בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

not lonely

New member
נכון

גם כשאני נמצא רוב הזמן בבית אני מתגלח כשזה כבר מתחיל להציק.

C l u e

New member

מעניין אותי מי שמך להיות מבקר העולם?
אני עושה מה שבא לי ומה שכיף לי. וואלה, עד עכשיו עוד לא סבלתי מזה. אני לא אוהבת לעשות דברים שגורמים לי לסבול.
אפשר להבין מה בדיוק כל כך מפריע לך בזה?
צא לי מהחיים, אף אחד לא ביקש ממך להעביר ביקורת על כל דבר ודבר בדרך החיים שלי. אני חיה בדיוק כמו שאני אוהבת, וכל עוד זה המצב אני בכלל לא מתכוונת לשנות את דרך החיים שלי. מה כל כך כואב לך שאני אוהבת לנעול עקבים? זה באמת מפריע לך? חשבת פעם למה אתה כל כך שיפוטי כלפי אחרים? האם זה משום שאתה גם מאד שיפוטי כלפי עצמך, או שאולי החברה מאד שיפוטית? חשבת האם יש לכך קשר לחוסר הניסיון המיני/זוגי שלך?

לא משנה מה התשובות לשאלות שלי, אני חושבת שאתה אדם מאד מסכן ומאחלת לך שיום אחד תשכיל להסתכל על עצמך ולחיות את חייך בדרך בה תהיה מאושר- כשזה יקרה, תאמין לי שלא יהיה אכפת לך איך אחרים נוהגים.

Reyn

New member
לא אוסר עלייך, כן שופט אותך. יש חוק נגד זה?

- "Sometimes you judge peoples' behaviour by a pretty rigid set of standards. Not everyone can live up to them."
- "That's what's wrong with the world."
Helen & Daria, Daria

C l u e

New member
חוק? לא. קוראים לזה Social skills

אתה לא שופט לפי סטנדרטיים נוקשים, אתה שופט לפי סטנדרטים הזויים שרק אתה חי לפיהם.
כמו שאמרתי לך פעמים רבות במהלך הדיון- זוהי זכותך להעדיף נשים שהן X ולא Y (אני אתמודד עם הבושה שנובעת מכך שאני לא עומדת בסטנדרטים שלך, ושאין סיכוי שאי פעם תהיה לי הזכות להיות האישה עליה תעביר ביקורת באופן קבוע מבוקר ועד ליל. זה יהיה קשה, אבל אני אשרוד). לא אתה זה שיקבע איך נשים באופן כללי, או אני באופן פרטני, צריכות להתנהל. זה לא התפקיד שלך ולא מקומך.

מה שמדהים בכל הדיון הזה הוא שיש כאן קבוצה של נשים שמעדיפה סגנון לבוש מסוים (לצורך העניין, עקבים). הקבוצה הזו לא טוענת שככה כל הנשים צריכות להתלבש ולהיראות. באופן עקבי למדי, כל חברות הקבוצה העידו על עצמן שהן נהנות לנעול עקבים ושזה יפה לדעתן. מנגד, קמה קבוצת נגד, שאלוהים רק יודע מאיפה הם צצו עם הונדטה ההזויה שלהם, שפשוט פסלו בכל דרך אפשרית את הזכות של אישה לנעול איזה נעל שמתחשק לה, לצורך העניין עקב. אותה קבוצה חושבת שכל הנשים, או כל בני האדם- זה לא משנה, צריכות לנהוג לפי הסטנדרטים שלהם, וכל מי שלא עושה זאת לכל הפחות טועה בדרכה (לכל היותר, וזה רק קומץ התיאורים כאן: שטחית, רדודה, מייחסת יותר מידי חשיבות למה שהחברה חושבת עליה, צבועה, קריפית).

אני יודעת מה אני אוהבת, מה עושה לי טוב. זה מה שאעשה, איתך או בלעדיך.
זה עצוב מאד שאתה מרגיש צורך להעביר ביקורת כל כך קיצונית על אחרים, ולדעתי זאת אחת הסיבות לחוסר הניסיון המיני שלך (למרות שזאת כמובן רק הנחה. אני לא מתיימרת להכיר אותך מעבר להודעות שכתבת בפורום ולרושם שעשית עלי באמצעותן). כמו שאמרתי לך קודם, אני מאחלת לך שיום אחד תהיה מספיק שלם עם עצמך ומאושר, עד כדי כך שלא תרגיש עוד צורך לבקר אחרים בצורה כל כך פנאטית וחסרת גבולות.
באמת בלב שלם אני מקווה שזה יקרה לך יום אחד.
עד אז, באמת שצר לי עליך.

C l u e

New member
נא, בחורף לפעמים אני מזייפת

בעיקר ישנה איך שנוח לי. לרוב בחורף אני ישנה עם תנור בחדר (מהחדשים הבטיחותיים האלה שמותר להפעיל כל הלילה), ואז כיף לי לישון ערומה. אם קר, זורקת על עצמי איזה סווטשירט סוף טירונות כזה או משהו מחמם אחר.

Berethor

New member
אפשר לחשוב שאת מקפידה על "לדעתי"

כאשר את קובעת מה שכל הדברים שאת עושה הם כאילו בגדר חובה כדי להיות "נשית" באופן מלאכותי למדיי.

C l u e

New member
תראה לי איפה קבעתי עובדה מוגמרת.

אני משתדלת לדבר בעיקר על עצמי, ולא לקבוע מסמרות בקשר לשאר נשות העולם. כשאני אומרת שלנעול עקבים גורם *לי* להרגיש נשית, אני ממש לא מתכוונת להגיד שעקב זה חובה ואישה שלא נועלת עקבים היא לא נשית. אם הבנת את זה מהדברים שלי, יש לך בעיות הבנה מאד קשות שאתה חייב לטפל בהן, אבל זה לא משהו שלא ידענו משיחות קודמות איתך.

Berethor

New member
רוצה ציטוט שלך לדוגמה?

"יש בזה משהו נשי, וזה עושה גוף יותר יפה ויציבה יותר יפה ונשית." איפה לדעתי פה בדיוק? וזה רק אחד מיני רבים פה. תמשיכי לתמם אבל אנחנו רואים דרכך, את הרדידות וצביעות.

C l u e

New member
הכי כיף להוציא דברים מהקשרם

והנה הציטוט המלא של הדברים שלי, בהקשר המדויק שלהם:
"לדעתי זה הרבה יותר יפה מנעל שטוחה. יש בזה משהו נשי, וזה עושה גוף יותר יפה ויציבה יותר יפה ונשית. אני אישית די נמוכה (1.59) ועקבים גורמים לי להרגיש יותר טוב עם עצמי ותורמים לביטחון העצמי שלי."

סליחה שאני מתפרצת כך לדיון, ובכלל

זו פעם ראשונה שנכנסתי לפורום, אבל הייתי חייבת להגיב- פשוט כיף שיש אנשים כמוך! אף פעם לא חשבתי על זה ככה. תמיד אמרתי לעצמי שכמה שאני יטפח את עצמי יותר (והכוונה לא לדאודורנט או קרם לשיער או להוריד שיער, אלא לאיפור מלא יום יום, ועקבים כל יום ו... כל מה שנכלל בתחום) זה יהיה יותר מושך. למה? כי זה מה שאני תמיד שומעת מבחוץ. מה לעשות, אני פשוט לא מצליחה ואולי לא כלכך רוצה כי באמת היה איזה שבוע שהצלחתי לצאת מהבית כל יום עם איפור מלא ועקבים ו... והרגשתי כאילו אני אני נהיית יותר טיפשה ככל שאני יותר משקיעה בחיצוניות. כאילו יש לי כמות מוגבלת של אנרגיה, או שאני משקיעה אותה כדי להתפתח שכלית או במראה חיצוני. זה לא שאף פעם אני לא מתאפרת או על עקבים, אבל זה מוגבל לאירועים מיוחדים.
פשוט כיף לדעת שיש גברים שפויים בעולם הזה!

Reyn

New member
תמיד שמח לשמוע נשים שמסכימות איתי בנושא

ויש כאן גם גברים אחרים שחושבים כמוני, ואני מכיר כאלה נוספים.
לעומת זאת, תראי כמה נשים כאן שהגנו בחירוף נפש על טיפוח עצמי לא-נוח, התנגדו לקישור שעשיתי בין השקעה בטיפוח לאופי רדוד, וחלקן סתם האשימו את הגברים בהכל.

הדבר היחיד שיש לי לומר לכל אותן נשים זה

חחחחח אחד גדול. כי בחייאת, כמה שעות את משקיעה מול המראה לפני שאת יוצאת מהבית? יופי. אז עכשיו תקחי את הזמן הזה ותעשי איתו דברים אחרים. הספקת הרבה, נכון?!
אז לא, לא כל הנשים שנראות טוב הן גם רדודות, אבל מצד שני, אני עוד לא נתקלתי בכאלו =)
בכל מקרה, אני אהבתי את מה שכתבת. אז, תודה לך שהראית לי שיש גם גברים אחרים! אהבתי!

avi1283

New member
מסכים

מיותר לגמרי לשפוט על התעסקות או אי התעסקות במראה החיצוני.
במיוחד שיש כאלה דרישות יופי מנשים, וכל הגברים גם כן שופטים נשים לפי זה.

למעלה