בואו רגע, תתקרבו בבקשה

שרונהה

New member
הפעם אני היא זו שלא מבינה כלום

אבל זה בסדר, אפשר להביא את החיים אל האינטרנט וגם ההיפך

שרונה - אנ ימזמינה אותך לפורום

משפחות מורכבות אש אש ואני כותבות גם שם קראי את שירשורי אש אש על החבר מיטת המים והשטיחים ותביני כה פשוט שאלת - נענית

שרונהה

New member
תודה לך... זה באמת פשוט....

במקום הדיון הארוך, גם את יכולת לשאול ולהיענות....

שרונה יש בינינו הבדל קטן

אני לא מתעניינת ברכילות, ולכן שאלתי שאלה עקרונית אם את זה לא הסברתי להסביר לך לאור כל ההודעות ששלחתי אליך יש לי הרגשה מאד משונה לגבי הטון של ההודעות שלך וגם סידרת החינוך שהחלטת להעביר לי על לא עוול בכפי אני מציעה לך לחפש בציציותיך, מה בדיוק מפריע לך ? סגנון הכתיבה שלי ? התוכן ? הנושאים שמעסיקים אותי? ה- IQ שלי מה ? אני בטוחה שזה יעזור לך להתגבר ולצאת מהצומת אליה הכנסת את עצמך ביחס אלי בהצלחה

שרונהה

New member
האם של איתי יש בינינו הבדל גדול

את מסתתרת מאחורי "שאלות עקרוניות" במטרה לקבל את הרכילות... אני פשוט שואלת!!! אגב, במצב אחר, לא הייתי שואלת אפילו, כי רכילות רחוקה ממני כרחוק מזרח ממערב. הפעם שאלתי כדי להראות לך שאפשר לשאול ישירות כדי לקבל תשובה ולא לפתח דיון מפה ועד הונלולו כדי לקבל תשובה פשוטה. את מה שהצעת לי כווני אל עצמך, כי נראה לי שאת זקוקה לתשובות לשאלות הללו הרבה יותר ממני....... הרבה יותר..... בהצלחה........

אני ממש מופתעה מהעוצמות שאת מגלה

בהבנת מטרותי הנסתרות. ואני גם מתנצלת בפניך אם לא הבנתי את מטרותי הנסתרות וגם מודה לך שהבאת אותן בפני. הרשי לי להעריץ את הדרך הישירה והבונה בה את רואה את חייך. נראה לי שגם דרכך החינוכית ראויה לכל שבח אני מבטיחה לך לכוון לעצמי את כל העצות הבונות, המועילות, מלאות התבונה והתובנות שאת שולחת לי. את אישה נהדרת שרונה, מדהימה, משגעת, ראויה לכל שבח, פורצת דרך, הן בחכמתך, והן באישיותך. אני מתבטלת בפני חכמתך, ומודה לך בכלל ששמת לב אלי. תודה רבה לך על הוראות הדרך שציידת אותי אני לא בטוחה שאני אבין אותן, אבל, אני מבטיחה לנסות ולפעול ברוח השראתך חן חן

שילה1

New member
גם אם הדברים נכתבו בציניות,ועיקרם

"לגופו של גולש",דבר שאין לעשות כאן,נכונים הם,ממש נכונים! שרונהה-עשי לי ולכולנו טובה:רק רק השארי מה שאת!

אש אש

New member
איך שאני אוהבת לקרוא אותך אמא של

אוהבת את השורות את המילים חותמת לך שאם היית מנקדת הייתי מה זה מתלהבת המילים שלך יפות הן אוהבות חמות ומעודדות. תודה שאת כאן.

ועכשיו את יודעת למה אני כל כך אוהבת

אותך יקירתי יש לך חוש הומור חוש הומור מופלא את מוכנה לצחוק על עצמך בכל הזדמנות ואת מוכנה לקרוא דברים שבאים מצחוק שמתי לב שאת לא תופסת מילים במעופן והופכת אותן לביטוי כוחני (למעט פורום פמיניזם ומעמד האישה שם את פשוט מתרגזת , לפעמים גם אני) את משתעשעת עם העצב,התוגה והכאב אלה שבאים מאהבה בסגנון הכי שווה שיש הצעתי לך בפורום משפחות מורכבות לכתוב טלנובלות אני מציעה לך גם פה גם שם אמרתי לך שיש לך את זה וגם פה, בפורום של גברים בעידן המודרני צר לי שלתוך הטלנובלה המקסימה והפרטית שלך השתרבבו כל שתי הערות כנף שלא היו קשורות לכאב הפרטי שלך זה הכל בגללי ולכבודי ואני כמובן מתנצלת בפניך זה היה צריך להיות שירשור של צער ותמיכה ואו טו טו הוא היה הופך למשהו אחר. לסכום השבוע מתחיל נערי את כלי המיטה הכי חשוב את הכר של החלומות התבונני אל השמש שהפציעה רק בשבילך תני לה את החיוך הזה שלך שתמיד ניבט מבעד למילים שאת קודמת השמש תבין את האופניים מישהו שווה כבר רכש הוא בדרך יקירתי שבוע מצוין

אש אש

New member
וואוווווווווואווווווווווווווווו אמא

מתי כתבת את זה?
מקסימונת שלי.

s h o o s h a

New member
תני לכאב לחבק אותך קצת

תרשי לו הוא חלק ממך. וכשיעבור הזמן, הוא ימצא את דרכו וילך מעצמו. והדמעות? תני להן לזלוג. גם הן ייפסקו. קחי את הטוב מכל התקופה והתענגי עליה. ומחר (זה כבר היום) תזרח השמש מחדש ותביא עמה אור וחיוך אל תוך חייך.

שילה1

New member
אש אש-קחי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיב

ואל דאגה:את תתגברי,כי אין דרך אחרת. ורק אז,היא תופיע:אהבתך האמיתית!

אש אש

New member
הוא חיבק אותי בלילה...הכאב

הוא חיבק אותי בלילה...הכאב. הוא גם הכין לי כוס תה הבוקר מקודם הוא יצא, אולי לעבודה, אולי להכאיב קצת למישהו אחר מקווה שלא יחזור אליי שלא יתלהב, ולא יתאהב בי הכאב חחחח תודה שושה.

hotman10

New member
../images/Emo24.gifאם זה יעזור לך...

מבין אותך. אני מאוכזב - גם מזה שהפסיקה להתכתב איתי..

למעלה