חוק? לא. קוראים לזה Social skills
אתה לא שופט לפי סטנדרטיים נוקשים, אתה שופט לפי סטנדרטים הזויים שרק אתה חי לפיהם.
כמו שאמרתי לך פעמים רבות במהלך הדיון- זוהי זכותך להעדיף נשים שהן X ולא Y (אני אתמודד עם הבושה שנובעת מכך שאני לא עומדת בסטנדרטים שלך, ושאין סיכוי שאי פעם תהיה לי הזכות להיות האישה עליה תעביר ביקורת באופן קבוע מבוקר ועד ליל. זה יהיה קשה, אבל אני אשרוד). לא אתה זה שיקבע איך נשים באופן כללי, או אני באופן פרטני, צריכות להתנהל. זה לא התפקיד שלך ולא מקומך.
מה שמדהים בכל הדיון הזה הוא שיש כאן קבוצה של נשים שמעדיפה סגנון לבוש מסוים (לצורך העניין, עקבים). הקבוצה הזו לא טוענת שככה כל הנשים צריכות להתלבש ולהיראות. באופן עקבי למדי, כל חברות הקבוצה העידו על עצמן שהן נהנות לנעול עקבים ושזה יפה לדעתן. מנגד, קמה קבוצת נגד, שאלוהים רק יודע מאיפה הם צצו עם הונדטה ההזויה שלהם, שפשוט פסלו בכל דרך אפשרית את הזכות של אישה לנעול איזה נעל שמתחשק לה, לצורך העניין עקב. אותה קבוצה חושבת שכל הנשים, או כל בני האדם- זה לא משנה, צריכות לנהוג לפי הסטנדרטים שלהם, וכל מי שלא עושה זאת לכל הפחות טועה בדרכה (לכל היותר, וזה רק קומץ התיאורים כאן: שטחית, רדודה, מייחסת יותר מידי חשיבות למה שהחברה חושבת עליה, צבועה, קריפית).
אני יודעת מה אני אוהבת, מה עושה לי טוב. זה מה שאעשה, איתך או בלעדיך.
זה עצוב מאד שאתה מרגיש צורך להעביר ביקורת כל כך קיצונית על אחרים, ולדעתי זאת אחת הסיבות לחוסר הניסיון המיני שלך (למרות שזאת כמובן רק הנחה. אני לא מתיימרת להכיר אותך מעבר להודעות שכתבת בפורום ולרושם שעשית עלי באמצעותן). כמו שאמרתי לך קודם, אני מאחלת לך שיום אחד תהיה מספיק שלם עם עצמך ומאושר, עד כדי כך שלא תרגיש עוד צורך לבקר אחרים בצורה כל כך פנאטית וחסרת גבולות.
באמת בלב שלם אני מקווה שזה יקרה לך יום אחד.
עד אז, באמת שצר לי עליך.