בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

ממוצעת יחסית למה שהולך פה...

הנשים כאן נעות בין 1.80 ל1.65... אז אני ממוצעת. P:

Starman3

New member
במקרה

עובד איתי מישהו שהוא באזור 1.60 ויש לו חברה והוא גר איתה

ממה שאני מתרשם ממנו זה כנראה הזוגיות באה לו די מאוחר (כנראה בגלל הגובה)

אני מכיר עוד חבר טוב שהוא 1.65 בערך והוא שכב עם לא מעט בנות וגם היו לו מערכות יחסים

אני בטוח שזה כן מפריע להמון נשים אבל לא חושב שזה משהו מכריע. אני בטוח שיש בך המון דברים טובים שיוכלו "לפצות" על עניין הגובה.

uncle creepy

New member
אהלן חבר

קודם כל - אני חדש בפורום - שלום לכולם.
שמע אחי - אני עד משו כמו כיתה י' נחשבתי הכי נמוך בשכבה שלי - ממש נמוך - אז פחות חשבתי על בנות אז התקופה הזו לא ממש חשובה לדיון (גם לא חשבתי על בנים...), מאז גדלתי קצת ואני עדיין לא בחור גבוה בכלל - אני 1.70 מטר היום - אני לא ממש מרגיש שהגובה שלי הוא פקטור לאי הצלחה בקרב המין הנשי (ויש בשפע אי הצלחה עם נשים - במקרה שלי זה בעיקר חוסר ביטחון כללי) - יש לי כדוגמא חבר מאוד טוב שהוא 1.65 מטר שהוא ממש מסתדר טוב בקרב בנות - אני חושב שאם תתעלם מהעובדה הזו שאתה אכן יחסית בחור נמוך, ואל תאכיל את עצמך שבחורות פוסלות על הבסיס הזה - אתה תבליט דברים אחרים שכן ימשכו בחורות אליך.. אחרי הכל זה לא פגם גופני - וזה תאכלס לא דבר חריג ובלתי רגיל, אגב אני - בגדול (מדגיש בגדול) לא אתלהב לצאת עם מישהי שגבוהה ממני - אני מרגיש כמו מאפיונר בסרטי פילם נואר האלה של פעם... אבל ברור שפגשתי בחורות גבוהות שממש הייתי יכול לראות איתן משו יפה, והם היו יותר גבוהות ממני בהרבה.... ואגב, יש לי ידידה טובה, שנראית טוב מאוד, גבוהה (1.80 בסביבות) שאומרת שממש לא מפריע לה ולא קשור לשיקול שלה הגובה - ולהיפך - היא התבאסה מגברים נמוכים שדחו אותה כי היא היית גבוהה לידם....
סורי על החפירה - המסקנה - כמו שכבר אמרו - יש בחורות שיפריע להן - ויש כאלה שלא יפריע להן. שבת שלום - יא וואסחב

בעיה מוכרת של אנשים, בעיקר גברים

יש הרי את התפיסה הרווחת שגבר צריך להיות גבוה יותר מהאישה.
אני מודה שאני אישית, לא תמיד אוהבת להכנס לתבניות כאלה קבועות אבל מצד שני, זה עדיין נראה מוזר זוגיות של אישה גבוהה וגבר נמוך, אלא אם כן הם זוג יפה (חיצונית מבחינת איך שנראה החיבור בינהם) או אם אני אכיר אותם אישית וזה בטח יפוך לפחות מוזר.
גם אני חשבתי בעבר שאני חייבת חייבת מישהו יותר גבוה ממני.
היום אני אכן אעדיף מישהו יותר גבוה ממני אבל לא בהרבה. אני במילא לא נועלת עקבים, ונדיר שאני עם נעל שהיא בגובה כלשהו (פעם הלכתי רק על פלטרפורמות) אז זה לא שיש הרבה מצבים בהם אני גבוהה מהרגיל.
אני הרבה יותר מסתדרת עם גברים שהם פחות או יותר בגובה שלי, רצוי קצת יותר ולא קצת פחות.
תכלס הגברים האחרונים שנמשכתי אליהם באמת היו לא גבוהים במיוחד, אחד ממש קצת מעלי ואחד בערך כמוני ואפילו פחות באיזה סנטימטר או שניים.
בעצם זו הפעם הראשונה שיצא לי להמשך למישהו שהוא יותר נמוך ממני (לא משמעותית מבחינתי) וזה ממש לא הפריע לי.
בכלל, אם הוא לא היה שם להבדל, היה לוקח לי זמן לקלוט את זה.

אני לא יודעת אם יש איזה פגם בי שיכול להוות כעילה לגורם פסילה עיקרי ויחיד שלי.
אני בדר"כ נפסלת בגלל כל מיני דברים.
נכון שהכי קל לי להפנות אשמה לכך שאני שמנה אבל במציאות זה לאו דווקא גורם הפסילה העיקרי, זה בטח המכלול שלי כקופיפה!

מתחת ל-1.70 זה בעייתי

גבר הוא נמוך לא רק מהממוצע, אלא גם באופן אבסולוטי, אם הוא מתחת ל-170.
זה מעין סף פסיכולוגי ורפואי (למשל אצל ילדים בנים שמקבלים טיפולי זריקות הורמון גדילה זו המטרה, לעבור את ה-170) של 170 ס"מ כמינימום אצל גבר, לכן גם נשים בגובה 160 יפסלו. באתרי ההכרויות הן יחפשו תחת 170 ומעלה. הפתרון היחידי הוא כפי שנכתב כאן לחפש קטנטנות ממש, 150 ומטה בערך.

ניר4819

New member
לגבי הורמון הגדילה

אני קבלתי אותו בצעירותי. הייתי נמוך אף יותר ממה שאני היום. והוא אכן עזר, גם אם לא בהרבה. אבל הייתה לו תופעת לוואי, שאני לא רוצה להיכנס אליה, כי היא מביכה מאד ובעייתית מאד. נאמר כך - אני לא ממליץ לאיש להשתמש בהורמון הזה. אם הבחירה היא להישאר נמוך או לקחת את ההורמון, תישארו נמוכים. המחיר לא שווה את זה, ואני אומר את זה מניסיון אישי.

לגבי סף פסיכולוגי, אני מסכים כמובן. העובדה שאני נמוך, באופן אבסולוטי כפי שאמרת, יצרה אצלי תחושת נחיתות, לאורך החיים. עד היום היא מלווה היא התחושה הזו, והיא מתחילה שם.

Reyn

New member
????

קודם כל, אם סף "אבסולוטי" נקבע ביחס לשאר האנושות, כפי שהוא אכן נקבע, אז הוא עדיין יחסי.
אחר כך כל, נסחפת קשה ורחוק מאוד עם "הפתרון היחיד הוא לחפש קטנטנות ממש, 150 ומטה".
הרי הרבה בנות כתבו ממש כאן בדיון שמספיק להן הפרש של סנטימטרים בודדים מהגובה שלהן לגובה של בן הזוג (לפי זה הוא יכול לצאת עם בנות עד גובה 1.58, לצורך העניין), והיו כמה שכתבו שלא אכפת להן לצאת עם בנים בגובה שלהן או נמוכים מהן. אני מסכים שזה לא המקרה הנפוץ, אבל יש לא מעט מקרים כאלה. אז בשביל מה לכתוב הכללות שגויות?

שים זין

ברגע שנושא הגובה הוא פחות אישיו מבחינתך, זה יהיה גם פחות אישיו מהצד השני.
כשתמצא בחורה שתתעניין, עם ראש פתוח וליברלית ובעצמה בלי כל מיני חסכים ובעיות - לא יפריע לה שאתה 1.60.

אתה נפסל על זה שאתה 1.60? חלק נפסלים כי הם נולדו בעיר מסויימת. חלק בגלל צבע עור. חלק בגלל קרחת. וכו' וכו' וכו'.

שים זין עליהם ועליהן. אתה יותר טוב ממספר רנדומלי שאין לך שליטה עליו (הגובה). מה שחשוב זה מי אתה ולא מה הגובה שלך. מי שלא תבין את זה - שתלך לחפש.

C l u e

New member

shusta

New member
גובה

טוב מודה אני בפניך שלא קראתי את כל מה כולם רשמו, התחלתי אבל בשלב מסויים נשברתי, סליחה ומחילה מכולם אחרת זה הקריאה מסתיימת פורים שנה הבאה.
לגבי גובה, אני די מבינה אותך. שהייתי ביסודי התפתחתי מוקדם משאר הכיתה שלי. ובכלל זה היתי הכי גבוהה (כן יש כזה דבר), גם מהבנים. שהגעתי לחטיבת ביניים ותיכון זה השתנה ונהייתי או נמוכה בהשוואה לבנים או בממוצע לבנות. עד היום אני מבכה על זה אבל אני הייתי שמחה להכיר מישהו גם בגובה שלי....
בינתיים פורים שמח

ivgy1980

New member
קרובת משפחתי התחתנה עם בחור

שנמוך ממנה בחצי ראש, ויש לך תואר וחצי יותר ממנו.
ומאושרים בכייף. אז תוריד לעצמך ת'תירוץ הזה.

tull383

New member
יאללה בוא

לשאלה הראשונה - חשוב לי שיהיה לפחות בגובה שלי. יחד עם זה, זה לא כלל שלא יעבור. בטח לא עבור מישהו ששווה את זה :)

לשאלה השלישית - כן. אבל הבנתי לאחרונה שזה היה רק בראש שלי.

Lee Rock

New member
אה ועוד משהו

כשאני חושב על זה, כל החברים שלי שעל ה 160-170 נמצאים בזוגיות ארוכה, ממש כולם (חוץ ממני :p) ככה שכן נשים פוסלות על גובה, אבל זה בעיקר על הדף, באתרי הכירויות, בפורומים וכאלה, יש להן רשימת מכולת, עם מס' סנטימטרים מסויים שהן רושמות לעצמן. במציאות זה פחות קריטי כך שכדאי לעבוד על היכולות הסוציאליות, ותכונות אחרות.

turangaleela

New member
ממש לא משנה לי

אני יודעת שיש הרבה נשים שזה מאוד חשוב להן, ואותו דבר להיפך- גברים שלא יכולים להיות עם אישה גבוהה מהם.
זה כנראה ערבוב של התניות חברתיות יחד עם משהו מאוד פרימיטיבי שנשאר לנו מימים עברו.
לי אישית זה לא משנה. יש הרבה חתיכים נמוכים ואין לי בעיה עם זה.
מה שמשנה לי זה דברים אחרים- כמו שכל, חיבור, משיכה מינית.

בעיני הגובה לא שיחק אף פעם תפקיד...

אני נמוכה למדי ויצאתי עם מישהו שהיה נמוך ממני-לא הצליח מסיבות אחרות לגמרי.
בעיני אם עושים ממשהו סיפור-הוא הופך להיות סיפור רציני.
אם לא תראה שאתה מתרגש מהגובה שלך ותעשה מזה סיפור- הבנות גם לא יעשו מזה סיפור.
ובטוחה שתמצא מישהי שזה לא יפריע לה..
סה"כ הגובה הוא סה"כ פרמטר אחד בכל הסיפור הזה כשמכירים.

בעלי לדוגמא שמן ואני בגדול הייתי נמשכת לרזים אבל ראיתי אותו כמכלול ואהבתי והנה אנחנו נשואים שנתיים,ביחד כמעט 7 שנים

Walnuts101

New member
אם תביא ילדים מבחורה נמוכה

הילדים שלך ישלמו את המחיר. וזה אפקט שרק יחזק את עצמו עם הזמן.

צפיתניק

New member
גם אני בגובה שלך..

מזדהה לחלוטין עם מה שאמרת.. אצלי הגובה לא משחק, אבל אני לא זה שנדחה בגללו :)

למעלה