בדרך הביתה..

ROTEM30035

New member
אינפקציה בכיף

שני הדיסקים הם גאונות על. לא חלקתי על כך כלל וכלללללללל רק ציינתי, שעומק לירי... ובכן, לא הצד החזק שלהם. כמו פרח אחד, שנבל ונכחד זה לא הזיז לאף אחד כך גם אני מבזבז את זמני ות'כשרון שלי עוד כשרון מבובזזזזזז צריך לשלם את הגזזזזזז צריך לשלם ולא בא ליייי תראו איזה חוב כבר נהייייייייה לי סובול יהההההההלי סובול יהלי סובול......

ROTEM30035

New member
וכן, של זה עושה לי שמח

הבית השני או השלישי או חפשי את זה שם. אפילו ארשר אותך היישר למילים החברים של נטאשה ואינפקציה בפורום של רונה. נו... זו עלולה להיות הופעה מעניינת.

chen1litvak

New member
נו אבל את לא רואה שזה לא המילים?? חח

"זה עושה לי שמח לא להתפתח זה עושה לי נעים רק בכפכפים לצאת כמו מפגר לקנות מאוורר בשביל הרוח אה, בשביל הרוח אה בשביל הרוח אה הולך לקנות אקדח מים מפלסטיק" אפילו אבא שלי יודע!! (כאילו, בעצם ההבדל היחידי זה שאת כתבת 'רק להיות דביל' וזה בעצם 'רק בכפכפים' אבל קטנוניות זה שליטע) וזה מה שקורה ששנה וחצי נסענו לצפון עם אוטו שאין לו נגן עם MP3 אז היה צריך לצרוב דיסק רק עם 21 שירים ואז הוא היה חוזר על עצמו ואבאיודע כבר את כל השירים בעל פה ולכל זמר ישלו כינוי והוא יודע לשיר את שיריו הכי מצחיק אותי זה שילה המתבכיינת
ואני חושבת שאינפקציה יכולים לקחת את השירים של נטאשה לאחלה מקום, דמייני אותם מבצעים את קוק בצהריים, לא הולך? וחשבתי לרגע על רונה מבצעת את ככה מפנקים ואז החלטתי ששחור מדי לכתוב

chen1litvak

New member
אוקיי גיליתי משהו משעשע ביותר!!

כשאני מנסה לשיר\ לזמזם את מרגנית אני לא מצליחה ואני מוצאת את עצמי שרה את מילות השיר על מנגינת מרי לו!! ובואי נגיד שלוקח לי זמן עד שאני מבינה שזה לא אותו אחד
( עוד שבוע פרק שלא ראיתי!! אה והסולו מעבר במרי לו תואם לבתים בלילה טוב של הכבש השישה עשר. אוף צביקה קישטה.)

תמרוש5

New member
ממש קישטה!!!

עוד לא ראיתי את 3+4, אראה עוד מעט:p וזה היה בהחלט משעשע לראות אותך יודעת את המילים של השיר הזה

chen1litvak

New member
מה????... יש 3 ו4?!?!?!~?!

אוף למה יש לי רק שעתיים חלון, אני לא אספיק
ותעני לטלפון, הרבה דברים משעשעים אני מגלה בימים האחרוניםץ

תמרוש5

New member
נו את מתקשרת או שאני ישנה או שאני בעבודה../images/Emo10.gif

ראיתי את כל 3, מתחיל להיות חופר.

למעלה