למה נורת הזהרה?
C C l u e New member 23/2/13 #60 דברים בסיסיים, אתה יודע שיהיה בן אדם, ולא תירוץ עלוב לאחד כזה כמו שאתה. כל מיני כאלה...
B Berethor New member 23/2/13 #73 אפילו על הדרישה הפשוטה הזאת אתה לא עונה? באמת עדיף להישאר לבד אם הצד השני לא עונה אפילו על הדרישה הפשוטה הזאת.
אפילו על הדרישה הפשוטה הזאת אתה לא עונה? באמת עדיף להישאר לבד אם הצד השני לא עונה אפילו על הדרישה הפשוטה הזאת.
I I בתולת ים I New member 24/2/13 #139 מי אמר שאני חוויתי חיים? לצורך הפרוטוקול גם אני עוד לא מזויינת. ככה שאנחנו באותה סירה
G goldy New member 24/2/13 #140 אם את רוצה אז את מקבלת ואם את לא רוצה את לא מקבלת, בניגוד אליי שאם אני רוצה אני יכול להישאר ברצון, או לקבל על זה כמה שנים בכלא.
אם את רוצה אז את מקבלת ואם את לא רוצה את לא מקבלת, בניגוד אליי שאם אני רוצה אני יכול להישאר ברצון, או לקבל על זה כמה שנים בכלא.
G goldy New member 24/2/13 #186 זה כבר לא מעניין אותי התת מודע שלי רוצה חברה, אבל כפי שהרצון במין דעך אני משוכנע שזה רק עניין של זמן עד שגם הרצון בזוגיות ידעך.
זה כבר לא מעניין אותי התת מודע שלי רוצה חברה, אבל כפי שהרצון במין דעך אני משוכנע שזה רק עניין של זמן עד שגם הרצון בזוגיות ידעך.
G goldy New member 24/2/13 #135 איזה בוגר זה לאונן אחד לשני ככה אף אחד לא יודע שאתם מרגישים שכולם שונאים אתכם.
B Berethor New member 23/2/13 #103 מבין אותך אם כי לדעתי עדיף לוותר על עקבים מאשר לוותר על גבר. לפסול על חוץ התאמה טבעית עדיף על לפסול על חוסר התאמה מלאכותית.
מבין אותך אם כי לדעתי עדיף לוותר על עקבים מאשר לוותר על גבר. לפסול על חוץ התאמה טבעית עדיף על לפסול על חוסר התאמה מלאכותית.
L Lee Rock New member 23/2/13 #26 כן, גם אני לא גבוהה ואני בהחלט מבין את התחושה שלך, רק שבזמן האחרון אני מוצא את עצמי דווקא יותר מודאג מהטימטום האנושי, ולא מהגובה...
כן, גם אני לא גבוהה ואני בהחלט מבין את התחושה שלך, רק שבזמן האחרון אני מוצא את עצמי דווקא יותר מודאג מהטימטום האנושי, ולא מהגובה...
L Lee Rock New member 24/2/13 #137 את לא רוצה לדעת על מה אנשים פוסלים קראתי מישהי שפוסלת את מי שלא משתמש במוצרי אפל ועוד כמה דברים הזויים.
את לא רוצה לדעת על מה אנשים פוסלים קראתי מישהי שפוסלת את מי שלא משתמש במוצרי אפל ועוד כמה דברים הזויים.