בהמשך לדיונים שלנו

primus solus

New member
עם ישראל שמצביע לש"ס

עם ישראל שהעלה את בגין לשלטון עם ישראל במשחקים בטדי שצועק מ*** לער*** עם ישראל שצועק כה*א צ**ק ועוד כהנה וכהנה דוגמאות שאיך שמעלים אותם היא פתאום "לא מוכנה לדבר עם אשכנזים" אבל אם מזרחי מעלה את הטענות האלה אז איתו היא לא מוכנה לדבר כי הוא ציוני, למרות שאף מזרחי הוא לא ציוני.

את עדיין לא ענית לי על השאלה

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. תדבר לעניין, חשת פעם אפליה? פעם לא קיבלו אותך למקום עבודה/בית ספר/לא מכרו לך אוטו/לא נתנו לך להשכיר דירה עקב מוצאך? האם זה אי פעם קרה? האם זה קורה? כמובן שלא. וגם אם כן, במקרים בודדים כל כך. את לא מופלית, את מנציחה את האפליה שאולי הייתה פעם אך היום היא איננה. אז מספיק, מספיק ודי. הוצאת מספיק שנאה על האשכנזים היום, תנוחי. אם אמת היית מופלית היית עונה על שאלתי

ksimeroni

New member
אתה משחק אותה לא מבין?

אני לא אפרוש את חיי לעיניך ולעיני כל תושבי המדינה. מה שאני עברתי פה טבוע בתוכי, מה שחבריי עברו פה טבוע בתוכם, וככל שיש יותר אנשים כמונו הציונות שלכם בסכנה, כי יום יבוא והיא תצטרך את עזרתנו (ולפי המצב זה יקרה בעתיד הקרוב), ואז אנחנו לא נהיה פה כדי לעזור לה, לא אנחנו ולא ילדינו. שיהיה לכם בהצלחה.

שוב פעם

את לא עונה לעניין. לא ביקשתי ממך שתחשפתי לנו את חייך. האמת, זה ממש לא מעניין אותי. איזה אפליה את חשה על בשרך כל יום כפי שאפשר לראות מהודעותייך?

ksimeroni

New member
אתה בדרן?

1. "לא ביקשתי ממך שתחשפי את חייך...." 2. "איזו אפליה את חשה על בשרך כל יום...." הייתי אומרת שיש לך בעיה חמורה בניסוח אולי אם היית קורא ספרים (אני ממליצה על הסטוריה) זה לא היה קורה...

אני לא ארד לרמה הזו

אולי את לא קוראת נכון? האם יש סתירה בין הדברים? לא, אין. את כתבת, ואני מצטט, "אני לא אפרוש את חיי לעיניך ולעיני כל תושבי המדינה." חייך ממש לא מעניינים אותי, לא ביקשתי שתכתבי לי עליהם, הבנת הנקרא אמרנו? לא אמרנו, אבל הנה אני אומר. אני רק מבקש שתכתבי לי על האפליה שאת חשה,לא על חייך שהם לא מעניינים אותי. לא קיבלו אותך לעבודה? לא מכרו לך דירה, אוטו? מה קרה? עד עכשיו את רק מתחמקת. מאחורי כל המילים והגזענות שלך אין שום דבר, את רק מלאה בשנאה. אבל שוב, את תמיד יכולה לכתוב לנו על האשכנזים הרעים שעושים לך רק רע. או שבעצם אין שום דבר מאחורי מה שאת אומרת? בינתיים אני בטוח שהקוראים קוראים ורואים מיהי השקרנית והמתחמקת.

ksimeroni

New member
אהמ אהמ

קודם כל יש פה אנשים שמכירים אותי אישית דבר שני - אם אני אכתוב לך איזו אפליה עברתי אישית, אז אני חושפת את עצמי ברבים, לא? ושוב, לא כתבתי על אשכנזים, כתבתי על ציונים.

שוב פעם מתחמקת

ומשקרת. אם יש פה אנשים שמכירים אותך אישית זה יכול להיות רק פשוט יותר-האנשים האלה, סביר להניח, מכירים את ה"אפליה" אותה את חשה על בשרך. או בעצם, את לא רוצה לכתוב על האפליה כדי לא להביך עצמך ברבים כי היא בכלל לא קיימת ואינך מעוניינת שאנשים אותם את מכירה ידעו שאת משקרת? סיפור מקרה אחד או שתיים מחייך האישיים לא יגרמו לכלום מלבד לחיזוק דברייך. אם תכתבי לנו על אפליה כזו או אחרת זה רק יכול לחזק את דברייך. כמובן שאינך יכולה לעשות זאת במידה ואת לא באמת עוברת שום אפליה. למעשה את יכולה, אם תשקרי. מה שאת עושה הרבה פעמים. "אשכנזים" ו"ציונים"? את לא עובדת עלינו, מבחינתך זה אותו הדבר. ואני מקווה שלקחת את דבריי לתשומת ליבך-כדאי לך לעבוד על הבנת הנקרא שלך.

primus solus

New member
תביני דבר אחד ובזה אני מסיים את הדיון

העובדה שאת מסלפת את המחקר על הכוזרים, באמת שלא מזיז לי. גם מיתוס הקיפוח וגם מיתוס הנכבה הם מיתוסים, והערבים שמאבקם הלאומי נגד המאבק הלאומי הולך ודועך נאחזים במיתוסים כי אין להם במה לאחז. את טוענת שאת יהודיה יוצאת צ. אפריקה והמזה"ת, אני מטיל בכל ספק רב, לפי דעתי או שאת במצב של אמא לא יהודיה ואבא יהודי, ולכן מבחינת ההלכה וחוקי מדינת ישראל את חסרת דת ולאום או שמשפחתך כשהגיעה לישראל זייפה מסמכים או פשוט הצהירה הצהרה כוזבת על מוצאך היהודי לכאורה, אבל בקהילה שבה משפחתך גרה עלו סיפור ההונאה. אישית, לא מפריע לי, אם את תקועה בלי דת, אני בעד להקל את הגיור, אם משפחתך נתנה הצהרה, אז החיים בין היהודים הפכו אתכם ליהודים בעיני. האמת ההיסטורית היא שיהודי צ. אפריקה והמזה"ת גורשו החל מהשנים 1945 ועד שרוב מוחלט של היהודים עזבו או שהשלטונות הפכו למעט מתונים יותר. ישנן לא מעט, אשר רובן הגדול יושב בכלל בקנדה וצרפת והם מפעילים שדולה באו"ם כדי לקבל פיצויים, את לא פוגעת בי, למשפחה שלי הגרמנים שילמו פיצויים והפולנים החזירו את כל הרכוש, את פוגעת במאבק שלהם. וכאילו לא מספיק סבל הערבים העבירו אותם כשהם גירשו אותם והלאימו את רכושם, הערבים מגיעים גם לצרפת וקנדה ומגרשים את היהודים גם משם.

היא ענתה לך ע"פ הדוגמא של מתי שמואלוף

שהוא 'ערבי-יהודי' כמוה. הבן אדם נמצא בטיפול פסיכיאטרי בגלל הפרעות בזהות שלו ואותה דיאגוזה יש לקסימרוני. למי שקרא ולו גם קצת מדבריו באתרי השמאל הקיצוני (בגדה השמאלית, קדמה וכו') היה ברור שהאיש זקוק לטיפול דחוף. אותם הדברים אמורים בגברת השומעת קולות של כוזרים. בקומונה קפה יאפא היה גולש אחד ממוצא עיראקי שהיה חוטף קריזה כשהיא היתה מתחילה את זמירותיה על 'היהודים-הערבים'.

לפי התיאוריות שלך אני אמור להבין

שהציונים האשכנזים כתבו את הפרוטוקולים של זקני ציון כדי להרוס ליהודים את הקיום השוויוני ברחבי העולם ולבוא לנשל את הערבים ( שהם בחלקם הגדול מהגרים ) מ "מולדתם ". כציוני אשכנזי ברור לי שאינך מייצגת ולו פרומיל מהיהודים שנולדו בארצות ערב ו "נהנו " מיחס המוסלמים ה " שוויוני " אליהם והנוצרים בעזה מאוד נהנים מהיחס של חרקת אל מוקאוומה אל איסלמיה. יתרה מכך, התרבות פה היא מערבית ולא אירופית. חלק מהתרבות המזרחית הוא רצח על כבוד המשפחה- גם בחלק זה את תומכת ? יש 22 מדינות ערביות- לעם היהודי לא מגיעה הגדרה עצמית ?

primus solus

New member
חבל שבכלל צריכים להתעסק בסוגיות מטופשות כאלה

שלמה זנד לא מייצג אף אחד, קסימורני לא מייצגת אף. מדובר במוטציות. אנחנו כאן בשביל להתדיין עם הערבים, מאז ומתמיד אני שומע שהציבור הזה יותר מתון מהמנהיגים שלו, בינתיים איש לא הוכיח לי שזה אכן כך.

ksimeroni

New member
ממה שאני כותבת אתה אמור להבין

את מה שאני כותבת, ולא להמציא דברים חדשים. בעולם המערבי הציונים היו קומץ קטנטן. רוב יהודי המערב לא תמכו בהם ולא רצו להיות חלק מהם (אפילו הם אומרים את זה בשיעורי הסטוריה בבתי הספר הציוניים שלהם - "אם יהודי גרמניה היו רוצים להיות ציונים כמונו ולבוא בעקבותינו לארץ הציונים, הם לא היו מתים בשואה..." לא אני המצאתי את זה). אבל זאת עובדה שאף אחד לא סבל את אותה תנועה ציונית-גזענית, לא יהודי המערב ובטח ובטח שלא יהודי ערב. כולם התנערו ממנה. באירופה היתה בעיה מהותית ליהודים אבל הם בחרו להתעלם ממנה, וזה גם מה שהציונים טוענים בלימודי הסטוריה בתיכון. אבל בארצות ערב ליהודים לא היו בעיות בכלל והם חיו טוב מאוד בין שאר העמים. הציונים (ולא כככל האשכנזים) חשבו שזה לא טוב להם שיהודי ערב לא מתים לנהור אחריהם לארץ שהם רצו, ובשביל להוות רוב מספרי על הפלסטינים (אחרי שמתו שאר יהודי אירופה בשואה), הם נאלצו להשניא את היהודים על העולם הערבי, כדי שאלו יתעללו בהם ואז היהודים יברחו לפה (כדי שגם פה יתעללו בהם...). הסיפורים על יהודי ערב והציונים נעים מפרעות של ציונים ביהודי ערב (זריקת רימונים בבתי הכנסת כדי שהיהודים יחשבו שאלו מוסלמים ויתחילו לפחד) ועד דיל שעשו הציונים על ממשלת עירק שבו הממשלה תגרש את יהודי עירק אל מדינת הציונים ובתמורה תבזוז להם את כל ההון הרב שהיה להם... כל הסיפורים הללו הם לא המצאה ולא פרי דמיון, הם פשוט ההסטוריה שלא מסופרת במערכת החינוך, וככה גדלים אנשים כמוכם, שלא מכירים את הסיפורים האלו ובטוחים שהציונים הם המשיח של כל העמים היהודים בעולם.... המציאות היא אחרת, המציאות לא נעימה לכם, אבל בהחלט רצוי שתאזרו אומץ ותלכו ללמוד קצת את ההסטוריה האמיתית של היהודים, אתם תופתעו ממה שתגלו... ושוב אני מציינת שלא כל האשכנזים הם ציונים, אבל כל הציונים הם אשכנזים.

עובדות.

הציונות הוקמה כתגובה לאנטישמיות ( על דרייפוס ועל השפעת משפטו על הרצל ) שמעת ? בוודאי אינך טוענת שהשואה היא תגובה לציונות. כמו כן, הריני לחדש לך שבשנות החמישים- חלק מראשי מפא"י לא רצו לקלוט את האוכלוסיה המרוקאית יהודית כי היא הייתה ברמה מאוד נמוכה והוחלט לבסוף כן לקלוט אותם. אינך מייצגת אף אחד חוץ מעצמך. חזרי לאפות פיתות בהתאם למעמדך בתרבות המזרחית "הפתוחה והשוויונית ". כנראה שרצח על כבוד המשפחה והכאת נשים בתרבות הערבית הוא עוד "המצאה ציונית " והייתי יודע זאת אם הייתי חשוף להסטוריה ה"אמיתית " שאת חשופה לה ולא להיסטוריה השקרית ש"המציאו " הציונים. מוטציה!!!!!!!!!!!!!

primus solus

New member
אגב, בקשר למרוקאים

מדובר בקהילה היהודית הגדולה ביותר בצ. אפריקה. האליטה לא הגיע לישראל אחרי הנכבה שלהם אלא העדיפו את צרפת וקנדה, רק מה, הערבים הגיעו גם לשם ועכשיו הם נאלצים לברוח גם משם. ממש כמו שהערבים הגיעו לצ. אפריקה

למעלה