יש לי תמונות חדשות =)
מ מושלם חסרה רק אהבה New member 1/8/03 #60 ../images/Emo99.gifואוווווו../images/Emo99.gif איזה שווה זה כל הנמשים האלה!!!!!!!! ואווו מה הייתי עושה לך!!!!!!, איזה שפתיים שוות גם!!!!!1 גררררררררררר הרגע מישהי נרדמה לי במיטה וכבר בא לי עוד פעם! חן! לסוכנות דוגמנות ועכשיו!!!!!!! אני עפתי לפניי שאני משתגע כאן!
../images/Emo99.gifואוווווו../images/Emo99.gif איזה שווה זה כל הנמשים האלה!!!!!!!! ואווו מה הייתי עושה לך!!!!!!, איזה שפתיים שוות גם!!!!!1 גררררררררררר הרגע מישהי נרדמה לי במיטה וכבר בא לי עוד פעם! חן! לסוכנות דוגמנות ועכשיו!!!!!!! אני עפתי לפניי שאני משתגע כאן!
S Saucy Girl New member 1/8/03 #62 גם לי יש נמשים,אבל הם לא כ"כ בולטים בלי שום קשר לשירשור, אלה מכנסי "דפוק אותי"?
O O Boy New member 1/8/03 #67 כן... BUT יש כאלה שהם טיפה יותר ארוכים ולא עד כדי כך למעלה, וטיפה יותר רחבים (ראו דוגמת קולקציית FOX וKEDS)
כן... BUT יש כאלה שהם טיפה יותר ארוכים ולא עד כדי כך למעלה, וטיפה יותר רחבים (ראו דוגמת קולקציית FOX וKEDS)
B Black female Dog New member 1/8/03 #66 >מסמיקה< חחחחחחחחחח...עלק דוגמנות... LOL אבל תודה בובי... חן-נמשים בע"מ
ש שחרחר מתוק New member 1/8/03 #64 נראה לי אפשר לעשות פה בליינד דייט חחחח כל אחד פה מוצא לו על מי להידלק "בליינד דייט - אין ואאוט"