עפ"י אהרוני הוא היה פורץ דרך כשהקים את "יינג יאנג" ב-1981
ין ינג הצטרפה למסעדות הסיניות הרבות שהיו אז בתל אביב. לדברי אהרוני, מפת המסעדות כללה "מה שנקרא בטעות מסעדות מזרחיות, כמה מסעדות יהודיות, 4,000 מסעדות סיניות וכמובן בתי בלינצ'ס, שהמלבב בהם היה בבן יהודה וקראו לו "בית הבלינצ'עס ההונגרי - דאלאס". את הדאלאס הוסיפו כנראה בגלל סדרת הטלוויזיה הפופולרית עם ג'יי אר וסו אלן.
https://www.themarker.com/advertising/1.362354
 
אני מניחה שזו לא הפעם הראשונה או האחרונה שהוא מספר על השממה הקולינרית שהייתה בישראל בשנות השישים והשבעים (קל וחומר בתקופת הצנע); אני לא עוקבת אחריו ולא צופה בתוכניותיו, אבל לאחרונה יצא לי להאזין לריאיון שלו בהסכת (פודקאסט) מוצלח בשם "גיקונומי". המגישים הם שני חבר'ה גיקים (הייטקיסטים) שמקדישים כשעתיים נטו לכל מרואיין וכך מאפשרים לו לפרוש יריעה רחבה במיוחד, נדירה במחוזותינו. למי שנהנה ורוצה להקשיב לו, הוא מתחיל לדבר על המסעדה שפתח ועל מצב הענף באותה תקופה בערך מהדקה ה-44.
ין ינג הצטרפה למסעדות הסיניות הרבות שהיו אז בתל אביב. לדברי אהרוני, מפת המסעדות כללה "מה שנקרא בטעות מסעדות מזרחיות, כמה מסעדות יהודיות, 4,000 מסעדות סיניות וכמובן בתי בלינצ'ס, שהמלבב בהם היה בבן יהודה וקראו לו "בית הבלינצ'עס ההונגרי - דאלאס". את הדאלאס הוסיפו כנראה בגלל סדרת הטלוויזיה הפופולרית עם ג'יי אר וסו אלן.
https://www.themarker.com/advertising/1.362354
 
אני מניחה שזו לא הפעם הראשונה או האחרונה שהוא מספר על השממה הקולינרית שהייתה בישראל בשנות השישים והשבעים (קל וחומר בתקופת הצנע); אני לא עוקבת אחריו ולא צופה בתוכניותיו, אבל לאחרונה יצא לי להאזין לריאיון שלו בהסכת (פודקאסט) מוצלח בשם "גיקונומי". המגישים הם שני חבר'ה גיקים (הייטקיסטים) שמקדישים כשעתיים נטו לכל מרואיין וכך מאפשרים לו לפרוש יריעה רחבה במיוחד, נדירה במחוזותינו. למי שנהנה ורוצה להקשיב לו, הוא מתחיל לדבר על המסעדה שפתח ועל מצב הענף באותה תקופה בערך מהדקה ה-44.