ברוכים הבאים לכל החדשיםםם
F fireblue1 New member 31/7/03 #34 טוב אני לא חדש... אבל אני לא הייתי פה הרבה זמן בגלל שהייתי עסוק בכל מיני דברים... אהה ואני שם את התמונה שלי{שוב!!!}
טוב אני לא חדש... אבל אני לא הייתי פה הרבה זמן בגלל שהייתי עסוק בכל מיני דברים... אהה ואני שם את התמונה שלי{שוב!!!}
O O Boy New member 31/7/03 #36 שאלה לאלה ששמו תמונה... קודם כל ברוכים הבאים, ושנית - אני יכול להעלות את תמונתכם לגלריית חברי הפורום שלנו?
שאלה לאלה ששמו תמונה... קודם כל ברוכים הבאים, ושנית - אני יכול להעלות את תמונתכם לגלריית חברי הפורום שלנו?
F flowers girl New member 31/7/03 #38 אממ.. זו תמונה די מכוערת, אבל בקרוב אני אחליף את התמונה שהייתה עד עכשיו בגלריה, טוב מואה!
מ מאיה1983 New member 31/7/03 #40 הוא שאל את החדשים... לא את אלה שיש להם כבר תמונה שם ובטח לא את אלה ששמו עכשיו את אותה תמונה שיש בגלריה. תחשוב קצת לפני שאתה לוחץ "שלח"..
הוא שאל את החדשים... לא את אלה שיש להם כבר תמונה שם ובטח לא את אלה ששמו עכשיו את אותה תמונה שיש בגלריה. תחשוב קצת לפני שאתה לוחץ "שלח"..
M MiA Y MaNuEl New member 31/7/03 #47 הינה אני למרות שזאת הפעם הראשונה של שלי בפורום הזה....אבל זה אחלה פורום ולא ידעתי על קיומו..עכשיו אני אכנס לפה הרבה כי אני חולת בגדים חנויות וכל מה שקשור!!!
הינה אני למרות שזאת הפעם הראשונה של שלי בפורום הזה....אבל זה אחלה פורום ולא ידעתי על קיומו..עכשיו אני אכנס לפה הרבה כי אני חולת בגדים חנויות וכל מה שקשור!!!
M MiA Y MaNuEl New member 31/7/03 #48 עוד תמונה שלי עם פן... כדי שלא תחשבו שאני משוגעת כמו שאני נראת בתמונה הקודמת.....חח..... אה.....קוראים לי עירית ואני בת 16...
עוד תמונה שלי עם פן... כדי שלא תחשבו שאני משוגעת כמו שאני נראת בתמונה הקודמת.....חח..... אה.....קוראים לי עירית ואני בת 16...