ובכן, אחרי שקראתי ההההההכל:
קודם כל - אני אענה על השאלה המקורית:
באופן אישי, אני משתדלת לצאת עם כאלה שגבוהים ממני בכמה סנטימטרים, ככה שגם אם אני עם עקבים אני לא אעבור אותם.
לא משנה מה הגובה שלי, אני רוצה להסביר למה אני לא רוצה לצאת עם נמוכים ממני.
לכל אחד ואחת מאיתנו יש את השריטות שלו, במקרה שלי - אני מרגישה גדולה.
אני לא שמנה, הדיאטניות בקופת חולים לא מוכנות לדבר איתי, כי אני לא קרובה אפילו להגדרות שלהן בכל הנוגע לחריגת משקל
ויש אפילו שיגידו שאני מאוד סקסית.
זאת תחושה פנימית שלא קשורה לשום דבר חיצוני ולפני שתשאלו - לא, אני לא אנורקסית. גם לא בולימית.
מהסיבה הזאת, גבר נמוך ממני, גורם לי להרגיש גדולה ולא מושכת. זה לא שהוא לא בסדר, אני יודעת שאני עלולה להפסיד את אהבת חיי.
אבל בהיכרויות באתרים, כמו שכבר כתבה מישהי לפני, אתה נאלץ לסנן לפי קריטריונים מסוימים ואני מעדיפה מישהו שיהיה בגובה שלי או טיפה יותר גבוה ממני. כן קרה לי שפגשתי מישהו שהיה נמוך ממני בצורה משמעותית במקום עבודה (וגם הצורה הכללית שלו לא היתה לטעמי), אבל אחרי חודש וחצי של עבודה משותפת יום יום - לא היתה מאושרת ממני כשהוא התחיל איתי. כי הוא התגלה כבנאדם מצחיק ושנון ברמות על, חכם ומעניין שיש על מה לדבר איתו. אז כן, האופי קובע הרבה, לכל מי שלא קיבל את זה בשרשור אחר בעניין.
ל-berethor:
אני לא יודעת איפה גדלת, אני מקווה בשבילך שיש לך תירוץ טוב לדעות החשוכות שדבקת בהן לכל אורך השרשור.
נכון, במרבית המינים בטבע (אלה שבהם הזכר הוא החזק וה"מפרנס") הזכר גדול יותר מהנקבה,
או נראה גדול יותר (מי אמר רעמת אריות?) יש מינים שבהם זה הפוך.
ואם לא אכפת לך - אנחנו כבר לא משתדכים אצל רכלנית השטעייטעל לפי הפרמטרים שלה.
אם מישהי נדלקת על בחור נמוך ממנה ושניהם מבסוטים אחד על השני עד הגג - מי אתה שתקרא לזה "לא טבעי"???
אני מאחלת לך שתמצא זוגיות במהרה, אולי אפילו תתאהב עד אובדן עשתונות בבחורה שגבוהה ממך.
אולי היא תרוויח יותר ממך, אולי היא תעדיף שאתה תטפל בילדים. כנראה שרק ככה תבין.
ל-בתולת ים:
צאי מהסרט, חמודה.
אני לא יודעת איזה סרטים כחולים את רואה, או איזה ספרונים אירוטיים את קוראת -
עדיף בשבילך, שתביני כמה שיותר מהר, שאין כזה דבר 5 אורגזמות ברצף. חבל שתתאכזבי...
כנראה שהמקרה שלך מדגים יפה את הטענה של כל אלה, שמתנגדים לפורנו בגלל שאנשים מקבלים מהם מושגים מעוותים.
נכון שאת כבר יודעת שלא כל הבנים מחזיקים ברשותם דגם שרואים בד"כ רק בשחור?