בואו נשגע אתכם קצת...

Vampires desire

New member
../images/Emo11.gif

פרטים כללים 1. שם: אנה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>1.9 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>18 4. ארץ לידה: אוקראינה 5. מקום מגורים נוכחי: ראשלצ 6. עיסוק: סטודנטית 7. מספר אחים/אחיות"אחות אחת 8. רישיון -יש/אין ?לא 9. באיזה שפות אתם שולטים ?רוסית עברית אנגלית וספרדית 10. התנתקות - בעד/נגד? לא אכפת דברים שאתם אוהבים 11. שיר:יותר מידי 12. סרט: יורוטריפ
13. ספר: הארי פוטר
14. משחק O_O 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינרנט: יותר מדי 17. מקצוע בבית ספר: שיווק 18. מקום בילוי: עם חברים 19. תוכנית טלויזיה: לא רואה 20. תחנת רדיו.: לא שומעת דברים שאתם שונאים 21. שיר: מזרחית
22. סרט: אחי איך דפקו אותך 23. ספר: בעל זבוב
24. משחק: O_O 25. אתר באינטרנט:לאדעת 26. פורום באינרנט: לאדעת 27. מקצוע בבית ספר: איכות
28. מקום בילוי:לאדעת 29. תוכנית טלויזיה:לא רואה 30. תחנת רדיו: לא שומעת כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:כע 32. לעבוד על אנשים בטלפון:כע 33. לנהוג בלי רישיון:לא 34. סמים:לא 35. לצרוח ברחוב:כע 36. להתגייס לצה"ל:לא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כע 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:כע 39. לשתות הרבה קולה:כע 40. להרוג ערבים:כע 41. להתנדב:כע 42. לגנוב מגנבים:כע 43. לפטר את לימור לבנת:כע 44. לחזור בתשובה:לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כע 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:כע 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:כע 50. לחגור גם מאחור:כע א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס 53. יאס או הוט ?יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?לאזה ולאזה 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?ג'ון גרישם 59. ניוטון או אינשטיין ?ניוטון 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?משקפיים 62. חיים או מוות ?מוות 63. אוניברסיטה או מכללה ?מכללה 64. צבא או ש"ל ?לאזה ולאזה 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>מקרטע, הם חמודים 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?ג'ובניק 70. ספר או סרט ?ספר 71. דיסקמן או MP3 ?MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?מאדים 75. חיידקים או וירוסים ?חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?לאזה ולאזה 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אורנג'
80. לב או ראש?ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?לפי 5 שנים 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>O_____O 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?O_O 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>ת"א 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?
89. טניס או כדור-עף ?לאזה ולאזה 90. כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?מתה מצחוק 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?צוחקת עוד יותר 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?מתאשפזת מרוב צחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?מעצבנת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?מסתכל עליו ככה O_O 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?מחפשת איפה לקבור את עצמי 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?סקס O_O 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מתחילה לרפא 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?באסה
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?אבל ממש משעמם
ועוד קצת עליך 101. תחביבים:מוזיקה, חברים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?במיטה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?חברים, מוזיקה, משפחה, ערסל, טלויזיה 104. מה ממש מעצבן אותך ?טמטום 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.לא קיימות 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.כלבה, בוגדנית, קנאית, אובססיבית 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?רופאה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?לאדעת 109. מה ממש חשוב לך בחיים?משפחה וחברים 110. ממה אתה הכי מפחד ?להיות לבד ונחשים
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?לאדעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?לא 115. אתה אלים ?כע 116. אתה חכם ?לא 117. אתה אוהב ללמוד ?לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>לעשות דברים שאני אוהבת, לכתוב, להיות עם חברים שלי, לצחוק 119. אתה אוהב לטוס ?לאדעת 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?יותר מידי 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?לאדעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כמה 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?11 שקל 125. למפגש פורום- תבוא ?ישמצב
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?להיות עם חברים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?מרוויחה כסף? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?ת"א 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה?קולולולולולולולולולווו היה טוב עכשיו מקלחת ולישון

Bleeding BitcH

New member
אני

1. שם: מרינע 2. תלידה: 14.9.1986 3. גיל: 18 שנים+ 11 חדשים+ 29 ימים :) 4. ארץ לידה: מולדובה 5. מקום מגורים נוכחי: הבית של דר (רמת גן) מאוהבת :) 6. עיסוק: מובטלת תציעו לי עבודה! 7. מספר אחים/אחיות: 1 + דר 8. רישיון -יש/אין ? בעזרת השם על אופנוע 9. באיזה שפות אתם שולטים ? רוסית עברית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: Malice Mizer- Illuminati 12. סרט: מטריקס 13. ספר: חתום בנשיקה 14. משחק: ויבי שילי :) (מי שמבין יודע) 15. אתר באינטרנט: THECAGE 16. פורום באינרנט: אוונסנס בתפוז ופורום זה 17. מקום בילוי: ערביי BDSM בדאנג'ן 19. תוכנית טלויזיה: הממלכה דברים שאתם שונאים 21. שיר: הלב- מאיה. 28. מקום בילוי: כל מקום שמופיעים שם ערסים ופרחות.. 29. תוכנית טלויזיה: אקזיט כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר - לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון - לא 33. לנהוג בלי רישיון - לא 34. סמים - כן!!!!!!!!!!!!!!!!! 35. לצרוח ברחוב - כן! 36 לתרום לאגודה למען הסרטן- כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - כן 39. לשתות הרבה קולה- כן 43. לפטר את לימור לבנת- ברור 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - כן! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? הראל שלמד איתי בתיכון! (נוריאל
) 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקד... 53. יאס או הוט ? יס יס יס וגם הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? איכ 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? אייפוד 72. קלטת או דיסק ? דיסק 79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש? לב 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? בר אילן מול הבית :) 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? תל אביב 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס כי דר הכריחה אותי... 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית כאילו ברור לא? פחחח ברור שרוק כבד! 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אם הוא חתיך עושה לו טובה 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עושה לו טובה אם הוא גם גונח בשפה זרה 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נקרעת על הרצפה 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקבל בעיטה לביצים ומקלל בתחת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? גילויי עריות רולז! חחחחחח 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? עושה ביד עם הרוקט פוקט 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מיליונרית 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? ולי יש? ועוד קצת עליך 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? באמצע סשן מטורף.. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? ויבי, אייפוד, עדשות, גבינה צהובה וקולה. 104. מה ממש מעצבן אותך ? מסתכלים עליי ברחוב... וחושבים שאני מוזרה.. שיזדיינו. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? לא להשתנות להשאר אני האמיתית 110. ממה אתה הכי מפחד ? ג'וקים 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 3 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? חח LOL... חסוי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חסוי 115. אתה אלים ? אני? מה פתאום! 116. אתה חכם ? כן 117. אתה אוהב ללמוד ? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? *תמימות* 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא!!!! אבל הזרם במקלחת אפשר להסתדר.. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 72 125. למפגש פורום- תבוא ? כן 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? דאנג'ן! פאבים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ביד 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אצל דר..רגע אני פה! 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? איפה הסיגריה שאחרי?

ROSE With Blood

New member
מרינע ../images/Emo99.gif

אוהבת אותך ילדה ויומולדת שמח!!! 333> ובבקשה אל תגרמי לי להקיא עם הקטע של הראל...

¥EleVatioN¥

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

פרטים כללים 1. שם: אורלע 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 23.02 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 17 וחצי 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: אשדוד 6. עיסוק: תלמידה איי גס
7. מספר אחים/אחיות: 0 8. רישיון -יש/אין ? יש יש ונגמר מלווה חודש הבא
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עיברית, אנגלית קצת עילגת ורומנית אני רק מבינה
10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש יותר מידי 12. סרט: טומבריידר, השער ה9, מדגסקר 13. ספר: הארי פוטר
14. משחק: טומבריידר 15. אתר באינטרנט: תפוז, פיירי גות מודר, וכו' 16. פורום באינרנט: אנג'לינה גו'לי גוד שארלוט וכמובן אופנה אלטרנטיבית
17. מקצוע בבית ספר: תכנות 18. מקום בילוי: אמפי או כל מקום אחר שנחמד בו 19. תוכנית טלויזיה: מכושפות, נג'ל, שנות ה70, בובספוג, ועוד ועוד 20. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל שיר דיכאון/מזרחי 22. סרט: קומדיות אמריקאיות מטומטמות שנמאסות אחרי שניה 23. ספר: אממממ לאדעת, 24. משחק: לאדעת 25. אתר באינטרנט: אוגריש 26. פורום באינרנט: לא שונאת פורומים 27. מקצוע בבית ספר: תנך 28. מקום בילוי: מועדונים 29. תוכנית טלויזיה: האאאאאא, לאדעת 30. תחנת רדיו: רשת ג כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא - סתם דופק את הכבד ומסטולים אפשר גם טיבעי 32. לעבוד על אנשים בטלפון - לאדעת - יכול להוית משעשע אך עם זאת רע ואכזר 33. לנהוג בלי רישיון - רע - סתם דפוק ומסוכן, לא סתם מכריחים לעבור שיעורי נהיגה וכו' 34. סמים - לא - סתם דופק את המוח 35. לצרוח ברחוב - כן - אבל בעסה לשכנים שיושנים באותה שעה אמתאניאהמ, זה תמיד קורה לי 36. להתגייס לצה"ל - כן - כי כל אחד מגיע זמנו לתרום למדינה ולהגן עליה כמו שהקודמים לנו עשו 37. לתרום לאגודה למען הסרטן - כן - כי מגיעה לאנשים חולים שאין להם מספיק תקציב עזרה בלהחלים 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון - לא - רע! ולא מתחשב! לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה אז אני לא עושה לאחרים 39. לשתות הרבה קולה - לא - יש מלא כימיקלים 40. להרוג ערבים - כן/לא - מחבלים/טרוריסטים כן אבל סתם ערבים לא כי דוגרי הם עם מסכן וגם הם רוצים שלום, רובם בכל מקרה אבל כמו בכל דבר יש את המיעוט הקיצוני שדופק הכל 41. להתנדב - כן - למה לא לעזור למי שזקוק לעזרה ולא יכול לממן או לאדעת מה? 42. לגנוב מגנבים - לא - אני רומניה
43. לפטר את לימור לבנת - לאכפת לי - שנה אחרונה שלי 44. לחזור בתשובה - כל אחד עושה מה שטוב לו 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - אם אתם טחונים אז למה לא? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - לא - אני מעדיפה לונדון 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- לא מזיז לי, אישית לא הייתי משתתפת 48. לשרוף את התעודת בגרות - לא - אחד הדברים המטומטמים שאדם יכול לעשות, זה לשרוף את העתיד וכל סיכוי שאנשים יכירו בך אחר כך (ואני מדברת על להמשיך לימודים. צבא, מקומות עבודה) 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה - אישית לא הייתי עושה את זה כי זה מפחיד, בימינו אין לדעת מה צץ לך מעבר לפינה, אבל מי שרוצה שיהיה לה לבריאות 50. לחגור גם מאחור - כן - מציל חיים א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אף אחד מהם 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס 53. יאס או הוט ? יאס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? - 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? אעעע ג'ון גרישם 59. ניוטון או אינשטיין ? שניהם בני זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!>< (אני נורא רגישה לנושא
) 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? הממ לאדעת 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא (ש"ל?!) 65. עתיד או עבר ? עתיד, להתקע בעבר זה אפעם לא טוב 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> לא איכפת לי העיקר שהוא נוסע 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לאדעת 70. ספר או סרט ? גם וגם 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? כדה"א 75. חיידקים או וירוסים ? אף אחדמ הם 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? אעעעעע צומת ספרים יותר גדול 78. מנגו או קסטרו ? מנגו, למרות שבקסטרו יש בגדים ממש יפים השנה, שיחקו אותה, הם הרסו בגדול עם הקטע של הפרוות/עור וכו' וכו' 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אז זהו שלא
סלקום 80. לב או ראש? שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק, רפי גינת יותר סקסי 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>אפרת לא עזבה?
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? לאדעת, לאכפת לי
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון כמובן 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> לונדון 86. יום או לילה? תלוי 87. רכבת או אוטובוס? רכבת או אוטו פרטי
88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ?קשה...אבל אני אלך על חתול, יותר קרוב לליבי
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מסתובבת והולכת אני מניחה 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת על נפשי 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נקרעת מצחוק ומנסה להסתיר את זה ולצחוק בלב 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת והולכת מהר מהמקום 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אומרת "לא תודה" והולכת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי נגעלת מעצמי אני מניחה, חח סיפור אמיתי עכשיו: סבתא של חבר שלי היא המוכרת בשילב שתמיד הייתה מוכרת לי קוקיות וכאלה...נחמד
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? טפו טפו טפו, הייתי מתה מפחד 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מרפאת את כל חולי הסרטן, מי ייתן וזה יקרה יום אחד 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? שוב הייתי מתה מפחד ועושה כל מה שאני יכולה כדי לסייע לו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתי לוחצת על האיקס בצד ימין למעלה של המסך

¥EleVatioN¥

New member
המשך../images/Emo129.gif

ועוד קצת עליך 101. תחביבים" אינטרנט מוזיקה מחשבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? לונדון 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אהדי, מחשב, אמאבא, חתולים שלי, ו...טוב זה עבר את החמש אני מאמינה
104. מה ממש מעצבן אותך ? להתווכח, פרחות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. הממ רגישה לרגשות הסביבה שלי, מתחשבת עד מה שאני יכולה, משתדלת לא לפגוע באף אחד וחושבת מה ההשלכות שיכולות להיות על מה שאני אגיד (ולצערי זה לא תמיד עובד
) 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. פחדנות, טימטום, ו....טיפשות
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? הממ תמיד הייתי אומרת שאני רוצה וילה ענקית ושאני אגדל שם את כל החיות בעולם
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? אני לא יודעתף מתכנתת אני מניחה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אנשים מסויימים היקרים לי מכל, להצליח ולהתקדם ולהנות מכל רגע בחיים 110. ממה אתה הכי מפחד ? לאבד את כל מה שיש לי ולהשאר לבד 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? הנוכחי, חודש הבא שנה
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? אעעעעעעעעע, לאדעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חח היו כמה בטוח אבל אני לא זוכרת כרגע 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אני לא לוקחת עיתון 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ?
117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> כל מיני דברים שגורמים אחר כך לסיפוק (ולא רק מיני
), כמו להצליח בדברים קטנים או גדולים שאני עושה וכאלה 119. אתה אוהב לטוס ? המממממממ כה אני מניחה 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? לא זוכרת, 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא לא ממש 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לאדעת, עשיתי מה שבראש שלי 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, כתבתי אפילו יותר אבל אין לי כוח לפרסם עכשיו 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? לאדעת, איזה 10+ שקלים 125. למפגש פורום- תבוא ? מקווה 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? חבר, חברים וכאלה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? טסה ללונדון 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לונדון
(נכון נמאס לכם כבר לשמוע את המילה הזו?!) 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? נחמד 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? חביב חביב

Keitarou

New member
יש לי עוד 10 דקות עד לעבודה...

נראה מה נספיק... פרטים כללים 1. שם -אור 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> -28.5 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> = 20 4. ארץ לידה- ישראל 5. מקום מגורים נוכחי- קריות 6. עיסוק - מחלק עיתונים ו.. אממ.. תופר כובעים? ^^ 7. מספר אחים/אחיות- 2 8. רישיון -יש/אין ? -יש 9. באיזה שפות אתם שולטים ?-עברית, אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? כה ,למה לא. דברים שאתם אוהבים 11. שיר janne de arc - gaia 12. סרט- שיער 13. ספר-מדריך הטרמפיסט 14. משחק-ששבש 15. אתר באינטרנט-תפוז 16. פורום באינרנט-קומונת פרויטס! וג'יירוק 17. מקצוע בבית ספר P= 18. מקום בילוי- מועדונים למניהם 19. תוכנית טלויזיה- פרקר לואיס 20. תחנת רדיו.-גלגלץ דברים שאתם שונאים 21. שיר- תנו לו צ'אנס 22. סרט-יום ראשון הגדול 23. ספר-לאיודע. 24. משחק-קרה קופה 25. אתר באינטרנט-נענע 26. פורום באינרנט-לאידוע 27. מקצוע בבית ספרP= 28. מקום בילוי -פאבים 29. תוכנית טלויזיה-חדשות 30. תחנת רדיו.כל השאר כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר-כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון -לא 33. לנהוג בלי רישיון -לא 34. סמים- כן 35. לצרוח ברחוב-לא 36. להתגייס לצה"ל-כן (פחחחח, סתם ,לא..) 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-לא 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-לא 39. לשתות הרבה קולה-לא 40. להרוג ערבים-לא 41. להתנדב-לא 42. לגנוב מגנבים-לא 43. לפטר את לימור לבנת-לא אכפת לי 44. לחזור בתשובה-לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-איכס פלאפון 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-כה 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.-כה 48. לשרוף את התעודת בגרות-לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-יאפ 50. לחגור גם מאחור-מדליק מי שמקליק מי שמקליק ראשון א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? -הא? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?-קינג 53. יאס או הוט ?-יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?-זאת לא אותה תוכנית? 55. אבטיח או מלון ?-אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>-תפוז 57. קולה או פפסי ?-קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?-גרישם 59. ניוטון או אינשטיין ?-איינשטיין 60. לבן או שחור ?-לבן 61. משקפיים או עדשות ?-עדשות 62. חיים או מוות ?-חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?-מכללה 64. צבא או ש"ל ?-ש"ל 65. עתיד או עבר ?-עתיד 66. תות או פטל ?-פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?-5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>-ישן 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?-מה שבא לך 70. ספר או סרט ?-ספט 71. דיסקמן או MP3 ? 72.-אמפי3 קלטת או דיסק ?-דיסק 73. תקליט או קלטת ?-תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?מאדים 75. חיידקים או וירוסים ?-חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>-כחול זמן לעבודה..... נמשיך אחרכך..... 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה?

Keitarou

New member
עוד חצי שעה לעבודה...

נראה מה נספיק היום... עכשיו, איפה הייתי? 77. סטימצקי או צומת ספרים?-סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ?-מנגו 79. פלאפון או סלקום ?-סלקום 80. לב או ראש?-לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?-כלבוטק ,רפי גינת שקסי~ 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?-חמש שנים 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>-לאיודע 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?-הא? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?-לישון~ 85. תל אביב או ניו-יורק?-תל אביב 86. יום או לילה?-יום 87. רכבת או אוטובוס?-רק רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?-קור כבד 89. טניס או כדור-עף ?-כדור עף 90. כלב או חתול ?-כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?-הייתי חושב שאיבדתי את חוכמתי ואני לא רואה יותר את הבגדים שלו 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?-אה... נו אז לא איבדתי את חוכמתי.. אני פשוט חכם בשפה אחרת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?-הייתי מצייר מנהרה על הקיר ורץ לתוכה 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?-דופק פוזה של שקסי רטוב.. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?-הייתי לוקח... קרה לי כבר עם פיצה.. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?-אממ.. לא הייתי שוכב איתם יותר? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?-הייתי יוצא לטייל 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?-הייתי כותב ספר על זה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?-שולח לו שוקו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?-הייתי מפסיק לענות עליו ועוד קצת עליך 101. תחביבים-לצייר, לישון, לתפור, לשתות, לעשות שטויות. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?-יפן 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?-אני לא צריך כלום 104. מה ממש מעצבן אותך ?-קפטן אמריקה 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.-אה.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.-עצלן (יש אנשים שחושבים שזה רע?) ,אה.. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?-פאוור ריינג'ר? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?-רק להתלבש כמו פאוור ריינג'ר 109. מה ממש חשוב לך בחיים?-כיף 110. ממה אתה הכי מפחד ?-זקנה 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?-4 שנים עם הכלב שלי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?-.. מ... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?-מישהו היה בטוח שאני עידן רייכל ביקש תמונה וחתימה כדי לשים בפיצוציה שלו, הוא לא האמין לי כשאמרתי לו שזה לא אני... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?-אני מחלק את העיתונים האלה והדבר היחיד שאני באמת מתעניין בו זה התמונה המשעשעת מאחורה.. 115. אתה אלים ?-כשמשעמם לי 116. אתה חכם ?-לא במיוחד 117. אתה אוהב ללמוד ?-תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>-כל הדברים הרגילים 119. אתה אוהב לטוס ?-כהההה... 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?-הוא היה מוזר מכדי להעלות אותו במילים.. (באמת, שום דבר שם לא היה בעל צורה או צליל שאפשר לתאר) 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?-לא ממש 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?-אכלתי מרק עם קנעיידלך לא בפסח 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>-לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?-אין לי ארנק 125. למפגש פורום- תבוא ?-לא נראה לי. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?-פסטיבלים.. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?-נוסע לטייל 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?-על עץ.. ביפן 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?-לא אכפת לי 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה?-שיווווווו!! איזה שאלון מעולה!! הכי טוב בעוווווו~לם! אני הולך לעשות אותו שוב!! אבל לא באמת... P=

למעלה