בואו נשגע אתכם קצת...

M a r i a n22

New member
קדימה לעבודה

פרטים כללים 1. שם: מיכל 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>12.9.83 כן היה לי יומולדת היום 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>22 4. ארץ לידה:ישראל 5. מקום מגורים נוכחי:קריות 6. עיסוק :לומדת פסיכומטרי 7. מספר אחים/אחיות:3 8. רישיון -יש/אין ?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: Poison 12. סרט:המספריים של אדוארד 13. ספר:יש הרבה 14. משחק: הרמז 15. אתר באינטרנט:www.fairygothmother.com 16. פורום באינרנט : Goth to meet you בהייד פארק 17. מקצוע בבית ספר: שיעור חופשי 18. מקום בילוי: איפה שיש מוזיקה טובה 19. תוכנית טלויזיה: או סי,מגרש ביתי,24,אבודים,ללא עקבות וכו וכו 20. תחנת רדיו:גלגלגלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר: באה מאהבה 22. סרט:כל מיני סרטי איכות מתפלצנים 23. ספר: לא יודעת אם לא מוצא חן בעייני לא ממשיכה לקרוא 24. משחק: אין 25. אתר באינטרנט: אין 26. פורום באינרנט :אין 27. מקצוע בבית ספר:מתמטיקה/גיאומטריה 28. מקום בילוי: איפה שיש ערסים 29. תוכנית טלויזיה: החדשות בערוץ 1 30. תחנת רדיו:כל המזרח כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:תלוי בסיטואציה 32. לעבוד על אנשים בטלפון:בטח לפעמים כשמשעמם זה מעביר יופי את הזמן 33. לנהוג בלי רישיון:לא!!! 34. סמים:לא!!! 35. לצרוח ברחוב:אבל לא בין 2-4 36. להתגייס לצה"ל:ברור שכן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:אם הם עושים רעש בין 2-4 39. לשתות הרבה קולה :לא זה הורס את השיניים 40. להרוג ערבים:אם הם מחבלים 41. להתנדב:כן 42. לגנוב מגנבים:כן 43. לפטר את לימור לבנת:כבר מחר 44. לחזור בתשובה:למה לא? אבל לא להפוך ליותר מידי קיצונים 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:כן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:לא אוהבת את המקומות האלה 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:יכול להיות חוויה 48. לשרוף את התעודת בגרות:לצערי צריך אותה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:לא 50. לחגור גם מאחור:כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?ב 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?ב 53. יאס או הוט ?א 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?א 55. אבטיח או מלון ?א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א 57. קולה או פפסי ?א 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?א 59. ניוטון או אינשטיין ?א 60. לבן או שחור ? ב 61. משקפיים או עדשות ?ב 62. חיים או מוות ?א א א א א א 63. אוניברסיטה או מכללה ?א 64. צבא או ש"ל ?א 65. עתיד או עבר ?א 66. תות או פטל ?ב 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? א 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>ב 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?בשביל גברים בריאים בגופם ב 70. ספר או סרט ?ב 71. דיסקמן או MP3 ?ב 72. קלטת או דיסק ?ב 73. תקליט או קלטת ? <>א 74. כדור הארץ או מאדים ?א 75. חיידקים או וירוסים ?ב 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>ב 77. סטימצקי או צומת ספרים?א 78. מנגו או קסטרו ?ב 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אורנג' 80. לב או ראש?א 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?את שנייהם אני אוהבת 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?ב 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>א ב 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ב 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>א 86. יום או לילה?ב 87. רכבת או אוטובוס?א 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?ב 89. טניס או כדור-עף ?ב 90. כלב או חתול ?א ב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?צוחקים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?עוד יותר צוחקים 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקים ואז מציעים עזרה 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הורגים אותו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?מסרבים בנימוס 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?ראיתי פעם כזה סרט זה נורא ומגעיל 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?בוכים 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?שמחים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?טס לעזור לו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עונה ועוד קצת עליך 101. תחביבים:לא משהו מיוחד 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?ביורודיסני 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?חבר שלי מחשב+אינטרנט מהיר פלאפון טלוויזיה בלווין וקרם שיזוף 104. מה ממש מעצבן אותך ?טיפשות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?שחקנית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?אין לי מושג 109. מה ממש חשוב לך בחיים?לחיות 110. ממה אתה הכי מפחד ?מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?שנתיים וארבעה חודשים ועדיין נמשך 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?שומדבר מיוחד 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? סיפור ארון מידי 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?רכילות 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?לא יודעת 117. אתה אוהב ללמוד ?דברים שמעניינם אותי 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>מוזיקה 119. אתה אוהב לטוס ?לא 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?לא עולה לי לראש כרגע 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?לא משהו מיוחד 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן אבל לא לפרסום 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?600 125. למפגש פורום- תבוא ?אולי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?מועדונים פאבים ושינה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?טסה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?פינלנד 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא ממש 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר השאלון - איך היה סבבה

Jillian

New member
מיכל את יפיפה :}

ואני monanoke בהייד פארק, עם את זוכרת... ^_^

Pink Pig

New member
כוסעמק!!!!!!!!!!!!!

עניתי על הכל ונמחק לייייי!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אני אשים תמונה. אין לי כוח לענות. עעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכן התליון שבתמונה היה פעם עגיל.

Marble Arch

New member
איך הציונים? (לא רק שלך..)

כמעט נרשמתי לשם כשעברתי למרכז ובסוף התחרטתי.

Pink Pig

New member
מעולים!

פעם ראשונה בחיים שלי (ושל כל התלמידים) שאני מוציאה ציונים גבוהים. כמעט כולם בבצפר נכשלו עד שהגיעו. חבל שלא נרשמת, אחלה בצפר, באמת. כיף לי ללכת לבצפר. ומאיפה לך שאני שם?

למעלה