל היא אוהבת את השני (זורי אני לא שולטת בשמות
) ואז בסוף הוא מגלה את זה ויש בלאגןןןןןןןןןןן
זה יכול להיות משו משו

הו, גינטה! ../images/Emo99.gif

הצלחת לשקף את האופי שלו, למרות שהוא רק דמות משנית בסדרה. הוא מתנהג בפיק ממש כמו עצמו! הכתיבה טובה מאוד, אבל בקשר לעלילה, מתעוררות כמה שאלות שזקוקות למענה: 1. לנערה יש זאב. האם זה אומר שגם היא שדת זאב? ואם כן, למה קוגה הרג את כל משפחתה? הרי שדי זאב מאוד קשורים לבני שבטם. 2. שוב, מי היא, מה היא עושה שם? הכל מאוד לוטה בערפל. 3. חסרה לי מאוד הדרגתיות בהתאהבות שלהם. אולי קצת פלאשבקים שמראים איך הוא התאהב בה, או שיצוין שהוא בא אליה כל יום, ולאט לאט התאהב בה. 4. זה נראה כאילו גם קוגה מאוהב בה. מה הולך פה? אלא אם יש המשך שעונה על השאלות האלה, יש צורך לענות על חלקן בפיק עצמו. לפחות ברמז. קטעים שאהבתי: "היא המשיכה להסתגר בכלוב היהלומים שבנתה לעצמה בראשה." - אהבתי את העובדה שיש לדמות הזאת דמיון ויזואלי שמאפשר לה לבנות דברים בראשה. זה מאוד מתאים להסתגרות שאת מציגה כאן. "הד צחוקו המתגלגל נשמע במערה הקטנה." - זה מאוד...איך לומר, דרמטי. במיוחד כשמבנה הטקסט הוא של שורה נפרדת. זה מעצים את כוחו של המשפט... "...עקרתי את ילדותה." דימוי חזק. " "טיפשון." אמרה, לאחר שכמעט החליק לתוך האגם. הוא הביט בה בתמיהה. האם זה עתה שמע אותה אומרת דבר מה?!.. "אתה טיפשון." חזרה ואמרה, חיוך קטנטן הפציע על פניה. הוא הביט בה המום. קולה היה הדבר היפה ביותר ששמע מעודו, הוא הניח לעצמו למעוד לתוך האגם הקר. " - אהבתי את הנפילה. לסיכום: הכתיבה מצוינת, גם בנוסחים וגם מבחינת מבנה טקסטואלי, בניית הסיטואציות מוקפדת ומוצלחת ביותר, הדימוים במקום, אבל חסר קצת מידע מקדים.

Horse Wishper

New member
בקשה גדולה../images/Emo70.gif

תתנו לי שמות יפנים
אבל שמות מתאימים לרעים... פליז דחוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף

למעלה