בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

Berethor

New member
המקרה שלך בהחלט לא פשוט

מצד אחד להיות גבוהה זה מצוין, כמו שנאמר "Big is best", מצד שני את באמת גבוהה ביחס לרבים מהגברים בארץ, ככה שקשה לך למצוא גבר שיהיה גבוהה ממך או אפילו לא נמוך ממך. בקיצור להיות גבוהה זה "קללה" בעיקר אם רוב הגברים בסביבתך נמוכים ממך..

thumbup

New member
ממ

תאמת שעם הגובה שלי אין לי הרבה מה להתלונן, הייתי שמח לתרום לך כמה ס"מ לגובה ולהוריד ממני.. חח
אבל יש לי חבר שהוא בערך 1.60 והולך לו מעולה עם בנות, נכון הוא נמוך אבל לבחור יש בטחון עצמי וכריזמה
נסה פחות לחפש את הרע אצלך, נסה להבליט את מה שטוב ולבוא עם בטחון..
ושאלתך השנייה, כן לפעמים אני נמנע להכיר מחשש להפיל תיק מסויים שלי.. אבל זה יותר בכיוון של אני פוסל את עצמי.. עובד על זה

מנומשת27

New member
גובה הוא גורם משיכה,

אבל לא בין החשובים ובטח לא קריטי. אני אוהבת בחורים גבוהים, אבל אצא גם עם מישהו נמוך ממני במידה סבירה (אני 165).

ובאותה נימה: אתרי היכרויות מצריכים את שני המינים לסנן את מי שלפניהם על סמך מאפיינים שהיינו מייחסים להם הרבה פחות חשיבות ביומיום, לו היינו זוכים לראות לפנינו את הבנאדם, להתרשם מאישיותו, ממה שיש לו להגיד והאופן שבו הוא מתנהל, ופחות משורת הנתונים היבשים לצד תמונת הפרופיל שלו. אין ספק שגובה הוא נתון שמאוד קל לסנן על פיו כשהמטרה היא לסנן, אבל המציאות שמחוץ לאינטרנט קצת יותר מורכבת.

לולית23

New member
נראה לך שאם תהיה 175 כל הבעיות שלך יפתרו?

מצטערת אבל זה נשמע כמו תירוץ "תמיד הרגשתי שזה מפריע לי עם נשים"
אתה תמיד יכול להסתכל על חצי הכוס הריקה, ותמיד יהיה משהו בך שבגללו מישהי תפסול
אבל האמת היא שעל כל דבר אפשר לפצות
יש לי חבר טוב שהוא באמת אחד האנשים הפחות יפים שיש בארצינו, ובכל זאת היו לו 3 חברות ובקרוב הוא מתחתן
למה? כי הוא לקח את היתרונות שלו ומינף אותם, יש לו הרבה ביטחון עצמי ואמביציה, וזה מה שקידם אותו בחיים
ולגבי גובה של גברים בכלל- אני 1.80 ובהתחלה היה לי מוזר כשיצאתי עם מישהו קצת נמוך ממני, זה נעלם בדיוק אחרי יומיים ונשארנו יחד 5 שנים
היום אני יכולה להגיד לך שאני מאורסת לאדם מקסים שנמוך ממני בכמעט ראש... אז מה???
יש לו כל כך הרבה דברים יפים שהם לא גובה

תמיד יהיו סיבת לדחייה וסיבות להחליט שזה לא "זה" אבל זה לאו דווקא הגובה
המלצה שלי- תעבוד על הביטחון העצמי שלך ועל היכולות האישיות שלך ומשם תצמח ותתפתח
בהצלחה

אצלי הגובה לא ממש משחק

רק כי אני קטנטונת אני בסביבות ה 1.50

אז לא משנה לי אם תהיה 1.60 או 2 מטר פלוס,בשבילי כולם יהיו גבוהים

ואני אומרת העיקר שידע

איך לעשות סקס

ולגרום לאישה כ5 אורגזמות בסקס אחד

ובנימה יותר רצינית
מעדיפה גבר בגובה שלי

אבל
לא אפסול על גובה
לא אפסול לא נמוך ולא גבוה

העיקר שנסתדר באופי ש
יהיה סקס טוב

dori78

New member
ובכן, אחרי שקראתי ההההההכל:

קודם כל - אני אענה על השאלה המקורית:
באופן אישי, אני משתדלת לצאת עם כאלה שגבוהים ממני בכמה סנטימטרים, ככה שגם אם אני עם עקבים אני לא אעבור אותם.
לא משנה מה הגובה שלי, אני רוצה להסביר למה אני לא רוצה לצאת עם נמוכים ממני.
לכל אחד ואחת מאיתנו יש את השריטות שלו, במקרה שלי - אני מרגישה גדולה.
אני לא שמנה, הדיאטניות בקופת חולים לא מוכנות לדבר איתי, כי אני לא קרובה אפילו להגדרות שלהן בכל הנוגע לחריגת משקל
ויש אפילו שיגידו שאני מאוד סקסית.
זאת תחושה פנימית שלא קשורה לשום דבר חיצוני ולפני שתשאלו - לא, אני לא אנורקסית. גם לא בולימית.
מהסיבה הזאת, גבר נמוך ממני, גורם לי להרגיש גדולה ולא מושכת. זה לא שהוא לא בסדר, אני יודעת שאני עלולה להפסיד את אהבת חיי.
אבל בהיכרויות באתרים, כמו שכבר כתבה מישהי לפני, אתה נאלץ לסנן לפי קריטריונים מסוימים ואני מעדיפה מישהו שיהיה בגובה שלי או טיפה יותר גבוה ממני. כן קרה לי שפגשתי מישהו שהיה נמוך ממני בצורה משמעותית במקום עבודה (וגם הצורה הכללית שלו לא היתה לטעמי), אבל אחרי חודש וחצי של עבודה משותפת יום יום - לא היתה מאושרת ממני כשהוא התחיל איתי. כי הוא התגלה כבנאדם מצחיק ושנון ברמות על, חכם ומעניין שיש על מה לדבר איתו. אז כן, האופי קובע הרבה, לכל מי שלא קיבל את זה בשרשור אחר בעניין.

ל-berethor:
אני לא יודעת איפה גדלת, אני מקווה בשבילך שיש לך תירוץ טוב לדעות החשוכות שדבקת בהן לכל אורך השרשור.
נכון, במרבית המינים בטבע (אלה שבהם הזכר הוא החזק וה"מפרנס") הזכר גדול יותר מהנקבה,
או נראה גדול יותר (מי אמר רעמת אריות?) יש מינים שבהם זה הפוך.
ואם לא אכפת לך - אנחנו כבר לא משתדכים אצל רכלנית השטעייטעל לפי הפרמטרים שלה.
אם מישהי נדלקת על בחור נמוך ממנה ושניהם מבסוטים אחד על השני עד הגג - מי אתה שתקרא לזה "לא טבעי"???
אני מאחלת לך שתמצא זוגיות במהרה, אולי אפילו תתאהב עד אובדן עשתונות בבחורה שגבוהה ממך.
אולי היא תרוויח יותר ממך, אולי היא תעדיף שאתה תטפל בילדים. כנראה שרק ככה תבין.

ל-בתולת ים:
צאי מהסרט, חמודה.
אני לא יודעת איזה סרטים כחולים את רואה, או איזה ספרונים אירוטיים את קוראת -
עדיף בשבילך, שתביני כמה שיותר מהר, שאין כזה דבר 5 אורגזמות ברצף. חבל שתתאכזבי...
כנראה שהמקרה שלך מדגים יפה את הטענה של כל אלה, שמתנגדים לפורנו בגלל שאנשים מקבלים מהם מושגים מעוותים.
נכון שאת כבר יודעת שלא כל הבנים מחזיקים ברשותם דגם שרואים בד"כ רק בשחור?

dori78

New member
תשמעי,

בתולת ים, לפחות לפי ההודעות שלה פה, לגמרי שבויה באיזו קונספציה מוטעית שאני לא יודעת מאיפה היא לוקחת אותה.
נכון, יש דבר כזה מולטי אורגזמה. זה די נדיר. את לא באמת חושבת שזה נכון לטפח ציפיות כאלה אצל מישהי שמעולם לא חוותה חדירה, נכון? שלא לדבר על זה שבכלל לא בטוח שהיא תגיע לאורגזמה מחדירה...

מנומשת27

New member
בעיני הקונספציה הבעייתית

היא שסקס = חדירה. מעבר לזה, אני מסכימה איתך שמוטב להגיע עם ציפיות ריאליות. עם זאת כשהמשוואה טוענת שאם את לא נהנית ומגיעה לאורגזמה מחדירה, את בהכרח לא נהנית ממין, האפשרויות שלך כאישה למצוא סיפוק מיני הן אוטומטית הרבה יותר מצומצמות.

וואו, יחסית לשאר הבנות כאן,

אני מרגישה דיי נמוכה

למרות שאני לא בדיוק נמוכה, אני ממוצעת.. או אפילו קצת מעבר (1.73)

ולנושא-
חייבת להודות שהסעיף הזה מבחינתי הוא בהחלט בגדר בררנות בבחירת בן זוג. לא יודעת למה, אולי זאת שריטה אצלי בראש, אבל לצאת עם בחור שנמוך ממני (ולא בס"מ או שניים) מרגיש לי כמו לצאת לסיבוב בפארק בתור בייביסיטר לאחיין שלי.
ואם אני נועלת עקבים, המצב בכלל גורם לי להרגיש כמו קוגרית.

אני בטוחה שאם יגיע גבר שיסובב לי את הראש בגלל האופי המדהים שלו, אבל הוא עצמו נמוך ממני בכמה ס"מ, זה לא ממש ישנה לי.
אבל נכון לעכשיו, אני אוהבת אותם גבוהים.. או בגובה שלי..

Berethor

New member
אל תהי קשה לעצמך זה טבעי

שאת רוצה בחור שלא נמוך ממך, לפחות את כנה ולא מתחסדת, אגב את ממש לא נמוכה, 1.65 זה ממוצא אצל נשים בארץ עד כמה שידוע לי.

זה לא קשה עם עצמי,

זה נכתב בזהירות(?) מסויימת כי ברור לי שלרושם ההודעה המקורית, ואולי עוד חברי פורום שנמוכים ממני, קצת קשה עם העניין של נשים שפוסלות על סמך גובה.
אני לא מנסה לדרוך לאף אחד על שום יבלת, כי אני מבינה שזה מתסכל להידחות בגלל משהו שלא בשליטתך

ודווקא רוב הבחורים החמודים שהכרתי ברשת היו נמוכים ממני. (או גרים בצד אחר של הארץ ממני. :( אבל זה לא רלוונטי כרגע)
וכן, פסלתי אופציות בגלל זה..

לי, אישית, גובה זה קריטריון Must. וזה גם נורא מושך לטעמי.

turangaleela

New member
173 זה ממוצעת?

ואני חשבתי שאני ממוצעת, אפילו יחסית גבוהה.. (168).
אולי באמת הכל יחסי בחיים

למעלה