SupermanZW
Well-known member
שום בזבוז, יש כלי פשוט ששמו משפך שלכולם יש בבית.אם נחשב את הבזבוז של השמן
בזמן יציקה למיכל קטן, התוצאה תהיה לטובת בקבוק של ליטר שמן.
איני בעד קניה של שמן בפח של 5 ליטר, מעדיפה לשלם מעט יותר, ולקנות בקבוק של ליטר.
שום בזבוז, יש כלי פשוט ששמו משפך שלכולם יש בבית.אם נחשב את הבזבוז של השמן
בזמן יציקה למיכל קטן, התוצאה תהיה לטובת בקבוק של ליטר שמן.
איני בעד קניה של שמן בפח של 5 ליטר, מעדיפה לשלם מעט יותר, ולקנות בקבוק של ליטר.
שמן בחו"ל ניתן להשיג ב10 שקליםבוא נבדוק למשל שמן קנדי: מוצר המיוצר בקנדה ומיוצא בכל העולם. השמן שם ללא תעודת כשרות (ובישראל מן הסתם - יש לו תעודת כשרות).
אני הייתי בטוח - שהוא יהיה מאוד זול.
הרי מייצרים אותו בקנדה.
ללא צורך באריזה-מחדש, משלוח מעבר לים, עמידה בדרישות מכון-התקנים, תשלום מכסים וכו'.
מוצר מקומי - כמו במבה אצלנו.
סביר להשוות רשת זולה כמו וולמרט או טרגט - לרשתות הסופרים הישראלים (כמו שופרסל למשל).
ובחרתי מותג VALUE - משמע מותג הממותג כ"מציאה". בוולמרט שבעירו של סופרמן.
בדומה למוצרים זולים דומים - הוא מתפאר בכך שאין בו מרגרינה, ושאין בו כולסטרול, אך לא מתיימר לאיכות גבוהה, או לתוספים מכל סוג שהוא.
למעשה זה המוצר הזול בקטגוריה שהוא סתם שמן קנדי פשוט
Great Value Canola Oil, 1.63 L - Walmart.ca
Buy Great Value Canola Oil, 1.63 L from Walmart Canada. Shop for more Vegetable Oils available online at Walmart.cawww.walmart.ca
מדובר באריזה גדולה מהמקובל בישראל (1.6 ליטר ולא ליטר אחד) אך הגיונית בקנדה, שבה לא נצמדים בקנאות לשיטה המטרית
המחיר - בערך 7 דולר קנדי.
שזה 20 שקל. 12.5 שקל לליטר
בישראל, בשופרסל שאינה רשת הכי זולה, אך אינה מהיקרניות (מקבילה לוולמרט) - אריזה סטנדרטית של שמן דומה - עולה 10 שקל, לאריזה נוחה של ליטר
אז למה בישראל, שמן קנדי עולה פחות מאשר בקנדה???
צפה בקובץ המצורף 87772 צפה בקובץ המצורף 87773
מה שמוזר זה שבקנדה השמן הקנדי בכלל יותר יקר.שמן בחו"ל ניתן להשיג ב10 שקלים
כבישה קרה 0.4
אלה המחירים במקומות שיש המון מהגרים מאיזור הים התיכון והם במחיר מבצע.
איפה? תן קישור.1.42 ליטר שמן קנולה ב$4.18. זה המחיר.
הצגתי לך צילום מסך.איפה? תן קישור
מחנות שנמצאת מחוץ לקנדה (במדינת קליפורניה במקרה?) ונוקבת מחירים בדולר אמריקאי?הצגתי לך צילום מסך.
ברגע שהתחלת לשחק מלוכלך היית צריך לצפות לזה. טענת על מוצר עם תו כשרות בולט וברור שאין לו כזה, ברגע שהתחלת לשקר צפה שישקרו לך. אגב, השמן של קירקלנד במיכל 16 ליטר הוא ההשוואה הנכונה. זה שלרוע מזלם של הישראלים אין להם Costco לא רלוונטי.מחנות שנמצאת מחוץ לקנדה (במדינת קליפורניה) ונוקבת מחירים בדולר אמריקאי?
ואחרי זה אתה מתפלא שקוראים לך לפידון...
לא שיחקתי מלוכלך.ברגע שהתחלת לשחק מלוכלך היית צריך לצפות לזה.
הראתי לך את החיפוש שלי. חיפשתי את השמן קנדי הכי זול בוולמרט.טענת על מוצר עם תו כשרות בולט וברור שאין לו כזה
אגב, השמן של קירקלנד במיכל 16 ליטר הוא ההשוואה הנכונה.
אין בCostco אריזות "תעשייתיות", קהל היעד של Costco הוא משפחות. קנדים חוסכים ואף "מתקמצנים" על אוכל אם וכאשר הם יכולים, והם מקטרים בהתמדה על כך שהמזון עולה להם עד 40% יותר יקר מבארה"ב וגם הם אוהבים הכל בגדול בדיוק כמו האמריקאים ו"מסיבות" BBQ יותר נפוצות מבארה"ב. נפוץ באזורי שאנשים עושים "מסיבות" BBQ עם כמויות בשר שברור לכולם שאין שום סיכוי שיסיימו, אפילו אם יאכלו עד ש"יתפוצצו" ובתום ה"מסיבה" מתקשרים לFeed Nova Scotia שישלחו מתנדב לקחת את מה שלא אכלו ולחלק לנזקקים. אנשים פה אוהבים הרבה בשר ואוהבים לחגוג.לא שיחקתי מלוכלך.
שאלתי בתמימות על מוצר הדגל של קנדה - שמן קנדי.
רק כשגיליתי שאתה מנסה לענות כמו לפידון נכלולי התחלתי לחשוד.
הראתי לך את החיפוש שלי. חיפשתי את השמן קנדי הכי זול בוולמרט.
אם אתה רוצה - תעשה אותו חיפוש בטרגט.
מעניין אם גם שם המחירים יותר יקרים מאשר בישראל
אתה משווה אריזה משפחתית לשמן במיכל תעשייתי?
ככל ששואלים יותר שאלות על קנדה,
מתגלה שמדובר על מדינה של קבצנים, שקונים אריזות תעשייתיות כדי לא למות ברעב במהלך החורף.
אם מישהו משקר לך, לא אומר שאתה צריך לשקר לו ובמיוחד שזה לא דיון ביניכם אלא בפורום בו יש קהל משתתפים, כך שאיבדת את אמינותך כפי שנכתב מעלייברגע שהתחלת לשחק מלוכלך היית צריך לצפות לזה. טענת על מוצר עם תו כשרות בולט וברור שאין לו כזה, ברגע שהתחלת לשקר צפה שישקרו לך. אגב, השמן של קירקלנד במיכל 16 ליטר הוא ההשוואה הנכונה. זה שלרוע מזלם של הישראלים אין להם Costco לא רלוונטי.
אני משיב באותה מטבע, כך אני נוהג.אם מישהו משקר לך, לא אומר שאתה צריך לשקר לו ובמיוחד שזה לא דיון ביניכם אלא בפורום בו יש קהל משתתפים, כך שאיבדת את אמינותך כפי שנכתב מעליי
חבל, סלח לי שאני לא מוכן להשתתף במשחק השקרים שלך.אני משיב באותה מטבע, כך אני נוהג.
אתה התחלת.חבל, סלח לי שאני לא מוכן להשתתף במשחק השקרים שלך.
בהודעה בה טענת ששמן קנולה של Great value שמצאת הוא ללא כשרות.עוד שקר?
נא ציין, היכן התחלתי?
האם לקרוא לך
נא הצג את התגובה שטענתי זאתבהודעה בה טענת ששמן קנולה של Great value שמצאת הוא ללא כשרות.
ההודעה הפותחת #1 - https://www.tapuz.co.il/threads/בוא...ל-המדינה-דופקת-אותנו.15623833/#post-145516973נא הצג את התגובה שטענתי זאת
אתה מוכיח כמה אתה לפידון
אתה חושב שהגולשים
איך תגובה? זו ההודעה בה פתחת את השרשור! אפילו בין הודעה פותחת לתגובה אינך מבחין?אתה חושב שהגולשים
אתה, אפילו, גרוע מהרינגטון שלא מוכן אף פעם להודות בטעויותיו הרבות, אתה, אפילו, שם קישורים לתגובות שמראים כמה אתה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.