ai27
Well-known member
לך לישון סופרמן.איך תגובה? זו ההודעה בה פתחת את השרשור! אפילו בין הודעה פותחת לתגובה אינך מבחין?
אתה כ"כ עייף שאתה כבר לא מצליח להבדיל ביני לבין דיברגנט
לך לישון סופרמן.איך תגובה? זו ההודעה בה פתחת את השרשור! אפילו בין הודעה פותחת לתגובה אינך מבחין?
אז על איזה תגובה לעזאזל אתה מדבר?לך לישון סופרמן.
אתה כ"כ עייף שאתה כבר לא מצליח להבדיל ביני לבין דיברגנט
אין לי מושג על מה אתה מדבר.אז על איזה תגובה לעזאזל אתה מדבר?
מכיוון שהשרשור נפתח בשקר מלכתחילה נועד להדרדר.אין לי מושג על מה אתה מדבר.
פשוט התחלת להאשים את דיברגנט שהוא פתחת את השרשור הזה.
הוא מסביר לך
ואתה קורא לו שקרן
די קורע.
הוא חושב שאנחנו אותו אחדלך לישון סופרמן.
אתה כ"כ עייף שאתה מתבלבל ביני לבין דיברגנט
מאיפה אתה בארץ?הוא חושב שאנחנו אותו אחד
תן לו, זה משעשע אותי כל פעם מ- שמצרפים אליי עוד ניקים.
אפילו בכותרת שיקרת, לא תצא מזה.נא הצג את התגובה שטענתי זאת
אתה מוכיח כמה אתה לפידון
אתה מביש את עצמך וחבל.אפילו בכותרת שיקרת, לא תצא מזה.
התחלת שירשור בכך שיחסת לי טענה שלא טענתי, זהו שקר, השקר הראשון היה שלך, מאותו רגע כל מה שקרה בהמשך הוא באשמתך.אתה מביש את עצמך וחבל.
סלח לי, אך הפעם יצאתי סופית מהשרשור,התחלת שירשור בכך שיחסת לי טענה שלא טענתי, זהו שקר, השקר הראשון היה שלך, מאותו רגע כל מה שקרה בהמשך הוא באשמתך.
זכור לי שבהחלט התפארת כמה שזול בקנדה. עכשיו הטענה שלך מתהפכת?את כל השרשור התחלת בשקר כי בשרשור הקודם ולמעשה אף פעם לא טענתי שהמחירים בקנדה זולים מאוד. בדיוק להיפך, טענתי שמחירי המזון בקנדה גבוהים.
כתבתי שמחירי המזון בקנדה גבוהים, לא שיוקר המחיה באופן כללי גבוה. שוב עיוותת את דבריי.זכור לי שבהחלט התפארת כמה שזול בקנדה. עכשיו הטענה שלך מתהפכת?
נראה שעם הזמן - האמת נחשפה.
אבל אתה שם לב כמה זה מגוחך?
אני מדבר איתך על מוצר הדגל של קנדה - ומסתבר שעכשיו הוא בכלל זול יותר בישראל.
זה פשוט מופרע!!!
איך הקנדים לא עושים מצור על הבית של טרודו?
כתבת שמחירי המזון בישראל מאוד גבוהים (פי 7 אם אני זוכר נכון)כתבתי שמחירי המזון בקנדה גבוהים, לא שיוקר המחיה באופן כללי גבוה. שוב עיוותת את דבריי.
בשרשור קודם זכור לי שכתבת הפוך.ראה הודעה #3 שלי בשרשור הקודם - https://www.tapuz.co.il/threads/בעקבות-שרשור-ההמבורגר-האם-המבורגר-קפוא-בישראל-עולה-פי-7-מבקנדה-בגלל-הכשרות.15623727/#post-145515215
כתבתי בפירוש שמחירי המזון בקנדה גבוהים.
האקלים בהליפקס הוא dfb, לח קונטיננטאלי עם קיץ מתון, משקעים כל השנה ולא סוב ארקטי. הליפקס היא בירת נובה סקושה ומחצית מתושבי נובה סקושה גרים בה, לכן באופן טבעי היא העיר היקרה ביותר בנובה סקושה, איך בכלל אתה משווה לקריות?בשרשור קודם זכור לי שכתבת הפוך.
אבל אתה יודע מה יכול להיות אפילו יותר מופרע מקנוניית השמן קנדי ?
לגלות שהשכירות בהליפקס (חור סוב-ארקטי נידח שאפילו מטרו סביר אין בה, שמוקפת בשממה) יותר יקרה משכירות בקריות !!!
זה יהיה פשוט
מדהים!
בחורף תמיד קפוא (מתחת לאפס, זה קפוא סופרמן).האקלים בהליפקס הוא dfb, לח קונטיננטאלי עם קיץ מתון,
"בירה" שיש בה כמות תושבים שגבוהה רק ב50% מהקריות - כן?משקעים כל השנה ולא סוב ארקטי. הליפקס היא בירת נובה סקושה ומחצית מתושבי נובה סקושה גרים בה
כי זה לא טבעי שעיר המוקפת שממה תהיה יקרה., לכן באופן טבעי היא העיר היקרה ביותר בנובה סקושה, איך בכלל אתה משווה לקריות?
אז אין בהליפקס מטרואין בהליפקס מטרו בגלל שכשהעיריה הציעה זאת היא גם טענה שהיא תיאלץ להעלות את מס רכוש למשך 5 שנים ועשו סקר בין התושבים האם הם מוכנים לכך והתושבים התנגדו.
לך תתווכח עם קופן, זה שקבע את הגדרות האקלים. האקלים בהליפקס הוא dfb ולא סוב-ארקטי.בחורף תמיד קפוא (מתחת לאפס, זה קפוא סופרמן).
בקיץ נעים רק לעיתים נדירות.
צפה בקובץ המצורף 87788 צפה בקובץ המצורף 87789
"בירה" שיש בה כמות תושבים שגבוהה רק ב50% מהקריות - כן?
והיא מוקפת בשממה. כך שאין הסבר הגיוני שיסביר למה בעצם המחיר גבוה
כי זה לא טבעי שעיר המוקפת שממה תהיה יקרה.
הרי יש לה מרחב גידול עצום. במחיר אפסי
הקריות לעומת זאת - תחומות מדרום באזור תעשייה, ממערב בים, מצפון בבסיס צבאי, והתרחבות מזרחה בעייתית ומחייבת סיפוח שטחים ממועצות אחרות (ערביות שלא יסכימו בחיים) או הרס שדות פוריים מאוד - שנותרו כריאה ירוקה.
אז אין בהליפקס מטרו
ובקריות יש.
לא יודע מה מצב הקניונים בהליפקס - אבל בקריות יש בשפע.
ואם מישהו משום מה מרגיש שהקריות קטנות ומרוחקות לו מדי
נסיעת מטרו (חצי שעה) - והוא בחיפה
נסיעת רכבת (שעה-שעתיים) - והוא בתל-אביב או ירושלים
איזה מטרו? אין מטרו בקריות, הכרמלית זה בכלל רכבל. תפסתי אותך בעוד שקר.בחורף תמיד קפוא (מתחת לאפס, זה קפוא סופרמן).
בקיץ נעים רק לעיתים נדירות.
צפה בקובץ המצורף 87788 צפה בקובץ המצורף 87789
"בירה" שיש בה כמות תושבים שגבוהה רק ב50% מהקריות - כן?
והיא מוקפת בשממה. כך שאין הסבר הגיוני שיסביר למה בעצם המחיר גבוה
כי זה לא טבעי שעיר המוקפת שממה תהיה יקרה.
הרי יש לה מרחב גידול עצום. במחיר אפסי
הקריות לעומת זאת - תחומות מדרום באזור תעשייה, ממערב בים, מצפון בבסיס צבאי, והתרחבות מזרחה בעייתית ומחייבת סיפוח שטחים ממועצות אחרות (ערביות שלא יסכימו בחיים) או הרס שדות פוריים מאוד - שנותרו כריאה ירוקה.
אז אין בהליפקס מטרו
ובקריות יש.
לא יודע מה מצב הקניונים בהליפקס - אבל בקריות יש בשפע.
ואם מישהו משום מה מרגיש שהקריות קטנות ומרוחקות לו מדי
נסיעת מטרו (חצי שעה) - והוא בחיפה
נסיעת רכבת (שעה-שעתיים) - והוא בתל-אביב או ירושלים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.