בואו נפתור את הבעעיה אחת ולתמיד

LikeMe

New member
אני כן יודעת על מה ..../images/Emo60.gif

אני מדברת
ויכול להיות שאם היית מדבר נחמד יותר זה היה עוזר. יש לי דעה בעניין שהגבתי לך עליו. ושים לה שהגבתי ממש בסבבה
והתגובה שלך לזה.... הייתה פשוט מגעילה
לא נעלת. אנלא בנאדם נעלב. אבל אני לא אגיב למה שרשמת, ברשותך. לא בגלל פרנציפים. בגלל.. אממ...................... רמה
יום טוב

אני לא רואה פה שום דבר מגעיל

אגב,אם הבנתי את מה שאת מתכוונת את פשוט אומרת שאני לא ברמה שלך? הופה התחלנו להתנשא כול הכבוד יום טוב גם לך

LikeMe

New member
../images/Emo60.gif

כמה דברים
אני
כן
ראיתי שם משו' מגעיל...
אם זו לא
הייתה הכוונה שלך
אז או שאני לא יודעת לקרוא
או שאתה לא יודע להתבטא... או שניהם
ולא
.. אני לא טענתי שאני ברמה מעלייך
ממש לא..
אנלא בנאדם מתנשא...
פשוט
אני גם לא בנאדם שרב או מתווכח עם אחרים על שטויות
ולריב
זה באמת לא ברמה שלי.. ולא
אתה לא ברמה שלי.
לא רוצה להמשיך את השיחה הזאת טוב
שנגמור את זה עם חיוך מאולץ

כמה דברים

אני יודע להתבטא באופן מצויין(לא חסר מורים בבית ספר שלי שיחתמו על זה בעיניים עצומות) "זה באמת לא ברמה שלי.. ולא אתה לא ברמה שלי" אני לא ברמה שלך?

LikeMe

New member
פעם שנייה../images/Emo26.gif

לריב זה לאאאא
ברמה שלי
זה לא
שאתה לא
ברמה שלי.. אנלא מתנשאת עלייך...
גרעעע

LikeMe

New member
טוב... ../images/Emo60.gif

"איך רואים שאת לא מבינה"
זה היה מגעיל
לדעתי
לא לקחתי יותר מדי ל-
כי אנלא מכירה אותך.
ואם אני הייתי מקשיבה לכל מה שאנשים מסביב אומרים עליי זה לא היה מסתיים אף פעם. אני עומדת מאחוריי הדעה שלי
מאחוריי מה שאמרת. לבוא ולהגיד
שאני לא|| מבינה כלום
זה לא הכי נחמד בעולם. או שכן
בכל אופן
בגלל שאני ממש ממש ממש אבל ממש
רוצה לגמור על זה כבר... בוא נגיד... אני טעיתי
אוקיי
אין לי בעיה. לא הייתי צריכה להעלב
בלה בלה... זה היה שטויות
סגור עניין... בסדר
שוב, יום טוב

ממש אבל ממש אבל ממש לא זה

מה שרציתי. בסך הכול היית צריכה להגיד מה היא הדעה שלך. את לא רוצה לא צריך אני לא יענה אותך בשביל זה. "רואים שאת לא מבינה"-זה לא נכתב בשביל להעליב. זה מסקנה שאני הסקתי ולשם ההודעה הייתי צריך להגיד אותה. חבל שכך זה נגמר.

LikeMe

New member
אם זה לא נכתב בשביל העליב.../images/Emo60.gif

אז אני מצטערת שלא הבנתי אותך כמו שצריך. בסדר
אפשר לסגור את העניין הזה בבקשה

אילן 30

New member
זה בסדר הסנדק

אתה בחברה טובה , גם אני לא ברמה שלה . בסה"כ ביום שבת בפורום אמרתי שיש סיבה לאופטימיות כי לא נרד השנה ליגה וכבר ה"חכמה" הזו אמרה שאני מוריד את הרמה . עשה טובה לעצמך וסיים איתה את הויכוח כי אין על מה וממש אין עם מי .

צירוף מקרים מוזר,אה?

שמתי לב שהרוב פה בנות. אני לא שובניסט אבל בכול זאת מה לבנות ולכדורגל?

../images/Emo31.gif ../images/Emo46.gif

חלק גדול מהבנות פה דוקא יכולות ללמד אוהדי כדורגל בנים שאני מכיר דבר או שתיים בכדורגל... ההערה שלך ממש לא במקום

אווווו אתה מסובך!!!! אבל ממש!!!

אין לך מושג למה נכנסת עכשיו!!!!!!! אל תיכנס איתי לקטע הזה של השובניזם כאן!!!!! אין לי עצבים לזה!!!! ותאמין לי!!! אם היית רואה אותי עכשיו היית רואה איך וריד העצבים שלי מתנפח!!! אני חושבת שכדי שתשלך מסרים אישיים כאן בת בת ותתנצל על ההערה בשובניסטית הזאת לפני שאני ממש אבל ממש ממש ממש ממש חוטפת עצבים וזה לא יהיה טוב... אני יכולה ללמד אותך דבר או 100 על כדורגל!!!!

נתערב שאני מבינה בכדורגל יותר ממך?

שאני יותר מעורה בקבוצה? בחוקים? לפני שאתה מוציא דבר כזה מהפה, תחשוב. כי לי אין כח לריב איתך.

תגידי לי את מאיפה את צצת?

מישהו דיבר עלייך? אני מדבר פה על קבוצה של גולשות שמראות "ידע" על מכבי חיפה ממש אותו ידע כמו הידע שיש לי על גידול החסה בשטחים. וד''א כבר כתבתי הודעה כנראה שפה נוהגים לצנזר ולהשתיק מזכיר לי משהו,אממ לוני הרשקוביץ'? אולי איזה דקטוטריה? בושה איך שאתם מתנהגים לגולשים חדשים. חשבתי שאתם נחמדים,כנראה שמראה עיינים יכול לטעות

למעלה