בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

Reyn

New member
זו כבר היתממות, נסיון לצאת טוב בעיני כל הצדדי

רשמת דברים קשים נגד נעילת עקבים.
"נשים נועלות עקבים ומוכנות לסבול כאבים... רק בשביל שהגוף שלהם יראה יותר נשי וחטוב או יותר סקסי"
"אני סופרת נשית וסקסית ויפה כמו שאני, בלי עזרים מבחוץ"

זה שכתבת שורה אחר כך "אין לי התנגדות לנשים שנועלות עקבים" לא משנה את העובדה שהדברים שכתבת קודם כן מעידים על התנגדות לעקבים. התנגדות שאני מסכים איתה, כמובן. וזה בסדר. אני רק לא רואה מה ההבדל העקרוני בין עקבים לאיפור, בגדים לא נוחים, או כל דבר אחר שמציק פיזית, לוקח זמן, או אפילו פוגע בתפקוד היומיומי רק כדי להיראות יפה יותר. עם עזרים חיצוניים.

אתה יודע זה מצחיק...

אתה מתווכח איתי(או סתם כייף לך לחפור במשהו שכבר אבוד) בו זמנית שאני ממש לא ההפך מימך, אני אוהבת להראות גברית ואני ממש לא משקיעה במראה החיצוני שלי(לא כוח ולא זמן
) הבסיס שחונכתי וגדלתי עליו זה היגיינה בסיסית של מקלחת פעם ביום צחצוח שיניים וכו',

למרות שגדלתי בבית שאימי הייתה מאוד מטופחת ומסודרת עדיין לא לקחתי את זה לקיצון,

ויש הבדל מאוד גדול בין איפור וטיפוח בסיסי לבין הלבשה והנעלה, איפור וטיפוח מוגזם לא מקובל בעיניי אבל כל אחד רשאי לעשות כרצונו, מי שמשקיע יותר מדי בלבוש ועומד חצי שעה מול הארון כל בוקר גם מוגזם בעיניי, אבל שוב ...כל אחד רשאי לעשות כרצונו,

אני אחד האנשים הכי זרוקים כאילו בקטע של...לא זרוקים מוזנחים אלא זרוקים כאלה שלא לוקח להם שעה כל בוקר, אני זורקת על עצמי בגד(כמובן נקי ולא קרוע) וזהו, שיער אסוף לרוב ואולי אם זה ביום שהיה לי זמן וחשק שמה קצת מסקרה ו-BB, אני די נטורל ודי מתחברת בכלל למראה גברי ולא נשי, לא סובלת מראה נשי זה לא....זה לא בשבילי, אני נולדתי בשביל דברים פרקטים ולבוש והנעלה אצלי זה מקום אחרון, מה אולי תצחק אבל יש לי נעל אחת לחורף(סגנון צבאי/ד"ר מרטינס) ונעל אחת לקיץ, תצחק אבל אולי ככה תבין שהבלוג שלי ממש לא הופך אותי לטיפוס אובר מטופח או קיטשי שכל היום מתעסק באיזה טרנד חדש יצא בתחום או איזה צלליות מעלפות הוציאו שאנל השנה,

חוץ מזה שאולי ככה תבין קצת איך הגעתי לתחום הביוטי-יש לי עור רגיל-יבש שנים הזנחתי אותו וסבלתי מהיובש ולפני שנתיים פלוס התחלתי לקחת את עצמי בידיים ולדאוג ולחפש שגרת טיפוח(קרם לחות וכו') ומשם...משם הכל צמח, קיבלתי מודעות עצמית יותר גבוה הבנתי שאני חייבת לדאוג לעור שלי אחרת בגיל 40 אראה כמו זקנה דוחה, הבנתי....שדברים בסיסים רק יגרמו לי טוב בחיים,

אם כבר הכרתי גברים שהיו יותר מטופחים מימני..וזה בהחלט היה קצת בושה, אבל כן היום יש טרנד למודעות עצמית וטיפוח עצמי הן בדברים בסיסים ועד דברים ממש כבדים של הסרות שיער וכו',

לגבי מה שאמרתי על עקבים-הכל היה נכון, נכון שזה קשה לשמוע דבר כזה...אבל תאמין לי שזה לא יותר גרוע מכל דבר אחר שיש, תכל'ס, נשים שנועלות עקבים שהם לא אורטופדים לרוב יסבלו מכאבי גב רגליים וורידים ברגליים, נעל אורטופדית לרוב תיהיה יותר נוחה וגם תגרום כמה שפחות נזק ואני דווקא בעד עקבים מהסוג הזה אבל רק באירועים כי אישית אני רצה ממקום למקום וצריכה נעליים חזקות ובעיקר נוחות, ויש לי דוגמא חיה מאימי שהיא נהגה לנעול עקבים כל צעירותה וכיום היא סובלת מורידים ברמה של מפת ישראל(זה התיאור הכי מתאים) אז אני לא מדברת באוויר אני מדברת מנסיון, וככה גם כל האחיות שלה שנוהגות ללכת עם עקבים ומצבם לא כזה מזעיר..

זהו וסליחה על החפירה אבל....מעקבים עברנו לביוטי ומשם להבהרה כמה אני לא רחוקה מימך ומשאר גברי הפורום.

Reyn

New member
שוב, אני מזדהה ומעריך כל מה שאת כותבת

אבל עדיין לא רואה איך חיפוש אחר קרם לחות מוביל לכתיבת בלוג על מסקרה, אייליינר, ריסים מלאכותיים, בשמים וכו'.
גם לי יש בעיית יובש. קניתי קרם. סוף הסיפור

שמע,

זה מתחיל בקטן וזולג לעוד ועוד דברים, אני שלמה עם העיסוק והבלוג שלי ואני נהנת מכל פוסט ופוסט שאני כותבת,

אבל מה, אני לא מכורה, אני יכולה כמה חודשים טובים שלא לקנות אפילו מוצר אחד(וזה קרה מלא פעמים) אני פתחתי את הבלוג במטרה לסקור שם את המוצרים שאני מדי פעם רוכשת ונהנת להשתמש בהם, זה לא מתוך אובססיה לתחום זה מתוך הנאה לחלוק עם אחרים את החוות דעת שלי

אגב עכשיו נכנסתי לתחום של מותגים שלא מנסים על בעלים חיים-קרי לא ארכוש ממותגים שמנסים על בעלי חיים, אז אני מתחילה להיות בלוגרית מוסרית על אף החוסר אובססיה שלי

ותשמור על העור שלך! כשתזדקן עוד תודה על זה

Lee Rock

New member
חייב לומר

שנשים שלא שופכות עליהן איפור ובגדים לא נוחים, נראות בעיני מאוד נשיות, ולא גבריות , ואלו שכן נראות יותר בכיוון של ליצן

שמחה לשמוע

אני אף פעם לא אהבתי להדגיש את הנשיות שבי, ושמחה לראות שגם כשאנחנו לא אובר-מטופחות עדיין יש גברים שיודעים להעריך זאת

C l u e

New member
שכחת את המילה *לדעתי* כמה פעמים..

אתה חושב שכל דבר שהוא מעבר למקלחת יומית ודיאודורנט הוא בגדר התייפייפות יתר וחשיבות יתר למראה החיצוני ולמה שאנשים חושבים עליך?
אני לא מסכימה עם זה, אבל מכבדת את דעתך. זכותך המלאה להעדיף בחורות לא מטופחות, או שלא בראש מעייניהן לטפח את עצמן, בדיוק כמו שזכותי להעדיף גברים גבוהים.
א-ב-ל, אל תציג את זה ככה שכל מי שמטפחת את עצמה מעבר להיגיינה בסיסית מתעסקת יתר על המידה במראה החיצוני שלה, ושכל גבר יחליט אם זה מתאים לו או לא. זאת כבר צביעות לשמה.

Reyn

New member
צריך להפריד בין שני דברים

כל השקעה בטיפוח עצמי מעידה על כך שאדם מייחס חשיבות לאיך שהעולם מסתכל עליו. זו לא דעה, זו עובדה.
השאלה המעניינת היא מה מידת ההשקעה של כל אדם, כלומר: מה מידת החשיבות שהוא מייחס למראה שלו. הגבול בין השקעה מתבקשת להשקעה מוגזמת, זה כבר עניין של דעה והעדפה אישית.

C l u e

New member
המממ.... לא תמיד.

כעקרון, אני מסכימה איתך שהשקעה בטיפוח עצמי יכולה לבוא כאיזשהו מענה לחשש מאיך יתר העולם תופס אותך.
אני יכולה להעיד רק על עצמי אישית, אני אוהבת להתאפר (בקטנה), להתלבש ולטפח את עצמי בעיקר כי ככה אני מרגישה טוב עם עצמי. זה לא קשור למה אחרים יחשבו עלי. לדוגמא, הרבה פעמים כשאני לומדת למבחן לבד בבית, אני עדיין מחליפה את הפיג'מה לבגדים נורמאלים וגם מתאפרת. זה פשוט גורם לי להרגיש יותר נורמאלית. מנגד, במבחנים עצמם אני אוהבת שנוח לי, זה הרבה יותר חשוב לי מהמראה החיצוני, לכן הרבה פעמים אני באה בטייץ או אפילו מכנס פוטר ואיזה סווטשירט גדול ומחמם. לא באמת מפריע לי שכולם רואים אותי, כי אני מתלבשת איך שמתאים *לי*, ולא איך שמתאים לסביבה.

עם זאת, אני יכולה לקבל את זה שהרבה אנשים מתלבשים בדרך X ולא Y כי הם חושבים שזה מה שמקובל חברתית ורוצים להתיישר לפי זה, כלומר, זהו אקט שכן נובע ממקום שמייחס חשיבות לדרך בה העולם תופס אותו.

אני גם מסכימה עם זה שהכל הוא שאלה של פרופורציה וגישה- מה מידת החשיבות שאדם מייחס למראה שלו, כמו גם מה מידת החשיבות שאדם מייחס למה שאחרים חושבים עליו (מי שאומר שזה לא מעניין אותו הוא שקרן, לכולנו אכפת ברמה זו או אחרת מה הסביבה חושבת עלינו, השאלה היא רק כמה אכפת לנו וכמה אנחנו מוכנים להשתנות בגלל מוסכמות חברתיות)

Reyn

New member
את באמת מאמינה לעצמך כשאת כותבת את זה?

כמובן שטיפוח נועד להשפיע על איך שאת נראית בעיני אחרים, כל טענה אחרת היא פשוט הונאה עצמית - את הרי בכלל לא יכולה לראות את הפנים שלך!

להתלבש בבית זה עניין אחר לגמרי שבכלל לא קשור לטיפוח, אלא ל-state of mind ואפילו state of being. אני לא רוצה להיאלץ להתלבש במיוחד כדי לצאת לזרוק זבל, או לטייל עם הכלבה שלי, כי זה עשוי לגרום לי להתעצל. אני לא רוצה שמישהו יתפוס אותי בפיג'מה אם הוא מגיע לבקר בהפתעה, ואני גם לא רוצה ללכלכך את הבגד שאני ישן איתו כשאני מסתובב בבית או יוצא לגינה. אני גם משתמש בכיסים של המכנסיים בבית, ובפיג'מה אין כיסים. בקיצור, להתלבש בבית זה עניין פרקטי לחלוטין, לא טיפוח.
ולהתאפר עבור עצמך בבית, כשאת יודעת בוודאות שאין לך כוונה לצאת? קריפי, סלחי לי.

avi1283

New member
שיפטיות סתם

כל אחד עושה מה שמרגיש לו טוב, למה לשפוט?
טיפוח זה בהחלט גם כלפי עצמנו, להראות טוב בעייני עצמנו יכול לתת תחושה טובה.
אגב גם גברים לרוב יתגלחו אפילו אם הם יודעים ששבוע הם לא יצאו מהבית, כי לראות במראה פנים חלקות יכול לתת לנו תחושה טובה.
נכון שזה מתוך הרגל, התנייה וכו' אבל אם כרגע זה המצב, אז תעשה את מה שגורם לך להרגיש טוב.

avi1283

New member
סבבה

מה שנח לך.
הנקודה היא שיש הרבה שכן, כי אחרת יש להם תחושה שהם מוזנחים, ולא הייתי, ואני משער שגם אתה לא שופט אותם על זה.
או חושב שיש בזה משהו קריפי.

Tripon1

New member
קריפי לא להתגלח ?

אם אתה מגיע למצב של מבוקש אז כן....
אבל מה רע בקצת זיפים למי שמתאים כמובן ואוהב את זה .

למעלה