בואו נפתור את הבעעיה אחת ולתמיד

כשצריך אתה חדש

כשלא צריך אתה בפורום חודשיים אה? ואגב החוקים אותם חוקים לכל הגולשים חדשים וותיקים
ושוב אם אתה חושב שיש פה דיקטטורה או כל דבר אחר פורום משוב הוא הכתובת כי מי שקשה לו לקבל את החוקים שמופיעים בהודעת מנהל אין לו מה לחפש פה...

אני חדש.

אני כותב פה חדש. אבל אני קראתי פה במשך חודשיים וחצי הודעות אני לא רואה פה משהו שסותר. רוצה לדבר על חוקים מה בידיוק לא חוקי פה? ואמרתי לך שפורום משוב לא אובייקטיבי בידיוק כמוך הם יתנו לך גב.

תביטא לרגע בסעיף הראשון בהודעת מנהל

ואז תביט לרגע בהודעה שלך שגררה אחריה את כל התגובות הניזעמות האלו בשירשור פה... אם אתה לא רואה משהו לא בסדר ומעניין שכל השאר כן רואים כניראה שמשהו בתפיסה שלך לגבי מה טוב או רע לא בסדר או שזה פשוט מוטבע בך עד כדי כך בכל מיקרה גם הבהרתי בהודעת מנהל מה יקרה לגולש שיחזור על כך שנית ואין לי יותר מה להרחיב בנושא

המשפט "מה לבנות ולכדורגל" כולל

גם אותי. אם אתה רוצה להגיב למישהי ספציפית, זכותך, אני מסכימה אתך שיש אנשים שמדברים פה שטויות, אבל הכללה היא הכללה. ואת זה אני לא אוהבת. חילוקי דעות יכלים להיות אבל בלי הכללות. זה הכל, אני לא רבה איתך ואנחנו נחמדים, הגעת בתקופה רעה...

כול הכבוד לכם..

הצלחתם להרחיק עוד גולש. אני מקווה שאתם גאים בעצמכם. פורום שלו ולמכבי חיפה ממש אין קשר.

LikeMe

New member
כמה מייאש ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

אני לא אמרתי שאתה מוריד רמה.. אני לא חושבת שאתה מוריד רמה.. אני לא מכירה אותך
בסך הכל היית קצת מריר ועצבני בגלל המשחק
ואני בדיוק ניסיתי לעודד את כולם
אז אמרתי שאתה די הורס לי את הניסיונות אידוד
וזה בכלל לא נאמר בנימה כועסת
למה אתה כ"כ עצבני עליי
אולי די
מאה פעם אמרתי לך שאנלא רוצה שנריב...
מאוד לא רוצה
אני לא חושבת שאתה.. או "הסנדק" רמה מתחתיי
אתם הבנתם אותי לא נכון. כמה אפשר להוציא על זה אנרגיות
אני רוצה שנגמור עם העניין הזה... בבקשה.. אני לא רגילה שכ"כ כועסים עליי
ממש רע לי עם זה. אז בבקשה... אם העלבתי אותך.. אני הכי מצטערת בעולם
אתה והסנדק לא הבנתם אותי נכון
אנלא בנאדם כזה. בבקשה תסגרו את העניין. סליחה. די..

yair green

New member
../images/Emo45.gif

בסה"כ הוא מאמן צעיר, חסר ניסיון, שרוצה לשתף צעירים. לשתף צעירים ולקבל מהם משחק טוב זה לוקח קצת זמן, תנו לו זמן. וד"א, אשדוד מובילה 0:2 על הפועל ת"א משערים של הולצמן וח.רביבו.

Protector

New member
אני מאמין שבעוד כמה שבועות

כשנפתח שרשור דומה לא יהיה אף אחד שיסמן
ודרך אגב למה התנפלתם על רותם(like me נכון?)?היא לא התנשאה על אף אחד לפחות לא ממה שאני הבנתי מההודעות שלה.

למעלה