בואו נפתור את הבעעיה אחת ולתמיד

../images/Emo31.gif

כבר שנים שגם שחיפה מפסידים הם לפחות נותנים נשמה השנה אפילו שהם מנצחים זה בלי נשמה,רוני לוי אתה שחקן עבר של חיפה ומגיע לך ים של תודות אבל בתור מאמן אתה לא רצוי!

GrEEn AnGeL4

New member
מה זה משנה???

ושהפסדנו עם יצחק שום אז ההפסדים היו בסדר??? מה זה משנה?? ומה אתם רוצים? שכל משחק ננצח 4:0???

עם סגל כזה אז כן!!

גם את שום לא אהבתי הוא שיחק עם חלוץ אחד אבל 6 קשרים התקפים זה משחק מטומטם. מכבי חיפה הייתה צריכה לברוח לליגה כבר ממזמן. במקום זה אנחנו צריכים להתפלל שאשדוד ובני יהודה לא ינצחו ואולי ניהיה מקום ראשון..פתתי

LikeMe

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

לא
אשמתו
מה שקורה במכבי
ישר להאשים מאמן
לא לרמה שלי
...
... למה לשפוט אותו
תראו איך השחקנים משחקים
רע. (למי שלא מעודכן...
*
)

LikeMe

New member
זה לא היה כתגובה לך../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

ההודעה שלי..
בכלל לא הייתה כתגובה או כשירשור להודעה שלך
אני בכלל לא קראתי מה רשמת
אני
הגבתי לשירשור הזה... כתגובה להודעה הראשית. לא להודעה שלך... אז לא
הבנתי ת'הערה: "תעשי טובה.. תתעלמי מהודעותיי.." ואני
לא
מבינה מה יש לך איתי
אבל מה שזה לא יהיה.
שייפסק. אין לי שום דבר נגדך. אולי היו מעט וויכוחים בצ'אט... אבל ניסיתי לשמור על רוח רגועה.
וגם עכשיו
אני לא רוצה לריב איתך
אז בבקשה ממך
אל תריב איתי. תודה מראש.

שוב

מאשימים את רוני לוי כי אין את מי להאשים. אבל מכבי חיפה נמצאת בבוץ הזה כבר משנה שעברה, ורוני לוי מנסה להוציא אותה משם (לא כל כך בהצלחה כמו שאנחנו רואים). אבל עדיין, אני לא בטוחה שאם יביאו מאמן אחר זה ישנה משהו

מה יש להאשים את השחקנים

אותם שחקנים היו מלכים וגאונים שהם ניצחו את מנצ'סטר יונטד ועשו ניסים ונפלאות. זה אותו סגל שחקנים עם מאמן חדש והשינוים שהוא עשה מדברים בעד עצמם-נאדה

אתה רק מראה דבר אחד

שנגד קבוצות כמו מנצסטר ואולימפיאקוס הם נותנים את הכל בשביל לנצח אבל כשמדובר בקבוצות בליגת העל הם רק מזלזלים (או יותר נכון - לא מראים יכולת כמו נגד קבוצות גדולות).

בואי אני אספר לך משהו.

אין דבר כזה זילזול. ואני מספר לך את זה בתור שחקן שמשחק כול שבת בליגה ואני אומר לך את זה בתור אחד שמכיר שחקנים מקצוענים בשפע. יש דבר כזה שנקרא גישה. הגישה למשחק היא זאת שמשנה

LikeMe

New member
אזזזז....../images/Emo35.gif יודע מה../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

גם הסגל של מכבי ת"א היה "מלך"
פעם
בעניי האוהדים שלהם
ומה קרה
על מכבי ת"א לא עברו תקופות קשות
על כל קבוצה שתסתכל בהיסטוריה עברו תקופות קשות
זה לא בהכרח בגלל המאמן
הוא מנסה להיות הכי פסדר שאפשר...
לדעתי כמובן

רואים שאין לך מושג על מה את מדברת

הסגל של מכבי ת''א השתנה מקצה לקצה(אבי נימני,טל בנין,רודריגו גולדברג) שלושה שחקנים שהביאו בעצם את האליפות למכבי ת''א יחד עם דגו. הקהל לא עויין עבור האוהדים אלא עבור ההנהלה הכושלת(ובצדק). על כול קבוצה עוברת תקופות קשות אבל לגדולות זה לא קורה באופן כזה דרסטי זה כן המאמן,לא אמרתי שהוא לא מנסה, הוא מנסה,זה שהוא לא מצליח לא צריך לעלות לי בבריאות.

למעלה