אני.
פרטים כללים 1. שם: מורן. 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 13/6. 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 17. 4. ארץ לידה: ישראל. 5. מקום מגורים נוכחי: מרכז. 6. עיסוק: תלמידה. 7. מספר אחים/אחיות: אח אחד בן 19. 8. רישיון -יש/אין ? אין! 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית ועברית. 10. התנתקות - בעד/נגד? דברים שאתם אוהבים 11. שיר: tears and rain 12. סרט: honey 13. ספר: אני כריסטיאנה פ. 14. משחק 15. אתר באינטרנט: תפוז P: 16. פורום באינרנט: 17. מקצוע בבית ספר: ספורט. 18. מקום בילוי: בית קפה,בחדר של החבר. 19. תוכנית טלויזיה: 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל שיר של אבריל לאבין,או מוזיקה כזאת. 22. סרט: 23. ספר: 24. משחק: 25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט : 27. מקצוע בבית ספר: כולם בערך. 28. מקום בילוי: מועדון סטייל טי אל וי. 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו.: כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: כן.כי זה משעשע. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן! כי זה מצחיק. 33. לנהוג בלי רישיון: לא. 34. סמים: סמים קלים כן,סמים "קשים" לא. 35. לצרוח ברחוב: כן. 36. להתגייס לצה"ל: כן. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן. 39. לשתות הרבה קולה: כן. 40. להרוג ערבים: לא. 41. להתנדב: כן. 42. לגנוב מגנבים: כן. 43. לפטר את לימור לבנת: כן. 44. לחזור בתשובה: לא. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן. 48. לשרוף את התעודת בגרות: כן. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא. 50. לחגור גם מאחור: לחדור גם מאחור,אם כבר P: א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? שניהם איכס. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מק'. 53. יאס או הוט ? יס. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? מה? 55. אבטיח או מלון ? אבטיח. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז. 57. קולה או פפסי ? קולה. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מי? 59. ניוטון או אינשטיין ? >< 60. לבן או שחור ? שחור. 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים. 62. חיים או מוות ? חיים. 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוני' 64. צבא או ש"ל ? צבא. 65. עתיד או עבר ? עתיד. 66. תות או פטל ? תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> חדש. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם. 70. ספר או סרט ? סרט. 71. דיסקמן או MP3 ? אמ פי. 72. קלטת או דיסק ? דיסק. 73. תקליט או קלטת ? <> תקליט. 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים. 75. חיידקים או וירוסים ? מה? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> איכ. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. 78. מנגו או קסטרו ? >< 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום. 80. לב או ראש? לב. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום. 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק. 86. יום או לילה? לילה. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? שניהם מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מצטרפת אליו עירומה. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותו דבר וצועקת בשפה מוזרה. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי עוזרת לו לקום,ושואלת אם הוא בסדר. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי צוחקת וצועקת. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסרבת,כי אני שונאת. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? נגעלת. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? נלחצת. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מרפאת את כולם. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי הולכת לעזור לו. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה. ועוד קצת עליך 101. תחביבים: מוזיקה,לישון,אינטרנט,לתפור,עיצוב פנים/אופנה,לרקוד,להופיע,לצלם.. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? מיאמי. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? החבר,מערכת ודיסקים,מחשב עם אינטרנט,מצלמה דיגטלית,ועטים ודפים. 104. מה ממש מעצבן אותך ? שמתייחסים אליי חרא. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. נחמדה,נחמדה ונחמדה. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. סנובית לפעמים,כלבה לפעמים,אנטיפתית לפעמים. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? מעצבת אופנה. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? מעצבת פנים / אופנה. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? חושך. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 5 חודשים P: 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? חשפתי חזה באמצע הרחוב לדוסים. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אנערף. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא מדברים. 115. אתה אלים ? כן. 116. אתה חכם ? לא. 117. אתה אוהב ללמוד ? לא. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> סקס,חיבוקים,החבר,אוכל.. 119. אתה אוהב לטוס ? כן.. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? עזבו >< 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? אנערף.. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? יש לי בחשבון בנק לא יודעת כמה. 125. למפגש פורום- תבוא ? אולי. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? בית קפה,מסעדה בשרית,אנערף.. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת וטסה. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק,בדירת סטודיו. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כן. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה? סבבה.