חדשה^^
פרטים כללים 1. שם: רקיע 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 23.1 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 15 וחצי 4. ארץ לידה: ארה"ב 5. מקום מגורים נוכחי: סביבות ר"ג 6. עיסוק: תלמידה 7. מספר אחים/אחיות: 1 8. רישיון -יש/אין ? אין:-\ אבל יהיה ממש בקרוב
9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: הפתיחה של מלך האריות
12. סרט: אין משהו מיוחד 13. ספר: מרד הנפילים/ איין ראנד (כל הספרים שלה, בעצם) 14. משחק: הרמז>< (לזו הכוונה?
) 15. אתר באינטרנט: מעט פורומים בתפוז 16. פורום באינרנט : דוליז, בעיקר. 17. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה, בעיקר בגלל שסיימתי 18. מקום בילוי: אין אחד מיוחד 19. תוכנית טלויזיה: לא ממש רואה 20. תחנת רדיו. כנ"ל דברים שאתם שונאים 21. שיר - 22. סרט: קיל ביל 23. ספר: אין סיכוי למצא כזה
24. משחק: הרבה משחקי מחשב 25. אתר באינטרנט: - 26. פורום באינרנט: - 27. מקצוע בבית ספר: כימיה, גם סיימתי>< 28. מקום בילוי: אין אחד מסויים 29. תוכנית טלויזיה: תוכניות פוליטיקה 30. תחנת רדיו. - כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: תלוי מתי ואיפה>< 32. לעבוד על אנשים בטלפון: שוב, תלוי מה המתיחה, אבל בד"כ זה מצחיק 33. לנהוג בלי רישיון: לא ממש 34. סמים: לא. פעם רציתי, היום לא. 35. לצרוח ברחוב: כיף במיוחד 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן ולא>< פעם כמעט לקחו אותי למשטרה בגלל זה>< 39. לשתות הרבה קולה: אני בכל מקרה לא שותה 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: כן ולא 42. לגנוב מגנבים:
תלוי לאיזה מטרה 43. לפטר את לימור לבנת: אולי כדאי>< 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא בשבילי, אפילו אין לי פלאפון 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: נחמד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. אוייש, אבל אולי כן? 48. לשרוף את התעודת בגרות: ממש לא>< אני שוויצרית מדי בשביל זה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא ממש 50. לחגור גם מאחור: כדאי א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס 53. יאס או הוט ? אף אחד 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? ממש לא משנה, זה כמעט אותו דבר>< 55. אבטיח או מלון ? מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? אני לא שותה>< 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? גרישם! 59. ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין>< 60. לבן או שחור ? שחור יפה יותר, אבל הכי הכי אדום 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אונ' 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? כבר סיימתי 5>< 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אני מעדיפה את החדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? דפיניטלי ספר 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> :קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? ארץ 75. חיידקים או וירוסים ? אף אחד>< 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת 78. מנגו או קסטרו ? אף אחד 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג'>< או שזה פרטנר?
80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? אף אחד 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?
גם אז לא ראיתי אותו. וגם היום. 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אף אחד 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישוןןןן 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> תל אביב
(בוגדת בעיר הולדתי
) 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? בהחלט רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? כלב
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> אני שונאת את השאלונים האלה, סלחו לי. 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים: קריאה, ציור, להשתולל עם אח שלי (כן, זה תחביב
) 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? פה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? בגדים><, מחשב+אינטרנט, ספרייה ענקית, נירות וכלי כתיבה, ספרי לימוד (אני לא אקח מישהו שאני אוהבת, חבל עליהם) 104. מה ממש מעצבן אותך ? שמישהו מקשיב רק לעצמו 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. ממ
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.אוף 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? קלינאית תקשורת, רקדנית, מדענית (אני עדיין קטנה
) 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? חוקרת 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אהבה 110. ממה אתה הכי מפחד ? לא ממש פוחדת ממשהו 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? יומיים><
וזה היה מזמן מזמן. אני עדיין לא מוכנה לחבר. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? באנג'י?
פעמיים
אם לזו הכוונה בשאלה. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? צבעתי לכחול אבל אני לא בטוחה שזה עונה על השאלה. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? >< 117. אתה אוהב ללמוד ? בד"כ כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>
הרבה דברים 119. אתה אוהב לטוס ? לא להיות במטוס, להיות בחו"ל 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אני שוכחת חלומות בד"כ
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> בהחלט 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? כמה גרושים>< בטח מלא מטבעות של 10 אג' 125. למפגש פורום- תבוא ? אני לא יודעת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? נהנית ואולי לומדת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בארץ 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא ממש>< 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? בסדר
מישהו זיהה אותי? אני זיהיתי כמה>< מוזר.