בדרך הביתה..

רעוּת

New member
התחילה ../images/Emo16.gif

התחילה חלש, אבל הפרק האחרון דווקא השתפר
.

יש שתי סדרות חדשות טובות

flash forward - סדרה מעולה! כל תושבי העולם מאבדים את הכרתם למשך מספר דקות, וכשהם מתעוררים מסתבר שלכולם היה חזיון מהעתיד. בנתיים היו 4 פרקים כמדומני. ועוד סדרה טובה וחדשה: three rivers - עוד סדרה חדשה של בית חולים, אבל הפעם על מחלקת השתלות. היו בנתיים 3 פרקים והיה ממש מעניין. בתפקיד ראשי מככבת גם קייטרין מוניג הזכורה לטוב כשיין מ- the L word.

horse 1212

New member
../images/Emo207.gif יש לי איזה משהו קטן לספר

אבא שלי טס לברלין לפניי כמה ימים, ומיד אחרי הטיסה הוא מתקשר אליי ואומר לי "גלי, את יודעת מי ישבה מאחורי בטיסה לברלין?" "הממממ, לא" "רונה קינן והבת זוג שלה!" אני התלהבתי ממש, והוא סיפר שהוא ניגש אליה בסוף הטיסה וסיפר לה שהוא היה בהופעה שלה בראשל"צ לאחרונה (ההורים המהממים שלי הלכו להופעה שלה) ומאוד נהנה, וגם אמר לה שאני נורא אוהבת אותה
.

horse 1212

New member
הו הו הו כמה קללות במשפט אחד

הוא הלך לאיבוד היום בבוקר. תביאי את המספר שלך, אני אתקשר

SheIIy

New member
מגניב..

אני טסתי ללונדון יחד עם אביב גפן.. כיף לי, אה?
ולמי שתהתה, על הדרך החלטתי לחפש את קאט פרנקי בלונדון, וגם שם אין אותה. הרשי לי להיות חוצפנית ולשאול - מה הסיכוי שאבא שלך מחפש את הדיסק בברלין...? ואם הוא מוצא - קונה אותו ואני משלמת לך כמה שאת רוצה..?
(כשאני נחושה להשיג משהו, אני אשיג אותו. גם אם זה כרוך בחוצפה קלה)

לא זוכרת.. אבל בטח סתם התגעגעתי, בכל אופן:

ההופעה של יאיר ב30.. ואני רוצה שנקליט אותה! אז הביאינה אביזרייך. ואת הולכת למשהו מעניין בזמן הקרוב שאני צריכה לדעת עליו?

chen1litvak

New member
את סגורה ב30? הפירסומים אומרים ב23 מה שאומר

שישי הזה.. וכן, אני הולכת מחר להשקה של שילה ולפני זה לניר פרידמן בקרית אונו חינם, ולמחרת אני הולכת למאור כהן ופיטר רוט ואולי אחרי לדודו טסה

הייתי הרגע במופע מחווה לחווה אלברשטיים ושילה

הייתה אחת הטובות שם! וההופעה של יאיר נדחתה ל30. אני הולכת גם לשלומי שבן בספטיבל הפסנתר :p מי בא לרונה בפסטיבל? :p

chen1litvak

New member
את לא מבינה כמה שאני עייפה, ומחר בבוקר מבחן

ואחרי שילה בבוקר היה לי מבחן באנגלית ומחר בבוקר מבחן בתנך שעד עכשיו חברה לימדה אותי והייתי היום בצוללת ובכיתי מצחוק מעדי, נראה לי אני אבוא בשבת רק בשביל להמשיך לצחוק הרבה זמן שלא צחקתי צחוק כלכך כיפי ומשחרר על כמה שבנאדם גיי
והמועדון יהודה וישראל למרות שרובו מכיל נקבותצווחניותבנות12 ממש שווה. כניסות חינם בקלות אבל החיסרון חוץ מהקהל הוא שבמקום בירות בבר מוכרים ברד

למעלה