אתה יודע זה מצחיק...
אתה מתווכח איתי(או סתם כייף לך לחפור במשהו שכבר אבוד) בו זמנית שאני ממש לא ההפך מימך, אני אוהבת להראות גברית ואני ממש לא משקיעה במראה החיצוני שלי(לא כוח ולא זמן
) הבסיס שחונכתי וגדלתי עליו זה היגיינה בסיסית של מקלחת פעם ביום צחצוח שיניים וכו',
למרות שגדלתי בבית שאימי הייתה מאוד מטופחת ומסודרת עדיין לא לקחתי את זה לקיצון,
ויש הבדל מאוד גדול בין איפור וטיפוח בסיסי לבין הלבשה והנעלה, איפור וטיפוח מוגזם לא מקובל בעיניי אבל כל אחד רשאי לעשות כרצונו, מי שמשקיע יותר מדי בלבוש ועומד חצי שעה מול הארון כל בוקר גם מוגזם בעיניי, אבל שוב ...כל אחד רשאי לעשות כרצונו,
אני אחד האנשים הכי זרוקים כאילו בקטע של...לא זרוקים מוזנחים אלא זרוקים כאלה שלא לוקח להם שעה כל בוקר, אני זורקת על עצמי בגד(כמובן נקי ולא קרוע) וזהו, שיער אסוף לרוב ואולי אם זה ביום שהיה לי זמן וחשק שמה קצת מסקרה ו-BB, אני די נטורל ודי מתחברת בכלל למראה גברי ולא נשי, לא סובלת מראה נשי זה לא....זה לא בשבילי, אני נולדתי בשביל דברים פרקטים ולבוש והנעלה אצלי זה מקום אחרון, מה אולי תצחק אבל יש לי נעל אחת לחורף(סגנון צבאי/ד"ר מרטינס) ונעל אחת לקיץ, תצחק אבל אולי ככה תבין שהבלוג שלי ממש לא הופך אותי לטיפוס אובר מטופח או קיטשי שכל היום מתעסק באיזה טרנד חדש יצא בתחום או איזה צלליות מעלפות הוציאו שאנל השנה,
חוץ מזה שאולי ככה תבין קצת איך הגעתי לתחום הביוטי-יש לי עור רגיל-יבש שנים הזנחתי אותו וסבלתי מהיובש ולפני שנתיים פלוס התחלתי לקחת את עצמי בידיים ולדאוג ולחפש שגרת טיפוח(קרם לחות וכו') ומשם...משם הכל צמח, קיבלתי מודעות עצמית יותר גבוה הבנתי שאני חייבת לדאוג לעור שלי אחרת בגיל 40 אראה כמו זקנה דוחה, הבנתי....שדברים בסיסים רק יגרמו לי טוב בחיים,
אם כבר הכרתי גברים שהיו יותר מטופחים מימני..וזה בהחלט היה קצת בושה, אבל כן היום יש טרנד למודעות עצמית וטיפוח עצמי הן בדברים בסיסים ועד דברים ממש כבדים של הסרות שיער וכו',
לגבי מה שאמרתי על עקבים-הכל היה נכון, נכון שזה קשה לשמוע דבר כזה...אבל תאמין לי שזה לא יותר גרוע מכל דבר אחר שיש, תכל'ס, נשים שנועלות עקבים שהם לא אורטופדים לרוב יסבלו מכאבי גב רגליים וורידים ברגליים, נעל אורטופדית לרוב תיהיה יותר נוחה וגם תגרום כמה שפחות נזק ואני דווקא בעד עקבים מהסוג הזה אבל רק באירועים כי אישית אני רצה ממקום למקום וצריכה נעליים חזקות ובעיקר נוחות, ויש לי דוגמא חיה מאימי שהיא נהגה לנעול עקבים כל צעירותה וכיום היא סובלת מורידים ברמה של מפת ישראל(זה התיאור הכי מתאים) אז אני לא מדברת באוויר אני מדברת מנסיון, וככה גם כל האחיות שלה שנוהגות ללכת עם עקבים ומצבם לא כזה מזעיר..
זהו וסליחה על החפירה אבל....מעקבים עברנו לביוטי ומשם להבהרה כמה אני לא רחוקה מימך ומשאר גברי הפורום.