אז זהו, שלא. חוץ מהשיר המסויים (אנטיפרנויה) שבערך חלום חיי הוא לשמוע אותו בלייב, ועוד עם הרכב אז בכלל, ועוד עם אדם אז בכלל בכלל. (אה, ואת בלעדייך, אבל זה כבר איבדתי תקוה מזמן) בכל מקרה, שילה החדשה משעממת אותי היום הסברתי למתופף של מאור כהן שזכר אותי מהופעה של נינט למה. ואני עדיין מנסה להבין למה עשיתי את זה. ו.. לילה טוב
קסם על ים כנרת זה להיט. אני שלךךךךך ואת שליייייייייי כנרת אתתתתת כנרת את א ה ו ב ת י אני יגולה לשמוע אותו בריפיט לנצח בעיקר בזמן נהיגה ובכלל, המכשפות זה דיסק מספר אחד אצלי ברכב (רונה זה לבית, תרגעו)
ואז הטווווווווווווווווווווווווווווו הארוך במוניטור המציג את קצב הלב. הייתי פותחת את הבוקר עם רונה ויואל בדרך לעבודה, אבל אז הוא מת. ואני חזרתי לנסוע במסלול השמאלי ולנסות לעקוף את הפחד שלי יחד עם ענבל וחבורתה. הרגשה של קביעות?
זה בצחוק לא המילים האמיתיות, כן? ../images/Emo122.gif
והצלצול שלי כבר איזה חצי שנה זה 'התגעגעתי' שבעצם מתחיל ב- 'אני נורא התעגעגעתי אליך היא אומרת, ומצמידה את גופה החם אלי מועך את שדיה, משהו בתוכי מתקומם' ואני נ-ו-ר-א משתדלת לענות לפני שהשיר מגיע לשורה השניה!
כמו שאומרים החברים של נטאשה - שטויות במונו בעברית קלה עד הערב, כל מי שישלח גלויה יזכה באופנוע ובכובע גרב. תקראי קצת את המילים של אינפקציה, תגלי פנינות כמו: יש לי שנורקל וצידנית - עכשיו אני יכול לכבוש את העולם או אין לי תנשמת בכלוב כי אסור, ואין לי אוויר בתנור וכן, אלו היו המילים האמיתיות =]
נטאשה ואינפקציה באותו חלון הודעה זה קצת מוזר.. אבל באלבום של 'ככה מפנקים' אז רשימת המילים של השירים כתובה בצורה ממש מגניבה וגם מעניינת, כאילו טיוטה של השירים ויש גם שורות\ מילים שהם החליפו\ הורידו: זכוכיות היה אמור להתחיל ב'אני רוצה' אך במקום זאת מתחיל ב'את יכולה' עוד בזכוכיות: במקור- 'רוצה לתת לך את הטוב ביותר ואם לא תרצי תקבלי בראש מסמר' שונה ל- 'מנסה לתת לי את הטוב ביותר ועכשיו תורי להשלים את החסר' קיצר, להקה גאונית