בואו רגע, תתקרבו בבקשה

להבה, מתוקה, עם כל הכבוד

את מי אנחנו מספידים פה, אחד שמכריח אותך להחליף מיטת מים משובחת באיזה מזרון מחדר ילדים ? אחד שבגללו את מפסיקה את התענוג הנפלא הזה של שאיפת העשן והחזרתו המדודה, טבעת טבעת חזרה אל העולם ? אחד שבשבילו כל השטיחים הכי שווים מתקפלים במבוכה נזרקים לקרן זווית ? נו באמת יקירתי והוא הלך ועם מה נשארנו עם הכי מהממת באזור כרמיאל והצפון עם הכי מצחיקה באינטרנט עם הכי משתמשת בכל האייקונים הכי משוגעים עם בנדנה ובלי עם זאת שעוד תכתוב את הטלנובלה שתעשה בית ספר לכל הטלנובלות ? אני בחיים לא אגיד לך שלכל סוף יש התחלה חדשה כל סוף הוא פשוט סוף נקוה כזאת חיננית מהרגע שהיא מתייצבת במקומה כל מה שהיה לפניה נמוג. מה שיש לפניה ? זה בכלל משהו אחר זה ההוא שכל הזמן פוקד אותך בחלום שאת מכירה ויודעת שאיתו תשארי חבוקה לעד? זה שאוהב מיטת מים שמת על שטיחים ומחזר אחריך פעם בדקה ההוא המוכר ההוא שמתחבא בינתיים מתחת לכר? הוא פשוט יופיע בלי סוס אולי על אופנים בשביל הסטייל והוא ירכיב אותך כי את קטנה וחביבה על הכידון ישר אל תוך השקיעה אני מבקשת שיירשם אצלך בפרוטוקול שגם, שיחקתי בשיער גם ליטפתי גירדתי בגב כזה ובעיקר חיבקתי אותך המון
כמו שאת אוהבת

שילה1

New member
ואני חושבת ,האם של איתי,שעשית

"אאוטינג"=עברת על כללים ברורים של הפורום. לא,אל נא תצרי ויכוח:הדברים ברורים. ואם בפרטים הידועים רק לך עשית שמוש-הדבר גרוע שבעים מונים! קוראת לאלמרה למחוק,ויפה שעה אחת קודם!

שילה - הזהרי בדבריך

לא עשיתי אאוטינג לכלום אני משתתפת בפורום נוסף - משפחות מורכבות גם אש אש כל הפרטים המובאים בהודעה שלי התפרסמו על ידיה על תתנצלי אל תקחי את דבריך בחזרה השאירי אותם כאן למען תראי ותיראי

שילה1

New member
לא כל כך הבנתי...להזהר כזה...איום

קטן ומוסווה? ואולי לא ידעתי שאש כותבת במקום אחר? ואולי לא ידעתי שאלו הפרטים שחשפה שם? אכן,מגיעה התנצלות,אלא שלא לך!

שילהאנימסבירה לך זה נורא פשוט

למי נשלחת עיצה להזהר בדבריו ? לחכם "חכמים הזהרו בדבריכם" נאמר ועכשיו נסי לחשב מדוע לא הבנת ?

שוב הצלחת להפתיע אותי בחכמתך

שרונה, אין לחכמתך גבולות. לפניך היו רק דבורה הנביאה , או יעל. כבר נפלתי אפים ארצה מפני חכמת המעטירה, ואין לי אלא לשוב להודות לך הפעם על הגישה הפילוסופית הראויה בה את נוקטת כדי ללמד אותי שיעור או שניים. אני מודה לך על הזמן שאת מקדישה בכלל להתייחס לאישה נפסדת, דלילת שכל, וחסרת כישורים או כשרונות. תשאלי את מנהל הפורום, כי אני לצערי לא אהיה פה כדי לעקוב, מה קורה במשא ומתן עיסקי, מתי יש משא ומתן ומתי קיים איום. ולמען הסר ספק, אני מסכימה איתה לגמרי: איום הוא איום הוא איום הוא איום. ושלא,חס וחלילה, תחשבי שאני חולקת עליך. אני רק יכולה להציע לך להחליף את שמך משרונה לאתנה, נראה לי שזה השם ההולם אישה עם יצירתיות כמו זו שלך

שילה1

New member
תודה שרונהה.מסתבכת במילים,באמרי

חז"ל,בפרושים שונים,כשהכוונה ברורה.

אלמרה

New member
לא נאה ולא יאה להשמיע איומים כאלה..

חופש הביטוי אינו מצריך צפרניים מושחזות...

שילה1

New member
../images/Emo51.gifלך אלמרה,וכידוע לי איומים ממש

לא מפחידים אותי,הם רק לא נעימים לי,כי תמיד תמיד מעידים על משהו!

מקווה שלא אואשם

בבגידה במולדת או בליקחת צד בוויכוח (הרי הגבר תמיד מוצא עצמו באמצע, גם אם הוא לא אשם...:) בכל מקרה, אולי מספיק עם הציפורניים? הרי "אומי" לא אשמה שלא קראת את המידע בפורום על יד, ואת לא אשמה שלא קראת את הפורום על יד.... העובדה היא שאש אש אהבה את מה שקראה (חז"ל מפרשים אהבה בתור חוסר ביקורת ואפילו שימחה) שילה מותק, (אני מקווה שזה השם...) לא יכול להתחייב..., במיוחד לא לנשים ועבודה..., עיזבי הכל ורשמי הפרטים.... המלאך אוהב את כולם כאן וכמו אש אש (ותימרות עשן לשעבר) מחפש חברים שאפשר להתייעץ עימם. להבא, במקום לשלוח הודעה ל"אומי" אולי תגיבי בחיבוק למלאך? :)

שילה1

New member
למלאך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifוגם|נשיקה

ככה סתם בגלל שבא לי היום.(יום א',לא?) אך תתחייב לעולם,זה בסיידר.ולהתייעץ איתי-תמיד תמיד!

אה, מתוקה....

אם קול נשיקות אני שומע...וכי מי יכול להגיד לא...:) בכל מקרה...בואי נתחיל ביעוץ....

שילה1

New member
תיבת המסרים שלי לרשותך.....

שם גם יתבררו לך התעריפים והנושאים השונים,כדי שתעשה "סקר שווקים" ואז תחליט. אגב,כל נושא מתומחר אחרת. אז על מה בדיוק רצית לדבר?

את חושבת שכולם רוצים לשמוע...:?

:) אני בטוח שכן.... אז מה, שנצאה במחול התיבה הפרטית...? וואוו....

אש אש

New member
אני רוצה לשמוע../images/Emo8.gif

מה זה נירקם סיפור אהבה בזמן שאני פורמת את שלי? חחחחח שילה תודה על שהפגנת חברות והגנת
כשחשבת
שאמא של איתי חשפה פרטים, היא גם חברה ניפלאה
אכן, מפורום משפחות מורכבות שם חשפתי הרבה יותר. ח ש פ ת י ? חחחחחח אני חושבת ששם חופשי התפשטתי
תודה לכל החברות והחברים הניפלאים שפה.
כבר מתחילה להזיע מכל החיבוקים זה בסדר, אפשר להתחיל להוריד את הידיים ממני אבל ככה לאט לאט.....

עניתי לשילה ואני עונה גם לך : חכמים

הזהרו בדבריכם האם יש באימרה המאד עממית, יהודית איום? מה קרה לך מנהל הפורום, וגב שילה אתם פראנואידים או משהו ? לדעתי אתם מנסים לחולל איזה מחול שדים קטן סביבי, ומאחר שאין לי מושג למה, אני ממש מעדיפה לעצור כאן. אלמרה, על פי תפיסתי הזמנת אנשים לסלון שלך. אתה גורם לי להרגיש נזופה נוסח לא נאה ולא יאה. אני מציעה לך להתנצל חוסר התנצלות מצידך יתפרש על ידי כהודעת סילוק שלי מהפורום.

למעלה