בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

Reyn

New member
זה מה שמעצבן אותי

בנות מרגישות נוח לפרסם דרישות לגבי מראה חיצוני, שבנים (כביכול המין השטחי שמייחס יורת חשיבות למראה החיצוני) לא היו מעלים בדעתם לכתוב.

חמוד1975

New member
למה לא מעלים בדעתם?

יש הרבה,שכמוני, כותבים העדפות חיצוניות אצל בנות הזוג. זה לגיטימי לחלוטין.

Berethor

New member

בהחלט לגיטימי, גוף ומראה זה חלק מהאדם.

אתה לא קורא כרטיסים

של גברים באתרי היכרויות. לא חסרים גברים שכותבים - רזה, יפה, חטובה, נמשך לבלונדיניות, גבוהות וכו'. באמת שלא חסר.

Reyn

New member
האמת שקראתי לא מעט. הרבה יותר נדיר מאצל נשים.

Reyn

New member
תלוי, אתה בקטע?

לא, סתם. יצא לי כמה פעמים לעיין בכרטיסים של גברים מתוך סקרנות, זה לא מנהג קבוע. אבל בפעמים שעיינתי, לא ראיתי אף אחד שהתייחס למראה, בעוד שבכרטיסים של בנות זה מאוד נפוץ.

אויש רק בגלל זה

נעשה לי רע אתמול

הרגשתי שהגעתי לרשימת מכולת

באתר ההוא כבר לא אגלוש יותר.

חמוד1975

New member
האמת שלא כזה משנה לי גודל החזה

משנה יותר הצורה שלו:), ולגבי ה"20 ס"מ"- אני לא אדם מספיק בוטה בשביל לכתוב את זה באופן פומבי, חוץ מזה שאני כותב/אומר רק את האמת. טוב, אז כדי שמי שנכנסה לכאן לא תקבל רושם מוטעה- בניגוד לגובה, לפחות בתחום הזה לא קופחתי :)

not lonely

New member
אני 1.74

ואף פעם לא חשבתי שזה יוצר בעיה להכיר בנות?
יש מספיק בנות באתרי הכירויות ולא כולם מחפשות גברים בגובה 1.80. כנראה שנפגשת עם מלא כרטיסים כאלה.

אין ספק גם שהיופי חשוב, אני לא מפחד להגיד את זה כי זה חשוב לי.
אבל מה שיפה בעיניי נראה שונה בעיניי האחר.

helix2

New member
מכיר את זה טוב מדי...

עקב היותי פג (650 גרם), גובהי הוא בסביבות 1.56 וכבר "התרגלתי" להרגיש רע עם זה שאני רואה אנשים בגילי (29) בגובה הרגיל, מחובקים עם בנות... *הולך לבכות לבד בחושך*

גובה הוא אכן אינדקציה

אני לא חושבת שהייתי יוצאת עם מישהו נמוך ממני. מזל שאני 1.58 אז יש מעט גברים שנמוכים ממני

אגב כמה ס"מ קטנים מתחת לי אישית לא נראה כבעיה
אני יכולה להגיד שעם הגיל והזמן דברים שבעבר הייתי מייחסת להם יותר חשיבות פחתו, פעם אולי ייחלתי למישהו גבוה, גם אם לחא הייתי ממהרת לפסות נמוכים, זו הייתה הפנטזיה של מישהו גבוה וחסון.היום זה כבר ממש לא משנה לי

איטיזית

New member
אי דוקא נמשכת לגברים נמוכים

יש בזה משהו סקסי

תתעלמו מהאיפור ומזה שהוא אלבני הבחור 1.40 פשוט ממתק

שני הסנט שלי...

(מודה שלא קראתי את כל השרשור, אבל גם אם הדברים כבר נאמרו, הרי שזו הגישה שלי, ואולי זה ישקף לראות את הלך הרוח הרווחת...)

אז אני בערך 165, אבל אני לא מהרזות, בלשון המעטה, ולכן גבר שהוא בגובה של 170 ומטה ממש צמרגיש לי לא נוח לידו, כי זה כאילו "חסר פרופורציות".
אז כן, אני מעדיפה אותם גם לא יותר מדי "ומעלה" כי אני נורא אוהבת ללכת מחובקים, למשל, ואם הוא יהיה גבוה מדי, זה כבר לא נוח.
היה לי פעם דייט עם בחור ממש גבוה. עד כמה שאני "גדולה", הרדשתי כלכך קטנה לידו, וזה לא ממש היה לי נעים (למרות שזה סוג של חלום, להרגיש "קטנה"...).

אז אני מודה - גובה הוא בהחלט קריטריון אצלי, ואני בהחלט פוסלת על גובה, בעיקר אם מדובר על אתר היכרויות, למשל(כי בחיים האמיתיים כבר היו לי קשרים כאלה או אחרים גם עם נמוכים ורזים, אבל זה התפתח לאחר שהיתה היכרות, והתאהבתי בבנאדם ולא בדמות ערטילאית עם נתונים "יבשים").

עונה במורה הכי כנה,אמיתית ופשוטה...

אני בחורה גבוהה.אני 1.83
בעבר,לא הייתי מוכנה להתפשר בכלל על הגובה של הגבר.תמיד אמרתי שהוא חייב להיות יותר גבוה ממני..
פעם נשאלתי על ידי חברתי שאלה..
האם אני אסכים לצאת עם מישהו נמוך ממני אבל קיימות בו כל תכונות האופי שאני מחפשת..
תשובתי היתה לא.
חלפו השנים,נשאלתי שוב על ידי אותה חברה את אותה השאלה..
הפעם התמהמתי במתן תשובה..עניתי לה שכן,אם מדובר על עד 4 ס״מ ממני,אני אהיה מוכנה להתפשר,לא מעבר.

כל מה שיהיה פחות מ-1.79 אאלץ לוותר עליו...

מצד אחד להיות גבוהה זה ברכה,אך מצד שני זה סוג של קללה....

goldy

New member
מהן דרישותייך אחרי גובה?

בתור 1.89 אני לא מתאים לך כי...

Berethor

New member
כי אתה מטריד אותה אולי?

יש פה אישה אחת בדיון שלא שאלתה אותה אותה שאלה שוב ושוב, זה הופך להיות מטרד רציני.

למעלה