בואו רגע, תתקרבו בבקשה

אש אש

New member
בואו רגע, תתקרבו בבקשה../images/Emo122.gif

אני עומדת לספר לכם שהקשר שהיה לי הסתיים שחקו אותה המומים קצת שאתם ממש לא מאמינים. תגידו לי, אממ...תגידו לי שלכל סוף יש התחלה חדשה. שהוא בכלל לא היה ראוי לי שבכלל ידעתם מהתחלה שזה לא זה אבל אחרי כמה שעות של בכי אפשר לקבל בפורום הזה כמה חיבוקים? אם תוכלו גם ללטף ולגרד בגב כזה... ובכלל אני אוהבת שמשחקים לי בשיער. יש למישהו מושג כמה כואב לי? כמה רציתי אותו? כמה שעות בכיתי היום? ולא!!! דווקא לו !!! אני לא חוזרת לעשן! עצוב לי, כואב לא הלאבד אותו כמו שוב ללבד, שוב להתגבר, ושוב יהיה אחר אוףףףף ..........
תודה, אז מי ראשון לחבק? ככה צמוד כזה....

אלמרה

New member
רגע אחד! מה קורה פה? מישהו יספר לי?

חיבוקים כמובן תקבלי... המון בעיקר אם את מבטיחה לא לחזור לעשן... אבל מה קרה? אש אש!!!! ספרי לי?

צלליתה

New member
חיבוק גדול

ובטח שהוא לא ראוי לך, ובטח שהוא לא שווה בכי ובטח בטח בטח בטח לא יעלה על הדעת שתחזרי לעשן, ועוד בגללו?

אש אש

New member
לא אשאר במקום שאני לא רוצה../images/Emo4.gif

רק כי הרגשתי אוהבת
יש לי דרישה אחת מגבר להיות חבר אמיתי ונאמן. זה לבקש הרבה?

אש אש

New member
מה זה חיבוק חם לאש?../images/Emo8.gif

תודה שרונהה זהו? מה עם איזה ליטוף בשיער?

אלמרה

New member
את זה היא משאירה לי...

ככה זה בין חברים.. מפרגנים.. חיבוקים ונישוקים וליטופים ומשחקים בשיער.. כמה שאת צריכה מתוקה!!!! לכי לישון.. נוחי ומחר תקומי יותר טוב מחדשה!!!

אש אש

New member
../images/Emo25.gifהולכת לישון../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gifתודה

spectacular

New member
מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

בואי תתקרבי, אני אגרד לך בגב ואלטף לך את השיער, את לא לבד יש לך אותך,ואת נפלאה, ראי את כל זה כהקדמה, הכנה, חימום, לדברים נהדרים שיגיעו אליך, ויגיעו, שלא יהיה לך כל ספק, כמה טוב שהלב נכנס לפעילות,והוא לא רדום, מה שמתפרש ומרגיש עכשיו ככאב, זוהי בעצם ההתעוררות, יש מישהו שהלב שלו גם כן מתעורר עכשיו, ובתיאום מושלם ,לא לפי התוכנית, יתרחש החיבור המדהים, ששני הלבבות פועמים יחד, באותו הקצב, והכל כל כך ברור, מלא חיבוקים לך, נהדרת, איך אני מגרדת בגב? אלופה לא? חחחחחח כל הזמן אני מגרדת גבים (גבות???) עומדים בתור פה, אבל עכשיו את
שיחכו... לכל סוף יש התחלה חדשה,הוא כנראה לא היה ראוי,ידעתי מההתחלה שזה מה שזה, ואני יודעת שהאושר שאליו את משתוקקת קרוב קרוב, תאמיני.

spectacular

New member
לא נעלמתי,../images/Emo24.gif

אני פה כל הזמן, כי אולי פתאום תצטרכי חיבוק...

למעלה