בהמשך לדיונים שלנו

primus solus

New member
היא אכן צריכה להתפתח, מסכנה

לא מוצאת את עצמה בשום מקום. הערבים שגרים כאן לא מקבלים אותה כי ההורים שלה בגדו בערבים ונמלטו מערב ביחד עם היהודים, היהודים שנמלטו ממדינות ערב כנראה מריחים את זה ומוקיעים אותה גם. מה נשאר לה לעשות? להטפל לאשכנזים מתוך שנאה גזענית אליהם, ואתה צודק במאה אחוז, הרי גם אם לכאורה כל האשכנזים הם כוזרים שהתייהדו הם עדיין יהודים, והשנאה אליהם מראה שלא יתכן שהיא יהודיה אלא כאמור ביתם או נכדתם של ערבים שהסתננו לכאן לאחר הצהרות כוזבות שהם יהודים. המחקר על הכוזרים, פרט לעובדה שהוא מעולם לא בוסס ברמה אקדמית, אפילו הוא אינו טוען שכל האשכנזים הם צאצאי הכוזרים אלא רק חלקם, אפילו הקשת המזרחית לא טוענת את זה. כמו שהערבים אימצו את הפרוטוקולים ואת מיין קמפף, כך הם גם סילפו את המחקר על הכוזרים. ולא צריך להתפלא שמוטאציה כמו קסימורני מסלפת אותו גם.

ksimeroni

New member
לך ללמוד, זה חשוב

אני מתפלאה עליך שבתור אשכנזי אירופאי גאה אתה לא מכיר בחשיבות האקדמיה.... ההורים שלי לא בגדו בערבים, הממשלות הערביות בגדו ביהודים ובפלסטינים כשהם עשו יד אחת עם התנועה הציונית ואילצו את היהודים לבוא לפה. תלמד הסטוריה. היהודים שנמלטו מארצות ערב בגלל הציונים חייבים להשתכנז, כי אם לא ירדפו אותם (ראה ערך הפנתרים השחורים), אז חלקם הגדול חושש לעורר מהומות ומעדיף לשתוק (עד שידכאו אותו מספיק ואז הוא כבר לא יהיה מסוגל לשאת את זה יותר). תלמד פסיכולוגיה להמונים. האשכנזים הם אשכנזים (לא משנה אם הם התיהדו או לא) והציונים הם חיות אדם גזעניות שהרסו לכל היהודים את החיים עם משנתם המטומטמת, ממש מדינה למופת הם הקימו, מדינה שבה רק הם החזקים והעשירים, יופי להם. תלמד סוציולוגיה. מעבר להכל אולי כדאי שתכתוב ספר מדע בדיוני, יש לך דמיון מפותח ויכולת המצאה חביבה רגע, בעצם זה מה שיש לכל הציונים...

primus solus

New member
מה לך ולאקדמיה בכלל?

המחקר על הכוזרים מעולם לא טען שכל האשכנזים הם צאצאי הכוזרים, אלא רק חלקם, האם זה מפריע לך לסלף אותו? את סלפנית שמסלפת בבוטות את המחקר על הכוזרים ומטורללת שאומרת שממשלות ערב עשו יד אחת עם התנועה הציונית. את גם לא יציבה נפשית, פעם אחת את אומרת שאת מקבלת את זה שלכאורה האשכנזים הם כוזרים שהתייהדו, אבל כשאני מתחיל לחשוף את האמת אז פניך האמיתיות נחשפות- "האשכנזים הם אשכנזים (לא משנה אם הם התיהדו או לא)" אני לא אירופאי גאה, כי אני לא אירופאי, אני יהודי שמשפחתי גרה באירופה מאותן הסיבות שמשפחתו של אריה דרעי גרה במרוקו. איך לאומנית פלסטינית יכולה לאשים מישהו אחר בגזענות? לא מפתיע אותי כהוא זה שאת מנסה להחכיש את הנכבה של יהודי צ אפריקה וערב, הרי האב הרוחני שלך הוא המופתי שלחץ את ידו של היטלר. דמיון? מי מדמיין? אני או את שהוזה שאת מייצגת את יהודי ערב...

ksimeroni

New member
אהה... מה? ../images/Emo2.gif

".... האשכנזים הם אשכנזים, לא משנה אם הם התייהדו או לא..." בא לציין שיש אשכנזים שהתייהדו ויש כאלו שבדרך כלשהי הגיעו לאירופה כיהודים, לכן לא היו צריכים להתייהד... יש לך המון רגשי נחיתות, אבל זה דבר מקובל אצלכם, רק בגלל זה אתם מנכסים לעצמכם את המעמד השליט כדי להתעלל בכל היתר... אתם חייבים ללמוד שגם הכוזרים המתייהדים היום הם יהודים, אתם לא צריכים להתנצל על העובדה שאתם לא דומים לנו ולא קשורים לארץ אבותינו, אתם רק צריכים לרצות להדמות לנו, אנחנו נקבל אתכם בברכה, אנחנו לא גזענים... איך הגעת לזה שאני לאומנית פלסטינית? איך הגעת לזה שאני שמאלנית קיצונית? מה נסגר איתך? המח שלך עובד שעות נוספות אבל לא בכיוונים הנכונים... תנסה אולי.... לקרוא ספר הסטוריה...

primus solus

New member
אני עדיין מחכה שתזכירי לי היכן אמרתי

שיש לי "עליונות יהודית על יהודי ערב"

ksimeroni

New member
הציונים החליטו שיש להם

עליונות על יהודי ערב ועל עוד כמה קהילות בעולם הרחב בעצם חוץ מעצמם, אף אחד לא מספיק מוצא חן בעיניהם... ואם אתה מגדיר את עצמך "ציוני" אז תצמד למה שהציונות מייצגת ולא רק למה שבא לך, כי אם לא, אתה כבר לא "ציוני". הנה כמה "פנינים" ממוחם הקודח של אבותיך המייסדים, אל תתנער מאחריות, תסביר לכולנו למה התכוונו הציונים האלו בדבריהם! אריה גלבלום – "זוהי עליית גזע שלא ידענו כמוהו בארץ. נראה שיש אי אילו הבדלים בין יוצאי טריפוליטנה, מרוקו, טוניס ואלג'יריה, אבל איני יכול לומר שהספקתי ללמוד מהותם של הבדלים אלו, אם ישנם. אומרים למשל שהטריפוליטאים והטוניסאים טובים יותר, האלג'יראים, המרוקאים והמוגרבים גרועים יותר, אבל בדרך כלל הבעיה היא אחת. לפנינו עם שהפרמיטיביות שלו היא שיא, דרגת השכלתם גובלת בבורות מוחלטת, וחמור יותר חוסר הכישרון לקלוט כל דבר רוחני. בדרך כלל הם עולים רק במשהו על הדרגה הכללית של התושבים הערבים, הכושים והברברים שבמקומותיהם. בכל אופן זוהי דרגה נמוכה עוד ממה שידענו אצל ערביי ארץ ישראל לשעבר. בניגוד לתימנים הללו נעדרים גם שורשים ביהדות. לעומת זאת הם נתונים לגמרי למשחק האינסטינקטים הפרמיטיביים והפראיים..... כל מי שמידת אחראיות כלשהי בו, צריך לא להתבייש ולא להיות מוג לב ולהסתכל בפרצופה של הבעיה על כל משמעותה.... הנתנו את דעתנו על כך, מה יקרה למדינה זו, אם זו תהיה אוכלוסייתה?" (הארץ 1949) בן גוריון – "הרכב מדינתנו משתנה, ואין אנו יודעים כיצד ייקלטו עדות המזרח וכמה כנופיות פושעים יסתדרו שיפעלו אצלנו יחד עם ערבים." (מתוך יומנו של בו גוריון) נשלם על זה ביוקר. באה אלינו עליה אשר לא טעמה טעם גימנסיה, הם אינם רגילים לכל כך הרבה חינוך, לכל כך הרבה לימוד.... נניח שנוכל להשפיע שהם יגמרו בתי ספר יסודיים, אבל מה תהיה אז הרמה, איך יהיה אז היישוב, האם אז נוכל להיות אור לגויים.... האם הישוב בישראל יוכל להתקיים בלי תוספת אירופית ואנגלו-סקסית, יהודים משלנו ...."(זלמן שז"ר 1951)

תחליטי- או שגרמנו למזרחים לבוא לפה

עם שיתוף פעולה של הערבים שרצו להשתלט על כספם או שלארצינו אותם וזה טיעון סותר. ולמה הערבים לא מילאו את חלקם בקונספירציה ולא קלטו את הערבים שברחו מפה ?

ksimeroni

New member
עוד פעם שיעור הסטוריה...../images/Emo4.gif

הציונים שינו את היחסים בין הקהילות היהודיות ליתר העולם הערבי\איסלאמי. עד שהם באו לפה החיים של היהודים היו טובים שם. אחרי שהם באו לפה, שאר ערביי העולם החלו לזהות כל יהודי תמים עם הציונות הקולוניאליסטית הגזענית, ומשום כך לפגוע ביהודים. יהודי ערב הגיעו לפה (הציונים רצו אותם פה) רק בגלל שהיתה שואה, יהודי ארה"ב לא רצו להקשיב לציונים ולבוא (כולם לא סבלו אותם), והיתה להם בעיה חמורה של נחיתות מספרית מול הפלסטינים. לכן הם היו חייבים לשנות את התוכנית המקורית של הרצל ולפנות ליהודי ערב והאיסלאם, שלא רצו לבוא לפה ומשום כך היה הכרח לפנות לממשלות הערביות לעזרה תמורת כסף יהודי רב. ממשלות העולם הערבי פגעו ביהודי ערב ובפלסטינים כשהם שיתפו פעולה עם הציונים. מיותר לציין שכאשר יהודי ערב והאיסלאם הגיעו לפה (כל יהודי ערב והאיסלאם), הם נוכחו לדעת את מה שהם כבר ידעו מזמן - גורלם במדינת הציונים הוא להיות חוטבי עצים ושואבי מים של השליטים האירופאים (גם אלו שהיו מדענים, רופאים, בנקאים וכו'...) זה על קצה המזלג.

אם היתה קונספירציה כמו שאת טוענת

את לא חושבת שמן הראוי היה שהמדינות הערביות ימלאו את חלקן בהסכם ויתנו מעמד אזרחי לפליטים הערבים? העובדה היא שהיהודים המזרחים הם אזרחים מלאים במדינה מבחינת זכויות וחובות. חבל שיש מוטציות כמוך שמקומן עם תאוריות הקשר האלה במחלקה סגורה.

ksimeroni

New member
המקום של כל מי שלא חושב כמוך

הוא במחלקה הסגורה, נכון? אני יודעת איבראהים צדרייטר - אתה גם ציוני-אשכנזי וגם בעל פיצול אישיות (מה שלא מסביר למה בחרת דווקא את הצד הציוני גזעני שלך על פני הצד הטוב יותר... השטיפת מוח פועלת, הא?
) מתי דיברתי על פליטים ערבים? זה דבר חדש שאתה מכניס לדיון, ורק מציין שאתה יודע טוב טוב על מה אני מדברת, כי... קראת ספרי הסטוריה! אז אם זה ככה... למה אתה טוען שכל זה לא היה ולא נברא?
זה בגלל הפיצול או בגלל השקרנות הציונית? יהודי ערב והאיסלאם שווי זכויות פה בכל מה שקשור לתשלומים, מיסים, מילואים וכו'... אין על כך עוררין. אבל מבחינת טיב בתי הספר בהם הם לומדים, מבחינת החומר הנלמד למבחיני הבגרות, מבחינת השיבוץ לצה"ל, מבחינת יצירת מקומות עבודה במחוזותיהם, מבחינת קבלה בכלל למקומות עבודה, מבחינת ביטוי בכלי התקשורת, מבחינת תרבותית, מבחינת ערכית, מבחינת שפה, ועוד ועוד ועוד... הם מופלים לרעה אדון פיצולי!

אפשר לחשוב אחרת ממני כמו אקרא וכמו עופר גלעד

בלי להיות פסיכי. את פסיכית. אני עדיין לא מבין למה יהודי המזרח "מסכימים " להיות חלק אינטגרלי מהציונות אם זה כל כך רע מבחינתם. כנראה מליון יהודי ערב "טפשים" ורק פסיכית כמוך יודעת את האמת.

מניסיוני האישי

המון קרבה יש ביני ובין יהודי המזרח לבין יהודי המערב, הם דומים לנו בכל דבר, ואת זה שמעתי מכמה אנשים שפגשתי, לשונם ותרבותם הייתה ערבית במשך מאות שנים, עד שבאה הציונות ומחקה להם את הזהות.

ksimeroni

New member
נכון אקרא

אם ערביי ישראל והפלסטינים יבינו שיש פה אנשים שדומים להם, בעלי אותה תרבות ואותם ערכים, יהיה קל יותר להביא את השלום.... אפילו ראשי הטרוריסטים הערביים בכל מקום קוראים קריאות נגד "האוייב הציוני" ולא נגד "האוייב היהודי", יש לזה משמעות גדולה. ככל שהיהודים יתנערו מהציונות הגזענית והפלסטינים יתנערו מהטרוריסטים בקרבם, ככה נביא את השלום מהר יותר. אבל זה יקרה רק כשנכיר טוב יותר אחד את השני - לא פלסטינים וציונים, אלא פלסטינים ויהודים!

primus solus

New member
מי הם אוהדי בית"ר ירושלים?

מי הם מצביעי ש"ס? מי היו תומכיו הגדולים של כהנא? מי העלה את הליכוד של בגין לשלטון?

ה" משתכנזים ".

אם כל יהודי המזרח היו מבינים את ה"אמת " לפי המוטציה היינו חיים תחת שלטון ערבי. ( יהודים שעלו מארצות ערב + ערבים הם רוב במדינה)

primus solus

New member
לשאלה הזאת לקסימורני אין אף פעם תשובה...

והיא בדרך כלל תתחיל להתלהם ולהשתלח. כשאני חושב על זה אכן יש לה הרבה במשותף על הפלסטינים, גם כשלהם אין מה להגיד הם מתחילים להתלהם ולהשתלח.

ksimeroni

New member
אני לא אשתף פעולה

עם הציניות שלכם. אם אתם לא מכירים את עם ישראל כי אתם מורמים מעם, ולא יודעים לבד שיש אפליה גזעית במדינת הציונים כלפי כל מי שלא אשכנזי (אלא אם הוא משתכנז ואז יש לו הקלות לפעמים), אני לא יהיה זאת שאאכיל אתכם בכפית... זה רק מראה כמה אתם לא קשורים לעם הזה, ורק אתם מעניינים את עצמכם (כמו כל השליטים תאבי הבצע במדינה הזאת), משל - אם אני בעצמי לא סובל, מכל סיבה שהיא, אז אף אחד לא סובל, ואם כן אני פשוט אעצום את העיניים ואשחק אותה לא רואה..... השיחה שלי בכלל לא מתנהלת עם אנשים כמוכם למעשה, אלא עם יהודים מעם ישראל שיודעים לבד על מה אני מדברת ולא מגלגלים עיני עגל לשמים ומתבצרים בעקשות בסנוביות הציונית שלהם, כאילו היו נציבי מלח קרירים ולא בני אדם עם רגשות... אני מכוונות את דברי לפלסטינים בארץ הציונים, שלא ילמדו מהציונים לשנוא את כל היהודים בגללם, אלא להבין שיש תהום עמוקה בין היהודים והדת היהודית לבין הציונים והדת הציונית-גזענית שלהם. אני כמו שאר בני ערב, לא שייכת למדינה הציונית שלהם, כי מילדות הבנתי (כמו שאר החברים שלי) שאני לא שווה בין שווים פה, שאנחנו סוג ב' בבית הספר, בצבא, ולבסוף באזרחות... ולכן הפלסטינים או ערביי המדינה הציונית צריכים להבין שהם לא לבד. התנועה הציונית חייבת לקרוס, והעם (כל העם) חייב למרוד בה. עד שזה לא יקרה, לא יבוא שלום, כי שלום עם התנועה הזאת הוא בלתי אפשרי. אי אפשר לעשות שלום עם עם שאתה מאמין בנחיתותו האבולוציונית לעומתך... הדת היהודית לא מאמינה בזה, הציונים כן.

למעלה