יו איזה מחמאות קיבלת כאן.... בדיוק שרציתי לומר לך כוסית שלי....
F flowers girl New member 30/7/03 #13 הנה אני אתמול..../images/Emo26.gif אחרי שהכריחו אותי להצטלם.. והייתי מסטולה.. באמצע הלילה.....
ש שד טסמני New member 30/7/03 #16 לא סתם בובה..היא גם מנהלת פורום של כריסטינה אגילרה.. חחחח.. סתם מצחיק אותי הנושא..
F flowers girl New member 31/7/03 #23 חחח תודההה על המחמאות../images/Emo99.gif אבל.. מה מצחיק בזה שאני מנהלת פורום כריסטינה אגילרה
M mister a New member 31/7/03 #24 אם את מתה על עופר שכטר בטח היית בנענע כי הוא התארח שם היום ואם היית אז איך קראת לעצמך?
F flowers girl New member 31/7/03 #25 לא הייתי שם היום... כי לא מעניין אותי להיות בפורום עם עוד 580458049 אנשים. אני יכולה לדבר איתו לבד.
S SHOGER HTE BABE New member 31/7/03 #26 כדאי לי לשים תמונה? ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
ג גקסונית New member 31/7/03 #29 טוב, אני גם אשים תמונה למרות שאני חדשה פה, ואף פעם לא הייתי פ, וגם בגלל שאני חושבת שאני נרקיסיסטית.... אורטל כהן לשירותם, נמצאת בפורום מייקל ג'קסון, בת 16 וחצי, מצורן (איפה שקיבלו סרטן מהאנטנות)
טוב, אני גם אשים תמונה למרות שאני חדשה פה, ואף פעם לא הייתי פ, וגם בגלל שאני חושבת שאני נרקיסיסטית.... אורטל כהן לשירותם, נמצאת בפורום מייקל ג'קסון, בת 16 וחצי, מצורן (איפה שקיבלו סרטן מהאנטנות)