אני עבדתי באחד מאלו ונסעתי מהמרינה בהרצליהגרים בשוהם והיותר מוחלשים במודיעין.
יש כל יום הסעות מכל הארץ וחזרה.
אני עבדתי באחד מאלו ונסעתי מהמרינה בהרצליהגרים בשוהם והיותר מוחלשים במודיעין.
לא כ"א מוכן לקום ב-5 בבוקר בכדי לחכות להסעה ב-6 בבוקר, לעתים מחכים בגשם.אני עבדתי באחד מאלו ונסעתי מהמרינה בהרצליה
יש כל יום הסעות מכל הארץ וחזרה.
עליית מחירי נדל"ן גבוהה יותר מתי? לוד, מרוב נסיקתה המטאורית, הייתה העיר הצומחת ביותר בישראל מבחינת מחירי הנדל"ן בעשור של 2010-2020.בגלל עליית מחירי הנדלן הגבוהה יותר אנשים הגיעו מחוסר ברירה ללוד
אבל התוצאה הטובה שלה שזה העלה את הרמה שלה מהנקודה שאתה זוכר אותה.
![]()
1.4 מיליון שקל לדירה במרכז? זו העיר שהתשואה בה עולה
דירות חדשות בלוד נמכרות סביב 2-2.5 מיליון שקל. המחירים האלה לא קיימים במרכז. כמה עולה דירה יד שנייה, מה קורה אצל השכנה רמלה והאם הפוטנציאל בבאר שבע מיצה את עצמו? עסקאות השבוע בנדל"ןwww.ice.co.il
תיאוריה מעניינת.התכוונתי שיש פעפוע של אנשים ממקומות יותר יקרים ללוד מחוסר ברירה בשביל לקנות נדל"ן.
פועל יוצא מזה - הפערים מצטמצמים.
הוא מסתכל בעיקר דיכוטומית על דברים. הוא בן-אדם לא חכם. זה מה שעוזר לו מבחינתו להכניס סדר בדברים ובעולם. מה שהוא לא מבין זה שהעולם הוא לא שחור-לבן, והעולם לא פשוט כפי מה שהוא מפשט אותו עבור עצמו, כדי שהוא יוכל הוא מבחינתו להבין אותו, ולכן התמונה שהוא בונה שגויה.אתה מסתכל בצורה ישנה על הדברים - איזור חזק/חלש.
יש אלפי משפחות כאלו. אתם פשוט אנשים לא חכמים, זה הכולכנראה שלא,
כבר 15 שנה ויותר שהבתי-ספר רק יותר משתפרים והפשיעה יורדת. נראה שנתקעתם עם אותה תמונה של לוד מאז שנות ה-2000 ואתם לא מעודכנים בהתפתחויות של 15 השנים האחרונותעם זאת כחלק מהמגמה שציינתי גם יפתחו יותר בתי ספר טובים,הפשע ירד וכן הלאה.
פעם היה שם את טלרד שבתקופת השיא שלה היו לה 3000 עובדים, הביאה אנשים איכותיים והבטיחה להזיז את תנועת המטוסים למקום אחר, היום גם זה אין.אתה חושב שיש משפחה יהודית אחת, שתבחר לגדל את הילדים שלה בלוד,
עיר עם פשע עצום, עוני, והרבה ערבים
אם היו יכולים להרשות לעצמם לגור בראשון לציון ?
שמע. לך לקריות. דירות חדשות בבנייני קומות עולים מעל ל-4 מיליון, ושם יש לך מלאן שכנים. גם אם תגיד שמדובר במבנה של 11 קומות כפול 4 דירות לקומה, הרי שיש לך 44 משפחות וזה עדיין בניין "נמוך".... אז כמה עולה בקריות בית בודד, ככל שיש כאלה בכלל?לא
לוד עדיין נמצאת באשכול 3 מתוך 10
לא צריך להיות מומחה למתמטיקה וכלכלה
בשביל להבין שאם מחלקים את כל האוכלוסיה לעשירונים
עשירונים שהם לא רק לפי הכנסה, אלא גם סוציו נכנס בחשבון
רמת האנשים, רמת ההשכלה שלהם וגם רמת ההכנסה,
ואתה גר בישוב מס 3 מלמטה, זה ישוב עני, מסכן, עם אוכלוסיה עניה, מסכנה, פשע, תשתיות ברמה נמוכה,
בתי ספר ברמה נמוכה.
המחיר שהבאת זה עדיין שליש מראשון שלך, שגם היא לא בטופ
דירה ששווה 3.5M ש"ח תיתן שכירות של 7K ש"ח, לא יותר.שמע. לך לקריות. דירות חדשות בבנייני קומות עולים מעל ל-4 מיליון, ושם יש לך מלאן שכנים. גם אם תגיד שמדובר במבנה של 11 קומות כפול 4 דירות לקומה, הרי שיש לך 44 משפחות וזה עדיין בניין "נמוך".... אז כמה עולה בקריות בית בודד, ככל שיש כאלה בכלל?
אז נכון. ככל שתמצא דירה בבניין וותיק יותר, כך גם המחיר יירד. אבל אנחנו כמובן בקטע של "חדש". לא ככה?
ואגב... נכון שהשכירות לא זולה ולאחרונה היית הגם עליה במחירי השכירויות. אבל 10,000 לדיר בלוד? נו באמת... מישהו נסחף כאן באופן קשה.
יש מצב. אבל לדייר זה יעלה לפחות 1500 ש"ח יותר, בהתחשב במחירי הארנונה, וועד הבית, החשמל והמים. אלא שאלה לא זורמים לכיסו של המשכיר. ואגב, מעל ל-5000 ש"ח שכ"ד, יש גם מס הכנסה על התקבולים, כך שלמשכיר נשאר עוד פחות. שמה זה אומר? אם הבית נרכש "עבור המשפחה או מי מהמשפחה"? אז הוצאות תחזוקת הבית תתייקרנה. ואם זה להשכרה? הרי שעל כל סכום שיעבור את 5,000 הש"ח, ייאלץ המשכיר להיפרד מסכום מסויים שיימסר לשלטונות המס ולפרזיטים שהם מפרנסים.דירה ששווה 3.5M ש"ח תיתן שכירות של 7K ש"ח, לא יותר.
בגלל שהריבית עלתה אז יותר,אבל לא הרבה יותר.דירה ששווה 3.5M ש"ח תיתן שכירות של 7K ש"ח, לא יותר.
לא לפי החישוב שלידירה ששווה 3.5M ש"ח תיתן שכירות של 7K ש"ח, לא יותר.
אז הנה... עברת את רף המיסוי. אז תתחדש. גם כאן זה כבר יירד לך מהסכום.לא לפי החישוב שלי
תשואת השכירות בישראל עומדת על 3 אחוז שנתי (וזה לפני עליית הריבית)
ודירות זולות הם אפילו יותר
אז 3 אחוז מ3.5 מיליון , לחלק ל12 חודשים
נותן 8750 שח לחודש
כמו שאמרתיאז הנה... עברת את רף המיסוי. אז תתחדש. זה יירד לך מהסכום.
על אותו בית יש שם מחיר למכירה ומחיר לשכירות?כמו שאמרתי
תשואת השכירות היום היא כנראה בישראל 3.5 אחוז בגלל עליית הריבית
הנה קישור לבית פרטי דו חדש בלוד להשכרה
מחיר מבוקש 10 אלפים שח לחודש
אם המחיר למכירה הוא 3.5 מיליון
זה נותן בדיוק תשואה של 3.5 אחוז
דו משפחתי, אהרון לובלין 48, גני אביב, לוד | אלפי מודעות חדשות בכל יום!
דו משפחתי ענק! חדש מהקבלן במקום הכי יפה ושקט בגני אביב הרובע הבין לאומי לוד. קדמת ניר צבי. ליד תחנת הרכבת. דירה מהממת ומרווחת. יחידת הורים עם מרפסת.חדר נוסף עם שרותיםwww.yad2.co.il
למה לא? אתה יכול להרוויח ממכירת הבית (בשוס אחד) ואתה יכול להרוויח סכומים צנועים יותר על בסיס מתמשך לאורך שנים בעקבות השכרת הנכס.על אותו בית יש שם מחיר למכירה ומחיר לשכירות?
כי לרוב לא נהוג למכור נכס אלא אם כן צריכים את הכסף לקניית נכס אחר, לכן לרוב אתה או משכיר או מוכר ולא מפרסם גם וגם.למה לא? אתה יכול להרוויח ממכירת הבית (בשוס אחד) ואתה יכול להרוויח סכומים צנועים יותר על בסיס מתמשך לאורך שנים בעקבות השכרת הנכס.
אמה מה?
אם תמכור (כדי לממש רווח כמעט מיידי, בעקבות התייקרויות בשוק הדיור)? יהא עליך לשלם מס שבח.
ואם תחליט להשכיר? יהא עליך לשלם מס הכנסה בגין שכ"ד שעולה על 5,000 ש"ח לחודש.
ואגב, פספסנו נושא נוסף שמצמצם את רווחי ההשכרה:
ככל שיהיה מדובר בדירה "וותיקה" יותר, כך תהיינה גם הוצאות תחזוקה על הדירה.
פה יתקלקל דוד השמש. שם תצוץ בעיית אינסטלציה ו/או חדירת מים מבחוץ... ושמה שמה? אולי תהיה גם בעיית חשמל. אז את כל אלה, ייאלץ המשכיר לממן מתוך הרווחים שהוא כביכול יצבור בזכות ההשכרה המתמשכת.
מה שנכון נכון ובכל מקרה אתה תחזיק מספר שנים בנכס שרכשת, בתקווה שתוכל להתגורר בו או להשכירו, ואז, בחלוף הזמן הוא יימכר תוך שגם ערכו יעלה. נדיר למצוא אדם שיקנה וימכור לאחר פרק זמן קצר, אלא אם חלה במחלה קשה לא עלינו או שחיי הנישואין שלו עלו על שרטון.כי לרוב לא נהוג למכור נכס אלא אם כן צריכים את הכסף לקניית נכס אחר, לכן לרוב אתה או משכיר או מוכר ולא מפרסם גם וגם.
אבל מה אתה כן יכול להבין מכל החישובים שהועלו בשירשור זה?כמו שאמרתי
דו משפחתי ענק! חדש מהקבלן במקום הכי יפה ושקט בגני אביב הרובע הבין לאומי לוד. קדמת ניר צבי. ליד תחנת הרכבת. דירה מהממת ומרווחת. יחידת הורים עם מרפסת.חדר נוסף עם שרותיםwww.yad2.co.il
אופס... שכחתי. יש גם קטע של נזקי טבע וטילים, וחשוב מאד לבטח את העסק המכניס הזה... אז עוד איזה 1500 ש"ח שנתי לביטוח? עוד קיצוץ בהכנסה ה"בטוחה". איזה קטע...אבל מה אתה כן יכול להבין מכל החישובים שהועלו בשירשור זה?
אותו מח"פ, ה-מומחה מס' 1 בעולם כולו, האיש החכם ביותר עלי אדמות, שהוא גם חכם מניוטון ובטח שחכם מאינשטיין, והוא גם יודע לחזות עליות עצומות בשוק ההון, מעז ומעלה כעת השערות מלאות בפנטזיה על שכ"ד של 10,000 ש"ח לחודש (ברוטו) והוא "מוכן" להסתפק בהכנסה זעומה שכזו...
איףףףף... זה הכל? כאן כלולים כל החלומות להתעשרות עצומה של האיש? נו... באמת. והלוא מדובר כאן בהתחלה גרועה ביותר!
כי איך שלא תסתכל על זה,,, אתה זקוק להון התחלתי שעומד לרשותך במלואו כדי להגשים את החלום הזה. והלוא אם תזדקק למשכנתא? הרי שכל מה שתרוויח (ואף יותר מכך), יילך לך על החזרי ההלוואה.
אה. נו טוייף. הוא עוד יספר לנו שזה רק הבסיס להתחלה. אבל כשיש לך הון של 3.5 מיליון ש"ח וזה מה שאתה הולך לעשות איתו? אז זה בערך כמו ללכת ברוורס. לא מעבר לכך.
בסטנדרטים בינלאומיים זה דווקא מאוד יקר. לכן, בישראל, בית ב-3.5 מיליון זה לא נקרא זול, זאת נקראת עסקה טובה, למרות שכאמור ובחו"ל, עם הסכום הזה אפשר לקנות גם שני בתים כאלו.בית פרטי חדש בישראל ב3.5 מיליון שח ?
נשמע מאד זול ולא הגיוני
כי יישובים בדירוג סוציו-אקונומי של 9 הם דוגמה?בכל הישובים שאני גרתי בישראל, במושבים בשרון, הרצליה ,
מדובר על ישובים בדירוג סוציואקונומי 9,
מה שרק מראה כמה יקרה להחריד הפכה ישראל בגלל ניהול כושל. אני ממש מרחם על העניים.בתים פרטים חדשים מתחילים היום ב8 מיליון שח
משקים חקלאים כמו של ההורים שלי מתחילים ב20 מיליון שח,
במחיר כמו שאתה כותב האדמה כנראה בחינם או קרוב לזה
לא.מדובר או על השטחים
לא.או על הפרירפריה העניה והרחוקה,
מכיוון שמורידים את העיר שלי ל-3 ואז מעלים אותה ל-4, מעלה-מטה, ללא סדר או היגיון, ועל בסיס שנתי או דו-שנתי, בצורה אקראית לחלוטין, הדבר מרמז בבירור שהמדד מחושב לא נכון. אותה עיר לא יכולה להפוך לעוד יותר גרועה או עוד יותר טובה מעשרה אחוזים מהערים בארץ, בצורה אקראית, ללא סדר או כיוון קבוע, כל שנה-שנתיים. אין בזה שום היגיון, מה שמראה, מלמד ומרמז בבוטות שהמדד מחושב באופן שגוי.על ישוב עני בדירוג סוציו אקונומי 1 או 2 או 3
לוד. כאמור, הדירוג הסוציו-האקונומי האמיתי הוא 4, והוא כך כבר מאז 2010 לכל המאוחר.או אם מדובר על מרכז ישראל, ,על ישוב חרדי או על ישוב עם הרבה פשיעה ורמה סוציואקונומית מאד מאד נמוכה
באיזה ישוב מדובר ? רמלה ? לוד ? טבריה ? ערד ? אופקים ?
הבלבול טבעי ומובן, ובמיוחד בשבילך ועוד כמה פתחתי שרשור בדיוק בנושא הזה, דיברגנט חדש, נוסטלגיה טרום קורונה, פולגאר, ועכשיו גם lemner40 הצטרף, הביעו תמיהה באשר לסתירה כביכול שבין כספה של משפחתי למקום מגורינו. | תפוז פורומים.איך משפחה כל כך נחשבת לדעתך גרה במקום כל כך מסכן ועני ?
לא עדיף שלא תדבר על מקומות, ובאופן כללי על נושאים, שאין לך עליהם שמץ קלוש של מושג?לוד ?
האנשים העשירים היחידים שגרים בלוד
הם סוחרי סמים ערבים
שזה דירוג רשמי שגוי. הדירוג האמיתי כאמור הוא 4. כפי מה שאנחנו מדורגים בערך ובקירוב שנה כן-שנה כבר 15 שנה ויותר, כמדומני.לוד היא ישוב עם דירוג 3 מתוך 10 ברמה הסוציו אקונומית,
קצת כמו מה שכל אדם שגר בשטחים הוא מטורף/לא שפוי/עבריין/אוטיסט/עם פיגור?אף יהודי שפוי שיכול להרשות לעצמו לא נשאר לגור בלוד
לוד אכן עשתה וממשיכה לעשות מהפכה. כאמור, עדיף שלא תדבר על מקומות, ובאופן כללי על נושאים, שבהם אתה לא מבין.בעבר לפני 20-30 שנה היו כאלו שחשבו שלוד תעשה מהפכה,
והשקיעו שם,
שזה כמובן לא נכון.אבל אף פעם לוד לא הצליחה להתרומם מלהיות עיר פשע עניה
וכל אדם נורמלי שיכול להרשות לעצמו עזב.
כאמור, כל ההסברים פה, אם מתישהו תשנה את דעתך ותקרא:לפי מה שהוא כתב חשבתי שהוא גר בסביון או כפר שמריהו או מינימום אפקה,
לא בלוד.
אפקה? לא הייתי בוחר לגור שם. יקר מאוד אפילו בסטנדרטים הישראליים, בלי תמורה הולמת למחיר, אפילו בסטנדרטים הישראליים.כאמור, כל ההסברים פה, אם מתישהו תשנה את דעתך ותקרא:
דיברגנט חדש, נוסטלגיה טרום קורונה, פולגאר, ועכשיו גם lemner40 הצטרף, הביעו תמיהה באשר לסתירה כביכול שבין כספה של משפחתי למקום מגורינו. | תפוז פורומים
האמת שאיפה שאני גר אין רעש של מטוסים שממריאים ונוחתים ומפריעים לאיכות החייםזה נכון
אם כך אז במובן הזה, מקום מגוריי טוב יותר ממזורלמרות שבדרך לנחיתה בנתבג יש שורה של מושבים נחשבים כמו מזור שגם הם רועדים על היום והלילה ממטוסים
כמו מה שאין לך מושג בשום דבר.אין לי מושג איך אנשים גרים ליד רמת דויד
תל-אביב? בתור מי שעתיד להיות הפסיכולוג החשוב והבכיר בעולם, ומכיוון שאני גר בישראל ותל-אביב היא כמו הניו-יורק שלנו, יכול להיות שחלק מהעבודה שלי תהיה שם.בשביל זה כשגרתי בתל אביב תמיד בחרתי במינימום לגור מקומה 15 ולמעלה
ובדירה חדשה עם איטום וחלונות מצוינים
בקומה 40 לא שומעים שום דבר, גם אין ריח.
רשמית? כן. בפועל? כבר 15 שנה לפחות שאנחנו עיר מעמד ביניים, בדירוג 4.לא
לוד עדיין נמצאת באשכול 3 מתוך 10
כאמור, הדירוג הרשמי, לפי מדד שמחושב ככל הנראה לא נכון, זאת בהסתמך על כל הראיות, הוא 3. הדירוג האמיתי הוא 4. וזה עוד לפני שדיברנו על השונות שבין השכונות בתוך אותם ערים.לא צריך להיות מומחה למתמטיקה וכלכלה
בשביל להבין שאם מחלקים את כל האוכלוסיה לעשירונים
עשירונים שהם לא רק לפי הכנסה, אלא גם סוציו נכנס בחשבון
רמת האנשים, רמת ההשכלה שלהם וגם רמת ההכנסה,
ואתה גר בישוב מס 3 מלמטה, זה ישוב עני, מסכן, עם אוכלוסיה עניה, מסכנה, פשע, תשתיות ברמה נמוכה,
בתי ספר ברמה נמוכה.
עיר מגורים, גם אם מסכימים על הדירוג הסוציו-אקונומי, זאת לא עדות לכלום. צריך להסתכל ברמת הבית הפרטי והאנשים הפרטיים ולשפוט כל מקרה לגופו. יש אנשים שגרים בלוד וגרים בבתים שעולים 6 מיליון שקל. הבתים במיליון דולר שבנו מטר וחצי ממני זה עוד כלום.המחיר שהבאת זה עדיין שליש מראשון שלך, שגם היא לא בטופ
יש משפחות רבות כאלו.אתה חושב שיש משפחה יהודית אחת, שתבחר לגדל את הילדים שלה בלוד,
שזה כמובן פשוט לא נכון.עיר עם פשע עצום,
בתור עיר עם דירוג רשמי של 3 ודירוג אמיתי של 4, מה שאומר שברמת החלוקה לשכונות, הטווח הסוציו אקונומי בין השכונות השונות נע על הטווח של בערך 1 עד 7, אני מניח שאפשר להגיד שזה תלוי איפה, ומה השכונה הספציפית שגרים בהעוני,
שזה כמובן עוד שקר גס (או עוד מהטיפשות שלך, לפעמים קשה להבדיל). הערבים מהווים קצת יותר מרבע, ונוכחות הערבים שונה ממקום למקום בתוך לוד.והרבה ערבים
כאמור, אני גר במקום שווה ערך לראשון לציון.אם היו יכולים להרשות לעצמם לגור בראשון לציון ?
שזאת כמובן עוד אחת מאינספור טעויותיך, רק אחר-כך אל תשכח להתפלא שכולם חושבים שאתה מפגרכמו שאנחנו רואים כאן, בית פרטי חדש בלוד עולה כמו דירת 3 חדרים ישנה בראשון.
חלק כן וחלק לא.יש המון עבודה באזור לוד
נתבג, תעשיה אוירית , איירפורט סיטי,
העובדים שם לא גרים בלוד.
+לא לפי החישוב שלי
תשואת השכירות בישראל עומדת על 3 אחוז שנתי (וזה לפני עליית הריבית)
ודירות זולות הם אפילו יותר
אז 3 אחוז מ3.5 מיליון , לחלק ל12 חודשים
נותן 8750 שח לחודש
אז אחרי כל מה שאמרת אתה מסיים את דבריך בסתירה בוטה, מספר ומדבר על איך שבלוד יש בתים במיליוני שקלים שמשלמים עליהם שכירות של 10,000 שקל ויותר, ומודה שאין לך מושג בנוגע ללוד, הבנתי נכון?כמו שאמרתי
מטוס הנוסעים המהיר ביותר בהיסטוריה, הקונקורד, יצא משימוש בגלל שתי סיבות חשובות, רעש חזק מאוד וצריכת דלק גבוהה מאוד. אין כל כוונה לפתח מטוסי נוסעים שיעברו את מהירות הקול בגלל סיבות אלו. אין שום מגבלה טכנולוגית המונעת פיתוח מטוסים שיטוסו אפילו במהירות 10 מאך ויותר, הסיבה שלא עושים זאת היא שזה לא כדאי כלכלית ואין עיר או מדינה שתסכים לסבול בומים על קוליים בתדירות גבוהה, זו פגיעה בלתי נסבלת באיכות החיים. אתה יכול לשכוח מטיסה מתל אביב להיות יורק שתיקח שעה או שעה וחצי, זה לא יקרה לעולם.אפקה? לא הייתי בוחר לגור שם. יקר מאוד אפילו בסטנדרטים הישראליים, בלי תמורה הולמת למחיר, אפילו בסטנדרטים הישראליים.
בסביון וכפר שמריהו שוחטים אותך, אבל לפחות אתה מקבל בית פרטי ענק רחב ידיים, שלא להגיד וילה או אחוזה.
באפקה אתה משלם מחיר של סביון ומקבל בית פרטי בינוני בגודלו.
האמת שאיפה שאני גר אין רעש של מטוסים שממריאים ונוחתים ומפריעים לאיכות החיים
אם כך אז במובן הזה, מקום מגוריי טוב יותר ממזור
כמו מה שאין לך מושג בשום דבר.
לא זכור לי עדיין שתפסתי אותך מדבר על נושא שיש לך מושג בו.
במובן הזה אתה מזכיר לי את המומחה לקנונית הסדר העולמי
תל-אביב? בתור מי שעתיד להיות הפסיכולוג החשוב והבכיר בעולם, ומכיוון שאני גר בישראל ותל-אביב היא כמו הניו-יורק שלנו, יכול להיות שחלק מהעבודה שלי תהיה שם.
מכיוון שהשכיר שמשתכר הכי הרבה בעולם עושה 15,000 דולר לשעה, ואני הרבה יותר חכם, מוכשר ומוצלח ממנו, אני מרגיש כאילו שמגיע לי לעשות 20,000 דולר לשעה, או במקרה שלי, 20,000 דולר ל-45 דקות של טיפול, אני הרי הרבה יותר חכם ומצלח ממנו, כמו גם מי שעתיד להיות הפסיכולוג הטוב, החשוב והבכיר ביותר לא רק בעולם אלא גם בהיסטוריה, אבל החשש שלי הוא שבגלל קוטנו היחסי של השוק הישראלי, עלולים שלא להיות לי מספיק לקוחות, בסכומים האלו, כמו מה שאני רוצה, בגלל יכולותיו של השוק הוא מצידו, גם אם אני עצמי אכן שווה את הסכומים האלו, ואז אולי אצטרך לגבות רק 5,000 שקל או 6,000 שקל ל-45 דקות, ולא 20,000 דולר, כלומר 80,000 שקל בקירוב, ל-45 דקות. בעיה
למרות ששמעתי שיש פיתוחים בטכנולוגיית המטוסים ושטיסה מישראל לניו-יורק אפילו תיקח שעה או שעה וחצי, ואז אולי אוכל לטפל גם בלונדון, ניו-יורק, וושינגטון, וכך אצליח למלא את הלו"ז.
אבל אם כן אצטרך לגבות יותר מ-20,000 דולר ל-45 דקות. מה עם השעה-שעתיים טיסה הלוך-חזור מתל-אביב ללונדון/ניו-יורק/וושינגטון?
רשמית? כן. בפועל? כבר 15 שנה לפחות שאנחנו עיר מעמד ביניים, בדירוג 4.
כאמור, הדירוג הרשמי, לפי מדד שמחושב ככל הנראה לא נכון, זאת בהסתמך על כל הראיות, הוא 3. הדירוג האמיתי הוא 4. וזה עוד לפני שדיברנו על השונות שבין השכונות בתוך אותם ערים.
אנחנו יודעים ומבינים שאתה בן-אדם לא חכם, שמתעקש להכניס את העולם למשבצות כי זה הדבר היחיד שעוזר לך להבין את החיים ואת העולם, אבל מה שאתה לא מבין, זה שזה לא עובד, ואתה רק מקבל תמונה שגויה שמטעה אותך ושולחת אותך בכיוון ההפוך.
ליטרלי כבר עדיף לך שפשוט לא להבין וזהו. ככה לפחות לא תפדח את עצמך עם טעויות גסות ובוטות, או כמו מה שכתוב בתנ"ך, אפילו אוויל, אם יחריש, חכם ייחשב.
הקטע הכי גרוע הוא שאפילו כשמנסים לעזור לך, אתה אפילו לא מקשיב/קורא את הדברים.
עיר מגורים, גם אם מסכימים על הדירוג הסוציו-אקונומי, זאת לא עדות לכלום. צריך להסתכל ברמת הבית הפרטי והאנשים הפרטיים ולשפוט כל מקרה לגופו. יש אנשים שגרים בלוד וגרים בבתים שעולים 6 מיליון שקל. הבתים במיליון דולר שבנו מטר וחצי ממני זה עוד כלום.
יש משפחות רבות כאלו.
שזה כמובן פשוט לא נכון.
בתור עיר עם דירוג רשמי של 3 ודירוג אמיתי של 4, מה שאומר שברמת החלוקה לשכונות, הטווח הסוציו אקונומי בין השכונות השונות נע על הטווח של בערך 1 עד 7, אני מניח שאפשר להגיד שזה תלוי איפה, ומה השכונה הספציפית שגרים בה
אני לדוגמה גר בשכונה הטובה והעשירה בלוד, שזה בדיוק הדירוג הסוציו-אקונומי הכלל-עירוני של ראשון לציון דרך אגב ולתשומת ליבך.
שזה כמובן עוד שקר גס (או עוד מהטיפשות שלך, לפעמים קשה להבדיל). הערבים מהווים קצת יותר מרבע, ונוכחות הערבים שונה ממקום למקום בתוך לוד.
לא יודע להעיד על שכונות אחרות, אבל בשכונה שלי, פחות מאחוז אחד בהערכה גסה הם ערבים.
כאמור, אני גר במקום שווה ערך לראשון לציון.
אחלה ראשון דרך אגב.
אני מבלה שם הרבה.
המוניות אבל זה שחיטה. 150 שקל לכל כיוון, 300 שקל בסה"כ, כל זה עוד לפני אוכל, סרט, ספרים, קניות, עניינים.
שזאת כמובן עוד אחת מאינספור טעויותיך, רק אחר-כך אל תשכח להתפלא שכולם חושבים שאתה מפגר
וכעת ניגש אל הנתונים האמיתיים:
צפה בקובץ המצורף 123642
כניתן לראות בטבלה המצורפת, 3.5 מיליון הוא הטווח העליון ביותר לדירת 3 חדרים חדשה מקבלן בראשון לציון.
עוד כפי מה שניתן לראות בטבלה, המחיר הממוצע של דירת 3 חדרים בראשון לציון חדשה מקבלן הוא 2.9 מיליון, 700,000 פחות מבית פרטי חדש מקבלן בלוד, ומכיוון שהמחיר החציוני כידוע נמוך יותר ב-200,000 מהמחיר הממוצע, המחיר החציוני הוא למעשה 2.7 מיליון, ואז בית פרטי חדש בלוד וכאמור עולה למעשה 900,000 יותר. רק עם ההפרש לטובת לוד אפשר לקנות בית.
עוד כניתן לראות לפי הטבלה, בית פרטי חדש מקבלן בלוד עולה גם יותר מהמחיר הממוצע של דירת 4 חדרים חדשה מקבלן בראשון, שהמחיר הממוצע בה לדירת 4 חדרים חדשה מקבלן הוא 3.4 מיליון, כלומר 100,000 פחות, שזה למעשה אומר 3.2 מיליון לדירת 4 חדרים חדשה מקבלן בראשון, ו-300,000 פחות.
במחיר של 3.5 מיליון דרך אגב, אפשר למצוא בראשון לציון גם דירות חמש חדרים חדשות מקבלן.
כאילו שכל זה לא מספיק, קיבלת לייק מוריד לדבריך אלו מהאתיופי המפגר, ש-11 גולשים שונים לפחות מעידים על טיפשותו הרבה, שכמו לייק מפולגאר או המומחה, זאת כמובן חותמת חוסר איכות בוטה
צפה בקובץ המצורף 123643
חלק כן וחלק לא.
+
אז אחרי כל מה שאמרת אתה מסיים את דבריך בסתירה בוטה, מספר ומדבר על איך שבלוד יש בתים במיליוני שקלים שמשלמים עליהם שכירות של 10,000 שקל ויותר, ומודה שאין לך מושג בנוגע ללוד, הבנתי נכון?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.