בואו רגע, תתקרבו בבקשה

מכיוון שהכל כמעט נאמר ....

believe that children are our future Teach them well and let them lead the way Show them all the beauty they possess inside Give them a sense of pride to make it easier Let the children's laughter remind us how we used to be Everybody's searching for a hero People need someone to look up to I never found anyone to fulfill my needs A lonely place to be So I learned to depend on me I decided long ago Never to walk in anyone's shadows If I fail, if I succeed At least I will live as I believe No matter what they take from me They can't take away my dignity Because the greatest love of all Is happening to me I found the greatest love of all Inside of me The greatest love of all Is easy to achieve Learning to love yourself It is the greatest love of all

אש אש

New member
אין לי מה להוסיף יותר......

הזכרת לי שיר של דוכין אךךךך זה כאב:) מלאך שלי חיבוק קטן לאיימי עם הכנפיים שלך?

אש אש

New member
../images/Emo24.gifמת"א? שיט! מתי זה יגיע?../images/Emo4.gif

מה ועכשיו צריכה ללכת לדואר וכאלה? לעמוד בתור שעה? להתגרד, להריח את נשימותייהם של אנשים שם ואלה שנושפים בעורפי? אוךךךך ועכשיו האישה החצופה תדחף, כבר תגיד שהייתה פה לפניי ברוסית אשמע כמה טונים לא נעימים,ועוד אחד עם ריח חריף יתקל בי בדרך החוצה וכל זה כי רציתי לקבל ממלאך חיבוק? טוב נו, לא יעזור לא עוזבת את התור אני פה עד לסגירה, עד שיימצאו במחסן מאחור את החבילה בשבילי,ושם יהיה החיבוק שלי:) ישששששש
תודה. אגב, כמה עלה המשלוח הזה?

אש אש

New member
אוי באמת?../images/Emo12.gif טוב שאמרת.

רצה להסתדר לסדר שיער להתאפר.....אממ.... הם תמיד ניראים, כאלה, אתה יודע....ניראים חחחחחחחחחחח רגע מצלצלים בדלת
פאק! סליחה אבל אני לא מאמינה מלאך איזה שליח....??? וואווו מהר שלח לי עוד חיבוק

אלמרה

New member
לא, לא הכל נאמר. עובדה גם התוספת...

שלך משמעותית מאוד. ומשפט מפתח שאהבתי במיוחד הוא They can't take away my dignity

תודה....זה עובד גם בשבילי...

לא משנה מה הסיטואציה, המלאך לעולם לא ייאבד את כבודו (ןאולי בעצם זה לא רע לאבד קצת כבוד ולזכות במשהוא?

s h o o s h a

New member
כשפולניה קוראת אנגלית, זה לא פשוט

ובכל זאת, הצלחתי ואפילו אמצתי לי קטע שלם I decided long ago Never to walk in anyone's shadows If I fail, if I succeed At least I will live as I believe No matter what they take from me They can't take away my dignity אני! בזכות עצמי! וכל הקרדיט לי! ואיש לא ישבור אותי!!! (כבר לא זוכרת באיזה הקשר נכתבו הדברים, אבל מה זה משנה. משנה מה עשו לי המילים) והן.... העירו אותי!

אש אש

New member
מחר אראה איתך את האור../images/Emo42.gif

סגרנו מחר בבוקר
אה לא, אה...
יש הצליח לי חחחח
אש.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה י ל ד ת האור!

ככה בלי אף מילה רק חיבוק? טוב, גם זה נחשב ואתן מכירות אז בכלל... שתו קפה ביחד, שחקו לכן בשיער למה לא? לי אין שיער, אחרת הייתי מצטרף לקפה לפחות...

../images/Emo141.gif

מכירות.......... נו יש לי ברירה
העיר קטנה כולם מכירים את כולם היא ביקשה שלא נגיד לה כלום
רק חיבוק גירוד ואפשר גם לשחק בשיער
ואני ילדה טובה עושה מה שעומרים לי
ואני חושבת שמה שהיא צריכה עכשיו זה רק חיבוק
לא יותר
ברוך הנמצא

על אהבה ו...חיים

לא לחינם נאמר: "עזה כמוות אהבה", אך בכל זאת ומניסיון של רבים וטובים, יש חיים אחריה. אני מאמין לך שאת חשה את הכאב בשיא עוצמתו, אך לאט ובזהירות וככל שהזמן יחלוף הוא יזוז מהחזית וישוב ויתכנס לו בתיקיית הזכרונות ואפילו יאפשר לאהבה אחרת לחדור לליבך. וכאן את צריכה לעזור לעצמך איימי. אם החלטת (או החלטתם) שזהו זה... נגמר ודי, אל תנסי להמשיך ולהחזיק בחוטים דקיקים. תני להם להקרע בכוחות עצמם. הרפי, אל תאבקי, כי כל מגע ולו הקלוש ביותר יכאיב שבעתיים. ועוד עצה. מציע לך לקבל את עצותי כי טובות המה, אך אנא ממך.. מבלי לקחת ממני דוגמא
לידיעתך. בחדשות של שבע, הודיעו שגם מחר תזרח ה -

אש אש

New member
../images/Emo24.gif רואה אותי?

מחר מבטיחה לראות את השמש אם תבטיחו להפביק לחבק אותי חחחח אוהבת אותך ואת כולם.

oehhe

New member
שלהבת מדליקה

בסוף הכל יהיה טוב ואני, הקטון שבעבדייך, טוען, שאפילו לא צריך לחכות לסוף. מיד כבר באמצע, עוד לפני הסוף. יהיה טוב oehhe A lefthanded octopus

אישון36

New member
אני רוצה להבין...

יש מיטת מיים ? איין עישון. אני רוצה להבין. זהו נגמרה הגיחה לחיים, יש התכנסות לווב ? או, אולי, טעם של עוד ? אני לא הבנתי. וזה העיקר לא ? בכל אופן, תנחומי ובהצלחה. אישון. בצחוק.

למעלה